Dodaj do ulubionych

koty z Azylu

IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 17:51
Koty z Azylu mruczą z zadowolenia dziękując tym z pośród Państwa, którzy
przysłali strzykawki, pieniążzki na karme dla maluszków i oraz za słowa
otuchy dla Pani Ireny prowadzącej Azyl. Brak piemiędzy jest tak stresujący,
ze obawiam sie o jej zdrowie.
Te wszystkie miłe słowa przekopiowałam jej i zawiozłam.
Pozdrawiam Maria - kocia wolontariuszka
Obserwuj wątek
    • Gość: Rambo Re: koty z Azylu IP: *.wcp.pl 28.08.03, 20:02
      Będę pomagać regularnie jak tylko będę mogła. Mam nadzieję, że inni kociarze
      się przyłączą. Panią Irenę podziwiam szczerze odkąd o niej pierwszy raz
      usłyszałam.
      • Gość: gosia Re: koty z Azylu IP: *.di.pl / 192.168.0.* 28.08.03, 21:12
        I ja oczywiscie tez! :D
        • Gość: m.pw Re: koty z Azylu IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 22:45
          Przepraszamy ta osobę, która przyniosła w duzym pudle strzykawki. Pan, który
          pracuje u Pani Ireny w sklepie myślał, ze ktos znów przyniósł kota i mało
          brakowało, ze odprawiłby ja z kwitkiem. z powodu tego zamieszania (pani Irena
          była w tym czasie u lekarza) ten pan zapomniał zapytać ofiarodawcę)
          ofiarodawczynię) o nazwisko i nie mozemy wysłac podziekowania. Prosze się
          ujawnić i napisać do nas na azyl_konstancin@op.pl
          pozdrawiam maria
          • Gość: sara Re: koty z Azylu IP: *.neonet.gliwice.pl 30.08.03, 06:37
            A ja proszę o info, czy potrzeba więcej strzykawek, czy też na razie wystarczy?
            • Gość: m.pw Re: koty z Azylu IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 10:21
              Gość portalu: sara napisał(a):

> A ja proszę o info, czy potrzeba więcej strzykawek, czy też na razie
              wystarczy?
              >
              TRZEBA, CIĄGLE DUŻO się zuzywa, zwłaszca teraz - w Azylu jest kilkadziesiąt
              małych kociuszków. Trochę dostaliśmy od kochanych forum-owiczów, ale
              szybko "schodzą". Chyba juz pisałam, ze zdobyłam w ubiegłym roku 1000 szt (dla
              dociekliwych - nie były kradzione w polskich placówkach służby zdrowia, tylko
              to był dar od angoli - dla zwierzaczków). wszystkie rozeszły się w ciągu
              niespełna pół roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka