Dodaj do ulubionych

Tak się......

04.07.02, 12:17
zastanawiam dlaczego na tym forum udziela się tak mało osób?....
Obserwuj wątek
    • Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 12:26
      czesc:) dzisiaj mam zapierdal w pracy:( a jest dzisiaj kogo gwalcic?:)
      • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 12:28
        cześć?....rozejrzyj się......eeeee........szukamy kogoś na gwałt!!! he he he
        • Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 12:30
          od czasu do czasu wypadaloby tak kogos...:) hihihihi
    • Gość: Pojebany Re: Tak się...... IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 12:32
      bo jest za duzo takich osob jak ty, crimen, adaski i inne sliniace sie malolaty!
      • Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 12:34
        jak ty ladnie mowisz:) malolata:) to raj dla moich uszu:) cmok:)
        • czarnyadam Re: Tak się...... 04.07.02, 12:38
          Miło mi że mnie odmłodziłeś:)), chciałbym mieć 20 lat
          • Gość: Pojebany Re: Tak się...... IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 13:07
            moze nawet jestes starszy, ale emocjonalnie i umyslowo
            jestes na poziomie mojego kota.
            On tez jak sie zbrudzi, to sobie potem dupsko lize.
            • apf Re: Tak się...... 04.07.02, 13:29
              Gość portalu: Pojebany napisał(a):

> moze nawet jestes starszy, ale emocjonalnie i umyslowo
              > jestes na poziomie mojego kota.
              > On tez jak sie zbrudzi, to sobie potem dupsko lize.

to twój kot i możesz go jebać kiedy chcesz:)))

• czarnyadam Re: Tak się...... 04.07.02, 13:31
                Maszz u mnie plusa:)
      • Gość: Joe_Stru Re: Tak się...... IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 12:37

> bo jest za duzo takich osob jak ty, crimen, adaski i inne sliniace sie malolaty
        > !
        Pojebany ma rację niestety...każdy wątek zamienia się w średnio śmieszne dla
        postronnych pogaduszki między Tobą i ze dwoma , trzema innymi...Zaglądam tu od
        dłuższego czasu , z raz na parę dni , i jest tak jak napisałem. Dlatego nie chce
        mi się pisać. Ale skoro pytasz...Aha , co do tego zeście małolaty , to pojebany
        racji nie ma. Co do ślinienia się to nie mam pewności...pa.

• czarnyadam Re: Tak się...... 04.07.02, 12:41
          Cos mi sie wydaje ze sie ich boicie :)))
        • Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 12:44
          ale my przeciez czekamy na nowe postacie:) fakt robi sie tu troche klanowo, ale
          mozna to zmienic:)
      • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 12:46

> bo jest za duzo takich osob jak ty, crimen, adaski i inne sliniace sie malolaty
        > !

spójrz tutaj..o o o tu tak tutaj.....coś Ci kapie z ust.....moze
        śliniaczek?...:)))

• czarnyadam Re: Tak się...... 04.07.02, 12:48
          Co ja na to poradze każdy ma swoje zboczenia:)))
        • maritsa Re: Tak się...... 04.07.02, 13:36
          Zaraz mu zatkamy tego uroczego zaślinionego pysiaczka chusteczka do pielęgnacji
          niemowląt Pampers...
    • apf Re: Tak się...... 04.07.02, 12:43
      iwusia napisał(a):

> zastanawiam dlaczego na tym forum udziela się tak mało osób?....

ale za to czuje się wzrok czytających. Pisanie na erotycznym forum wymaga odwagi,
      przełamania sterotypowych uprzedzeń.

• Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 12:46
        cale szczecie ze nikt nie widzi jak sie rumienisz:) (mam na mysli siebie hihihi)
        • Gość: Joe_Stru Re: Tak się...... IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 12:48
          Zwróćcie uwagę , że i ten wątek , od razu , po pierwszym poście właściwie
          zaczął wyrodnieć. To jak sobie przygadujecie , i popisujecie się trochę przed
          sobą (takie odnosze wrażenie ) naprawdę nikogo nic nie obchodzi.pzdr.
          • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 12:52
            panie Joe zapraszam w takim razie na dziki zachód zamiast narzekać w jakimś
            zwyrodniałym wątku:))))))))
            • czarnyadam Re: Tak się...... 04.07.02, 13:02
              Czy wiesz chocby jak sie rozmawia z dziewczyną? Joe
          • apf Re: Tak się...... 04.07.02, 12:56
            Gość portalu: Joe_Stru napisał(a):

> Zwróćcie uwagę , że i ten wątek , od razu , po pierwszym poście właściwie
            > zaczął wyrodnieć. To jak sobie przygadujecie , i popisujecie się trochę przed
            > sobą (takie odnosze wrażenie ) naprawdę nikogo nic nie obchodzi.pzdr.

Módlmy się, od własnego i cudzego erotyzmu uchowaj nas. Może taki powinien być
            ton wypowiedzi?

Pewnie, że się popisuję, chcę zaintrygować, zwabić i wykorzystać seksualnie,
            hehehe, gwarantowane 10 orgazmów pod rząd....

• czarnyadam Re: Tak się...... 04.07.02, 13:03
              Nie chwal sie przed:)
          • Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 12:58
            moze wpadlismy w rutyne, masz nowe pomysly? wiekszosc z nas traktuje to jako
            zabawe, piszac tutaj kazdy w jakis sposob sie kontroluje, ma swiadomosc tego ze
            jest to czytane przez innych, hmmm tworzy sie jakis swoj image chcac nie chcac,
            nie wydaje mi sie zeby to bylo zle...:) fakt czasami bagatelizuje sie inne
            watki bo serki na napletku sa raczej niesmaczne:(
            • Gość: Joe_Stru Re: Tak się...... IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 13:05
              Gość portalu: hm napisał(a):

> moze wpadlismy w rutyne, masz nowe pomysly? wiekszosc z nas traktuje to jako
              > zabawe, piszac tutaj kazdy w jakis sposob sie kontroluje, ma swiadomosc tego ze
              >
              > jest to czytane przez innych, hmmm tworzy sie jakis swoj image chcac nie chcac,
              >
              > nie wydaje mi sie zeby to bylo zle...:) fakt czasami bagatelizuje sie inne
              > watki bo serki na napletku sa raczej niesmaczne:(

Popatrz co napisała do mnie niejaka iwusia...Dziki zachód ,
              narzekanie ...Pytała , to napisałem , ale jestem przekonany w tym pytaniu nie
              chodziło o odpowiedź. No i właśnie dlatego zagląda tu mało osób. Z Tobą hm
              chętnie pogadałbym o różnych rzeczach...Co do serka - oczywiście , z serków
              jednak wole starego amsterdamera. A kol. apf zdaje się w ogóle mnie nie
              zrozumiał, ubolewam.pa.
              • Gość: Pojebany Re: Tak się...... IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 13:11
                jak bym mogl to bym cie ucalowal!!
                Beeeee...
                • Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 13:19
                  zastanawia mnie to beeeee:) brzmi znajomo? hmmmmmmm
                  • Gość: Pojebany Re: Tak się...... IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 13:21
                    dla mnie beee dla ciebie moze hmmmmmm....
                    • Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 13:23
                      uff a juz myslalam ze mnie ktos pod wlos bierze hahaha
                      panie/pani beeeee:)
                  • czarnyadam Re: Tak się...... 04.07.02, 13:23
                    :)))))))))))))))))
              • Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 13:21
                ja tez chetnie pogadam:) ale ty musisz byc wodzirejem
              • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 13:22

> Gość portalu: hm napisał(a):
                >
                > > moze wpadlismy w rutyne, masz nowe pomysly? wiekszosc z nas traktuje to ja
                > ko
                > > zabawe, piszac tutaj kazdy w jakis sposob sie kontroluje, ma swiadomosc te
                > go ze
                > >
                > > jest to czytane przez innych, hmmm tworzy sie jakis swoj image chcac nie c
                > hcac,
                > >
                > > nie wydaje mi sie zeby to bylo zle...:) fakt czasami bagatelizuje sie inne
                >
                > > watki bo serki na napletku sa raczej niesmaczne:(
                >
                >
                > Popatrz co napisała do mnie niejaka iwusia...Dziki zachód ,
                > narzekanie ...Pytała , to napisałem , ale jestem przekonany w tym pytaniu nie
                > chodziło o odpowiedź. No i właśnie dlatego zagląda tu mało osób. Z Tobą hm
                > chętnie pogadałbym o różnych rzeczach...Co do serka - oczywiście , z serków
                > jednak wole starego amsterdamera. A kol. apf zdaje się w ogóle mnie nie
                > zrozumiał, ubolewam.pa.
                Joe Ty chyba jeszcze bardziej Ty nie zrozumiałeś mnie...gdybyś nie był tak
                smiertelnie poważny i nastawiony anty do wszystkiego to może byś zauważył iz nie
                chodziło mi o prymitywne(jak Ci się wydaje) sprowokowanie do durnej wymiany
                zdań....ale o zabawe ...czyż nie o to tutaj chodzi?:))))))

• Gość: Joe_Stru Re: Tak się...... IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 13:43
                  iwusia napisał(a):

> Gość portalu: Joe_Stru napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: hm napisał(a):
                  > >
                  > > > moze wpadlismy w rutyne, masz nowe pomysly? wiekszosc z nas traktuje
                  > to ja
                  > > ko
                  > > > zabawe, piszac tutaj kazdy w jakis sposob sie kontroluje, ma swiadomo
                  > sc te
                  > > go ze
                  > > >
                  > > > jest to czytane przez innych, hmmm tworzy sie jakis swoj image chcac
                  > nie c
                  > > hcac,
                  > > >
                  > > > nie wydaje mi sie zeby to bylo zle...:) fakt czasami bagatelizuje sie
                  > inne
                  > >
                  > > > watki bo serki na napletku sa raczej niesmaczne:(
                  > >
                  > >
                  > > Popatrz co napisała do mnie niejaka iwusia...Dziki zachód ,
                  > > narzekanie ...Pytała , to napisałem , ale jestem przekonany w tym pytaniu
                  > nie
                  > > chodziło o odpowiedź. No i właśnie dlatego zagląda tu mało osób. Z Tobą hm
                  >
                  > > chętnie pogadałbym o różnych rzeczach...Co do serka - oczywiście , z serkó
                  > w
                  > > jednak wole starego amsterdamera. A kol. apf zdaje się w ogóle mnie nie
                  > > zrozumiał, ubolewam.pa.
                  > Joe Ty chyba jeszcze bardziej Ty nie zrozumiałeś mnie...gdybyś nie był tak
                  > smiertelnie poważny i nastawiony anty do wszystkiego to może byś zauważył iz ni
                  > e
                  > chodziło mi o prymitywne(jak Ci się wydaje) sprowokowanie do durnej wymiany
                  > zdań....ale o zabawe ...czyż nie o to tutaj chodzi?:))))))

Eh...ciężko...Posłuchaj , ja tylko chciałem powiedzieć , że ta zabawa tylko dla
                  Was jest zabawna.Tyle.Nic Więcej.pa.
                  >

• iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 13:49

> Eh...ciężko...Posłuchaj , ja tylko chciałem powiedzieć , że ta zabawa tylko dla
                    >
                    > Was jest zabawna.Tyle.Nic Więcej.pa.

ok. Twoje zdanie...Twoje prawo......chciałabym wieedzieć co jest dla innych
                    zabawne.....stąd moja propozycja nowego wątku.....ale to juz WYJAŚNIŁEŚ!!!
                    pzdr:)))
                    > >
                    >

• apf Re: Tak się...... 04.07.02, 13:51

> Eh...ciężko...Posłuchaj , ja tylko chciałem powiedzieć , że ta zabawa tylko dla
                    > Was jest zabawna.Tyle.Nic Więcej.pa.

Iwusia, widzisz co narobiłaś? Zabawiasz i wywołujesz fantazje erotyczne tylko u
                    niektórych czytających. Przyjdzie nam seks tylko we dwójkę uprawiać, bo ta zabawa
                    tylko dla nas będzie zabawna:))
                    • Gość: SZARY Re: Tak się...... IP: *.nsawr.pl / 192.9.200.* 04.07.02, 13:57
                      A ja moge się przyłączyc?
                      • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 13:58
                        Gość portalu: SZARY napisał(a):

> A ja moge się przyłączyc?

a nie zanudzisz się?...he he he

• Gość: SZARY Re: Tak się...... IP: *.nsawr.pl / 192.9.200.* 04.07.02, 14:00
                          iwusia napisał(a):

> Gość portalu: SZARY napisał(a):
                          >
                          > > A ja moge się przyłączyc?
                          >
                          > a nie zanudzisz się?...he he he
                          >

To zalży od tego czy mama da mi czas na rozkręcenie się:)
                          • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 14:03
                            to najpiew się jej spytaj:))
                            • Gość: SZARY Re: Tak się...... IP: *.nsawr.pl / 192.9.200.* 04.07.02, 14:10
                              Mama mówi że jestem głupi małolat, i nie zaczepiać mam nieznajomych
                              • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 14:11
                                więc jaki z tego wniosek?....;D
                                • Gość: SZARY Re: Tak się...... IP: *.nsawr.pl / 192.9.200.* 04.07.02, 14:15
                                  Że skoro sie znamy to możemy ...
                                  • Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 14:18
                                    jaki bystry:)
                                    • Gość: SZARY Re: Tak się...... IP: *.nsawr.pl / 192.9.200.* 04.07.02, 14:32
                                      Nigdy nie dorównam tobie:)
                                      • Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 14:40
                                        o kurcze:) i jaki mily:) hihihi
                                        • Gość: SZARY Re: Tak się...... IP: *.nsawr.pl / 192.9.200.* 04.07.02, 14:44
                                          Tylko Ci sie wydaje, mało sie znamy, he he
                                          Ale to dobrze ,aczkolwiek nie doceniasz mnie
                                          • Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 14:56
                                            malo, znaczy mielismy juz przyjemnosc??:)
                                            • szarywilk Re: Tak się...... 04.07.02, 14:59

> malo, znaczy mielismy juz przyjemnosc??:)

Przyjemność?, nieco za wcześnie na takie chwile, a poza tym co tak długo siku sie
                                              robiło?
                                              • Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 15:11
                                                hihih bylam na fajce:) kurna!! z zegarkiem bedzie mnie tu rozliczal!!!
                                  • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 15:03
                                    eeee.....znamy się?...:)))
                                    • szarywilk Re: Tak się...... 04.07.02, 15:09

Pewnie nie ale zawsze można zacząć coś nowego:)
                                      • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 15:11
                                        nie wywołuj wilka z lasu he he he.....to co bedziemy wyć do księzyca?....:)))
                                        • szarywilk Re: Tak się...... 04.07.02, 15:13
                                          O ile mi wiadomo pełnia dopiero 24 lipca ale wcześniej możemy potrenować:)
                                          • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 15:15
                                            na dwa głosy?...czy na jeden?....:)))
                                            • szarywilk Re: Tak się...... 04.07.02, 15:17
                                              To zależy czy umiesz odpowiedznio dobrać dźwięk ze swoich strun głosowych:)))
                                              • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 15:21
                                                śpiewałam kiedyś w chórze.....wszystko jasne?...:)))
                                                • szarywilk Re: Tak się...... 04.07.02, 15:23
                                                  A mnie pani zabroniła spiewac:) Prosiła żebym coś zrobił dla muzyki...:)
                                                  Więc teraz tylko zostało mi wycie do księzyca:)
                                                  A co do chóru to jasne, ale co?
                                                  Już nie śpiewasz?, pewnie przez fajki, straszny nałóg:)))))
                                                  Ja za dużo piłem...
                                                • szarywilk Re: Tak się...... 04.07.02, 15:30
                                                  muszem gonić , natura wzywa do lasu, a tam dalekie zagony na swoje tereny
                                                  łowieckie , piękne sarenki, rącze "jelenie" i "łosie" z ciężkim dowcipem.
        • czarnyadam Re: Tak się...... 04.07.02, 12:49
          Naprawdę sie rumienisz??:)
          • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 12:54
            tylko jak ją pożerasz wzrokiem:))))
            • Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 12:59
              jak przeginam, to sie rumienie (lolaboga co ludzie powiedza:)
              • iwusia Joe.... 04.07.02, 13:06
                najpierw narzekasz a jak pada propozycja to ani słóweczkiem się nie odezwiesz...
                • iwusia Re: Joe.... 04.07.02, 13:07
                  więc jak według Ciebie powinno wyglądać to forum?
                  • Gość: Joe_Stru Iwusiu!!!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 13:13
                    Słoneczko!
                    1.Nie wyrobie się z odpisywaniem tak szybko , bo robie też teraz inne rzeczy
                    (niestety)
                    2.jak powinno wyglądać? Może tak jak wątek "Najdziwniejsze miejsce , w którym
                    to robiliście" , jakoś tak , moim zdaniem.
                    3.To co Wy tu robicie lepiej , ale moim zdaniem oczywiście , robi się na
                    czacie.Tu można by się po prostu trochę w róznych sprawach rozwinąć.
                    4.Pozdrawiam cię.
                    • Gość: hm Re: Iwusiu!!!! IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 13:17
                      hm na czacie jest wieksza rotacja ludzi:) tutaj jest duzo stalych bywalcow,
                      ktorzy spotykaja sie tez w realu, a nie kazdy chce sie tak otwierac przed
                      wszystkimi:)
                      • Gość: Joe_stru Re: Iwusiu!!!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 13:20

> hm na czacie jest wieksza rotacja ludzi:) tutaj jest duzo stalych bywalcow,
                        > ktorzy spotykaja sie tez w realu, a nie kazdy chce sie tak otwierac przed
                        > wszystkimi:)

Poza tym czat wymaga refleksu...hm????:)))))))

• Gość: hm Re: Iwusiu!!!! IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 13:25
                          to fakt:) dlatego w pracy nie czatuje:) a tutaj moge sobie spokojnie
                          zagladac..... jeszcze:)
                      • czarnyadam Re: Iwusiu!!!! 04.07.02, 13:22
                        Jeżeli komuś nie podoba sie jakis wątek nie musi tam zaglądać.
                        Załózcie swój wątek i pogadajcie sobie o literaturze:)
                        • Gość: Joe_Stru Re: Iwusiu!!!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 13:24
                          czarnyadam napisał(a):

> Jeżeli komuś nie podoba sie jakis wątek nie musi tam zaglądać.
                          > Załózcie swój wątek i pogadajcie sobie o literaturze:)

Adam! Nie dawaj się ponieść emocjom , przeczytaj , co pisałem poprzednio ,
                          przemyśl to , poprzerabiaj , potem odpowiedz, Mówiłem już o refleksie...Albo się
                          go albo nie. Jak się nie , to się śpieszyć z pisaniem nie należy. Pa:))
                      • Gość: Pojebany Re: Iwusiu!!!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 13:25
                        a teksty na waszy watku sa jakos zakodowane?
                        Jak nie chcesz zeby wszyscy czytali, to nie pisz... i tak bedzie chyba lepiej
                        • Gość: hm Re: Iwusiu!!!! IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 13:30
                          hmm odwracasz kota ogonem, to nie tak, sama swiadomosc ze ktos to jeszcze czyta
                          obliguje do kontrolowania sie wiekszego lub mniejszego, mozliwe ze prywatnie
                          pisalabym inaczej, poruszala inne tematy, z zasady nie krytykuje innych robta
                          co chceta i chcialabym zeby inni tez mi dali taka wolnosc:)
                    • iwusia Re: Iwusiu!!!! 04.07.02, 13:28

> Słoneczko!
                      > 1.Nie wyrobie się z odpisywaniem tak szybko , bo robie też teraz inne rzeczy
                      > (niestety)
                      > 2.jak powinno wyglądać? Może tak jak wątek "Najdziwniejsze miejsce , w którym
                      > to robiliście" , jakoś tak , moim zdaniem.
                      > 3.To co Wy tu robicie lepiej , ale moim zdaniem oczywiście , robi się na
                      > czacie.Tu można by się po prostu trochę w róznych sprawach rozwinąć.
                      > 4.Pozdrawiam cię.

jasne i bardzi często czatuje i rozmawiam na gg...i jak zachodzi potrzeba to i
                      refleksu mi nie brakuje..niestety czat to tak jak zauwazyła hm to duża rotacja
                      ludzi a tutaj sami znajomi.....załóż wątek według własnych upodobań skoro nie
                      podobają Ci się nasze....i Kochany Joe nie tylko ty coś innego robisz w tym
                      monmencie więc refleks forumowy jak najbardziej mi odpowiada.....czekam na Twój
                      watek...gorące pozdrufka:)))

• czarnyadam Re: Iwusiu!!!! 04.07.02, 13:30
                        Przyłaczam sie do Ciebie Iwa.
                      • Gość: Joe_Stru Re: Iwusiu!!!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 13:36
                        Wciąż zauważam brak zrozumienia. Więc jescze raz , spokojnie i powoli. Może
                        dużymi literami.NIKOMU , TAKŻE I MNIE ,NIE CHCE SIĘ ZAKŁADAĆ WĄTKÓW , BO TO NA
                        TYM FORUM DO NICZEGO NIE PROWADZI. JEŚLI , TO DO ŚREDNIO, JAK DLA MNIE
                        ŚMIESZNYCH PRZEKOMARZANEK. Czy to jest jasne?????????pzdr.
                        • Gość: hm Re: Iwusiu!!!! IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 13:40
                          czyli chcesz sie ograniczyc tylko do czytania? :( a czarna robota na nas ma
                          spasc:) rozumiem ze chciales nam tylko zasugerowac troche wiecej fantazji bo
                          nudzily ci juz nasze sruty pierudy hihihi tia?
                          • Gość: Joe_Stru Re: Iwusiu!!!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 13:59

> czyli chcesz sie ograniczyc tylko do czytania? :( a czarna robota na nas ma
                            > spasc:) rozumiem ze chciales nam tylko zasugerowac troche wiecej fantazji bo
                            > nudzily ci juz nasze sruty pierudy hihihi tia?

Może i cos koło tego.Jak dla mnie jest to trochę za bardzo klubowo - familijne...

• Gość: hm Re: :) IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 14:21
                              tego chyba nie przeskoczymy:)
                              czyli my gramy ty ogladasz:) postaram sie dac z siebie wszystko hihihi:)
                              • apf Re: :) 04.07.02, 14:30

> tego chyba nie przeskoczymy:)
                                > czyli my gramy ty ogladasz:) postaram sie dac z siebie wszystko hihihi:)

Z przyjemnością wezmę ciebie w ramiona, nie boisz się?
                                Dasz wszystko?

• iwusia Re: Iwusiu!!!! 04.07.02, 13:45

> Wciąż zauważam brak zrozumienia. Więc jescze raz , spokojnie i powoli. Może
                          > dużymi literami.NIKOMU , TAKŻE I MNIE ,NIE CHCE SIĘ ZAKŁADAĆ WĄTKÓW , BO TO NA
                          > TYM FORUM DO NICZEGO NIE PROWADZI. JEŚLI , TO DO ŚREDNIO, JAK DLA MNIE
                          > ŚMIESZNYCH PRZEKOMARZANEK. Czy to jest jasne?????????pzdr.

gdyby nikomu nie chciało się zakładać wątków to co byś wtedy czytał?...nie
                          dowiedziałbyś się o najciekawszych miejscach gdzie robią to inni..:))))) pozdrufka

• Gość: Joe_Stru Re: Iwusiu!!!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 13:57
                            iwusia napisał(a):

>
                            > > Wciąż zauważam brak zrozumienia. Więc jescze raz , spokojnie i powoli. Moż
                            > e
                            > > dużymi literami.NIKOMU , TAKŻE I MNIE ,NIE CHCE SIĘ ZAKŁADAĆ WĄTKÓW , BO T
                            > O NA
                            > > TYM FORUM DO NICZEGO NIE PROWADZI. JEŚLI , TO DO ŚREDNIO, JAK DLA MNIE
                            > > ŚMIESZNYCH PRZEKOMARZANEK. Czy to jest jasne?????????pzdr.
                            >
                            > gdyby nikomu nie chciało się zakładać wątków to co byś wtedy czytał?...nie
                            > dowiedziałbyś się o najciekawszych miejscach gdzie robią to inni..:))))) pozdru
                            > fka
                            >

A tu masz rację akurat:))))
                        • apf Re: Iwusiu!!!! 04.07.02, 13:59

> Wciąż zauważam brak zrozumienia. Więc jescze raz , spokojnie i powoli. Może
                          > dużymi literami.NIKOMU , TAKŻE I MNIE ,NIE CHCE SIĘ ZAKŁADAĆ WĄTKÓW , BO TO NA
                          > TYM FORUM DO NICZEGO NIE PROWADZI. JEŚLI , TO DO ŚREDNIO, JAK DLA MNIE
                          > ŚMIESZNYCH PRZEKOMARZANEK. Czy to jest jasne?????????pzdr.

Jasne i pełne.

Masz prawo sądzić, że wiesz lepiej, jaka powinna być treść i forma wątków i
                          postów na forum erotycznym by prowadziło to jedynie słusznym i określonym celu.

Masz również prawo wyrażać dowolne opinie, nawet jeśli wydają mi się one żałosne.

• Gość: Joe_Stru Re: Iwusiu!!!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 14:07
                            apf napisał(a):

>
                            > > Wciąż zauważam brak zrozumienia. Więc jescze raz , spokojnie i powoli. Moż
                            > e
                            > > dużymi literami.NIKOMU , TAKŻE I MNIE ,NIE CHCE SIĘ ZAKŁADAĆ WĄTKÓW , BO T
                            > O NA
                            > > TYM FORUM DO NICZEGO NIE PROWADZI. JEŚLI , TO DO ŚREDNIO, JAK DLA MNIE
                            > > ŚMIESZNYCH PRZEKOMARZANEK. Czy to jest jasne?????????pzdr.
                            >
                            > Jasne i pełne.
                            >
                            > Masz prawo sądzić, że wiesz lepiej, jaka powinna być treść i forma wątków i
                            > postów na forum erotycznym by prowadziło to jedynie słusznym i określonym celu.
                            >
                            > Masz również prawo wyrażać dowolne opinie, nawet jeśli wydają mi się one żałosn
                            > e.

Posłuchaj bidulku. Zapytali - odpowiedziałem. Odpowiedziałem jako Ja , nie np.
                            jako Ty, czy ktokolwiek inny. Póki nie pytali - nie odzywałem się. Twoje
                            demagogiczne i pozbawione polotu , za to pełne zacietrzewienia odpowiedzi ,
                            wbrew Twej woli , potwierdzają dokładnie to , co mówiłem. Gadaj dużo z iwusią ,
                            albo z hm , naśladuj - może sie wyrobisz, acz nie sądzę , bo z pewnymi
                            zdolnościami człowiek się rodzi albo nie.Ty miałeś pecha. Poćwicz też gramatykę.I
                            baw się dobrze.
                            >

• Gość: Crimen Re: Tak się...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.07.02, 13:32
      Widzę że pojebany nie tylko doczekał się erekcji, ale nawet uraczył wszystkich
      wytryskiem swojego wątpliwego intelektu.Ćwicz dalej chłopie.Impotencję można
      leczyć.
      • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 13:33
        Crimen czy forum erotyczne powinno sie zmienić...czy jest w nim coś nie tak?
        Witam:)))
        • Gość: Crimen Re: Tak się...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.07.02, 13:36
          Cześć.Oczywiście że jest nie tak.Wpadł tu pojebany i szuka dziury w całym:)
      • czarnyadam Re: Tak się...... 04.07.02, 13:34
        Niektórym nawet wiagra nie pomoże :)))
        • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 13:36
          oprócz chemii potrzeba jeszcze troche wyobraźni:))
        • Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 13:36
          hahahaha wy zlosliwe bestie!!!!!:)
        • Gość: Crimen Re: Tak się...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.07.02, 13:38
          Od pewnego czasu czakam na przebłysk geniuszu tego indywiduum, ale toto nie
          przebija intelektem wypławka białego:)))
      • Gość: Pojebany Re: Tak się...... IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 13:37
        a ja myslalem ze ty mnie fiutem nazwiesz i bedziesz mi chcial dupsko skopac.
        Przeliczylem sie....
        • Gość: Crimen Re: Tak się...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.07.02, 13:40
          Za pierwszym razem chciałem abyś mnie dobrze zrozumiał, ale chyba cię
          przeceniłem.
          • czarnyadam Re: Tak się...... 04.07.02, 13:54
            Szkoda gadać jak im sie nie podoba niech nie czytają
            • Gość: hm Re: Tak się...... IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 13:56
              filozoficznie sie dzisiaj zrobilo na erotyce:)
              • Gość: Crimen Re: Tak się...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.07.02, 13:58
                Facet ma chyba chorobę sierocą.Wpycha się tam gdzie go nikt nie zaprasza.
                • maritsa Re: Tak się...... 04.07.02, 14:00
                  Może nikt go nie chciał molestować w dzieciństwie, biedaczka.
                • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 14:05
                  dać mu łyżke do butów to jeszcze z jajami spróbuje sie wepchać:)))))))
                  • Gość: Crimen Re: Tak się...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.07.02, 14:09
                    Iwusiu, takiej Cię jeszcze nie znałem:)))
                    • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 14:13
                      Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Iwusiu, takiej Cię jeszcze nie znałem:)))

eeeee....jakiej?.....jestem cały czas sobą..:))

• Gość: Crimen Re: Tak się...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.07.02, 14:16
                        Ale atakujesz, a nie obserwujesz:)))
                        • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 14:23
                          tyłek juz mi scierpł na tej wiezy...musze troche się poruszać:)))
      • maritsa Re: Tak się...... 04.07.02, 13:59
        Mam wrażenie,że to nie był wytrysk, a jedynie pultnięcie...
        • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 14:02
          :))))))))))))))
          • czarnyadam Re: Tak się...... 04.07.02, 14:06
            Pomyliła im sie filozofia z erotyzmem
            • maritsa Re: Tak się...... 04.07.02, 14:08
              Malkontenci zawsze się znajda, co zrobić...
              • czarnyadam Re: Tak się...... 04.07.02, 14:10
                Poco oni to czytaja czego tu szukają???
            • Gość: Pojebany Re: Tak się...... IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 14:10
              twoje teksty maja tyle wspolnego z erotyzmem co polska reprezantacja
              z dobra pilka nozna, albo Lepper z inteligencja.
              Poczytaj sobie twoje watki i powiedz mi w ktorym momencie byly erotyczne.
              (Dla Iwusi napewno "Dzien Dobry, mam kaca" jest erotyka...)
              • Gość: Crimen Re: Tak się...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.07.02, 14:11
                Dobrze że masz kota.Przynajmniej ktoś myśli za ciebie.
                • czarnyadam Re: Tak się...... 04.07.02, 14:13
                  Prosze bardzo zaproponuj cos erotycznego
                • czarnyadam Re: Tak się...... 04.07.02, 14:16
                  Tak jak myślałem nie potrafisz sklecić prostego zdania erotycznego. Czy wiesz czym sie różni kobieta od
                  mężczyzny?
              • czarnyadam Re: Tak się...... 04.07.02, 14:11
                Niczego nie rozumiesz. Nie będe tlumaczył
                • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 14:20
                  Pojebany zamiast obrzucać błotem wytłumacz nam czarnej masie co to jest
                  erotyka?.........a tak na marginesie dla każdego może oznaczać troche co innego
                  więc zamiast glanować nasze poczucie erotyki spróbuj poszukać osoby która
                  spełni Twoje wymagania...:)))))
                  • Gość: Crimen Re: Tak się...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.07.02, 14:25
                    Iwusiu, czy myślisz o jego kocie?To chyba już podchodzi pod jakiś paragraf:)))
                    • iwusia Re: Tak się...... 04.07.02, 14:29
                      crimen!....toz to erotyka...w najlepszym wydaniu:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka