szarywilk Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 09:22 No oczywiście że wasza ,nie moja:))) No dobra , po jednym zdaniu: wasze fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić. Ja zaczne klasycznie i nudno sex z 2 kobietami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 09:47 to ja tez nudno:) sex z 2 facetami:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 10:03 Szary masz szczęście jest druga hihihi witajcie kochani:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 10:05 czesc kochani, drugiego nie ma:(, ale z iwusia to ja chetnie w trojke:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 10:06 no cóż sex z kobietą to jedna z moich fantazji<zadziornie uniesiona brew>:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 10:07 No to ja moge rezerwować czas dla was dziewczynki:))Mam dwie, chyba że pantera sie wymówi:)))Czołem iwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 10:13 no cos ty taka okazja a ja mam rezygnowac!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 10:15 nie nie kochani już teraz mi się nie wywiniecie, a na rozruszanie Szary sprawdź @. Sylwia przybywam!!!!!!!! hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 10:20 szarywilk napisał: > obiecanki..... żebyś jeszcze z podwiniętym ogonem nie uciekał:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 10:15 to moze stary zamek pan pani i sluzaca:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 10:16 dobre, to ja będę służącą:))))))))hahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 10:17 hahahaha wlasnie o tym sobie pomyslalam:) Janie!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 10:21 jak on chce byc lokajem, to my bedziemy paniami na wlosciach:)mow mi siostro gertrudo hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 10:23 Co podać drogie Panie, mleczka i jajeczko na śniadanie:)? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 10:27 janie:) filizanke kawy ze smietanka, wiesz taka jak lubie i jajeczko koniecznie:) i prosze zaslon okna, bo slonce niemilosiernie drazni me oczy Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 10:29 Pani, już zrobiłem o co prosiłaś, nie chce być niegrzeczny ale Pani nie ma bielizny a zaraz zejdzie Pani Gertruda... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 10:44 pani gertruda ciagle sparwadza @ hihihi i obawiam sie ze tak szybko nie zejdzie:) janie kapiel gotowa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 11:06 wybaczcie kochani ale dzisiaj ze mną kontakt tylko @ mam troche pracy, ale ma nadzieje że wkrótce dołącze na forum, piszcie maile:))) namiętne całuski..mlask:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drwal Re: Spowiedź:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 11:14 mam rym jest glupi troche ale w pracy swira dostaje wiec tylko to mi przyszlo iwusia pokaz cycusia:) :) ojoj zle ze mna musze do lekarza od glowy albo na urlop mam nadzieje ze iwusia sie nie obrazila za niewinny rym Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 11:20 Szary a ten list to gdzie? bo śjakos nic nie doszło:( Drwalu rąb aż wióry polecą hihihih, ja nie taka obrażalska znowu, a cycusie mam piękne a co!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 11:25 Jestem załamany tworzyłem z 1 h. list do ciebie a przy wysyłce pojawił sie napis z logowaniem i hasło :nie podano ządnego adresata, jak to nie ...?:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drwal Re: Spowiedź:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 11:30 szarywilk napisał: > Jestem załamany tworzyłem z 1 h. list do ciebie a przy wysyłce pojawił sie > napis z logowaniem i hasło :nie podano ządnego adresata, jak to nie ...?:(((( hehe dobry kit nie jest zly zartuje Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 11:32 Wybacz robaczku, ale akurat jej nie musze oszukiwać, wie że ja mówie że napisałem to napisałem:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 11:32 Drwal nie żartuj bo Ci sie siekierka omsknie hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 11:31 cholera jak to!! ja nie jestem pożądana!!!!!!???????????.....he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drwal Re: Spowiedź:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 11:34 skoro iwusia ma ladnego cycusia to ja prosze o zatrudnienie na dworze:) i moze czworokacik szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 11:39 Gość portalu: Drwal napisał(a): > skoro iwusia ma ladnego cycusia to ja prosze o zatrudnienie na dworze:) > i moze czworokacik szczescia a panterka moc wilgotnego i gorącego futerka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drwal Re: Spowiedź:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 11:19 no zeby inna przedstawicielka plci pieknej nie obrazila sie czarna pantera gra w rozbieranego pokera juz ide po lekarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Spowiedź:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 18.07.02, 11:32 hahaha mam nadzieje ze przychodnie niedaleko i wrocisz szybko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mayton Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 12:01 //A czyjeż to ślepia świecą w ciemności?! To duch dawnego pana tegoż zamku zarżniętego lat temu 400 za grzeszne hulanki i rozpusty nieziemskie!// Witam w mech progach! He he he //tubalnym głosem// :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Spowiedź:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 18.07.02, 12:17 zadrzalam:) z niepokojem spogladajac na boki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: Spowiedź:)))) IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 18.07.02, 12:39 a któż Cie uśmiercił kochany duchu?, czu kochanka o wielkim temperamencie? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mayton Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 12:47 Kochanek ci się nie bałem i krocie się ich przez me łoże przewinęło! Pech chciał, że wśród nich była i gosposia klechy - sąsiada mego. Klątwe na mnie rzucił i od tej pory uczestniczyć będę po wieki w miłosnych igraszkach jeno jako widz, choć chuć we mnie prężna i twarda jak skała... :o( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 12:54 a może jest jakiś sposób na odwrócenie klątwy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 13:03 klatwa ta straczna jest, przy takiej chuci, wszak jak ty ja zaspakajasz nieboze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan DJ Castle... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 18.07.02, 12:28 Witam! trlą,trlą... <strojenie instrumentu> (po chwili)<perlistym głosem>: "Uwierzcie słowom lutni mej, która dwór carski dobrze zna. Na dworskich orgiach struny jej, grały melodie dla rozpustnych ciał..." Jestem znakomitym muzykiem, posiadam imponujący instrument oraz przebogaty repertuar... Mam również referencje od poprzednich pracodawców - bardzo moje umiejętności chwaliła sobie np. caryca Katarzyna i jej ogier... Chętnie Wam poprzygrywam to namiętnie to zadziornie... Wystarczającą zapłatą będzie dla mnie możliwość popatrzenia sobie na Wasze zbytki (uwielbiam patrzeć) - choć po carycy raczej niczym mnie nie zaskoczycie... Brzdęk, brzdęk, tiurli, tiurli...<aksamitne dźwięki> Log, log... <popijanie trunku z pobliskiego kielicha> To jak piękne białogłowy i namiętni waszmościowie, co powiecie na sączące się muzyczne tło i pobudzające zmysły zaśpiewy doświadczonego lutnika Ugugunana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: DJ Castle... IP: *.pozn.gazeta.pl 18.07.02, 12:42 trudno sie oprzec muzyce, cialo samo sie rwie do tanca, az trudno okielznac te ruchy:) caryca? znam te stronke hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: DJ Castle... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 18.07.02, 12:44 och lutniku z dalekich stron brzmienie błogie twego instrumentu przyprawia o dreszcze muzyka swą graj więc niezmiennie w orgiach odmętu..... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: DJ Castle... 18.07.02, 13:22 Panie, woda gorąca:) Lutniku drogi zechciej towarzyszyć damom w ich higienicznych porządkach i przygrywaj im do kąpieli...a ty duchu popatrz sobie:))Panie ,prosimy na łaźnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: DJ Castle... IP: *.pozn.gazeta.pl 18.07.02, 13:36 ta piana wyglada tak kuszaco, platki rozy plywajace po wierzchu, mmm ten zapach... wsuwam noge sprawdzajac wode, jest cudowna.... tkaninia spada na posadzke przymykam oczy i chlone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: DJ Castle... IP: *.pozn.gazeta.pl 18.07.02, 14:12 polej prosze, oj nieostrozny jestes , wyliz go teraz z moich ramion!:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: DJ Castle... 18.07.02, 14:23 Tak , Pani!....oj i tu na czupurka też pociekło..pozwolisz pani, że?:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: DJ Castle... IP: *.pozn.gazeta.pl 18.07.02, 14:53 smialo sobie poczynasz moj panie:) ale rob tak dalej podoba mi sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: DJ Castle... 18.07.02, 15:00 ależ pani, ja tylko uczynny staram sie byc:)) a gdzie to Pani Gertruda?:) czyżby zniemogła nieboraczka, ma globus? podam jej okład z młodych jąder:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Pieśń o Kąpiącej - improwizacja... 18.07.02, 14:22 Brzdęk, brzdęk, trią, trią...<słodkie nuty> Posłuchaj tego księżniczko... <anielski zaśpiew>: "Ach białogłowy piękny kształt Wypełnia wanny spienioną toń Ablucję widząc będzie grał Instrument mój najczystszy ton Gdy marmurowe Pani Twe ciało W nektarach wonnych zanurza się Struny mej lutni krzyczą wciąż: mało! Instrument z rąk mych wyrywa się Twe piękne piersi w blasku świec Niczym cień lutni przecudne są Melodia ku nim zdaje się biec Instrument płynie a struny drżą Smukłe Twe uda i kształtne łydki To jest poezji najczystszy sort Nuty przedziwne czynią już zbytki Lutnik gra teraz fantazją swą..." O Pani Twa kąpiel wywiera na skromnym lutniku ogromne wrażenie... Log, log <łapczywe łyki zacnego wina z pobliskiego kielicha>... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Pieśń o Kąpiącej - improwizacja... IP: *.pozn.gazeta.pl 18.07.02, 14:57 nie patrz tak intensywnie, bo rumieniec zaleje me lico... zal jej sie zrobilo biednego grajka i dala mu skosztowac szampana ze swych ust:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 15:19 Czas sie żegnać do juterka:)))całuski dla dziewcząt i grabka dla facetów:) lutniku graj tak dalej, incredible sound around!!!!!!!! Czarna, byłas szampańska, iwa ty pobiłaś mnie na głowe:)))))Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Spowiedź:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 18.07.02, 15:25 cmok ja tez juz sie zmywam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: Spowiedź:)))) IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 18.07.02, 15:47 nistety niewiele mnie dzisiaj było:( buziaczki kochani:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mayton Re: Spowiedź:)))) 18.07.02, 16:44 // duch został sam, smutny nieboże, łzę ciężką otarł w czarnym kolorze chrząknął, zawarczał i zniknął w odchłani nikt go nie słyszy// Żegnajcie kochani... :o( Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 07:53 Dzyń, dzyń dzyń <mały ręczny dzoneczek> Wstawać Jaśnie Panie!!!! Myć rączki ząbki , futerka! Lutniku ty też ,hm...umyj swój instrument.... Zaraz podadzą do stołu śniadanie..i jeszcze jedno ...stół służy do jedzenia a nie do sprawdzania jego wytrzymałości w pozycji horyzontalnej:)) Pani Pantero, ten tego ...Pani Iwa będzie przez jakiś czas zajęta , zejdzie ....hm ten ...nieco później, mówiła że ma globus:))) pójdę i sprawdzę czy nie podać jej jakiegoś środka...tak, pójde...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mayton Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 09:21 Jak Pan widzisz Panie Szarywilku o tej porze na nogach jest tylko Waćpan i ja wredne duszysko :O( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 09:34 zieeeeewwww, jaki duszny poranek aż nie chce się z łózka wychodzić, duchu może podasz mi szklaneczke wody a Ty Janie popraw mi poduszki......:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 09:37 Przepraszam duchu, zapomniałem o tobie:), a panna Iwa dałaby spokój duchowi z tymi żartami:))))Przeceiż wiez jaśnie pani że on nie może,:))) ....<mrucze coś pod nosem> prosze się tak nie wiercić nie mogę ich dobrze ułożyć:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Spowiedź:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 19.07.02, 09:41 hmmm jak cudownie!! ja juz po porannym spacerze i kapieli w rosie:) wow co za przezycie;)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 09:47 Duchu odwróć wzrok, pani pantera znów zapomniała sie ubrać na spacer:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayton Re: Spowiedź:)))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.07.02, 09:57 Nie spuszczam z niej oczu! Cóż za powab, cóż za wdzięk! Co za uroda! Lecz nie mogę jej tknąć nawet - jaka szkoda... :O( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Spowiedź:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 19.07.02, 09:59 lubie jak sie patrzysz:) mily dreszcz mnie przechodzi janie moglbys wytrzec rose z mego ciala:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 10:05 tak Pani , wezmę ten ulubiony przez ciebie Pani ręcznik:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 10:09 ten z dlugi wlosem:) jestes kochany:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 10:15 Panienko Pantero, prosze o wyciągnięcie ręki z mego krocza, to nie wypada...L:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 10:00 no tak, zapomniałem,<przekąs> kolejny erotoman, phi!:)nie wzdychaj tyle tylko wyciagnij swego "duchowego" przewodnika i niech Panie nacieszą oczy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Spowiedź:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 19.07.02, 10:05 szary ty czytasz w naszych myslach:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 10:18 Jestem z wami odkąd panienki tu zamieszkały, więc troche wielmozne Panie znam, <sarkazm>:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 10:20 podejdz no tu blizej, zaraz ci ten sarkazm z ust wylize:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 10:27 Proszę Pani nie!:)albo dobrze....:)))o Pani twe usta rozpływaja sie wręcz na mych wargach... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 10:30 slodki jestes:) a jakie mlode cialko:) mniam janie natychmiast zdejmij ten frak!!! ja kaze!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 10:31 Pani ja nie mam nic pod spodem?<udawane przerażenie> Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 10:30 duch ma racyję lecz juz późno na sniaqdanie, weźmy deser, co?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mayton Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 10:33 Oczy swe nakarmiłem - choć do sytości daleka droga. Panienki, co z tym deserem? :O) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 10:35 janie! ty jestes moim sniadaniem!!! smakuje mi twoje cialko chce wiecej!!! duchu! moglbys mnie otulic swoim chlodem?:)bo czuje ze zaraz spale sie wewnetrznie <westchnienie> Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 10:40 Pani, twe gorące ciało podgrzewa me pożadanie, twa gibkość jedwabistość , daje obietnice magicznych doznań, lecz co bedzie jak przyjdzie panna iwa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 10:46 nie jestem az takim lakomczuchem:) podziele sie z ma kochana siostra:) duch czuwa zeby mnie nie ponioslo za bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 10:56 Czuję twa wilgoć, pani pożądanie i niecierpliwość, więc nie będę kusił losu i wezmę cię od razu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mayton Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 11:05 <duchowi na widok kochnków jeły pękać oczy. trzymając chuć marmurową w lodowatych dłoniach zamarł bez ruchu. no... prawie bez ruchu....:O) > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 11:09 zdrzemnmęłam się troszke.......ach dlaczego jestem sama w tym przepastnym łożu??!!!!!!! jestem taka samotna......jest bardzo gorąco chyba się rozbiore......ooo tak lepiej......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Spowiedź:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 19.07.02, 11:26 dosyc spania ma kochana :) sniadanko czeka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 11:36 <wynurzając sie spomiędzy nóg czarnej> Choć do nas o Pani, twych oiersi nam trzeba by ulżyc mym dłoniom i ustom:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spowiedź:)))) 19.07.02, 11:48 a co mi dzisiaj smacznego zaserwujecie na śniadanko...mmmmm....Szary idze że nie trzeba Ci dwa razy powtarzać....budze się coraz szybciej...... Odpowiedz Link Zgłoś