Dodaj do ulubionych

Welcome to EDEN:)

11.07.02, 08:59
Witam w raju moje Panie!
Co nowego , jakieś życzenia?:)Może zwłaszcza życzenia...:)
Panów też witam ale ja niespełniam ich życzeń:)))hehehe
Obserwuj wątek
    • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 09:09
      czesc wilczku:) jak po imprezie wczorajszej?:)
      • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 09:11
        Luzik, ale tego nazwać imprezą nie mozna, raczej spotkanie przy piwie:)
        Głowa cała, brzucho nie burczy a co u Ciebie Pantero?:)
        • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 09:16
          po wczorajszej duchocie, lapczywie lapie powietrze w plucka:)
          • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 09:23
            Tak, powietrze jakby świeższe:), az ci futerko błyszczy z radości, tak ci
            pasuje temperatura:)))i te oczy...:)))
            • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 09:26
              oczy usmiechaja sie filuternie:), mam warzenie ze wilczek tez chce sie bawic, bo
              merda ogonem:)
              • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 09:29
                prócz tego lekko zjeżyła mu sie sierść na grzbiecie, by nieco stanowczości
                nabrać w pozie:)))
                • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 09:36
                  widzac jak kaciki ust mu drgaja:) panterka nic sobie nie robiac z jeza na
                  skorze:) siadla na trawie , bawiac sie wlasnie co zerwanym kwiatkiem:) miauuu:)
                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 09:58
                    Witam kochani:))) widze że juz się nieźle bawicie:)))
                    • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 10:10
                      jak narazie zezarlam calego kwiatka czekajac , na ruch wilka:) cmokus iwus:)
                      • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 10:18
                        ja narazie sobie trawke pogryzam, no własnie gdzie Szary zniknął:)
                        • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 10:32
                          mial plame na furtrze poszedl zmyc do jeziora:), moge przynajmniej troche
                          popracowac:)
                          • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 10:38
                            Jako kulturalny Wilk poszedłem nieco sie przemyć przed spotkaniem z miłymi
                            Paniami:))Całus Iwuś:))
                            • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 10:54
                              hmmm jaki pachnacy:) jeszcze masz krople rosy na nosku:)
                              • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 10:58
                                Leciutko pochyliłem tenże nosek w twoją strone...:)
                                • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 11:13
                                  panterka ze smiechem, zlizala ja swoim rozowym jezyczkiem:)
                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 11:15
                                    wilczek trącił panterkę pyskiem zachecajac ją do zabawy:)
                                    Potem jeszcze raz trącił i położył łapę na jej grzbiecie:)
                                    • Gość: iwusia Re: Welcome to EDEN:) IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 11.07.02, 11:19
                                      mmmm jak pięknie się bawiecie robaczki, to ja tez idę się schłodzić do jeziora:)
                                    • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 11:20
                                      zamruczala:) sprytnie wywinela sie i dopadla jego szyji lekka chwytajac zebami:)
                                      • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 11:22
                                        on robiąc unik wywinął sie i położył na grzbiecie próbując delikatnie podgryzać
                                        jej łapy:)
                                        Iwuś badź zaraz, jest git:)))
                                      • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 11:25
                                        mmmm jaka cudowna ta woda, leciutko opływa i uderza w moje nagrzane ciałko,
                                        zanurzam się jeszcze bardziej, szum wody porywa i unosi leciutko.....:)
                                        • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 11:28
                                          Nagle pojawiła sie nowa tajemnicza czarna postać :)))
                                          • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 11:29
                                            czyjeś mocne dłonie złapały mnie od tyłu.....:)
                                            • Gość: czarnyad Re: Welcome to EDEN:) IP: 195.115.130.* 11.07.02, 11:32
                                              Iwa nie wiedziała kto ja chwycił od tyłu, próbowała sie odwrócić lecz nie dała rady.
                                              Tajemniczy przylgna do niej całym ciałem.
                                              • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 11:34
                                                A tu nagle figlujace pantera z wilkiem wpadły im na plecy, tak że ratując sie
                                                musieli sie puścic:)))
                                                • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 11:43
                                                  w tak upalny i duszny dzień przyjemniej rozkoszować się figlowaniem w chłodnych
                                                  odmętach szumiącego jezziora:)))
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 11:59
                                                    Wilki dobrze pływaja ale obawiam się o panterke , koty nie przepadaja za wodą w
                                                    zbiornikach:))
                                              • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 11:42
                                                poczułam dłonie na moich piesiach i dreszczyk emocji przeszył moje ciało..
                                                • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 11:45
                                                  Tajemniczy całował szyję Iwy:)
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 11:57
                                                    A ten swoje ratuj sie żebys nie utonął a nie całuje kogoś kto odpłynął.:))))
                                                  • czarna_pantera2 hahaha 11.07.02, 12:00
                                                    panterka stracila orientacje w wodzie, wydostala sie na brzeg otrzepujac futro,
                                                    tfu jakies zielsko przykleilo jej sie do grzbietu, usiadla na brzegu przypatrujac
                                                    sie figlujacym w wodzie:)
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:01
                                                    wilk i panterka baraszkujący obok oblewali nas co i rusz fontanną wody, lecz mimo
                                                    to temperatura rosła w szalonym tempie....:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:09
                                                    iwa nie chce ci nic mowic ale ty naga jestes!!! kiedy ty to zrobilas?:)
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:11
                                                    Ktoś z nas chyba zachaczył pazurem albo kłem i ciuszki sru spadły...:)))
                                                  • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:15
                                                    Czuliśmy że coś sie musi wydażyć, czyć było po naszych przyklejonych ciałach:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:19
                                                    jest chyba zadrapanie od pazura, wilk powinien polizac jezyczkiem , zeby sie
                                                    szybciej zagoilo...
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:21
                                                    popiskując cichutko podszedł wilk do Iwy...:)
                                                  • gapysek Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:29
                                                    ale jestescie beznadziejni:)))) co za belkot:)))
                                                    wy sie lepiej stuknijcie w te glupie lby:))))))
                                                    niewyzyte stare panny i impotenci od siedmiu bolesci:))))hihihihi
                                                  • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:33
                                                    Nie stare, nie panny i nie impotenci.
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:40
                                                    czarny, Co będziesz głupiemu tłumaczył....:)
                                                    I to sa te osoby o których mówiłem Iwusiu jak ma przedmówczyni.:))
                                                  • gapysek Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:44
                                                    a widzisz kundlu - mozna odpowiedziec inaczej - tak jak czarny - z dowcipem -
                                                    smiesznie i na temat:)
                                                    ty tego nie umiesz:)))) loooooooooooser:)))) LLLLLOOOOOOOSER
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:48
                                                    Co , obejrzało sie jeden film i jestem gwiazda? Nawet czytac cie nie bede...
                                                  • gapysek Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:52
                                                    szarywilk napisał(a):

> Co , obejrzało sie jeden film i jestem gwiazda? Nawet czytac cie nie bede...
                                                    czytasz czytasz kundlu:))))) bo nic innego nie potrafisz - bez wlasnego zdania -
                                                    nieudacznik zyciowy, pukajacy godzinami - spoconymi od podniecenia lapskami
                                                    bzdety - przed ekranem..fuj:)

• czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:48
                                                    Dajcie spokój. Gapysek szuka kogos kto jej zapewni byt za usługi.
                                                    Są tacy którzy tego szukaja,potrzebują. Ja nie szukam takich znajomości,
                                                    nie potrzebuję, każdy ma prawo żyć jak chce.
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:50
                                                    Co fakt to fakt:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:54
                                                    na chwile was zostawic i rozroba!!!:)
                                                    iwusia wyciagaj nos z papierow!!!:)
                                                  • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:57
                                                    Iwa chodz bo Ci dupsko złoję :)))
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:59
                                                    Juz nie ma , tęskniłem , wilk wyciągnął grzbiet do pogłaskania:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:07
                                                    panterka, przekulnela sie po wilku, jezyczkiem polizala go po uchu, spodobalo jej
                                                    sie to...
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:10
                                                    Wilk błyskawicznym ruchem chwycił delikatnie zębami jej uszko i mruknął cicho:)
                                                    Następnie odskoczył i wskoczył na powalone drzewo, merdając wesoło przy tym
                                                    ogonem:)
                                                  • gapysek Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:12
                                                    szarywilk napisał(a):

> Wilk błyskawicznym ruchem chwycił delikatnie zębami jej uszko i mruknął cicho:)
                                                    > Następnie odskoczył i wskoczył na powalone drzewo, merdając wesoło przy tym
                                                    > ogonem:)
                                                    hihihiiiiii
                                                    jest tu gdzies psychiatra??????????hihihihi
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:54
                                                    Pantero utopiłaś sie:)?
                                                  • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 12:55
                                                    Dajcie sobie buzi i nie wchodzcie w drogę :))))
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:04
                                                    cmok:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:08
                                                    to ja chcialam calusa:))))
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:12
                                                    jestem jestem kochani, nic na to nie poradze że karzą mi pracować, widze że
                                                    koleżanka z innego wątku do nas zawitała, ale i nic sensownego nie napisała, lubi
                                                    sie powtarzać.....nic to, mam obolałe ramiona i plecy.....śjakaś spięta jestem:))
                                                  • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:17
                                                    Iwa poranny masaż nie pomógł:))), wiesz który :))
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:21
                                                    Adasiu ale to już południe:)))))))
                                                  • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:25
                                                    Oh Ty nienasycona, to lubię:))). Aż strach pomysleć co będzie:)))
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:26
                                                    a do pólnocy długa droga jeszcze Adasiu:)))))
                                                  • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:34
                                                    A może nie bedziemy wychodzili z pokoju?:))) do północy:)
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:43
                                                    czarnyadam napisał:

> A może nie bedziemy wychodzili z pokoju?:))) do północy:)

ale ja juz obiecałam panterce taniec na stole i kąpiel na golasa w jeziorze:)))
                                                  • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:44
                                                    No dobra jakas przerwa sie przyda:)))
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:58
                                                    byle nie za długa hihihihi
                                                  • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 14:03
                                                    Kąpiel w jeziorze, taniec na stole i wracamy :)))).
                                                    Może sie do was przyłacze i też sie wykąpię :)))
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 14:05
                                                    i do do tańca również:)))
                                                  • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 14:11
                                                    Do tańca nie, wiesz jakby to wygladało :)))
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 14:15
                                                    będziesz robił nam za rurke a my będziemu wiły się wokół Ciebie:))))))
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:18
                                                    Możemy z panterka wymasować:)
                                                    A co do ten tego...jak ktoś jest sam na wątku to szuka sobie kogoś chocby mu
                                                    nie był miły:)
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:27
                                                    to co? zbiorowe masowanie? he he he
                                                  • Gość: czarnyad Re: Welcome to EDEN:) IP: 195.115.130.* 11.07.02, 13:30
                                                    z oliwką:)
                                                  • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 15:24
                                                    Będą mieli ubaw :)))
                                                  • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 15:27
                                                    Bedą mieli ubaw na całego :)))
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 15:28
                                                    a niech się bawią my będziemy mieli większy:)))
                                                  • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 15:39
                                                    Jeszcze do czegos dojdzie na tym stole :)))
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 15:42
                                                    byle nie do wywrotki hihihi
                                                  • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 15:44
                                                    ja moge sie do wszystkiego posunąc :)))),
                                                    na stole też. Niech sie wstydza ci co widza :)))))
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 15:48
                                                    myśle że raczej wstydzić to się nie będą a raczej przyłączą he he he
                                                  • czarnyadam Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 15:50
                                                    To musiałby być duży stól :)))
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 15:52
                                                    zawsze można przenieść się piętro niżej:)))
                                                  • Gość: czarnyad Re: Welcome to EDEN:) IP: 195.115.130.* 11.07.02, 15:57
                                                    My na górze oni na dole:) mielibysmy niezły widok :)))
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 16:05
                                                    e tam wcale by mnie nie interesowało co tam na dole:)
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:12
                                                    Ciebie to nawet z wilczym długim języczkiem wycałuję:)) cmok, mlask, cmok:)
                                                  • Gość: czarnyad Re: Welcome to EDEN:) IP: 195.115.130.* 11.07.02, 13:21
                                                    Panterka ja tez chce Ciebie........wycałować:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:24
                                                    to dawaj mi ten swoj dlugi jezor adasiu:) niezly sie kociol tu zrobil, mam
                                                    wrazenie ze sie caluje ze wszytskimi naraz:)
                                                  • Gość: czarnyad Re: Welcome to EDEN:) IP: 195.115.130.* 11.07.02, 13:28
                                                    i chcesz mi powiedzieć że tego nie lubisz?:)))CMOK, CMOK, CMOK
                                                  • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:35
                                                    tylko trzeba uwazac zeby w tlumie nie zginac hihihi
                                                  • Gość: czarnyad Re: Welcome to EDEN:) IP: 195.115.130.* 11.07.02, 13:39
                                                    Twój czarny łepek zawsze znajdę :)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:23
                                                    hmm jaki dlugi, wilgotny hmmm niebo w gebie:) jak milo drazni podniebienie...
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:28
                                                    ach , panterko nawet nie wiesz co czuje mogąc ci wsadzic język:) taki miód-
                                                    malina...:)))a raczej miód-pantera:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:34
                                                    czujesz jak leciutko drzy, jak sie laczy z twoim?:)
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:44
                                                    a łapki nasze oplataja nasze ciała:)...
                                                    języki docieraja w nasekretniejsze miejsca:)
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:59
                                                    a moje sekretbne miejsce?....jest samotne:((
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 14:04
                                                    Nie pozwolimy bys nie miala odkrytego sekretnego miejsca przeze mnie:))
                                                    Zaraz zabieram sie do roboty:)
                                                    Delikatnie cie przysuwam do siebie i oddaję ci rozkosz wyływajacą spod dotknięć
                                                    mego języka, całując i pieszcząc Cię...:)
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 14:07
                                                    mmm ta rozkosz opływa me ciało i dusze.....poddaje się kompletnie twoim ruchom i
                                                    słowom......miłe ciepełko zalewa sekretne miejsca.....
                                                  • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 14:19
                                                    Leżąc obok ciebie oplatam cie nogą i delikatnie napieram bys położyła sie
                                                    zupełnie na plecach...
                                                    A wtedy całuję twe ramiona , piersi i szyje...:)
                                                  • iwusia Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 15:36
                                                    a ja nie protestuje tylko mrucze zadowolona:))
    • maritsa Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:36
      EEee, mam tak po prostu brać egoistycznie??
      Ja uznaję tylko układ "życzenie za życzenie", albo "ty mnie, a ja tobie":)))
      Nie ma to jak dyszący i skowyczący z zachwytu wilczek;))))))))))
      • szarywilk Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:41
        Wybacz, nic innego nie miałem na mysli nadto co ty proponujesz:))
        Po prostu szybkie pisanie i takie niedopowiedzenie, mea culpa, mon ami:)))
        • maritsa Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 13:56
          Będzie ci wybaczone:)))
          A teraz pardon moi na minutkę, muszę nawarczeć na pewną dame lekkich obyczajów...
          • gapysek Re: Welcome to EDEN:) 11.07.02, 14:00
            tak - okreslenie "nawarczec" bardzo poprawnie uzyte
    • szarywilk ?????:) 11.07.02, 14:59
      Widzę że wszyscy albo poszli na obiad albo szefowie ich pogonili:)
      Albo siedzą im na głowie jak niektórym z nas:)))
      • czarna_pantera2 Re: ?????:) 11.07.02, 15:11
        :( mam zapieprz:( mozg mi paruje, mam nadzieje ze uda mi sie ocalic chco kilka
        szarych ten tego:) cmok
        • czarnyadam Re: ?????:) 11.07.02, 15:29
          Nie mogłem wejsc na tę stronę:(
          • iwusia Re: ?????:) 11.07.02, 15:34
            kurcze Ty też?....dobre naście minut sie męczyłam:(
        • szarywilk Re: ?????:) 11.07.02, 15:31
          Cmok cmok moja kocico:)
          I wam też robaczki (adam i iwusia):)
          I tobie pani maritso:)cmok
          I tobie też cholero:)))gapysek:)))cmok:) a co mi tam...
          • iwusia Re: ?????:) 11.07.02, 15:41
            cmok Szary i sprawdź@....:)))
            • czarna_pantera2 Re: ?????:) 11.07.02, 15:49
              gazeta nawala:( ja tez mialam problemy z wejsciem, teraz mam nadzieje ze uda mi
              sie wyjsc hihihi do domciu:) cmokus zboczency cmok cmok cmok:)
              • iwusia Re: ?????:) 11.07.02, 15:51
                panterko buziaczki i może dzisiaj na gadule?:)))
              • Gość: czarnyad Re: ?????:) IP: 195.115.130.* 11.07.02, 15:54
                Ja zboczeniec?:))). CMOK do jutra:)))
                • roseland Re: ?????:) 11.07.02, 16:45
                  Dzińdybry - jeszczem żywa, jeszczem dycham. Wszystkich zboczonych i nie
                  zboczonych bardzo serdecznie pozdrawiam. Wpadam na chwilkę 2-3 razy w ciągu dnia
                  i Was czytam. Czarny - nie zboczony lubię Cię, Twój spokój i tęsknotę ... hm może
                  dążenie do czegoś, kogoś. Iwusia - Ty to jesteś, hoho !! Czarna - humor i odwaga
                  w sformułowaniach erotycznych - congratulations !!! Szary - merdaj dalej
                  ogonkiem; podobają mi się Twoje wypowiedzi, takie logiczne, trzeźwe; fajne. Ale
                  dajcie coś oprócz kostek lodu, kropel na wargach, smarowania olejkiem,
                  pliiiizzzz :)))
                  • iwusia Re: ?????:) 11.07.02, 16:52
                    Rose buziaczek:))) odezwij się czasem praca nie zając:)))
                    a jutro zaserwujemy Ci może mmmmm kiszenie kapusty gołymi stopami w
                    beczce?....spódnice zadarte do góry, rumieńce na twarzach i panowie oblizujący
                    się na widok dziarskich i przaśnych dziewcząt he he he he...a co! troche folkloru
                    nie zaszkodzi:)))))
                    ostatnio pogoda nastraja na ten lód i kropelki:)))
                    buziaczki i nie pracuj tyle:))
                    • roseland Re: ?????:) 11.07.02, 16:55
                      Wiśśśśśśśśtttaaaaaaaaaa wioooo łaaaaaaaaaatwwwooooooooo powiedzieć !!! No dobra,
                      niech będzie folklor, no to raz na ludowo ! :)))))))))))
                      • iwusia Re: ?????:) 11.07.02, 17:04
                        no i prosze mi tu z rańca takich rzeczy nie przzysyłac bo moje krzesło tego juz
                        nie wytrzymuje, i jak tu się później skupić na pracy he he he he
                      • Gość: hm Re: ?????:) IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 11.07.02, 17:28
                        zajzę do "chlpow" co by sprawdzic jak sie maryna ubierala, musze sie
                        odpowiednio do pracy jutro ubrac:) hihhihi
                        • Gość: iwusia Re: ?????:) IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 11.07.02, 17:32
                          i koniecznie długie i grube warkocze:))))))
                          • czarna_pantera2 Re: ?????:) 11.07.02, 17:58
                            zeby sie miedzy udami plataly????????:) hihihihi
                            • Gość: szarywilk No właśnie!!!!!!1 IP: *.nsawr.pl / 192.9.200.* 12.07.02, 10:54
                              Do jasnej takiej...Nie dość że do końca pracy nie mogłem wejść na forum to kur
                              zapiał dzisiaj nie moge sie zalogować również na forum i otworzyć poczty, miłe,
                              prawda:)))))?
                              • iwusia Re: No właśnie!!!!!!1 12.07.02, 11:16
                                Szary próbuj dalej i prosze do nas szybciutko:)))
                  • Gość: szarywilk Re: ?????:) IP: *.nsawr.pl / 192.9.200.* 12.07.02, 10:58
                    Dziękuje i pozdrawiam:)
                    My nie mieliśmy chyba przyjemności:))))? na dłuższą metę?. Mało sie znamy, a ja
                    nie mam co ze sobą zrobić:)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka