Dodaj do ulubionych

Szukam króliczka!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 13:19
Chętnie przygarnę króliczka miniaturkę. Najlepiej z klatką (może też być
bez). Jeżeli ktoś chce oddać króliczka w okolicach Katowic (lub w okolicy)to
bardzo proszę o kontakt na maila: alicja81@poczta.onet.pl
Pozdrawiam Ala
Obserwuj wątek
    • Gość: Kate Re: Szukam króliczka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 14:41
      Dobrze, że chcesz przygarnąć króliczka.

Na forum www.forum.kroliki.com w dziale Oddam/Sprzedam lub na stronie
      www.kroliki.z.pl bywają króliczki do oddania.

Pozdrawiam i życzę powodzenia,
      Kate
      • Gość: Ala Re: Szukam króliczka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 12:51
        Witam!
        Dzięki za odpowiedź. Ja cały czas szukam w tych miejscach gdzie napisałaś i
        nawet się tam ogłosiłam jakiś czas temu ale narazie nic więc piszę gdzie się
        da. Już się nie mogę doczekać na króliczka. Ale trudno lepiej czekać dłużej i
        mieć czas na poczytanie wielu rzeczy na ich temat i na przemyślenie decyzji.
        Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam
        Ala
        • Gość: Kate Re: Szukam króliczka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 13:54
          Mam nadzieję, że doczekasz się wkońcu króliczka. Są to naprawdę urocze i
          kochane stworzenia...

Pozdrawiam,
          Kate
    • jowitapl Re: Szukam króliczka! 21.10.03, 00:20
      Mam 4 króliczki do wyboru. Chętnie oddam ile chcesz. Pozostały mi z
      nieoczekiwanego miotu.
      • Gość: Ala Re: Szukam króliczka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 13:05
        A skąd jesteś?
        • Gość: Ala Re: Szukam króliczka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 21:51
          No i czy mogłabyś coś więcej napisać np w jakim są wieku i jakiej rasy?
          Pozdrawiam
        • jowitapl Re: Szukam króliczka! 22.10.03, 23:58
          Jestem z Warszawy. Na rasach sie niestety nie znam. Są maści sól z pieprzem,
          czarny z białym oraz rudy z białym. Podaj kontakt jesli jesteś rzeczywiscie
          zainteresowana
          Ewa Lenarczyk
          • Gość: Ala Re: Szukam króliczka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 12:55
            :((( O to szkoda że jesteś z Warszawy bo to za daleko dla mnie. Ja jestem z
            Katowic i nie miałabym jak dojechać do ciebie. Ale dziękuję za propozycje.
            Pozdrawiam Ala
            • Gość: ava Re: Szukam króliczka! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 19:09
              Ale ty dziwczyno masz wymagania! może wejdź do sklepu w swoim mieście i kup
              dokładnie takiego jaki Ci sie podoba!
              • Gość: Ala Re: Szukam króliczka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 20:37
                A o jakie wymagania chodzi. Czy o to że nie mam możliwości dojazdu do
                Warszawy??? A może o moje pytania na temat rasy itd.? Pytam się tak z
                ciekawości żeby móc sobie wyobrazić jak one wyglądają. Jeżeli piszę że
                przygarnę to przygarnę obojętne jakiego. Po drugie nie chciałam kupować bo wiem
                że w ten sposób mogę komuś pomóc a przede wszystkim królikowi którego
                przygarniam.
    • Gość: elka Re: Szukam króliczka! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 11:09
      www.allegro.pl/show_item.php?item=17256873
      Tyle, ze ta klatka "pokojowa" zdecydowanie za mała...
      • Gość: Ala Re: Szukam króliczka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 15:50
        Dziękuję wszystkim za zainteresowanie ale już nieaktualne. Zgłosiła się do mnie
        pewna osoba która chce oddać mi królika więc bardzo się cieszę i jeszcze raz
        dziękuję za odpowiedzi!
        Pozdrawiam Ala
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka