osmiornica_80 28.09.05, 08:37 no niby fajnie jak śpi, ale tylko na moim karku albo na rece, jak teraz. I pisac musze jedna reka. Kto by pomyslał, ze taki przylep z niego bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mairki Re: a Marcel tylko spi i spi... 28.09.05, 09:09 To imiennik mojego kocura, ale chcę Ci powiedzieć że mój Marcyś jak dorósł to niestety zrobił się Narcyś.Ale mam nadzieję, że nie wszystkie Marcysie tak mają. Pozdrawiam, niech Ci się dobrze chowa ( byle nie po kątach) Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia.and.company Re: a Marcel tylko spi i spi... 28.09.05, 09:25 Bo takie maleństwo musi duuużo spać. On ma dopiero miesiąc i może się czuć troszkę osłabiony katarem kocim. Niech sobie śpi, miejsca wybrał bezpieczne. Buziaczki dla Marcelka. Odpowiedz Link Zgłoś
osmiornica_80 Re: a Marcel tylko spi i spi... 29.09.05, 10:12 w domu mam remont, sajgon i bałagan niemiłosierny... Co sie zabieram do roboty, ta przylatuje mały i miauczy, uspakaja się dopiero wtedy jak go biorę na ręce. Wtula sie w szuje i mrucząc zasypia... a tu robota czeka...A ja serca nie mam żeby go zastawić w innym miejscu, zreszta i tak za chwilę peta sie pod nogami i prosi o głaski. ehhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia.and.company Re: a Marcel tylko spi i spi... 29.09.05, 13:14 Zostaje Ci rozwiązanie kobiet plemiennych: bierz go w jakiś plecaczek (albo coś koło tego) i razem z nim szalej po mieszkaniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś