who.is.who 20.06.09, 04:33 Co z "tym" robic? Jest doslownie wszedzie! ;-) Zaraz idziemy na spacer; moze sie wyszaleje i zasnie? ;-) www.breederretriever.com/photopost/data/537/medium/beagle_pup_2.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola.iza1 Re: Mam bigla na weekend ;-) 20.06.09, 07:02 No to masz problem:)) Po pierwsze, przeczytaj to: www.wiadomosci24.pl/artykul/beagle_urocze_psie_potwory_36710-5--1-a.html Po drugie, ciesz się, że nie jest to młody labrador. Na koniec, w ostateczności wrzuć suchą karmę do zakręconej, plastikowej butelki i rzuć psu. Trochę czasu mu zajmie dostanie się do żarcia:)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Mam bigla na weekend ;-) 20.06.09, 07:28 Dziekuje! Troche wiem o tych psach, moi znajomi maja kilka beagle'i - one musza miec sfore! Wtedy sa zupelnie inne, bawia sie i zajmuja same soba. "Wybiegalem" Benji'ego i wymoczylem w wodzie - zmeczyl sie i zasnal. Uroczy lobuz! ;-) Odpowiedz Link
hajota Re: Mam bigla na weekend ;-) 20.06.09, 11:12 U mojej koleżanki beagle (w liczbie dwóch) miały własny pokój. Odpowiedz Link
who.is.who Re: Mam bigla na weekend ;-) 20.06.09, 17:30 Wole go miec na oku ;-) Wlasnie zasnal po dwugodzinnym +/- spacerze. Odpowiedz Link
scoutek Re: Mam bigla na weekend ;-) 20.06.09, 18:06 moja Majka (hovawart) przez pierwsze dwa miesiace swojego bycia z nami, a miala wtedy 2 miesiace, spala po 10 minut i potem szalala.... wygladalo na to, ze nas wykonczy... przetrzymalismy jakos i teraz jest juz super... trzymaj sie tam jakos ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Mam bigla na weekend ;-) 20.06.09, 18:46 Dziekuje! To tylko weekend ;-) Widzialem Majke na "sosnie" - piekna suka! Myslalem, ze ta rasa jest spokojna :-) Odpowiedz Link
scoutek Re: Mam bigla na weekend ;-) 20.06.09, 18:55 who.is.who napisał: > Dziekuje! To tylko weekend ;-) > Widzialem Majke na "sosnie" - piekna suka! Myslalem, ze ta rasa jest spokojna : TERAZ juz jest :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Mam bigla na weekend ;-) 20.06.09, 19:02 Mialem kiedys dwa psy, jednego po drugim, od szczeniaka - wyzly niemieckie. Ten maluch - przy tamtych w tym samym wieku - to szatan! ;-) Niech sie jego pani martwi :-) Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Ustalmy?? 20.06.09, 20:04 Żadna rasa nie jest naturalna? To my, ludziotwory zrobiliśmy?? Najukochańsze, (fuj, człowieka rola) Labki, goldeny,bigle,jamniki(o to to:))) Zatem?? Masz coś chciał Grzegorzu "tYm"" taŁO?? Odpowiedz Link
who.is.who Re: Ustalmy?? Okay! ;-) 20.06.09, 20:21 1. Rasy - hodowla - degeneracja, nawet owczarki niemieckie. 2. Mialem dwa wyzly niemieckie - nie jestem mysliwym, ale psy mialy gdzie sie wyszalec. 3. Benji nie jest mój. Opiekuje sie nim tylko przez weekend. Sa sytuacje, kiedy nie mozna odmowic. Lepiej u mnie niz w psim hotelu - bo troche juz sie znamy :-) Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Oki: ) 20.06.09, 20:41 Ale?? To jest wredne, psy( takie wszelkiej maści) potrzebują SFORY(taki lajf piesków)?? Sama się opiekowałam psiakami, wakacje przewodników stada:( Nie ma to tamto, pies też czł0wiek?? Zatem?? Daj MU pożreć co chce, utul,ukochaj?? Jakoś tak? Po ludzku?? Odpowiedz Link
who.is.who Re: Oki: ) 20.06.09, 21:01 Krzywda go ode mnie nie spotka! Angazuje sie w akcje prozwierzece, wyslalem ostatnio kilkadziesiat prywatnych listow na Alaske, bo Pellin chce strzelac do wilkow! Nie wiem, czy to cos da. Akcja "stop zabijaniu fok" przyniosla na razie efekt w Rosji. Kanada jest uparta, ale nie wolno sie poddawac. Akcja Dolina Rospudy pokazala, ze i w Polsce mozna sie postawic i wygrac - dla zachowania czegos cennego, choc pozornie bezwartosciowego (dla wielu ludzi). Przy mnie Benji nie zginie! :-) Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Oki: ) 20.06.09, 21:12 No nie, nie wierzę??:) Żadne akcje, żadne inne? Jest, taki bezbronny? Zapomniany? Taki, że tak powiem: prawnuczek?? I o to biega?? Odpowiedz Link
who.is.who Re: Oki: ) 20.06.09, 21:19 Sorry, ale nie czumam. Moze moja polszczyzna juz nie nadaza? Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Oki: ) 20.06.09, 21:48 Czum, czuwaj:) Nadążasz, problem z psiakiem, libo ze mną?? Psiaki, szczeniaki, takich ras ?? To trza kochać i dać sforę:) Bądź Mu sforą:) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Oki: ) 20.06.09, 22:15 Z psiakiem nadazam! ;-) Kochaj i rob, co chesz. Kochac - jak to latwo powiedziec. Kochaj albo rzuc. Lubie go. To wystarczy na te trzy dni, niecale juz? Jestem teraz dla Benji'ego sterem, zeglarzem, okretem. To (ja) plus Benji to sfora. Wlasnie idziemy na kolejny spacer. Dziekuje za rady - butelke mam przygotowana na wszelki wypadek :-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mam bigla na weekend ;-) Dużo 20.06.09, 13:48 biegać! I nie dać się zwariować! ps. czyj? ;))) :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: Mam bigla na weekend ;-) Dużo 20.06.09, 17:32 I ja, i on ;-) Znajomej od pogotowia translatorskiego ;-) Nie bylo jak odmowic! :-) Odpowiedz Link
mariefurie Re: Mam bigla na weekend ;-) Dużo 20.06.09, 18:14 Beagle sa slodkie, jakbym znała tę rasę wcześniej, pewnie bym się skusila (pod warunkiem, ze nie jest uczulaczem dla alergików). a tak.... mam tzw "mopa do kibla". Słodkie i rozrabialskie straszliwie czyli - pies gadający ;) Pozdrawia was :)) fotoforum.gazeta.pl/u/mariefurie.html Odpowiedz Link
who.is.who Re: Mam bigla na weekend ;-) Dużo 20.06.09, 18:49 Niech Pania Bog broni! Te psy musza miec towarzystwo. Najlepiej cala sfore. Same, tylko z czlowiekiem, sa nieszczesliwe :-( Ten D. jest super! Pozdrowienia wzajemne :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: 3maj się! Benji 25.06.09, 00:19 who.is.who napisał: > Zwłaszcza moje tenisówki ;-) Wchrzanil? ;) Czy tylko pogryzl? ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: 3maj się! Benji 25.06.09, 00:34 Pogryzł tak, że są schrzanione :-))) Jak minął dzień? :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: 3maj się! Benji 25.06.09, 00:42 who.is.who napisał: > Pogryzł tak, że są schrzanione :-))) Do szewca, czy do kubla? ;)) > > Jak minął dzień? :-) Na wyczekiwaniu i wysiadywaniu (w przerwach drobna dzialalnosc "przygotowawczo-arystyczna" ;)) a takze krotkie aczkolwiek skuteczne wyczyny kulinarne ;)) W skrocie - "Stara kobieta wysiaduje, czekajac na Godota, ktory sie 'zjawia'" ;) A Panu, jak minal? ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: 3maj się! Benji 25.06.09, 00:48 belgijska napisała: > > Do szewca, czy do kubla? ;)) Opcja nr 2 ;-) Już ;-) > Na wyczekiwaniu i wysiadywaniu (w przerwach drobna dzialalnosc > "przygotowawczo-arystyczna" ;)) Very interesting ;-) > takze krotkie aczkolwiek skuteczne wyczyny > kulinarne ;)) Even more ;-) > > W skrocie - "Stara kobieta wysiaduje, czekajac na Godota, ktory sie 'zjawia'" ;) Zjawi się, bo to nie Godot, a Pani nie ta druga ;-) > > A Panu, jak minal? ;) > Mnie właściwie się zaczęło popołudnie ;-) I bardzo dobrze się zaczęło ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: 3maj się! Benji 25.06.09, 00:55 who.is.who napisał: > Opcja nr 2 ;-) Już ;-) To sie nazywa "spoleczenstwo konsumpcyjne" ;))) > Very interesting ;-) Jeszcze nie ;) > Even more ;-) Dla kazdego cos innego i smacznego ;)) > Zjawi się, bo to nie Godot, a Pani nie ta druga ;-) Juz sie definitywnie zjawil - (kilka razy sie zjawial w liczbach mnogich, co bylo taktycznym posunieciem ;)) moge isc spac ;)) > Mnie właściwie się zaczęło popołudnie ;-) I bardzo dobrze się > zaczęło ;-) Ciesze sie :) Odpowiedz Link
humbak Re: Benji wrócił do siebie ;-) 23.06.09, 09:16 Nie przejmuj się. :-( to nie jest naturalna pozycja dla ludzkich ust;) Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Mam bigla na weekend ;-) 24.06.09, 19:37 Superpsinka! Mój znajomy miał, ale jego była żona mu zabrała. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Odwiedził mnie Benji ;-) 25.07.09, 20:14 A nie zmądrzał przypadkiem? ;) :p Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: Odwiedził mnie Benji ;-) 26.07.09, 15:55 ŻALuzja? ;-) Nie kopie się leżącego. Znikam. Odpowiedz Link