Dodaj do ulubionych

Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!!

IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.11.02, 21:17
Wczoraj e-mailem dostalam petycje i podpisalam sie pod nia!
Dotyczy bestialskiego traktowania kotow. Cytuje list:

"Pewien Japonczyk z Nowego Jorku, hoduje i sprzedaje koty nazwane
BONSAI CATS i nie byloby w tym nic dziwnego gdyby..... kiedy sa jeszcze
kocietami a ich kosci sa jeszcze bardzo elastyczne wklada je do bardzo
ciasnej butelki (wykorzystuje rozne ksztalty, np bardzo plaskie, okragle jak
pilka, stozkowate itd), zamyka je tam na kilka miesiecy!!!!!!! podaje im
chemikalia, ktore maja na celu ueleastycznienie a wlasciwie wstepne
rozpuszczenie kosci......w czasie wzrostu wypelnia on butelke, kazda jej
szczeline..... Kocie po miesiacach przebywania w butelce nabiera jej
ksztaltu, nie jest w stanie sie poruszac...... jest po prostu wegetujaca
roslinka - ludzie kupuja je jako - DECORATION PET - czyli zwierzeta
ozdobne!!!!! i po prostu nieruchome np. stawiaja na kominku!!!!!!!! Na
stronach do ktorych podaje adres znajdziecie wiele informacji na temat tego
bestialstwa - niektore zwierzeta sa kupowane i trzymane przez kilka lat w
tych slojach - karmione sa przez rurke, w odbyt montuje im sie tube przez
ktora siż zalatwiaja..."

Do petycji zalaczone sa linki:

www.bonsaikitten.com/bkmethod.html
www.bonsaikitten.com/gray.html
www.bonsaikitten.com/bnw.html

Uwaga! Zdjecia sa bardzo drastyczne!

Moja prosba do wszystkich WRAZLIWCYH LUDZI: Petycje nalezy rozeslac do
wszystkich swoich znajomych (wczesniej sie na niej podpisac). Jest juz na
liscie ok. 190 nazwisk z calego swiata. Jesli nie jestescie obojetnie na los
krzywdoznych niewinnie zwierzat i chcecie sie pod nia podpisac - piszcie na
moj adres:

e-mail: venus@ld.home.pl

wysle kazdemu pod wskazany adres, zeby mogl umiescic swoje imie i nazwisko i
poslac dalej! To bardzo wazne! Sprawa zainteresowal sie Rzecznik Praw
Zwierzat w Stanach. Podejmie dzialania, ale nalezy je poprzec i nasze glosy i
PODPISY maja byc dowodem tego poparcia, ze los zwierzat nie jest nam obojetny!
Dalsze instrukcje w petycji.

Dziekuje za odzew i poparcie w imieniu krzywdzonych zwierzat!
Obserwuj wątek
    • Gość: tintin hi hi IP: *.itpp.pl 29.11.02, 22:35
      Ja uważam, że dzbanuszki i flaszeczki to najlepsze miejsce do umieszczenia
      kota. Korzyści są oczywiste - nie brudzą, nie drapią mebli, nie wywracają
      spprzętów i po prostu sobie stoją.
      No a na powaznie. To jeden z bardziej znanych hoaxów, czyli pseudo prawdziwych
      doniesień. Takich jak o wirusach które zaraz zniszcza twój komputer, czy
      ostatnio coraz częstszych - próśb o krew dla umierających ludzi. Którzy tak
      naprawdę nie istnieją (niestety w tej masie przepadają prawdziwe apele).
      Żadnych bonsai kotków nie ma.
      Pozdrawiam ja i dwa koty (nie bonsai)
      • Gość: tomaszxxx Re: hi hi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 12:36
        Basieńko, dziecko drogie.. Jedyne, co usprawiedliwia istnienie takich
        pseudo "dowcipnych" stron w Int. jest nieograniczona naiwność i głupota ludzi
        wierzacych w takie bluff-y.. Jest to znakomity grunt na trzepanie kasy. Nie
        jestes Basiu pierwsza i nie ostatnia. Namawiaj dalej do klikania na
        te "okrucieństwa", a autor strony rży ze śmiechu w swoim fotelu z pęczniejącym
        portfelem..

PS Słyszałem o jakimś Japończyku, który organizuje walki sumo dla kotów.
        Nasajmprzód za młodu tuczy je latami do nieprzytomności, a kiedy ważą po 150
        kg - wystawia do walk ku uciesze gawiedzi..
        Zebrałem juz 141 podpisów przeciw tym niegodnym praktykom. Oto adres strony:
        www.sumokitten.com - ROZEŚLIJCIE JĄ BŁAGAM DO WSZYSTKICH ZNAJOMYCH..!!!!
        Ostrzegam! Strony sa bardzo drastyczne..! koty sa intubowane, z rurami od
        okurzaczy w odbytach..
        Paranoja..
        W jakim ja świecie żyję...
        • okruszek_1 Re: hi hi 03.12.02, 23:29
          Nie wiem ile w tym jest prawdy, wiem jednak, ze faktycznie jest taka stronka,
          wiem tez, ze sa zdjecia, jesli ktos chce sprawdzic autentycznosc, niech napisze
          do autora stronki o pozostale zdjecia, bo na stronce sa tylko dwa, jak go
          wkladaja i po miesiacu!!1 Mam jednak nadzieje, ze faktycznie jest to tylko
          ropzsylanie wirusika, bo jak nie to obawiam sie, ze w koncu pojade i zatluke
          tego czlowieka!!!
    • Gość: gitman Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! IP: bierki:* / 192.168.9.* 30.11.02, 20:16
      O jakie urocze kotki - czy w Polsce mozna juz takie gdzies kupic? Mam wlasnie
      wolne miejsce na kominku, a bardzo lubie zwierzeta.
      • rafal_wwa Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! 03.12.02, 21:46
        Gość portalu: gitman napisał(a):

> O jakie urocze kotki - czy w Polsce mozna juz takie gdzies kupic? Mam wlasnie
        > wolne miejsce na kominku, a bardzo lubie zwierzeta.

Może odetnę ci frajerze twój pusty łeb i powieszę go sobie nad muszlą klozetową-
        mam tam sporo miejsca.
        • Gość: gitman Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! IP: bierki:* / 192.168.9.* 04.12.02, 11:30
          rafal_wwa napisał:

> Gość portalu: gitman napisał(a):
          >
          > > O jakie urocze kotki - czy w Polsce mozna juz takie gdzies kupic? Mam wlas
          > nie
          > > wolne miejsce na kominku, a bardzo lubie zwierzeta.
          >
          > Może odetnę ci frajerze twój pusty łeb i powieszę go sobie nad muszlą
          klozetową
          > -
          > mam tam sporo miejsca.

Buda psie, bo ci lancuch skroce!

A wracajac do tych kotkow to naprawde niezly pomysl, wlasnie niedlugo zalatwie
          sobie malego kociaka i szukam jakichs wiarygodnych informacji na
          temat 'butelkowania'. Jak to robic by sie nie udusil i czy on nie wywroci
          sloika, jak juz bedzie w srodku, prosze pomozcie mi, bo na tej stronie ktora
          podala Basia nie ma informacji po polsku. A chcialbym komus zrobic na Swieta
          orginalny prezent.
          • Gość: olivia60 Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! IP: HUPROXY* / *.eeft.com 05.12.02, 13:51
            Na zdjeciu widac koty przykryte zwyklymi miseczkami do salatek. Jest tez jeden
            kot wielki i stary jak kobyla, ktorego wkladaja do szklanego wiadra. Gdzie te
            elastyczne kosteczki za mlodu (???). Widzieliscie sprzety do wykonywania tych
            tortur? Lyzka do spagetti i wiertarka. Co niby mieli robic z tymi
            przedmiotami ;-)) Zdjecia na pierwszy rzut oka sa STRASZNE jednak po przyjzeniu
            sie budza smiech. Kotek obgryzajacy rurke ach! och !
            • Gość: gitman Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! IP: bierki:* / 192.168.9.* 05.12.02, 19:08
              To co myslicie ze to wszystko bujda z tymi kotami? :(((((
              Moze mi sie jednak jakos uda zrobic 'kota butelkowego'? Ale nie bedzie to
              takie proste jak myslalem z poczatku. Moze ktos juz probowal i chcialby sie
              podzielic ze mna doswiadczeniami??
              • Gość: Warszawiak Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 00:02

> To co myslicie ze to wszystko bujda z tymi kotami? :(((((
                > Moze mi sie jednak jakos uda zrobic 'kota butelkowego'? Ale nie bedzie to
                > takie proste jak myslalem z poczatku. Moze ktos juz probowal i chcialby sie
                > podzielic ze mna doswiadczeniami??

Spróbuj wsadzić tam swoją matkę idioto!!!!!!!!
                • Gość: gitman Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! IP: bierki:* / 192.168.9.* 06.12.02, 15:57
                  Gość portalu: Warszawiak napisał(a):

> Gość portalu: gitman napisał(a):
                  >
                  > > To co myslicie ze to wszystko bujda z tymi kotami? :(((((
                  > > Moze mi sie jednak jakos uda zrobic 'kota butelkowego'? Ale nie bedzie to
                  > > takie proste jak myslalem z poczatku. Moze ktos juz probowal i chcialby si
                  > e
                  > > podzielic ze mna doswiadczeniami??
                  >
                  > Spróbuj wsadzić tam swoją matkę idioto!!!!!!!!

Wal sie na ryj cieciu jeden.

No nic, poradze sobie jakos sam. Jak mi sie uda z kotkiem to opisze Wam moje
                  doswiadczenia z hodowaniem kotow-bonsai.
                  • Gość: Warszawiak Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 22:05
                    "Wal sie na ryj cieciu jeden."
                    Jakie to dosadne, i jakże dojrzałe...
                    Wybacz, ale nie będę zniżał się do twego poziomu (_____)
                    Zamiast kotka do butelki wsadź swojego ....
                    I nie wyjmuj!!!
          • rafal_wwa Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! 06.12.02, 00:00
            Kolego nie będę wdawał się z tobą w prymitywne przezywanie. Znasz mój e-mail
            więc jeżeli chcesz mi coś powiedzieć to uczyń to osobiście. I przezstań
            wypisywać głupoty!
    • Gość: Wenus Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.12.02, 21:59
      No cóż, bezduszność i CYNIZM większości która się tu wypowiedziała jest
      porażająca! Aż strach pomyśleć, że można być takim "robakiem". Zawsze sobie
      myślę, że gdyby tych wszystkich cyników wsadzić do takich ciasnych pojemników,
      wetknąć im rurki w tyłki i niechby sobie żyli w takim komforcie do skończenia
      świata zdobiąc czyjąś łazienkę - może by się w tych porażająco pustych głowach
      zrodziła nuta refleksji. Rozumiem, że mozna nie wierzyc w takie rzeczy, ale
      chyba nie na miejscu jest strojenie sobie tak głupich i prymitywnych żartów.
      I tylko prostak o IQ emocjonalnym na poziomie kaktusa sie tak zachowa!

Chciałabym wierzyć, że to co ktoś mi przesłał to tylko "niewinny żart". Jeśli
      jednak to prawda, pisząc ten post chciałam uwrazliwic na krzywde zwierzat
      innych - ale jak zwykle, taki apel dotrze jedynie do ludzi wrazliwych i nawet
      jesli ktos uzna to za bujde, niesmacznym uzna nasmiewanie sie z tego - dziekuje
      Rafale z Warszawy za wrazliwą reakcje na prymitywne posty. Pozdrawiam Cie
      serdecznie.
      • Gość: Wenus, Basia Gwoli wyjasnienia...... IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.12.02, 22:02
        Wpisalam sie pod nikiem Wenus. "Basia" i "Wenus" to niki ktorymi sie posluguje
        na codzien.
        • Gość: sarna Re: Gwoli wyjasnienia...... IP: 195.117.68.* 08.12.02, 16:01
          jeśli prawdą jest to co napisała BASIA, TO MY jako ludzkość sami
          jesteśmy do wytępienia ,bo takie praktyki nie mogą pozostać bez kary
          pozdr sarna
          • Gość: Basia,Wenus do sarny IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.12.02, 16:43
            Gość portalu: sarna napisał(a):

> jeśli prawdą jest to co napisała BASIA, TO MY jako ludzkość sami
            > jesteśmy do wytępienia ,bo takie praktyki nie mogą pozostać bez kary
            > pozdr sarna

Droga sarno! Do wytepienia są ci, ktorzy tak bestialsko postępują. Chyba nie
            należałoby uogolniac. Nie wszystkim los zwierzat jest obojetny i dlaczego
            akurat, ci ktorzy maja serca dal swych "mniejszych braci", mieliby ponosic
            odpowiedzialnosc za okrucienstwo, bezdusznosc i prymitywizm wiekszosci.
            Wiem co mialas na mysli. Faktycznie kara za takie bestialstow winna byc
            bezwzglednie! I karą powinno byc "jak kuba bogu, tak bog kubie". Jest to
            doskonala metoda dla wiekszosci prymitywnej ludzkosci - czlowiek swiadomy,
            jest najczesciej na tyle refleksyjny i wrazliwy, ze nigdy by mu do glowy nie
            przyszlo takie bestialstwo.

pozdrawiam Cie serdecznie
            • Gość: gitman do milosnikow kotow-bonsai IP: bierki:* / 192.168.9.* 08.12.02, 17:07
              Ale o co wam chodzi wlasciwie? Takie kotki-bonsai sa przeciez bardzo ladne,
              mozna je kupowac malym dzieciom, gdyz na pewno je nie podarpia. Nie poniszcza
              tez mieszkania (drapanie, obsikiwanie roznych miejsc, ach i odpada tez problem
              kuwety). Kotki takie moga byc w posiadaniu osob bedacymi alergikami, ktore sa
              uczulone na siersc zwierzat i w innym wypadku nie moglyby ich posiadac. Kotki-
              bonsai nie zajmuja duzo miejsca i rzec mozna sa bardzo przestawne.
              Majac takie kotki, mamy w zasadzie wszystkie zalety posiadania w domu zywego
              zwierzatka, a nie mamy wymienionych powyzej wad.
              Dziekuje Ci Basiu za podsuniecie ciekawego pomyslu. Moze sie to przyjmie w
              Polsce i bedziemy slynac na swiecie z tak pomyslowej hodowli kotow- bonsai?
              Pozdrawiam wszystkich milosnikow kotow, szczegolnie kotow-bonsai - gitman
              • Gość: Olać gitmana Re: do milosnikow kotow-bonsai IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 19:55
                Olać gitmanaOlać gitmanaOlać gitmanaOlać gitmanaOlać gitmanaOlać gitmanaOlać
                gitmanaOlać gitmanaOlać gitmanaOlać gitmanaOlać gitmanaOlać gitmanaOlać
                gitmanaOlać gitmanaeOlać gitmanaOlać gitmanaOlać gitmanaOlać gitmana
                • Gość: elevator Re: do milosnikow kotow-bonsai IP: *.acn.pl 08.12.02, 21:08
                  gitman daj spokój!
                  żart ci się udał, był zajebisty ale sfrustrowane panie biorą cię na serio i
                  zaraz jak zanm życie będą dorabiać do tego jakąś ideologię. Pewnie powstanie
                  ruch przeciwko gitmanowi, który maltretuje koty. Jeszcze policję albo toz na
                  cieie naślą. Badź czujny ! pozdrawiam za nietuzinkowe poczucie humoru !
                  • Gość: Rafał Re: do milosnikow kotow-bonsai IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 22:58
                    Rzeczywiście, bardzo wyszukane i wysublimowane poczucie humoru!!!
                    Bynajmniej nie pozdrawiam gitmana.
              • Gość: Adwokat Diabła Re: do milosnikow kotow-bonsai IP: *.centrala.kbsa / 10.1.11.* 23.12.02, 11:53

> Ale o co wam chodzi wlasciwie? Takie kotki-bonsai sa przeciez bardzo ladne,
                > mozna je kupowac malym dzieciom, gdyz na pewno je nie podarpia. Nie poniszcza
                > tez mieszkania (drapanie, obsikiwanie roznych miejsc, ach i odpada tez
                problem
                > kuwety). Kotki takie moga byc w posiadaniu osob bedacymi alergikami, ktore sa
                > uczulone na siersc zwierzat i w innym wypadku nie moglyby ich posiadac. Kotki-
                > bonsai nie zajmuja duzo miejsca i rzec mozna sa bardzo przestawne.
                > Majac takie kotki, mamy w zasadzie wszystkie zalety posiadania w domu zywego
                > zwierzatka, a nie mamy wymienionych powyzej wad.
                > Dziekuje Ci Basiu za podsuniecie ciekawego pomyslu. Moze sie to przyjmie w
                > Polsce i bedziemy slynac na swiecie z tak pomyslowej hodowli kotow- bonsai?
                > Pozdrawiam wszystkich milosnikow kotow, szczegolnie kotow-bonsai - gitman

Ach jaki jestem zabawny... a jaki diowcipny... Intelektem wprost oślepiam
                wszystkich...

Czy nie słyszałeś, że dowcip odgrzewany i powtórzony 5-ty czy 10-ty raz
                przestaje śmieszyć... Żal mi Cię chłopie, bo bliscy robią ci wielką krzywdę nie
                chcąc cię leczyć.

P.S. Do wszystkich: ignorujmy takich kretynów jak gitman - po prostu nie
                odpisujmy na ich listy.
        • gitman Re: Gwoli wyjasnienia...... 09.12.02, 21:08
          Czy to znaczy Basiu ze jestes piekna jak Wenus? Czy tylko chcesz byc blizej
          Slonca?
    • okruszek_1 Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! 08.12.02, 23:14
      Chce wam powiedziec, ze jesli ktos zacznie chodowac w Polsce takie "cos" - bo
      to juz nie jest zwierze, ale wegetujace...cos - moze zostac oskarzony o
      znecanie sie nad zwierzetami!!! W Polsce mamy w miare dobrae prawo dotyczace
      zwierzat...napewno lepsze niz w stanach... Naprawde, a takiego pacana ktory
      mazy o posiadaniu takiego "kotka" mozna szbko po nr. IP, ktorym sie pochwali na
      forum (co z tego, ze tu jest tylko drobna informacja), z tego co wiem w momecie
      kiedy jest lamamne prawo dostawca uslug internetowych jest zobowaizany podac
      pelne dane takiej osoby!!! A jak ja dorwe takiego pacana wsadze go na kilka
      miesiecy do wylaczonej lodowki!!!!!!!
      • Gość: olivia60 Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! IP: HUPROXY* / *.eeft.com 09.12.02, 09:06
        Kochani. Ta sprawa jest stara jak swiat !! Wejdzcie na Google i wpiszczie
        bonsai kities a zobaczycie ile artykulow z zagranicznych gazet sie ukaze. Ja
        wyczytalam w zeszlym roku z jakiegos angielsko jezycznego pisma, iz jakas grupa
        studentow zrobila te strone dla zgrywu. Kawal sie tak udal, iz nawet policja
        sie tym zainteresowala. TO jest nieprawda i kropka. Pomyslcie logicznie. Istota
        zywa nie oddycha tylko pyskiem (czyt rurka). Oddycha calym cialem. Kot w takim
        szklanym pojemniku by nie mial szans przezycia. Nie wyobrazam sobie tez sceny
        jak kotkowi cokolwiek, gdziekolwiek sie wklada. Kotow nie znacie? Jak
        weterynarz chcial sprawdzic plec mojej "Sprezynki" to musial sie niezle
        nameczyc bo taka kicia byla waleczna.;-) Zbierajmy podpisy i pieniadze na
        zwierzeta na wsiach. Ja napewno zaplace.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Rafał Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 23:01
          Bardzo słuszna inicjatywa, sam też coś dorzucę!
          • Gość: ccc z tymi kotami bonsai to kit - nie wierzcie w to IP: atol:* / 192.168.1.* 14.12.02, 17:37
            Pare miesiecy temu dotarla do mnie informacja o tych kotach.
            Zdenerwowalam sie bardzo i rzucalam wiazkami jak furman...
            Gdy emocje troche opadly podzielilam sie informacja ze znajoma ktora jest
            weterynarzem i specjalista od kotow
            Kobieta ta powiedziala mi ze cala ta sprawa zostala wymyslona przez ludzi,
            ktorzy chcieli powiekszyc ogladalnosc swojej witryny internetowej - rozumiecie -
            taki kit by przyciagnac ludzi...

TO JEST POPROSTU NIEWYKONALNE

Okazuje sie ze taki eksperyment - wsadzenie kota do butelki itd - jest poprostu
            niemozliwy. Zywe stworzenie poptostu by umarlo w takich warunkach. Pomijajac
            sprawe oddychania... nie przezyloby bezruchu... napewno nie byloby ozdoba
            stawiana na kominku bo jego cialko byloby w ropnych strupach... pomyslcie co
            sie dzieje z cialami ludzi, ktorzy leza np. w szpitalu...
            KOTY BONSAI to poprostu niemozliwe
            Nie wierzcie w to!

Prawdziwym niebezpieczenstwem staje sie wlasnie zainteresowanie takimi kotami
            Wyobrazcie sobie ze jakis idiota zauwazajac ze jest popyt na takie koty
            postanowi wyhodowac takiego kota i sprzedac. Wielu jest kretynow - wiec taki
            scenariusz jest mozliwy. Napewno mu sie ten eksperyment nie uda - a tylko zada
            wiele cierpienia niewinnemu stworzeniu, ktore skaze na powolna smierc w
            meczarniach.

Nie wierzcie w te bzdury - bo tym wlasnie mozecie zaszkodzic zwierzetom
            POZDRAWIAM
            ccc
            • Gość: Syrenka23 BASIA MA RACJĘ, KOTY BONSAI ISTNIEJĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 22:58
              Po prostu, jest to fizycznie wykonalne. Prekursorami byli Polacy.
              W młodości jak spędzałam wakacje na wsi polskiej, byłam świadkiem jak wiejskie
              dziatki łapały ropuchy, wsadzały je do butelki lub słoika, potem wsadzały im
              słomki w odbyt i dmuchały. Powstawały wtedy żabki-bonsai. Żaden problem,
              wsadzić młodego kotka do słoika, poczekać aż podrośnie, rurkę w odbyt i dmuchać.
              Z Basią-Wenus proponuję odwrotny cykl, na końcu włożyć do butelki.
              • okruszek_1 Re: BASIA MA RACJĘ, KOTY BONSAI ISTNIEJĄ 22.12.02, 09:00
                Proponuje powrot do szkoly i sprawdzenie czym oddychaja ssaki!!
                • Gość: Syrenka23 Re: BASIA MA RACJĘ, KOTY BONSAI ISTNIEJĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 10:54
                  okruszek_1 napisała:

> Proponuje powrot do szkoly i sprawdzenie czym oddychaja ssaki!!

Nie na temat.
                  Ciebie też na koniec operacji możnaby wepchnąć do butelki i zrobić bonsai.
                  • Gość: Adwokat Diabła Re: BASIA MA RACJĘ, KOTY BONSAI ISTNIEJĄ IP: *.centrala.kbsa / 10.1.11.* 23.12.02, 11:39
                    Gość portalu: Syrenka23 napisał(a):

> okruszek_1 napisała:
                    >
                    > > Proponuje powrot do szkoly i sprawdzenie czym oddychaja ssaki!!
                    >
                    >
                    > Nie na temat.
                    > Ciebie też na koniec operacji możnaby wepchnąć do butelki i zrobić bonsai.

No i co się rzucasz... Wypisujesz kretynizmy, to i potraktowana zostałaś jak
                    kretynka. Zamiast wypisywać kolejne głupoty idź... do fryzjera lub na zakupy -
                    to pewnie robisz lepiej.
              • Gość: Basia/Wenus Tak, mam rację..... IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.12.02, 10:59
                Tomku, chyba zbyt pospiesznie ci wybaczylam, bom myslala, zes czlowiek, a ty
                zwykly maly robak jestes - nudzi ci sie, zajecia nie masz? A pomoz ty matce w
                przygotowaniach do swiat, a nie ferment siejesz. Tak ci nie po drodze byl watek
                o kotach bonsai, to co tu jeszcze robisz? O klasie zapomnij - jak bozia ja
                dawala o tobie nawet nie pomyslala, bo masz jeszcze duzo do zrobienia zanim na
                miano czlowieka "z klasa" zasluzysz. Zacznij moze od podpisywania sie tylko
                jednym nickiem....... a nie raz tomek, raz syrenka, a raz trabant......

bez pozdrowien
                • Gość: tomaszxxx Re: Tak, mam rację..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 00:49
                  Basia, skarbeńku rany boskie..???? Najsajmpierw zobacz ile postów – chociażby
                  spod Twojego wątku – ma kod warszawski..! Np. rafał, albo pan co nie lubi
                  gitmana – nie szukałem długo... Ja naprawdę nie wiem dlaczego mój domowy komp.
                  ma takie samo id jak rafała, może rafał wie? Halo, Rafale jesteś tam?

Jak rzesz tak można?? Mnie posądzać..! Gdybym miał robić za syrenę, musiałbym
                  się najpierw ogolić. Tłumacz to sobie tak: post napisała albo syrena 23 letnia,
                  albo urodzona w 1923 . W pierwszym przypadku może na lekcjach z ogłady
                  (podobnie jak ja) siedziała w kiblu i paliła papierosy, w drugim to pewnie już
                  jest demencja starcza.. Nie przejmuj się. Internet jest tak naprawdę jednym
                  wielkim śmietnikiem. Ignoruj ignorantów.

Całuję po rączkach
                  T.
                  • Gość: Syrenka23 Re: Tak, mam rację..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 09:49
                    Gość portalu: tomaszxxx napisał(a):

> Basia, skarbeńku rany boskie..???? Najsajmpierw zobacz ile postów – choci
                    > ażby
                    > spod Twojego wątku – ma kod warszawski..! Np. rafał, albo pan co nie lubi
                    >
                    > gitmana – nie szukałem długo... Ja naprawdę nie wiem dlaczego mój domowy
                    > komp.
                    > ma takie samo id jak rafała, może rafał wie? Halo, Rafale jesteś tam?
                    >
                    > Jak rzesz tak można?? Mnie posądzać..! Gdybym miał robić za syrenę,
                    musiałbym
                    > się najpierw ogolić. Tłumacz to sobie tak: post napisała albo syrena 23
                    letnia,
                    >
                    > albo urodzona w 1923 . W pierwszym przypadku może na lekcjach z ogłady
                    > (podobnie jak ja) siedziała w kiblu i paliła papierosy, w drugim to pewnie
                    już
                    > jest demencja starcza.. Nie przejmuj się. Internet jest tak naprawdę jednym
                    > wielkim śmietnikiem. Ignoruj ignorantów.
                    >
                    > Całuję po rączkach
                    > T.

Ty Tomciu nie całujesz po rączkach, Ty całujesz po dupci.
                    Wygłada na to, że chcesz z Basi-Wenus zrobić bonsai. Tylko zmień technologię,
                    w butelce nie da się Basi-Wenus już dmuchać.

Ze swiątecznymi pozdrowieniami dla "fachowców" od kotkówbobsai.
                  • Gość: Rafał Re: Tak, mam rację..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 20:02
                    Kto mnie wołał, czego chciał?
    • Gość: husky_ Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.12.02, 19:06
      ile mozecie wałkować ten temat? nie znacie się na żartach ?
      • Gość: kot-bonsai Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 19:16
        Gość portalu: husky_ napisał(a):

> ile mozecie wałkować ten temat? nie znacie się na żartach ?

do usranego kota-bonsai.

potem przejdziemy na psy haski-bonsai.
    • jotembi Re: Uwaga! Bardzo drastyczny temat!!! 26.12.02, 20:55
      o rany, ile można...
      chyba od pięciu lat co jakiś czas dociera do mnie pełna oburzenia informacja o
      bonsai kittens
      te petycje, rzecznicy rozmaici, pełna mobilizacja...
      a wystarczy chwilkę pomyśleć, dokładnie obejrzeć zdjęcia
      o ludzka naiwności...
      naprawdę nie ma się co tak oburzać, zwyczajna podpucha
      swoją drogą autorowi pomysłu na stronkę należy się jakaś nagroda

a z drugiej strony czas najwyższy zlikwidować tą stronę, bo tak całkiem zdrowa
      i nieszkodliwa to ona nie jest...

basiu/wenus, naprawdę lepiej podjechać na jakąś polską wieś i uratować burka
      przed jego małorolnym panem i władcą, niż zapieniać się nad tandetnym
      fotomontażem dla naiwniaków wygrzebanym w necie...
      • Gość: karolcia To nie jest smieszne... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 21:05
        Nie znam szczegółów tej całej "afery" z kotkami bonsai, ale jest to żart
        niesmaczny i po prostu głupi. Nie rozumiem, jak tak można traktować zwierzęta,
        przecież te bonsai - żarty wcale nie są zabawne, lecz denerwujące. Podejrzewam,
        ze osobie, która to wymyśliła, chodziło jedynie o zwrócenie na siebie uwagi
        (prymitywny wybrała sposobik...)
        A czemu nie ma ludzi - bonsai?
        • Gość: kotekbonsai Re: To nie jest smieszne... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 01:37
          Gość portalu: karolcia napisał(a):

> Nie znam szczegółów tej całej "afery" z kotkami bonsai, ale jest to żart
          > niesmaczny i po prostu głupi. Nie rozumiem, jak tak można traktować
          zwierzęta,
          > przecież te bonsai - żarty wcale nie są zabawne, lecz denerwujące.
          Podejrzewam,
          >
          > ze osobie, która to wymyśliła, chodziło jedynie o zwrócenie na siebie uwagi
          > (prymitywny wybrała sposobik...)
          > A czemu nie ma ludzi - bonsai?

Bo nikt jeszcze nie odważył wsadzić np. takiej pajdeczki do buteleczki.
        • Gość: mjabol Re: To nie jest smieszne... IP: *.acn.waw.pl 03.01.03, 17:12
          Karolciu, z ludzmi tez tak robiono.W celach rytualnych deformowano ciała
          niemowlat juz we wczesnej epoce brazu na terenach Bałkan.Oczywiście w sposób
          mniej wyrafinowany ale takze okrutny.W Chinach jednym z silnych fetyszy
          seksualnych są kobiece stopy.Je także deformowano - w starożytności pożądana
          długośc stopy dorosłej kobiety miała wynosić 7 cm!Niestety to nie żart a
          przerażająca prawda.
          Swoją drogą ciekawe czy w Stanach nie mają ustawy o ochronie zwierząt?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka