Gość: a IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 12:00 mam pytanie dotyczace antykoncepcji u kotki, na czym polega? nie chodzi o sterylizacje!! ile kosztuje? jak czesto robi sie zastrzyki/daje tabletki? czy szkodzi to zdrowiu kotki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dina Re: antykoncepcja u kotki IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.06.03, 21:01 Zastrzyki i tabletki sa bardzo szkodliwe, bo nie tylko przyczyniaja sie do powstania ropomacicza( bardzo powazna choroba, ktora moze zakonczyc sie smiercia), ale takze powaznie uszkadzaja watrobe. Stanowczo odradzam.Dlaczego nie sterylizacja? Pod tym adresem znajdziesz wszystko o sterylizacji i powinnas zmienic zdanie. Ja swoja suke wysterylizowalam i nie zaluje. Mam zamiar to samo zrobic z dwoma kocicami na dzialkach. www.arka.strefa.pl/nie%20_rozmnazaj1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda5 Re: antykoncepcja u kotki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.03, 22:29 Mam ten sam problem. Wyprowadzam się z bloku na wieś. Kocica ma 13 miesięcy i nie miała jeszcze ruji. Po przeprowadzce na pewno będzie wychodzić do ogrodu a stąd tylko krok do nieplanowanej ciąży. Jest persem i chciałabym, aby miała kocięta, dlatego sterylizacja nie jest wyjściem. Co więc robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: antykoncepcja u kotki IP: *.wcp.pl 10.06.03, 22:35 Przeczytajcie na forum Weterynaria wątek "Antykoncepcja kotki" z 13.08.02 tam się wet wypowiada w sprawie tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: antykoncepcja u kotki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 22:39 W lecznicy naoglądałam sie bardzi wiele niesamowitych, wielkich i rozsianych nowotworów po zastrzykach (i nie tylko)antykoncepcyjnych.Jest to jedna wielka makabra! co do persiczki-niech zajdzie teraz w ciażę a póxniej ja wysterilzuj, jeżeli choć trochę zależy ci na kocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda5 Re: antykoncepcja u kotki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.03, 18:32 Co do persiczki to zależy mi na niej nie mniej niż na własnych dzieciach ale dopóki nie będzie ruji, nie będzie ciąży. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś