Dodaj do ulubionych

Stwórzmy listę dobrych wetów

01.12.03, 10:42
Coś analogicznego powstało na forum zdrowie kobiety - lista dobrych ginów.
Piszcie, do jakich weterynarzy naprawdę macie zaufanie, podając przy tym
nazwę miasta w temacie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • pikaczkot Re: Stwórzmy listę dobrych wetów 01.12.03, 15:59
      Cudowny pomysł. Mam pierwszą kandydaturę Lekarz weterynarii Andrzej
      Robak "Interwet" ul. Januszowicka Wrocław

zapraszam na kocur.piwko.pl
      • Gość: monika Re: Stwórzmy listę dobrych wetów-Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 16:08
        Jacek Garncarz, okulista.
        • Gość: rab Re: Stwórzmy listę dobrych wetów-Warszawa IP: *.chello.pl 01.12.03, 17:55
          popieram to pomoże nie dostać sie w rece zwierzecego konowała-ja polecam
          drDembele o którym juz pisałam na tym furum jest naprawde świetny
        • Gość: Basia Re: Stwórzmy listę dobrych wetów-Warszawa IP: *.pl 29.12.03, 11:46
          popueram dr Gancarz i jego żona- świetni okuliści
          dr. Jurka- świetny położnik
          dr. Dembele i w tej samej klinice dr. Biel
      • Gość: ata Re: Stwórzmy listę dobrych wetów IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 24.12.03, 20:16
        Na Januszowickiej jest super dr.Hanrietta Lorenz. Jest wspaniała i
        zdroworozsądkowa.
    • Gość: szczurza mama Re: Stwórzmy listę dobrych wetów-Legnica IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.12.03, 18:50
      wspaniali lekarze-malzenstwo z Legnicy.Nie wiem jak sie nazywaja ,ale maja
      gabinet przy ul.Gojawiczynskiej.Wieczorem,o 22-ej p.doktor przyszla do
      gabinetu,aby ratowac mojego szczurka.Wspaniale sie nim zajela.Jestem jej za to
      bardzo wdzieczna.
    • zz_beatka Re: Stwórzmy listę dobrych wetów Warszawa 01.12.03, 19:49
      Zacisze ul. Rajmunda pan dr Nagraba
      lub całodobowa klinika przy ul. Modlińskiej mają tam USG, rentgen itp
    • Gość: m.pw Re: Stwórzmy listę dobrych wetów IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 21:06
      dr Marta Jagielska SGGW - Nowoursynowska oraz Klinika Wet. na Opaczewskiej
      Ochota Wa-wa

dr Urszula Szewczak ul.Limanowskiego - Stegny Wa-wa
      • g.i.jane Re: Stwórzmy listę dobrych wetów 01.12.03, 23:13
        Gdyby ktoś z okolic Grodziska Maz i Jaktorowa potrzebował weta to z czystym
        sumieniem mogę polecić Ryszarda Tomaszewskiego, który przyjmuje w Grodzisku i
        Jaktorowie. Leczy moje wsiowe psy i koty, jak dotąd, z dobrym skutkiem.
        • agunia38 Re: Stwórzmy listę dobrych wetów 02.12.03, 11:43
          polecam gorąco superspecjalistę od psów i kotów dra czerwieckiego z pl. hallera
          tel. 6185151. trzeba go zobaczyć w "akcji":))), przy nim kazdy kot-histeryk i
          trzęsący-portkami-pies zmienia się w baranka:)
          cudowne podejście, ogromna miłośc do zwierząt, wiedza i doświadczenie. to
          pierwszy vet, z jakim się zetknęłam (a mam zwierzęta "od zawsze"), który
          traktuje psa czy kota z szacunkiem, a nie jak kawałki mięsa. zazwyczaj
          weterynarze to niestety osoby, które się nie dostały na medycynę i strasznie
          się męczą w tym zawodzie:/
          uch, ale nareklamowałam:)))
          • monia.i Re: Stwórzmy listę dobrych wetów 03.12.03, 10:18
            Zgadzam się - podejście dra Czerwieckiego do zwierzaków jest naprawdę
            niesamowite, widać że bardzo je lubi i chce im jak najlepiej pomóc. Ceny nie
            zwalają z nóg (a dla niektórych jest to naprawdę nie bez znaczenia), kilka
            wizyt z "pooperacyjną" sunią było bezpłatnych - a za każdym razem pies był
            naprawdę dokładnie badany. Niestety, pan doktor ma u mnie maleńkiego "minusika"
            ponieważ nie potrafi sobie poradzić z dwiema dolegliwościami mojej suni. Co
            gorsza - badania są ok., pies jest żywotny, ruchliwy i z olbrzymim apetytem - a
            dolegliwość cały czas jest i nie zamierza przechodzić..I pan doktor z
            zafrasowana miną stwierdził, że jest to dla niego olbrzymią zagadką. Fajnie -
            tylko mógłby mi podpowiedzieć, co mam w takim razie z psem zrobić. Dalsze
            badania? Inny lekarz? Pan doktor chyba na przeczekanie postawił..Nie wiem, czy
            to jest najlepsza opcja - ale rzeczywiście - z badań nic nie wynika a suka
            wygląda kwitnąco.
            No i te długie kolejki do niego...2 godziny czekania - no, może razem z wizytą.
            Ale moja suka bardzo go lubi :-)))
    • kamcia_79 BYDGOSZCZ 02.12.03, 14:35
      wszyscy weci z Całodobowej Lecznicy Centrum ul.Marcinkowskiego 7.
      • Gość: mokato Re: Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 23:50
        Dr. Kanzawa- ul. Czjkowskiego.
        Niesamowity człowiek, świetny fachowiec, prawdziwy miłośnik zwierząt.
        Pozdrawiam
        • kobbieta Re: Wrocław 03.12.03, 01:23
          nie sadze by ta strona byla dobrym pomyslem. Kazdy moze robic reklame, nawet
          rodzina weterynarza moze tutaj go wpisac (albo sam weterynarz)
    • Gość: Iza POZNAŃ IP: *.energis.pl 03.12.03, 12:03
      Przemysław Tierling, ul. Omańkowskiej - spec od psów, świetny!
      • Gość: eni Re: POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 03.12.03, 17:12
        Mam chow-chow, kochane psisko.Przez 4 lata jej chorubska leczy dr.Juszczak -
        Poznań Armii Krajowej 85 w Poznaniu ,kiedyś przyjmował na ul.Księcia Mieszka.
        Każdemu polecam takiego weterynarza.
    • default Re: Stwórzmy listę dobrych wetów 03.12.03, 12:38
      Warszawa, Klinika SGGW - dr Jerzy Maliszewski i dr Andrzej Majcher. Wiedza,
      doświadczenie, niezwykła "intuicja weterynaryjna" (Maliszewski nieraz potrafi
      postawić trafną diagnozę przez telefon, nie widząc psa) oraz ogromna miłość do
      zwierząt.
      • Gość: m.pw Jak odnaleźć dr-a Maliszewskiego? IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 17:57
        Parę lat temu dr leczył nasze koty. zgadzam sie z Tobą, ze to wspaniały lekarz.
        Ma doskonałe podejście. Potrafi tak kocura zagadać, ze niepotrzebne jes
        obezwładnianie (pacjenta). Np. zdejmował sprytnie dość hardemu kotu kamień
        nazębny, inni lekarze nie chcieli sie tego zabiegu podjąc bez usypiania, w
        związku z tym kot ma kamień, bo jest za stary, zeby dawać mu narkozę,czy chocby
        głupiego Jasia. Jeśli masz telefon do dr to napisz (m.pw@wp.pl podaję zeby ktoś
        nie przyczepił sie ze robimy reklamę). Dzwoniłam na NOwoursynowską, ale
        powiedzieli zwe takiego doktora nie znają. M.
    • Gość: Maryla Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 12:52
      dr Irewneusz Kubiak , Katowice-Ligota, ul. Kijowska.
      Podejmuje się naprawdę trudnych przypadków, ma sukcesy i dobre poodejście tak
      do pancjenta, jak i jego właściciela :-)
      • Gość: Lenka Re: Katowice IP: *.chello.pl 03.12.03, 15:17
        Nie wiedzialam czy utworzyc nowy temat czy wpisac to tutaj(w koncy temat o
        wetach).
        Nie wiem czy czytaliscie artkul w ostatnim Przekroju- "Kochaj i plac czyli co
        wyprawiaja z nami weterynarze". Z grubsza opisujac rzecz jest o tym jak weci
        naciagaja nas na niepotrzebne operacje,kosztowne zabiegi,szkodliwe
        odzywki,zabiegi "na wszelki wypadek" itp.
        Nie wiem na ile to jest wyolbrzymiony problem,fakt mialam do czynienia z
        bledami wetow, ale raczej byl to efekt braku wiedzy a nie sposob na
        wyciagniecie ode mnie pieniedzy.
        A wracajac do tematu watku-kilka miesiecy temu zdecydowalam sie na zmiane
        lekarza.Bylo to raczej ryzykowne posuniecie bo moja sunia jest "starsza pania"
        i przez wiele lat chodzila do jednej i tej samej lecznicy,gdzie leczyli ja
        rozni weci.
        Zmiana wyszla jej na lepsze.Jestem bardzo zadowolona z efektow leczenia Pani
        Beaty(nie podam nazwiska bo nie wiem czy by sobie tego zyczyla)z lecznicy
        Corvet na Dereniowej 7(Warszawa).
        Pozdrawiam
    • Gość: carmella Rybnik IP: *.visp.energis.pl 03.12.03, 19:51
      polecam pania doktor Barabare Wysocka-Pęciak
      co prawda mojego koteczka nie udalo sie uratowac, ale pani doktor wydala mi
      sie bardzo kompetentna. nie robila mi wielkich nadziei, ale powiedziala tez ze
      dopoki kotek zyje jest szansa ze uda sie go wyleczyc. Odpowiadala na moje
      telefony, gdy ja meczylam jak juz bylo bardzo zle. Nie zapomniala mu podac
      srodkow przeciwbolowych!
      No i mnie tez ja polecono, wiec znaczy sie pomogla juz komus. Na naszej
      lokalnej www tez pochlebne informacje
      • asia.su Re: Rybnik 03.12.03, 21:52
        Ja mojego psa i kota też leczę u pani doktor Barbary Wysockiej Pęciak -
        uratowała kiedyś mojego 4 miesięcznego szczeniaczka potrąconego przez samochód.
        W Rybniku pojawił się także doktor Szwarc (był kiedyś w Żorach) - on
        przeprowadzał poważniejsze zabiegi u mojego szczeniaczka - 2 operacje złamanej
        kończyny.

Do Carmelli- też jestem z Rybnika - moja mama ma już z 5 kotów - większość to
        podrzutki - jest jeden kocurek mały biały z ciemnym ogonkiem i uszkami. Może
        zaopiekujesz się nim?
        • malinka2004 wykorzystujecie forum na reklamy 04.12.03, 08:18
          • malinka2004 ciekawe ile Wam za to placa forsa i posrednio 04.12.03, 08:18
            to nie jest uczciwe
            • monia.i Re: ciekawe ile Wam za to placa forsa i posrednio 04.12.03, 09:44
              Nie wiem, co jest nieuczciwego w tym, że wyrażę swoją opinię o jakimś lekarzu -
              w tym przypadku dobrym. Uważam, że takimi informacjami powinni sie ludzie
              dzielić. Przecież dla niektórych jest to pomocne.
              • brytan Re: ciekawe ile Wam za to placa forsa i posrednio 04.12.03, 10:34
                monia.i napisała:

> Nie wiem, co jest nieuczciwego w tym, że wyrażę swoją opinię o jakimś
                lekarzu -
                >
                > w tym przypadku dobrym. Uważam, że takimi informacjami powinni sie ludzie
                > dzielić. Przecież dla niektórych jest to pomocne.

ale pokaz swojemu weterynarzowi to co napisalas na Forum, napewno cos za to Ci
                sie skapnie.

tez analogicznie moze ktos oszkalowac kogos kogo nie lubi i zrujnowac czlowieka
                to nie powinno byc dozwolone tutaj.

• monia.i Re: ciekawe ile Wam za to placa forsa i posrednio 04.12.03, 11:13
                  brytan napisała:

>> ale pokaz swojemu weterynarzowi to co napisalas na Forum, napewno cos za to
                  Ci
                  > sie skapnie.
                  >
                  >Hm..no popatrz - do głowy mi nie przyszło, że mogłabym sobie tak łatwo i
                  szybko dorobić. Już wiem, dlaczego nigdy nie będę bogata. Chyba mam po prostu
                  zbyt naiwny stosunek do pewnych spraw.

>
                  • orvokki Re: ciekawe ile Wam za to placa forsa i posrednio 04.12.03, 16:26
                    Na pomysł wątku wpadłam właśnie po przeczytaniu artykułu w Przekroju.
                    Ochroną przed szkalowaniem kogokolwiek ma być to, że to jest lista dobrych
                    wetów, a nie konowałów.
                    A co do reklamy... mieszkam we Wrocławiu. Weterynarzy są tu dziesiątki, o ile
                    nie setki - skąd mam wiedzieć, któremu mogę zaufać? Latać po kolei do każdego?
                    bez sensu. Przekonywać się na własnych błędach, za które zapłacą moje zwierzęta
                    (no i ja, w przypadku zapłacenia za niepotrzebne badania...)? Na szczepienia od
                    biedy można iść gdzie bądź, ale w przypadku jakiejś przewlekłej niedyspozycji
                    lepiej mieć kogoś, kto będzie prowadził systematycznie leczenie.
                    To nie tyle reklama, co rodzaj poczty pantoflowej.
                    Podobne akcje dotyczące dobrych lekarzy prowadzi na przykład Twój Styl - lekarz
                    przyjacielem kobiety.
                    Trzeba mieć trochę zaufania co do tego, że ludzie wpisują tu tych weterynarzy,
                    o których mają dobre zdanie i że polecenie ich tutaj jest również pewnym
                    wyrazem wdzięczności za udane leczenie. I tyle.
                    Co do ewentualnych profitów... chłe chłe chłe. Oczywiście, że dostaję procencik
                    od każdego weta poleconego w tym wątku.
                    • g.i.jane Re: ciekawe 04.12.03, 23:10
                      Może to wina sytuacji politycznej w naszym kraju, że ludzie wszędzie doszukują
                      się afer i nieczystej gry. A przecież my chcemy tylko wymienić się namiarami
                      na sprawdzonych wetów dla dobra naszych zwierząt. Nikt (jak na razie) nie
                      tworzy listy złych wetów, choć jestem pewna, że taka też by się przydała.
                    • Gość: Triss Merigold Re: ciekawe ile Wam za to placa forsa i posrednio IP: *.acn.waw.pl 05.12.03, 13:39
                      W pełni popieram, szczerze mówiąc nie mam aż takiej paranoi żeby tak inicjatywa
                      kojarzyła mi się z reklamą czy braniem pieniędzy za polecenie na forum. Mój
                      pies dotąd nie miał specjalnych kłopotów (poza ciężkim pogryzieniem) ale jest
                      coraz starszy i wiem, że czekają go kłopoty z reumatyzmem i schorzeniami
                      odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Toteż w razie potrzeby chętnie
                      skorzystam z "poleconego" lekarza.
                      Ludzie trochę zaufania bo inaczej wszyscy oszalejemy.
            • weatherwax WSPÓŁCZUJĘ, CI, NIESZCZĘSNA ISTOTO 05.12.03, 12:48
              WSÓŁCZUJĘ CI, KOBIETO, TOBIE I TOBIE PODOBNYM.
              MUSISZ BYĆ BARDZOL NIESZCZĘŚLIWĄ I ZGORZKNIAŁĄ OSOBĄ.
              WSPÓŁĆŻUJĘ.
            • Gość: egata Re: Malinka2004 wszędzie węszysz spisek? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.03, 19:42
              Wg Ciebie na forum powinno rozmawiać się o pogodzie? Bezpieczny temat -
              ciężko "reklamować" czynniki atmosferyczne. W Twoim i Tobie podobnych
              przypadkach doskonale sprawdza się powiedzenie, że fanatyzm jest gorszy od
              faszyzmu.
        • carmella Re: Rybnik 04.12.03, 18:39
          Nie mieszkam na stale w Rybniku. Pochodze stamtad - akurat bylam u rodziny
          dlatego tam bylam u lekarza.
          Bede w Rybniku dopiero w okolicach swiat, wiec prawie za miesciac.
          • pollka tak obiektywnie 05.12.03, 02:07
            wiecie z reguly na innych forach, ludzie nigdy nie publikuja nazwisk bo co tu
            duzo mowic jest to REKLAMA i jest to nie w porzadku.

jezeli chca tego typu informacje, wymieniaja sie emailem.
            Poza tym jestem pewna ze to co robicie jet przeciwne etyce Forum GW.
            • Gość: Flora pitolisz IP: 213.25.91.* 05.12.03, 12:32
              pollka napisała:

> wiecie z reguly na innych forach, ludzie nigdy nie publikuja nazwisk bo co tu
              > duzo mowic jest to REKLAMA i jest to nie w porzadku.
              >
              > jezeli chca tego typu informacje, wymieniaja sie emailem.
              > Poza tym jestem pewna ze to co robicie jet przeciwne etyce Forum GW.

a my mamy inne zdanie na ten temat. Lekarze krzywdzą ludzi i nie odpowiadaja
              za to, to tym łatwiej mozna bezkarnie skrzywdzić zwierzaka.

Taka lista dobrych wetów w pewnym stopniu pozwoli nam tego uniknąć.

Jeśli masz dziecko, to na pewno też najpierw robisz wywiad, który lekarz
              dziecięcy jest dobry, do złego nie pójdziesz, (chyba, że jesteś zwykłą zołzą)
              • Gość: Flora Warszawa IP: 213.25.91.* 05.12.03, 12:34
                polecam dobrych wetów z Wawy: z przychodni na Nowogrodzkiej (6 lub 8)-
                małżeństwo Salewiczów - bardzo dobre podejście do stworzeń

pozdrawiam zdalnie, merdalnie i medialnie
            • sela1 Re: tak obiektywnie 05.12.03, 20:36
              Chyba coś się Tobie Pollko pokręciło z tą reklamą. Forum jest po to aby ludzie
              wymieniali między sobą poglądy i dzielili się doświadczeniami i to jest ideą
              tego forum. Tak, że twoje pisanie a w zasadzie to krzyk odnośnie reklamy jest
              nie na miejscu, mylisz pojęcia i jak wcześniej napisała Flora
              zwyczajnie „pitolisz” bez sensu.
    • Gość: emik Re: Sosnowiec lub Dąbrowa Gornicza IP: *.ha2-s.us.edu.pl 05.12.03, 17:57
      polecam weterynarza w Sosnowcu ( ul.sportowa) lub Dabrowie (ul 3 maja)
      prowadzą oba te gabinety p. Sobeccy. pan dr w Sosnowcu (i tu jest lepsza
      diagnostyk a- usg,ekg itp )a w Dąbrowie lecznica razem z zakładem kosmetycznym
      dla psów i przemiłą pania doktor. pan doktor zresztą też jest miły.oboje bardzo
      kochają zwierzęta i ścisle ze soba współpracują wiec gdy traficie do jednego z
      nich a mąż/żona moze pomóc lepiej pupilowi to jeszce wam telefonicznie termin
      umówią. naprawdę polecam
    • saavage Re: Stwórzmy listę dobrych wetów 05.12.03, 20:08
      Jesli chodzi o Gdansk polecam dra. Adama Makowskiego z ul. Matejki. Zaczelam
      do niego chodzic ze szczurem, kontynuuje z psem juz ok 5 lat. Po jakims czasie
      okazalo sie ze wielu znajomych z osiedla tez do niego jezdzi ze swoimi
      zweirzakami, choc nie jest blisko, i takze go chwala. A wet z naszego osiedla
      jest tragiczny...
      • Gość: Warszawiak Re: Stwórzmy listę dobrych wetów IP: 62.29.129.* 24.12.03, 20:04
        Uważam , że uwagi odnosnie dobrych wetów w Warszawie pokrywają się np; z moimi
        spostrzeżeniami, ja dodał bym jeszcze kilka przychodni (lekarzy) ze swoich,
        kilkunastoletnich kontaktów. Nie ma tu kryptoreklamy.
    • Gość: anka proszę o namiary kogoś dobrego w Łodzi IP: *.Astral.Lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 27.12.03, 12:53
    • Gość: anka proszę o namiary kogoś dobrego w Łodzi IP: *.Astral.Lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 27.12.03, 12:59
      • Gość: maggda Re: proszę o namiary kogoś dobrego w Łodzi IP: *.copernicus / *.armada.pl 31.12.03, 17:46
        Moim zdaniem dr Majewicz - przychodnia Piaski w środy i każdy inny dzień na
        Łagiewnickiej
    • Gość: Mozaba Re: Stwórzmy listę dobrych wetów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 15:06
      A jakiego weta polecacie w Krakowie. Od dużych stworzonek- On-ki. Mój kolega
      twierdzi , że weterynarz nie może znać się na wszystkich sworzeniach tak samo ,
      dlatego napisałam ,że chodzi mi o owczarka niemieckiego
      • promyczek110 Re: Stwórzmy listę dobrych wetów 29.12.03, 21:00
        Z Krakowa polecam doktora z ul.Św.Wawrzyńca.
        Jak będziesz chciała,to podam Ci dokładniejszy namiar na niego.

Pozdrawiam Monika.
        • Gość: Mozaba Re: Stwórzmy listę dobrych wetów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 21:17
          Bardzo chętnie. A z jakim zwierzakiem Ty do niego chodzisz.
        • Gość: promyczek110 Re: Stwórzmy listę dobrych wetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.03, 15:42
          Numer tel.dr.Andrzeja z Wawrzyńca:430-71-97.Przyjmuje
          pon.15,00-20,00
          wt.9,30-15,00,a dalej na zmiane co drugi dzień.Chodzę do niego z pieskim,a
          dawniej z koszatniczką.Do niego czeka zawsze dużo właścicieli z różnymi
          zwierzątkami.Wszyscy są zadowoleni,a poza tym jest tańszy od
          innych "dobrych"fachowców.Naprawdę polecam.Idź i oceń sama.

Pozdrawiam.Monika.
      • mike_mike Re: Stwórzmy listę dobrych wetów 30.12.03, 10:17
        Gość portalu: Mozaba napisał(a):

> A jakiego weta polecacie w Krakowie. Od dużych stworzonek- On-ki. Mój kolega

Od dużych stworzonek, hahaha, weterynarz od dużych stworzonek, to weterynarz od
        koni....
        • wadera2 Re: Stwórzmy listę dobrych wetów 30.12.03, 12:07
          Eeee, konie mają być duze?
          A co powiesz o słoniach i hipopotamach?
          Tyle, że na tym forum rozmiawiamy o zwierzętach domowych, a nie gospodarskich.
          W Polsce mało kto utrzymuje konia dla przyjemności, poza tym dziewczyna
          wyraźnie napisała, że chodzi o on-ka, wiec po co ta uwaga?
          • Gość: Dziunia Re: Szczecin IP: *.srg.vectranet.pl / *.srg.vectranet.pl 30.12.03, 20:09
            Uwazam,ze zwierzeciem powinien zajmowac sie tylko jeden lekarz i to on powinien
            wiedziec wszystko o pacjencie.Tylko wtedy wyeliminuje sie "bledy w sztuce" i
            mamy pewnosc,ze nic nie zostalo pominiete.Wazna sprawa tez jest kartoteka psa,
            w ktorej zapisywane sa choroby, podane leki itp, tak zeby calkiem nowa osoba
            miala podglad co sie dzialo z naszym pupilem.Czyli moja klinika, do ktorej
            zawitam od czasu do czasu jest to klinika Dr.Pępiakana przy ul.Lubinowej w
            Szczecinie.Przy wejsciu powitanie (jak oni sie nie gubia w nazwiskach?), iscie
            rodzinna atmosfera, psem zajmuje sie szef, jezeli zmienia sie termin wizyty
            dzwonia i ustalaja nowy, i bedac stalym pacjentem danej kliniki mamy pewnosc,
            ze w sprawie awaryjnej drzwi sie przed nami nie zamkna :)
            • Gość: Lenka Re: Szczecin IP: *.chello.pl 31.12.03, 19:13
              W sumie się z tobą zgadzam Dziuniu.Moja Kamcia jeszcze jakieś pół roku temu
              chodziła do lecznicy,gdzie było kilku lekarzy,niektórzy świeżo po
              studiach.Poza tym często miała tam miejsce rotacja pracowników.Za każdym razem
              trzeba było tlomaczyć historie choroby suni od początku bo akurat był inny
              lekarz.
              Poza tym zdarzało sie,że lekarze różnie interpretowali wyniki badań.Jeden
              mówił,że sa dobre,inny,że takie sobie,jeszcze inny,że nie najlepsze.
              W końcu za namową koleżanki zdecydowałam się na zmianę lekarza oraz
              lecznicy.Lecznica do której obecnie chodzimy jest mniejsza od poprzedniej
              (pracuje 3 lekarzy)i nie jest całodobowa.Chodzimy cały czas do jednej
              lekarki.To niesamowita kobieta,widać,że jest ona wetem z powołania, a nie z
              przypadku.Podoba mi się też to,że przepisuje leki homeopatyczne(to chyba nie
              rzadko się zdarza). I w ogóle ma wielkie serce do zwierząt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka