Dodaj do ulubionych

kaleka amstafka do oddania

IP: *.local.pl / 172.16.201.* 25.08.03, 21:52
8-mies. czarna, wesolutka amstafka z paraliżem tylnich łapek ( częściowy
paraliż)do oddania w dobre ręce najchetniej do domu z ogrodem czy mieszkania
na parterze.suczka bardzo wesoła, przyjazna, lubi dzieci i niezwykle czujnie
pilnuje swego domostwa.kontakt: gooralska@wp.pl, 506 303 604 katarzyna

Obserwuj wątek
    • Gość: żabcia Re: kaleka amstafka do oddania IP: 62.111.246.* 21.09.03, 14:29
      boshe co za biedactwo, ja niestety nie mogę jej przygarnąć (mam dorosłą,
      przekochaną amstafkę, która jednak nie toleruje innych psów) ale może ktoś z
      dobrym sercem przygarnie ta śliczną istotkę, trzymam za to kciuki, i podciągam
      wątek...
      • Gość: Maria L. Re: kaleka amstafka do oddania IP: *.solcon.nl 21.09.03, 15:05
        Bidulka,ma taka slodka mordeczke.Niestety nie moge jej wziac bo mam sunie nie
        tolerujaca innych "kobiet" i nie mam ogrodu.Zycze jej by znalazla dobrych ludzi
        mL
    • Gość: żabcia Re: kaleka amstafka do oddania IP: 62.111.246.* 24.09.03, 14:52
      podciągam...
    • Gość: precz z głupotą Re: kaleka amstafka do oddania IP: 217.8.186.* 25.09.03, 12:43
      a co znudziło się zwierzątko?

wzięcie zwięrzecia to wielka odpowiedzialność i niestety bardzo dużo osób tego
      nie rozumie, a przeciez pies się przyzwyczaił i pokachał właścicieli, a co to
      Was obchodzi, nie????? niepotrzebny to się go pozbyć.....

• Gość: f Re: kaleka amstafka do oddania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 20:08
        Jest to pies schroniksowy, więc prosze bez takich komentarzy:-)
      • Gość: Dorota Re: kaleka amstafka do oddania IP: *.acn.waw.pl 26.09.03, 00:18
        Gość portalu: precz z głupotą napisał(a):

> a co znudziło się zwierzątko?
        >
        > wzięcie zwięrzecia to wielka odpowiedzialność i niestety bardzo dużo osób
        tego
        > nie rozumie, a przeciez pies się przyzwyczaił i pokachał właścicieli, a co to
        > Was obchodzi, nie????? niepotrzebny to się go pozbyć.....
        >

NO wlasnie, odpowiedzialnosc!
        Nie pozernosc i brak wyobrazni pseudo-hodowcy, ktory kiedy okazalo sie ze psiak
        ma zanik miesni i jeszcze jakas wade genetyczna oddal ja, do schroniska.
        Jej przypadkiem zainteresowal sie jeden z lepszych weterynarzy chirurgow,
        zrobil co mogl, jest troche lepiej, a grupa fajnych ludzi chce jej znalezc dom!
        Trzeba ta sunie zobaczyc, wtedy wszystko bedzie jasne, dlaczego tak wielu ludzi
        o nia walczy? Jej zdjecia zamieszczone sa na forum Dog-O-Mania
        • Gość: żabcia Re: kaleka amstafka do oddania IP: *.crowley.pl 26.09.03, 00:32
          I dokładnie o to chodzi! nikt tu nie potrzebuje komentarzy w stylu: "precz z
          głupotą" prowokatora, który nie zdołał pojąć sensu niniejszego wątku.
          Dla wszystkich ludzi, którzy mają warunki i mogliby zaopiekować się kalekim,
          ale ślicznym i przekochanym pieskiem polecam stronę acn.waw.pl/psiaki/
          link "ratujmy Żabkę"
          pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka