Dodaj do ulubionych

śmiertelny wypadek...

15.09.10, 09:05
na drodze Częstochowa Kłobuck
dostawczy żółty ford transit zderzył się czołowo ze scanią wiozącą złom kierowca scani w szpitalu a koło forda na pewno jeden worek ale słyszałem że dwie osoby zginęły..
prosta droga w zajebistym stanie
Obserwuj wątek
    • Gość: Romper Stomper Re: śmiertelny wypadek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 10:04
      "Do innego śmiertelnego wypadku doszło około godz. 6 w miejscowości Lgota koło Częstochowy. Także tam bus zderzył się z ciężarówką. Dwie osoby zginęły, a jedna jest ranna. Na trasie Częstochowa - Kłobuck trzeba liczyć się z utrudnieniami na drodze."

looooooook napisał:
      > prosta droga w zajebistym stanie

Heh. Często jeżdzę tą drogą i to co wyprawiają niektórzy kwalifikuje się do dożywotniego zakazu kierowania pojazdami. Dzien w dzień widzę te same auta wyprzedzające na podwójnej ciągłej, na skrzyżowaniu, po lewej stronie wysepek, w deszczu, we mgle, po lodzie, pod górę. Czasami żałuję , że nie mam zamotowanej kamery w aucie.
      • Gość: ania Re: śmiertelny wypadek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 10:17
        Kilka dni temu jechaliśmy tą trasą.Przez tych z rejestracją SKL,trasa ta jest bardzo niebezpieczna.jechaliśmy zgodnie z przepisami / chodzi o prędkość/a te barany kłobuckie tak się wściekali,że wyprzedzali na lini ciągłej.Obserwuję tych głupoli również na ulicach Częstochowy.Tragedia,widać że to ograniczona umysłowo nacja.Odebrać im prawa jazdy.
        • Gość: xxx Re: śmiertelny wypadek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.10, 10:31
          Gdzie policja?
          • Gość: katovitz Re: śmiertelny wypadek... IP: *.sfc.pl 15.09.10, 11:24
            nie ma co zganiać na skl-owców
            jak widzę jak w katowicach jeżdzą sc to mi się nie dobrze robi, przyjada takie buraki do miasta i zapominaja przepisów ruchu drogowego albo jakieś debile.
            Z tego co wyczytałem to samochód w którym zgineli w tym wypadku miał rejestracje sc.
            Mam znajomych którzy się wyprowadzili z zaściankowej czewki i mają teraz rejestracje skl, stwierdzili że z motłochem nie będą mieszkali.
            Bujajcie się dalej "Wielkomiejscy" próżniacy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka