Dodaj do ulubionych

Weterynarz w Katowicach

IP: *.swic.dialup.inetia.pl 22.11.03, 00:41
Jak w temacie.Poleci mi ktos jakiegos dobrego?
Obserwuj wątek
    • Gość: judyta Re: Weterynarz w Katowicach IP: 193.67.187.* 22.11.03, 01:08
      wspaniały weterynarz, jeżdzę do niego nawet teraz nie mieszkając w kraju i
      wielu hodowców z niemiec lub z czech też do niego jeździ:
      dr krzysztof czogała, katowice-brynów, ul. brynowska, adresu nie pamiętam
      dokładnie ale można zadzwonić i się dopytać: tel.(32)2517530 lub 2051467
      polecam też jego córkę - przyjmują w tej samej klinice.
      pozdrawiam i przy okazji zapraszam na moją stronę:
      www.azawakh.z.pl
      a jakie masz zwierzątko? i jaki ma problem?
      j
      • Gość: Adam Re: Weterynarz w Katowicach IP: *.swic.dialup.inetia.pl 22.11.03, 01:17
        Jestem szczesliwym posiadaczem Akity.Ma 3,5 miesiaca i co jakis czas jeszcze
        musi przechodzic "przeglady" :)).
        Szczepienia trzeba zrobic itp.
        Tez nie mieszkam w Katowicach ale z racji pracy jestem prawie codziennie.
        Jakos wydaje mi sie ze lepiej sie dogaduje z kobietami lekarzami i szukalem
        gdzies pani weterynarz.Ale przewaznie sa mezczyzni.Jak sie nazywa ta
        corka.Zebym wiedzial do kogo sie udac?

Pieski to masz fajne :)))
      • mysikluliczek Re: Weterynarz w Katowicach 23.11.03, 09:24
        Chciałam zapytać, czy ten weterynarz wykonuje też zabiegi, konkretnie chodzi mi
        o sterylizację kotki? Bo muszę się powoli rozglądać za takim miejscem.
        Przyznam, że okropnie się boję oddać mojego zwierzaczka pod nóż no i
        chciałabym, żeby to było sprawdzone miejsce.
        Pozdrawiam
    • Gość: żabcia Re: Weterynarz w Katowicach IP: 194.9.93.* 22.11.03, 11:19
      ja również polecam dr. Czogałę, prowadzi moją amstafkę od 7 lat i mam do niego
      pełne zaufanie (mój pies również - to jedyny lekarz, któremu pozwala się badać
      bez kagańca) ;-) dr. Czogała ma naprawdę niesamowite podejście i duże
      doświadczenie
      pzdr
    • Gość: judyta Re: Weterynarz w Katowicach IP: 193.67.187.* 22.11.03, 18:12
      adamie, nie pamietam imienia czogałówny ale chyba asia. w każdym razie jak
      zadzwonisz na numery, które ci podałam to poproś o wizytę do córki pana
      czogały - jak pisałam oni przymują w tej samej, prywatnej klinice. nie bedzie
      problemu, albo powiedz, ze do pani doktor czogała i po kłopocie. na prawdę nie
      znajdziesz lepszego weta na ślasku.
      pozdrawiam,
      judyta
      • Gość: Adam Re: Weterynarz w Katowicach IP: *.swic.dialup.inetia.pl 22.11.03, 18:59
        Judyta
        Dzieki bardzo.Ciekawe czy to ze sa najlepsi ma tez przelozenie na ceny.Tzn
        najlepsi = najdrozsi?Mam nadzieje ze nie.Zreszta mam nadzieje ze nie bedzie
        potrzebna zadna powazniejsza interwencja.
        Pozdrawiam
        • Gość: judyta Re: Weterynarz w Katowicach IP: 193.67.187.* 22.11.03, 19:12
          Adamie,
          mam psy od 15 lat i kota od 7 lat i wiem z doświadczenia, że nie da się
          zoszczędzić na wecie. mój kot o mało nie stracił oka dzięki osiedlowym wetom, a
          byłam u 3 różnych, każdemu zapłaciłam za wizytę - jak to zsumowac to więcej niż
          za jedną u lepszego ale i droższego weta. oko jest ale tani weterynarze
          załatwili mu "kalectwo" - po podaniu oksykortu na oko uszkodzone kwasem - co
          było absolutnie błedynym leczeniem - pękła mu rogówka i ma na niej blizny,
          widzi tylko kontury przedmiotów, jeśli w ogóle... wcześniej moj whippet miał
          kontuzję stawu, weci osiedlowi - 5 konsultacji - doprowadzili do zwyrodnienia
          stawu. gdy wreszcie trafiłam do czogały było za póżno. noga jest, na szczęście,
          ale piechu zawsze miał już małe problem po bieganiu, łapa bolała. czogała się
          ceni, ale ja już nie przeliczam na kosz jednej wizyty tylko ich ilości...
          życzę zdrowia tobie i twojemu piechowi, i żebyś nie musiał testować sprawności
          weterynarzy na swoim żywym stworzeniu...
          judyta
          www.azawakh.z.pl
          • Gość: Adam Re: Weterynarz w Katowicach IP: *.swic.dialup.inetia.pl 22.11.03, 21:50
            Judyta
            Wlasnie dlatego ze nie chce trafic do pierwszego lepszego weta zwrocilem sie do
            Was na forum.Jest tu u nas kilku weterynarzy ale jakos nie wiem czy mialbym do
            nich do konca zaufanie.Nie umniejszajac im zdolnosciom ani profesjonalizmowi :).
            Jednka nieraz mozna znalesc cos taniego i dobrego.
            Mam nadzieje ze nie bede musial sie zwracac z zadnymi powaznymi sprawami do
            weta ale zawsze warto miec kogos zaufanego.
            We wtorek sie chyba wybiore do p.Czogaly na szczepienie.
            Piesek - wlasciwie Ona - dopiero ma niecale 4 miesiace i trzeba tego dopilnowac.

Pozdrawiam

• Gość: Judyta Re: Weterynarz w Katowicach IP: 193.67.187.* 22.11.03, 22:44
              tak trzymaj! zdrowia,
              j
    • ivo Re: Weterynarz w Katowicach 26.11.03, 11:10
      tez moge polecic ta klinike, wszyscy sa tam oky a szczegolnie pani Czolgalowna
    • Gość: Adam Re: Weterynarz w Katowicach IP: *.swic.dialup.inetia.pl 26.11.03, 14:45
      Bylem wczoraj na "przegladzie".Okazalo ze sie Yume ma juz wszystkie szczepienia
      porobione i bedzie jeszcze jedno takie profilaktyczne w przyszlym tygodniu.
      Bylem u p.Marty i jestem bardzo zadowolony.Nie wiem jak to jest ale przy innych
      Yume szczeka a w gabinecie nie.No widac taki weterynarz cos w sobie ma.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka