exman 13.06.08, 23:30 Jak byłem mały, strzelaliśmy z karbidu, było o niebo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: węglik wapnia Re: Komu podobają się fajerwerki na Wałach Chrobr IP: *.ias.bredband.telia.com 13.06.08, 23:56 I wtedy doznałeś urazu głowy, trapiącego cię do dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy Re: Komu podobają się fajerwerki na Wałach Chrobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 23:59 exman napisał: > Jak byłem mały, strzelaliśmy z karbidu, było o niebo lepiej. Mocno i na trwałe oczadziałeś od tego acetylenu a jest nawet pewne, że dekiel z puszki mocno potrącił sie w głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: Komu podobają się fajerwerki na Wałach Chrobr IP: *.chello.pl 15.06.08, 10:51 mnie sie nie podobaja! w imie czego mam miec zarwane kilka nocy (bo juz dwie,a pewnie i trzecia) pod rzad?? mieszkam blisko walow i fajerwerki nie pozwalaja mi spac w nocy - huk jest nie do wytrzymania, pies wyje, dziecko placze, babcia musi brac srodki nasenne, bo juz nie moze zasnac... Dziekujemy wlodarzom miasta za te bezsennosc fundowana nam co rusz - pojedynczo lub seriami. A oprocz fajerwerkow wczoraj byly jeszcze jakies buczace syreny (w srodku nocy!)- super, super, prosimy czesciej! Odpowiedz Link Zgłoś