zlotko.blotko 05.07.06, 15:22 mam rocznego kotka i kandydatke na mamę jego dzieciaków,czy nie jest na to za młody? ile miesięcy musi mieć kot zeby zostac ojcem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue.berry Re: kiedy można rozmnażać kotki? 05.07.06, 15:31 a czy ty i wlasciciel/ka kandydatki na mame macie juz kandydatow na przyszlych opiekunów małych kociat?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotko.blotko Re: kiedy można rozmnażać kotki? 05.07.06, 15:37 blue.berry napisała: > a czy ty i wlasciciel/ka kandydatki na mame macie juz kandydatow na przyszlych > opiekunów małych kociat?:) > > > nie,mamy zamiar je zjesc ,wiec po co opiekunowie? ;-) nie no-serio pytam ,ale na razie teoretycznie.kot tez czlowiek,prawda? chce ,zeby sie spotkal z dziewczyna i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: kiedy można rozmnażać kotki? 05.07.06, 15:49 Mało jest bezdomnych kotów na świecie? Mam nadzieję, że jesteś tylko trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotko.blotko Re: kiedy można rozmnażać kotki? 05.07.06, 15:55 kurna opanujcie sie ,nie jestem potworem tylko przyjacielem zwierzat ,czy ktos moze mi pomoc,jesli nie macie dla mnie odpowiedzi to po prostu mnie olejcie zamiast udawac jedynych sprawiedliwych.co zlego w tym,ze ktos chce rozmnozyc kotke? to jakas paranoja.. Odpowiedz Link Zgłoś
onka75 Re: kiedy można rozmnażać kotki? 05.07.06, 19:46 Przyjacielem zwierzat? Byles/as kiedys w schronisku? Przejdz sie. Przyjaciele zwierzat zabieraja je stamtad, lecza, kastruja i szukaja im dobrych domow. Jesli nie masz dla malych zaklepanych domow, takie dzialanie nie jest dzialaniem przyjaciela zwierzat tylko nieodpowiedzialnego szczeniaka. Tez mam nadzieje, ze to glupie zarty. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry Re: kiedy można rozmnażać kotki? 05.07.06, 15:56 > nie no-serio pytam ,ale na razie teoretycznie.kot tez czlowiek,prawda? > chce ,zeby sie spotkal z dziewczyna i tyle no jesli zapewnisz pelna antykoncepcje to niech sie spotyka:)) jesli natomiast konsekwencja spotkania bedzie gromadka kociat to sorry ale takie myslenie wywoluje we mnie bezsilnosc i cicha rozpacz. moze pojedziesz do jakiegokowliek schroniska i poogladasz ile jest tam bezdomnych kotow. wtedy sposob myslenia sie troche zaczyna zmieniac... Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: kiedy można rozmnażać kotki? 05.07.06, 16:07 Wtedy, kiedy kocur i kotka mają licencje hodowlane. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: kiedy można rozmnażać kotki? 05.07.06, 22:05 a będziesz płacić alimenty!!!??? pytam ... matka czyli kotka urodzi kociaki ile dasz kasy na ewentualne leczenie, choroby, szukanie domów itd..masz pieniądze na rozmnażanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
szmaja Re: kiedy można rozmnażać kotki? 06.07.06, 16:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=44652568 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=44768355 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=44730593 prosze, przyjacielu - to tylko z gory forum, jak sie przejdziesz do schroniska to zobaczysz ile jeszcze kocich nieszczesc jest efektem odpowiedzialnosci ludzi twojego pokroju... Odpowiedz Link Zgłoś
urania77 Re: kiedy można rozmnażać kotki? 06.07.06, 18:15 szmaja tacy osobnicy nie mają serca, nie mają duszy, nie mają oczu a przede wszystkim nie mają mózgu, więc nie czują, nie widzą i nie myślą, dla nich każde zwierzątko to przeliczanie kasy, współczuję im serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
neta.hard Re: kiedy można rozmnażać kotki? 07.07.06, 19:26 Rozumiem ze chcesz aby twoje cudowne, male kotki zakonczyly swoje zycie w taki sposob... www.psy.warszawa.pl/2006/images2006/krzyczki/zabite-w-krzyczkach.jpg Dla tych ktorzy nie wiedza co to jest. Sa to PSY (albo to co po nich zostalo)zabite w schronisku w Krzyczkach. Kot tam tez byl.... Mam nadzieje ze to tylko troll... Odpowiedz Link Zgłoś
wrexham neta.hard 11.07.06, 11:07 matko, co tam sie stalo z tymi psami???!!!! kto je zabil? czemu koparka (wyglada jak ramie koparki) je wykopuje? co to za horror na milosc boska? Odpowiedz Link Zgłoś
szopiczka Re: neta.hard 11.07.06, 13:50 jak to co sie stalo schronisko sobie zakopywalo psy i koty a koparka je odkopuje...tak to juz kur...jest jak w miejscu gdzie powinni pracowac ludzie z sercem i powolaniem pracuje potwory Odpowiedz Link Zgłoś
bubcia75 Zlotko!!!!!! 11.07.06, 14:00 zlotko.blotko!!! Proszę, nie obrażaj się! Nikt tu nie chce Cię urazić, fakt, jesteśmy tu bardzo wrażliwi na tym punkcie, ale nikt nic nie ma do Ciebie osobiście. Może troszkę bardziej liczymy się z kotami ogólnie, a nie myślimy tylko o NASZYM kocie. Naprawdę, jeżeli nie jest to konieczne, a pewnie nie jest, po co rozmnażać kota. Jest cała masa pięknych, małych kociątek "z wpadki", niekoniecznie ze schroniska (niektórzy nie chcą kota ze schroniska-ok, rozumiem to). Wystarczy poczytać ogłoszenia w prasie lub w internecie. Nie lepiej wziąć gotowego kota, po co je mnożyć? Jak masz chętnych znajomych na kota, to przecież możesz im pokazać parę ogłoszeń, to było by z pożytkiem dla wszystkich. I nie unoś się honorem, nie czuj się atakowana. Po prostu to przemyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna-anna7 Re: kiedy można rozmnażać kotki? 12.07.06, 00:13 Zanim zaczniesz rozmnażac idź do najbliższego schroniska i zobacz ile jest tam kotów- weź jednego czy dwa- wylecz ,znajdź im domy. Wtedy zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: kiedy można rozmnażać kotki? 12.07.06, 11:36 Kotkę i kocura można zacząć rozmnażać kiedy zdobędą odpowiednie tytuły na wystawach i będą już chętni na kocięta. A propo bezdomnych kociaków- schronisko w Józefowie zawalone małym kociakami od 8 do 12 tygodni i na wsi dwie dzikie kotki się okociły- 12 klusków gotowych do oddania ;/ okolice Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś