Dodaj do ulubionych

mój kot kaszle

IP: *.icpnet.pl 05.11.03, 21:30
zdarza mu się to rzadko,raz na 2 tygodnie,trwa okolo minuty,to juz 5 raz.
nie wiem co to może być,przy kaszlu (widac to)oddycha intensywnie płucami
(porusza całym tułowiem)co to moze być?ma 9 miesięcy i jest uroczy:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: kluba1 Re: mój kot kaszle IP: *.we.client2.attbi.com 06.11.03, 00:26
      siersc !! Daj mu cos na odklaczenie
      • Gość: Kasia Re: mój kot kaszle IP: *.icpnet.pl 06.11.03, 08:33
        Dzięki za rade ,tylko nie bardzo wiem co?moze podpowiesz?pozdrawiam
        • Gość: kot Re: mój kot kaszle IP: *.mech.pw.edu.pl 06.11.03, 12:36
          Witam!
          Są pokarmy i pasty odkłaczające, najprościej kupić je w lecznicy. Tam Ci
          podadzą sposób użycia. Jest też prostszy sposób, daj kotu od czasu do czasu
          trochę świeżej, wypłukanej trawy lub wychodowanej "trawki" dla kotów, są to
          ziarna zbóż, które zalewa się wodą i kiełkują lub są już wyrośnięte. Kot po
          zjedzeniu czegoś takiego, często są to też listki roślin doniczkowych, powinien
          zwymiotować wałeczkiem sierści i po kłopocie. Zwykle najlepiej to działa rano
          na czczo.
          Pozdrawiam, Juliusz.
        • Gość: kluba1 Re: mój kot kaszle IP: *.we.client2.attbi.com 07.11.03, 19:38
          Ja daje moim karme z "odklaczaczem " i potwierdzam, ze ilosc "niespodzianek
          czyli wdepniecia w cos sliskiego i zimnego na podlodze gdy sie idzie rankim lub
          noca bosa noga sie baaardzo zmniejszyla. Nie wiem co jest dostepne w Twoim
          rejonie, ja daje moim kotom czasami taka wyciskana z tuby paste gdy sie za
          duzo mecza i nie moga wydalic klaka . Kot ci podal dobre info. Kot jest madry,
          koty zna - ufaj Kotu.
    • Gość: garfi23 Re: mój kot kaszle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 18:32
      Dobrze byłoby go jeszcze porządnie odrobaczyć. Pozdrawiam! A pasta na
      odkłaczanie to np.: bezo-pet. Dostępny na lecznicy.
      • astrit Re: mój kot kaszle 12.11.03, 09:53
        W każdym sklepie dla zwierzaków mozna kupić pastę odkłaczającą. Nie musisz
        podawać jej codziennie, jak pisze w instrukcji. Moje koty dostają dwa razy w
        tygodniu i wszystko jest OK. Co prawda mają też karmę z odkłaczaczem, to jednak
        troche pomaga. Nie powinnaś mieć problemów z podawaniem pasty - koty ją lubią,
        wyciśnij porcję na palec i daj kotu do zlizania. Jeśli jednak nie będzie
        chciał - posmaruj mu tym łapkę, zliże na pewno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka