Gość: emika IP: 81.210.69.* 05.09.03, 20:24 Jakiego polecacie psa dla 10 latka??? Nigdy nie miał psa.Taki aby był dobrym towarzyszem dziecka a poźniej nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.su Re: jaki psiuncio??????? 05.09.03, 21:26 myslę, że nawet w ramach danej rasy psy będą miały różne charaktery. Mój 7 latek ma teriera walijskiego, który chodzi za nim krok w krok. Paweł bardzo go kocha, ostatnio nawet płakał bo kolega bił naszego psa. Na tym forum były już dyskusje na taki temat i na pewno każdy bedzie Cię przekonywał do takiego psa jakiego ma sam - co i ja uczyniłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emika Re: jaki psiuncio??????? IP: 81.210.69.* 06.09.03, 13:59 dzięki bardzo! ja mam foksteriera i uważam że to cudowna rasa ale chciałam zasięgnąć opinii dla znajomego z bloku obok.potraktował mnie jako wyrocznię od psich ras:-) dlatego chce być dobrze zorientowana jakie są cechy ras i do czego taki psiuncio jest wybitnie zdolny.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: jaki psiuncio??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 14:30 Bokserka. Odpowiedz Link Zgłoś
mgd3 Tylko bokserek 08.09.03, 08:45 Wspaniałe psy dla dzieci. Takie kochające, opiekuńcze itd. ;-) Nawet stado męczących dzieci im nie przeszkadza. A przy tym na tyle duże i groźnie wyglądające że nastoletni chłopak nie będzie się wstydził przed kolegami, że ma małego pieska zabawkę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś