Dodaj do ulubionych

Znikajace watki

24.12.05, 20:12
hej gdzie jest watk o zaginionym psie!!!!!!
moze jakies wyjasnienie??????
Obserwuj wątek
    • kakui Re: Znikajace watki 24.12.05, 20:31
      widac komus ("opiekun) juz zaszkodzily swieta ... moze na oslej lawce jest.
      pamietasz kiedy to wyslales?
    • umfana moderatorzy powinni się zmienić na tym forum 24.12.05, 20:50
      Kompletnie nie czują tematyki forum... Kieruje nimi tylko prywata! Są
      przypadkowo trafionymi ludzimi.
      • umfana ludźmi...* 24.12.05, 20:51

• kakui ja juz dawno temu mowilam ze ja sie najlepiej ... 24.12.05, 20:53
        nadaje na tutejszego aesa. zglaszam od razu przypadki gdy ktos pisze ze chce
        kupic zwierze, podaje jakies dane osobowe, ale nikt mnie tu nie chce. ale ja
        zawsze tu juz bede :D
        • umfana Kakui ja Ciebie chcę na aesa tutaj /nt 24.12.05, 21:35
          :o)
          • orissa Re: Kakui ja Ciebie chcę na aesa tutaj /nt 25.12.05, 22:30
            kakui na aesa? rotfl :)
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=33928939&a=33938552
            • umfana Ori wiemy o tym i Kakui też wie :o))) 25.12.05, 22:42
              Cóż... szkoda!
              Obecni aes/owie nie czują klimatu tego forum :(((
              (chyba tylko Arie zabawia się w wycinanie)
              • kakui ja to forum ciagle wieczorem patroluje 25.12.05, 22:52
                i jak zobacze cos to zglaszam, a dokladniej to watki o sprzedazy zwierzat ...
              • orissa Re: Ori wiemy o tym i Kakui też wie :o))) 25.12.05, 23:01
                umfana napisała:

> Cóż... szkoda!

Cóż, mi nie szkoda.

> Obecni aes/owie nie czują klimatu tego forum :(((
                > (chyba tylko Arie zabawia się w wycinanie)

Umfano, mam wrażenie, że to nie jest Twoja szczera opinia. Niestety.
                I to nie dlatego, że jest to opinia zupełnie inna niż moja.
                • umfana Ori ja naprawdę nie lubię Arie :o))) 26.12.05, 15:08
                  Wiem że Arie nie przejmie się tym moim oświadczeniem, więc je napisałam :o)
                  Autentycznie ja nie trawię Arie a Sza... cóż Sza jest tylko mityczną postacią na
                  tym forum. Ja jej nie widzę tutaj. Dziewczyna kompletnie się nie udziela na forum.
                  Najlepiej aby tutaj był aesem ktoś kto lubi to forum i zależy mu na nim, zna
                  jego specyfikę, etc!
                  • kakui ale po cholere ma pisac, ma ciac i nic wiecej 26.12.05, 15:25
                    po to jest, "wazne zeby dobrze wypielniala swoje obowiazki". a ze pisala
                    ostatni raz 4 grudnia to co ... i to nie na tym forum ma sie rozumiec
                  • orissa Re: Ori ja naprawdę nie lubię Arie :o))) 26.12.05, 15:25
                    umfana napisała:

> Wiem że Arie nie przejmie się tym moim oświadczeniem, więc je napisałam :o)
                    > Autentycznie ja nie trawię Arie a Sza... cóż Sza jest tylko mityczną postacią n
                    > a
                    > tym forum. Ja jej nie widzę tutaj. Dziewczyna kompletnie się nie udziela na for
                    > um.
                    > Najlepiej aby tutaj był aesem ktoś kto lubi to forum i zależy mu na nim, zna
                    > jego specyfikę, etc!
                    >
                    >

Umfano i tą wypowiedzią dowiodłaś tego, że kierujesz się antypatią do osoby a
                    nie obiektywną oceną pracy moderatorów. Szkoda, że nie potrafisz rozgraniczyć
                    tych spraw.
                    Pozdrawiam
                    • umfana Ok niech tutaj będzie aesem Arie, Sza i Kakui 26.12.05, 23:13
                      Przecież tak może być... Jeśli chce to czemu nie.
                      Prawie zawsze tutaj jest i pomaga w moderowaniu. Zależy jej na tym forum!
    • arie Re: Znikajace watki 24.12.05, 21:23
      Twój wątek został przeniesiony na forum odpowiednie do zamieszczania takich
      ogłoszeń:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=33937693
      • captroy Re: Znikajace watki 25.12.05, 08:15
        Moj watek nie byl ogloszeniem.Byl informacja,ze znaleziono psa...W zwiazku ,ze
        wciaz(choc moze to dziwic)wpada tu pare osob,szanse na nakierowanie wlasciciela
        sa wieksze anizeli na forach gdzie sie bywa sporadycznie lub wcale.Poza tym
        jest to forum zwierzeta i chyba informacja jaka podalem jest jaknajbardziej
        adekwatna...
        • arie Re: Znikajace watki 25.12.05, 09:55
          Forum Zwierzęta jest forum dyskusyjnym.
          Wszelkie informacje dotyczące zaginionych zwierząt, ogłoszenia o oddaniu
          zwierzęcia lub jego przygarnięciu są przenoszone na specjalnie utworzone w tym
          celu forum "Zwierzęta - oddam, przyjmę". W związku z powyższym adekwatnym forum
          na zamieszczenie Twojego ogłoszenia jest ww. forum.
          Zasady zamieszczanie ogłoszeń (informacji) znajdują się w tym wątku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=31667720
          • captroy Re: Znikajace watki 25.12.05, 13:50
            sorry moze sie czepiam ,ale nie przekonujesz mnie.Zwlaszcza ,ze jestes nie
            konsekwentny.Jest cala masa watkow ktore powinny sie znalesc w oddzielnych
            forach....przyklad pierwszy lepszy-"weterynarz na tel...",albo "powtarzajace
            sie wymioty.." itp.Nie powinny byc one na forum weterynarii???
            • pierozek_monika Re: Znikajace watki 25.12.05, 14:05
              Hej Caprtroy, Wesołych Świąt!!! :-)
              arie jest razem ze mną opiekunem forum zwierzęta oddam-przyjmę, więc ma
              możliwość przenoszenia wątków między tymi forami. Często też jest sytuacja
              odwrotna - na tamtym forum zakładane są wątki dyskusyjne, typu np. czym karmić
              małego kotka i taki wątek też przenosimy, tym razem na forum dyskusyjne -
              Zwierzęta (o ile to możliwe staram się informować o tym przeniesieniu
              założyciela wątku).
              Ponieważ Arie nie opiekuje się forum Weterynaria - więc nie przenosi tam wątków.

Trochę temu, gdy pejsaty zostało opiekunem tego forum powstało forum Zwierzęta
              oddam-przyjmę na prośbę użytkowników forum Zwierzęta z argumentacją taką, że
              forum dyskusyjne jest nieczytelne, zdominowane przez wątki ogłoszeniowe i trzeba
              coś z tym zrobić. Tak historia :-)
              Jeszcze raz - Wesołych Świąt!

• captroy Re: Znikajace watki 25.12.05, 14:37
                e tam,dalej bez przekonania...
                A moze Wam chodzi o ilosc wpisow??Pozatym sadzac po frekwencji na forum
                Zwierzeta,ze jakiekolwiek posty byly by mile widziane(ruch na tym forum raczej
                ubogi..)
                Wesolych Swiat
            • kakui Captroy albo pytania o hotele dla zwierzat n/t 25.12.05, 14:05

• kakui hehe ja tez chce na aesa 24.12.05, 21:43
      chocby taki jeden dzien probny, zobacyzmy czy sobie poradze, czy beda skargi
      itp.

no to jak?
      • papierzwykly Re: hehe ja tez chce na aesa 25.12.05, 09:58
        ja tez, ja tez...:)Będziecie happy!
    • umfana Captroy porusz problem tutaj : 25.12.05, 13:15
      Już kiedyś pozbyliśmy jednego takiego aesa, który wyrzucał wątki według swoich
      sympatii i zostawiał chamskie posty na forum!
      • umfana link do Forum o Forum 25.12.05, 13:15
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299
        • kakui Umfa co to byl za aes? 25.12.05, 13:25
          napisz mi albo tu albo na poczte,
          • umfana Re: Umfa co to byl za aes? 25.12.05, 14:34
            poslalam maila
    • albert.flasz1 Re: Przeczytałem wszystko... 26.12.05, 22:40
      ...I doszedłem do wniosku że dobrze robię: jeśli mam coś do powiedzenia - to
      piszę, jeśli nie mam - to nie piszę a jeśli chcę się powygłupiać - robię to i
      się nie przejmuję. A - co!...;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka