leonbergery 08.08.06, 01:45 żebyście nie kasowali postu? Przecież wyrażam się jasno. Chcę porady od osób: gdzie są dobre hodowle? Czy o to nie można się pytać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcoola Re: co mam zrobić........ 08.08.06, 10:35 www.google.pl/search?hl=pl&q=leonberger&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
leonbergery Re: co mam zrobić........ 08.08.06, 11:43 wiem, że tak można wyszukać, ale interesują mnie suczki, które mieszkają w województwie mazowieckim jak najbliżej warszawy. Chodziłam dwa dni po stronach internetowych i nic nie znalazłam :-( Może ktoś ma suczkę tej rasy a nie reklmuje się w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
jerrykot1 Re: co mam zrobić........ 10.08.06, 12:16 jest takie coś jak Polski Związek Kynologiczny z siedzibą w Warszawie, Nowy Świat 35. ponadto - jesli nie wychodzi ci szukanie w internecie, kup sobie gazetę (Moj Pies, Pies, Mój przyjaciel Pies - w kazdym kiosku) i przeleć ogłoszenia. Nie wiem, ktora hodowla jest dobra, ale zawsze możesz domagać się referencji od nabywców, związku kynologicznego, miłosnikow rasy (zapewne mają wlasną stronę). Mozliwości bezmiar, powiedziałabym. Poowdzenia - Ika Odpowiedz Link Zgłoś