Dodaj do ulubionych

bude oddam dla potrzebujacego psa

22.12.03, 17:45
ocieplana bude oddam, nieuzywana, bo psy nie chcialy z niej korzystac, odbior
osobisty, okolice wwy
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: bude oddam dla potrzebujacego psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 20:05
      Witam serdecznie
      A czy byłbyś zainteresowany oddaniem jej przytulisku Ami, które tego bardzo
      potrzebuje lub schronisku p.Magdy Szwarc?
      Pozdr
      • Gość: Dorota Re: bude oddam dla potrzebujacego psa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.03, 00:11
        Zdecydowanie Pani Magda potrzebuje i nie musza byc nowe!!!!
        • Gość: Dorota Re: bude oddam dla potrzebujacego psa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.03, 00:14
          Telefony do Pani Magdy: 046 831 96 51 i 0503 845 563
          • Gość: olacalek Re: bude oddam dla potrzebujacego psa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 22:13
            Czy moglabys mi jeszcze odpowiedz czy ta Pani mam mozliwosc odbioru budy z Wwy?
            • Gość: Ola Re: bude oddam dla potrzebujacego psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.04, 09:37
              To zalezy do którego prztuliska buda miałaby trafić-ja mogę zawieźć do ami,
              niestety teraz nie dam rady pojechac do p.Magdy poniewaz własciwie nie sposób
              zbytnio w zimę tam dojechac samochodem.Jeżeli chcesz dac do przytuliska to mój
              nr.0-502 204 595, madziorek23@poczta.onet.pl
              Pozdr
            • Gość: Dorota Re: bude oddam dla potrzebujacego psa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.04, 17:38
              Olu zadzwon do Pani Magdy, wiem ze maja jakis samochod, oni bardzo potrzebuja
              bud.
              To jest spory kawalek od Warszawy, wiec nikt o nich nie mysli!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka