dsa12 11.07.06, 21:19 siesc boksera nie uczula???? Mam dziecko alergika i szukam takiej informacji. Moze cos wiecie na ten temat. Moze wystawiam sie na smiesznosc ale z gory dziekuje za odp. :) ......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podyanty Re: czy to prawda ze.... 15.07.06, 08:44 Z tego co wiem, to nie uczula jedynie siersc pudla. Odpowiedz Link Zgłoś
paraqua Re: czy to prawda ze.... 16.07.06, 10:08 Nie uczylaja takie rasy jak np. pudel, yorkshire terier, a wiec te rasy, ktore maja tzw."wlos" a nie siersc. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus115 Re: czy to prawda ze.... 16.07.06, 13:26 witam z tego co sie orientuje nie uczulaja tylko yorki, shih tzu, maltanczyki, czyli te pieski co maja wlosy, a nie siersc. Sama mam shih tzu nie gubi wlosa, tylko masa czesania poza tym rasa super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: czy to prawda ze.... 16.07.06, 14:09 kaktus115 napisała: > z tego co sie orientuje nie uczulaja tylko yorki, shih tzu, maltanczyki, W/w rasy TEZ MOGA uczulac, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: czy to prawda ze.... 19.07.06, 18:52 Lub labradoodle czyli nowa rasa skrzyzowany pudle z labradorem. Nastepny wymysl ludzki - ze niby charakter i rozmiar jak lab tylko nie uczula jak pudel. labradoodle-dogs.net/pictures/Labradoodle.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
alija Re: czy to prawda ze.... 19.07.06, 18:43 Nie uczula tylko sierść boksera albinosa. Te są polecane dla alergikow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kathharina Re: czy to prawda ze.... 19.07.06, 20:08 Dlaczego nikt nie wspomnial o chinskim grzywaczu bezwlosym i o nagich psach? Odpowiedz Link Zgłoś