IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 17.03.03, 14:29
Czy jest ktoś, kto tak jak ja uwielbia obcowanie z tymi zwierzętami? Czuje
się spokojniejszy i zapomina przy nich o problemach życia codziennego...
Świetna terapia na złe samopoczucie - polecam.
Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: Dina Re: Konie IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.03, 14:39
      Ja rowniez uwielbiam przebywac z konmi.Zgadzam sie z Toba, ze towarzystwo koni
      relaksuje, odpreza, powoduje ze zapominam o problemach. Kazda jazda powoduje we
      mnie euforie i nabieram dystansu do problemow, widze je z zupelnie innej
      perspektywy.Lubie podziwiac je na padoku, ich elegancje i piekno.
      • Gość: Aga Re: Konie IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 17.03.03, 15:06
        Skąd jesteś i gdzie jeździsz? Ja niestety tułam się od stadniny do stadniny i
        trochę mnie męczy, że nie mogę być w stałym miejscu. Stadninę, w której
        jeździłam zlikwidowano...
        Aga
        • Gość: Dina Re: Konie IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.03, 19:58
          Jestem z Zielonej Gory i jezdze do osrodka mieszczacego sie poza miastem.
          Dookola jest las, tereny wymarzone do jazdy no i wreszcie pozadna instruktorka.
          Jest tam ok. 18 koni, moze ilosc nie jest imponujaca, ale atmosfera doskonala.
          Pozdrawiam.
          Dina.
        • Gość: AgaAga Re: Konie IP: *.pl.bauer.com / 172.28.190.* 24.03.03, 12:09
          Witam,
          ja też mam problem ze znalezieniem odpowiedniego miejsca do jazdy konnej (albo
          stadnina jest daleko, albo jest dla snobów); czy nie znacie fajnego miejsca w
          Warszawie? ewentualnie urooczego, z daleka od Warszawy, gdzie można spędzić
          urlop?
          będę wdzięczna za każdą sugestię ;-)
          • Gość: Aga Re: Konie IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 24.03.03, 15:01
            Wczoraj brat dostał namiary na stadninę pod Konstancinem - Żabieniec czy coś
            takiego. Mam zamiar tam się wybrać w sobotę i zrobić rozeznanie. Godzina jazdy
            kosztuje 30zł.

Aga
          • dakard Re: Konie 16.04.03, 15:58
            Polecam Jaszkowo koło Poznania!!!! www.centrumhipiki.com

Darek
      • Gość: kłapouchy_124 Re: Konie IP: *.frombork.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:40
        dołączam do grona końskich miłosników :) jeżdżę od trzech lat, obecnie trenuję
        z wspaniałą folblutką po warszawskich torach, kochana niunieczka :* walcze o
        posiadanie jej na własnośc, niestety, wszyscy utrudniają mi to jak mogą :( i
        nawet nie chodzi o rodziców - kochani po wielu trudach wyrazili zgodę( co mnie
        ogroooomnie zdziwiło - nie jeżdżą, mama boi sie podejść do czterokopytnego na
        odległośc bliższą niż 5 metrów :)), mam ustalone miejsce w bardzo dobrej i,
        przede wszystkim, bliskiej stajni z doskonałą fachową opieką, rozpisany grafik
        etc. Cóż, kiedy podły właściciel klaczki, notabene parszywa osoba mająca na
        moim punkcie alergię, wymyśla tysiące powodow, dla których Bisia nie może stac
        się moją własnością. wiecie, do czego doszło? stwierdził, że woli ja uspić niz
        mi sprzedać :( nie dam się!!! Trzymacjie kciuki :) czekam na maile, postaram
        sie odpisać na wszystkie, serdecznie pozdrawiam wszystkich koniarzy
        m: smileetka@o2.pl
    • Gość: Hreczka Re: Konie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 13:51
      Hejka. Cieszę się, że jednak nie tylko ja jestem totalną świruską spędzającą
      każdą chwilę przy koniach;) Ktoś mądry powiedział kiedyś "Największe szczęście
      na świecie leży na końskim grzbiecie" i ja w pełni się tym zgadzam. Papa i
      życzę wszystkim miłego koniowania ;)
    • Gość: hot_dog Re: Konie-do Podkowy Lesnej IP: 212.78.226.* 24.03.03, 21:48
      Piszę wszędzie - Podkowa Leśna-stajnia "Podkowa".Jest fajnie,ładna
      okolica,niezłe konie i dobrzy instruktorzy.Jeżdżę tam od kilku lat z całą
      rodziną a moje dzieciaki tak się "wyuczyły", że zrobiły uprawnienia
      instruktorskie.A latem klub organizuje wyjazdowe obozy w Puszczy Knyszyńskiej.
    • Gość: Anka Re: Konie IP: *.nestle.pl 16.04.03, 16:02
      czesc kocham konie odkad pamietam i dlatego skonczylam naukowe podstawy
      treningu koni na Akademii rolniczej we Wroclawiu-POLECAM jezeli chcesz sie
      czegos wiecej dowiedziec o tych cudnych zwierzakach. Polecam takze przejazdzke
      po lasach i po plazy w nowecinie, 2km od Leby u Jurkiewicza, w stajni Senna TAM
      JEST REWELACYJNIE
      pozdrawiam
      • Gość: hot_dog Re: Konie IP: *.crowley.pl 16.04.03, 20:57
        Nareszcie wiosna, czujemy to my KONIE.Jesteśmy bardziej rozbrykane i
        wesołe.Czekamy na zieloną trawę i spacery po lesie pachnącym konwaliami.Może
        pani na reszcie mnie umyje, bo zimą niestety nie można.A niedługo moje
        urodziny, może dostanę tort marchewkowo-jabłkowy...Oj rozmarzyłem
        się.Pozdrawiam wszystkich,którzy nas kochają.Koń Mors.
        • Gość: GG Re: Konie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.03, 09:20
          Na urlop polecam stadnine koni Żabieniec, na mazurach, koło Piecek pod
          Mrągowem !! Sporo koni, idealne tereny do jazdy :) Jeżdzimy tam od trzech czy
          czterech lat w okresie wakacji.
          A w w-wie rzeczywiście nie ma nic atrakcyjnego. Kiedys jezdziłam w Hubercie
          przy jeziorku Czerniakowskim, teraz stajnia się rozbudowała, ale nawet wole nie
          patrzeć jakie mają ceny, bo jakies 10 lat temu mieli najwyższe w Warszawie i
          okolicach.

pozdrawiam koniarzy :)
          • Gość: kłapouchy_124 do GG IP: *.frombork.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 18:02
            byłeś w Żabieńcu? napisz coś więcej. mąż mojej m. chrzestnej pracuje w
            stadninie jako wet. W jakich warunkach mieszkają konie? kiedys podobno było
            nieciekawie... pozdrawiam
    • Gość: Aga Re: Konie IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 24.04.03, 16:18
      OK to jadę do Podkowy Leśnej przy okazji niedzielnych zawodów.
      Pozdrawiam,
      Aga
      • Gość: hot_dog Re: Konie IP: *.crowley.pl 24.04.03, 18:43
        Zawody w skokach w Podkowie były 5 kwietnia. W te niedzielę mamy takie
        nieoficjalne zawody klubowe. Ale sądzę,że coś niecoś będzie sie działo no i
        można zobaczyć jak zwyczajne rekreacyjne koniki sobie radzą.
        Pozdrawiam wszystkich miłośników koni.
        • Gość: Aga Re: Konie IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 25.04.03, 09:36
          To nawet lepiej... chociaż na stronie www napisali,że będą skoki. Nie ważne i
          tak pojadę...
          Aga
          • Gość: hot_dog Re: Konie IP: *.crowley.pl 25.04.03, 21:35
            Kochani!!!!5 maja mój koń obchodzi swoje 7 urodziny!!! W stajni w Podkowie
            Leśnej gdzie jest od 4 i pół roku mam zamiar je swiętować. Będzie tort z
            marchewki (dla konia) i piwo dla wszystkich, którzy go odwiedzą.Ta paskuda jest
            z nami od 4 i pół roku i tyle się wokół tego spraw toczy.Nie jest to jakiś
            szlachetny rumak tylko taki ZWYCZAJNY KOŃ.Ale dzięki niemu naprawde wiele sie w
            życiu naszej rodziny dzieje.Mimo wielu kłopotów z Tobą związanych DOBRZE ŻE
            JESTEŚ MORSIKU.
            Twoja pani.
    • Gość: Karol Re: Konie IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 11:13
      Moim zdaniem konie mogą bardzo dużo nauczyć ludzi, np.czułości, szacunku,
      odpowiedzialności.Konie są bardzo mądre mogą rozpoznać ludzi dobrych oraz
      złych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka