anoagata Re: zapowiada się 28.07.14, 10:26 Czy miły to się okaże w godzinach póżniejszych. Na pewno zapowiada sie upalny. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 10:27 dlatego zapewniam chłodzenie na wstępie Odpowiedz Link
anoagata Re: zapowiada się 28.07.14, 10:32 W jednej z dwóch moich chatynek mam 20 st. idę tam się odklimatyzować. A słonka to mam serdecznie dość. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 10:34 ja to chyba tylko w lodówce mógłbym znaleźć trochę ochłody w zimie w bloku może i fajnie, ale w upały to się zdycha Odpowiedz Link
anoagata Re: zapowiada się 28.07.14, 11:03 Mieszkałam w bloku,wiem jak to jest,ale ten mój obecny chłód w upale to jeden z niewielu profitów mieszkania na wsi. W wczoraj w TV dowiedziałam że mieszkam na WSI. ale z p/osłem to nie mam nic wspólnego. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 11:05 a bo to na wsi osła już nie uświadczysz wszystkie w miastach siedzą Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 11:02 telewizja kłamie !! dwa-filary napisała: > Oby do czwartku, ma być znośne 25*C Odpowiedz Link
dwa-filary Re: zapowiada się 28.07.14, 11:14 To nie TV, to mój telefon poparty internetem Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 11:21 internet też kłamie, a telefon oszukuje na potęgę !! w zeszłym tygodniu zmokłem, a bezczelny tel twierdził, że właśnie świeci słońce !! dwa-filary napisała: > To nie TV, to mój telefon poparty internetem Odpowiedz Link
anoagata Re: zapowiada się 28.07.14, 11:42 kogucik.2872 napisał: > internet też kłamie, a telefon oszukuje na potęgę !! w zeszłym tygodniu zmokłem > , a bezczelny tel twierdził, że właśnie świeci słońce !! > > > > > dwa-filary napisała: > > > To nie TV, to mój telefon poparty internetem > > Miałam odwrotną sytuację ja byłam sucha a telefon zmókł i juz nadawał się tylko do zbadania przyśpieszenia ziemskiego. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 11:46 a mój teraz twierdzi, że w czwartek 29 st i burze anoagata napisała: > Miałam odwrotną sytuację ja byłam sucha a telefon zmókł i juz nadawał się tylko > do zbadania przyśpieszenia ziemskiego. Odpowiedz Link
anoagata Re: zapowiada się 28.07.14, 12:19 kogucik.2872 napisał: > a mój teraz twierdzi, że w czwartek 29 st i burze > > anoagata napisała: > > > > Miałam odwrotną sytuację ja byłam sucha a telefon zmókł i juz nadawał się > tylko > > do zbadania przyśpieszenia ziemskiego. > > Zapisz i w czwartek musisz to sprawdzić,jeżeli sie myli,to też zmierz nim przyśpieszenie ziemskie. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 12:42 kiedy ja go w sumie lubię to w necie kity wciskają, a on biedny z netu korzysta anoagata napisała: > Zapisz i w czwartek musisz to sprawdzić,jeżeli sie myli,to też zmierz nim przy > śpieszenie ziemskie. Odpowiedz Link
anoagata Re: zapowiada się 28.07.14, 11:38 dwa-filary napisała: > To nie TV, to mój telefon poparty internetem Lubię party ale już poparty to nie zawsze i niekoniecznie. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 11:39 bardzo słuszna uwaga !! anoagata napisała: > Lubię party ale już poparty to nie zawsze i niekoniecznie. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: zapowiada się 28.07.14, 15:09 Fakt. Po party z reguły kac, czasami nawet gigant, ale...... ostatnio nie piję za dużo, jak na matronę przysto,i to i kaca nie mam Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 21:58 o mateńko.... jeśli TU można ponarzekać na upał, to ja n-a-r-z-e-k-a-m jak jasny gwint! chcę zimy. już! teraz! natychmiast! a poważnie: nigdy nie chwytałam że ludzie aż tak lubią lato gorąco, lepko, mało estetycznie Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 22:05 a narzekaj ile chcesz założymy chór narzekalny sza.aliczek napisała: > o mateńko.... > jeśli TU można ponarzekać na upał, to ja n-a-r-z-e-k-a-m jak jasny gwint! > chcę zimy. już! teraz! natychmiast! > a poważnie: nigdy nie chwytałam że ludzie aż tak lubią lato > gorąco, lepko, mało estetycznie Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 22:08 Kogucik! Oprawię Cię w ramki! : )))))))))) Jesteś pierwszym człowiekiem, któremu nie tylko nie wadzi moje malkontenctwo, ale wręcz nakłania mnie do marudzenia! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 22:09 jeszcze mnie tylko w ramkach nie było sza.aliczek napisała: > Kogucik! Oprawię Cię w ramki! : )))))))))) > Jesteś pierwszym człowiekiem, któremu nie tylko nie wadzi moje malkontenctwo, a > le wręcz nakłania mnie do marudzenia! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 22:12 o ! anty brzmi dobrze, bo ja zawsze anty sza.aliczek napisała: > wolisz antyramę? Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 22:14 masz gust! : ))) ramy to takie banalne. anty, oooo, anty to jest to! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 22:15 a wiiiiiiiiiiiiidzisz no to masz abonament na malkontencenie sza.aliczek napisała: > masz gust! : ))) > ramy to takie banalne. > anty, oooo, anty to jest to! Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 22:17 hm, ale ja naprawdę! umiem marudzić i robię to z wielkim upodobaniem : ) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 22:18 masz pole do popisu a teraz muszę się oddalić w celu odlania szczyla sza.aliczek napisała: > hm, ale ja naprawdę! umiem marudzić i robię to z wielkim upodobaniem : ) Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 22:20 u mnie non stop drzwi otwarte, ale i tak trzeba odbębnić choć jeden spacer poza furtkę? co je tak gna? Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 22:21 czekaj: a co się stało z drugim? czy ja coś poplątałam w ilości? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 22:51 nic nie poplątalaś drugi wychodzi wcześniej, ten półtoraroczny "szczeniak" nauczył się od malucha wychodzić o 22 żeby rano dłużej pospać. Trafili mi się tym razem straszni tradycjonaliści wszystko musi być wg ustalonych obrzędów i o ustalonych porach sza.aliczek napisała: > czekaj: a co się stało z drugim? czy ja coś poplątałam w ilości? Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:20 One są cwane i mądre. Bez dwóch zdań : ) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:22 za cwane i za mądre !! sza.aliczek napisała: > One są cwane i mądre. Bez dwóch zdań : ) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:28 jest jest !!! jak się chce podlizać, to mi klapki podaje jak wracam do domu - jak czegoś chce, to nie ma to tamto - drze ryja, szczypie i wymaga !!! sza.aliczek napisała: > nie ma że "za" : ) Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:33 tak sam z siebie przynosi? takiego cuda to jeszcze nie miałam : ) bywało ze miskę przytachał, ale to z myślą o sobie! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:35 sam z siebie, sam to wymyślił ostatnio otwieram drzwi, a gnojstwo stoi z klapkiem w zębach normalnie ściąga z szafki jak już wejdę sza.aliczek napisała: > tak sam z siebie przynosi? takiego cuda to jeszcze nie miałam : ) > bywało ze miskę przytachał, ale to z myślą o sobie! Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:40 a to u mnie rozpoznaje warkot samochodu. mało tego - w niedzielę wsiadłam jako kierowca do obcego, ale odjeżdżałam spod domu - jak wróciliśmy, to rozpoznał i ganiał jak szalony z radości na powrót : ) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:46 bo one mają radary i zegarki w d.......no tam mają te zegarki, oraz cały nowoczesny sprzęt szpiegowski najnowszej generacji !!! sza.aliczek napisała: > a to u mnie rozpoznaje warkot samochodu. > mało tego - w niedzielę wsiadłam jako kierowca do obcego, ale odjeżdżałam spod > domu - jak wróciliśmy, to rozpoznał i ganiał jak szalony z radości na powrót : > ) Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: zapowiada się 29.07.14, 00:01 o to to to: ) - najnowszej generacji sprzęt szpiegowski! : ) - psie serduszko. a żal mi ich teraz ley taki zewłok na podłodze, wyciągnięty jak struna, języczek wytknięty i zieje. meczą się paskudnie. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 29.07.14, 00:08 jakie serduszko !!! komputery, noktowizory, satelity szpiegowskie !!! sza.aliczek napisała: > o to to to: ) - najnowszej generacji sprzęt szpiegowski! : ) - psie serduszko. > a żal mi ich teraz ley taki zewłok na podłodze, wyciągnięty jak struna, języc > zek wytknięty i zieje. > meczą się paskudnie. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zapowiada się 28.07.14, 22:37 A ja ponarzekam sobie na narzekaczy. Nie lubię jesiennych ołowianych chmur na niebie, nie lubię jesiennych szarości, mnóstwa ciepłych ubrań na sobie i buciorów zimowych na nogach, nie lubię krótkich słotnych dni i ciągle dzwoniącego o szyby deszczu, nie lubię śnieżnej brei na chodnikach. Woda, mydło, ręcznik, dezodorant i nie ma letniej lepkości na człeku.. Lato jest piękne, kolorowe, słoneczne, jest mnóstwo świeżych owoców, pachnących jarzyn, kolorowych ubrań, pięknie opalonych ludzi. Lato, to czas urlopów, wypraw w góry i nad morze, nieba pełnego gwiazd. Widzieliście niebo w górach w pogodną noc ? Miliony migoczących gwiazd na czarnym niebie? Takie niebo jest tylko latem, a wieczory pachnące świerkami, czy nie są piękne? Ognisko gdzieś blisko lasu, pogwarki, gitara i śpiewanie niemal do rana samego. Lato, lato i tylko lato Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 22:52 a ja lubię jak pada !!! nie znoszę takich upałów !! mi się przegrzewa !!! Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zapowiada się 28.07.14, 23:05 Jednym się przegrzewa innym nie i dlatego Ci drudzy lubią lato kogucik.2872 napisał: > a ja lubię jak pada !!! nie znoszę takich upałów !! mi się przegrzewa !!! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:06 Ci się też w końcu przegrzeje zobaczysz !! jutro ma być jeszcze cieplej wirujacypunkt napisał: > Jednym się przegrzewa innym nie i dlatego Ci drudzy lubią lato Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zapowiada się 28.07.14, 23:18 Sprawdziłam, u nas tylko 28 *C i co ma mi się przegrzać przy takiej temperaturze ? kogucik.2872 napisał: > Ci się też w końcu przegrzeje zobaczysz !! jutro ma być jeszcze cieplej : > D > > > wirujacypunkt napisał: > > > Jednym się przegrzewa innym nie i dlatego Ci drudzy lubią lato > > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:21 na każdej stacji podają inaczej, więc nie wiesz i już !! wirujacypunkt napisał: > Sprawdziłam, u nas tylko 28 *C i co ma mi się przegrzać przy takiej temperaturz > e ? Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zapowiada się 28.07.14, 23:27 Na Onecie podają najprawdziwszą prawdę, a ja tam sprawdzałam : D kogucik.2872 napisał: > na każdej stacji podają inaczej, więc nie wiesz i już !! > > > wirujacypunkt napisał: > > > Sprawdziłam, u nas tylko 28 *C i co ma mi się przegrzać przy takiej tempe > raturz > > e ? > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:29 się jeszcze nie zdarzyło, żeby się u mnie onetowa prognoza sprawdziła wirujacypunkt napisał: > Na Onecie podają najprawdziwszą prawdę, a ja tam sprawdzałam : D Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zapowiada się 28.07.14, 23:37 Ja jestem w układzie i mam swoje chody, to dla Zabrza podają prawdziwą prognozę pogody. Ale tak poważnie, to dzisiejsza prognoza Onetowa dla Zabrza, sprawdziła się niemal co do godziny. kogucik.2872 napisał: > się jeszcze nie zdarzyło, żeby się u mnie onetowa prognoza sprawdziła > > wirujacypunkt napisał: > > > Na Onecie podają najprawdziwszą prawdę, a ja tam sprawdzałam : D > > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:43 oj bo ta nasza wiocha to zawsze w tyle - nawet pogodę dostajemy lewą !! wirujacypunkt napisał: > Ja jestem w układzie i mam swoje chody, to dla Zabrza podają prawdziwą prognozę > pogody. > Ale tak poważnie, to dzisiejsza prognoza Onetowa dla Zabrza, sprawdziła się nie > mal co do godziny. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zapowiada się 28.07.14, 23:49 Ej tam, ej tam przesadzasz ździebko kogucik.2872 napisał: > oj bo ta nasza wiocha to zawsze w tyle - nawet pogodę dostajemy lewą !! > > > wirujacypunkt napisał: > > > Ja jestem w układzie i mam swoje chody, to dla Zabrza podają prawdziwą pr > ognozę > > pogody. > > Ale tak poważnie, to dzisiejsza prognoza Onetowa dla Zabrza, sprawdziła s > ię nie > > mal co do godziny. > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:52 nie przesadzam !!! koza wróciła to potwierdzi !!! wirujacypunkt napisał: > Ej tam, ej tam przesadzasz ździebko Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:20 O jejuńciu.... jak ja kocham jesień. Lubię szaliki, rękawiczki i parasolki! : D (owszem, śniegu nie lubię za wyjątkiem 3 dni w roku: 24,25,26 XII : ) Lubię kiedy jest pochmurno... tak miło jest wrócić do cieplutkiego domku, odpocząć, zakopać się w koce i poduchy : ) Pachnąca imbirem herbata lub kawa ze szczyptą cynamonu. I niebo! niebo w mroźny poranek! I szadź na gałęziach. I och i ach.... byleby nie było już tak strasznie pieczyście! : D : D Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:21 ps!ps! : ))) a szyszki palone w kominku...... ; ) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:23 nie mam...................szyszek !!! sza.aliczek napisała: > ps!ps! : ))) a szyszki palone w kominku...... > > ; ) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:22 i chłodek i deszczyk sza.aliczek napisała: > O jejuńciu.... jak ja kocham jesień. Lubię szaliki, rękawiczki i parasolki! : D > (owszem, śniegu nie lubię za wyjątkiem 3 dni w roku: 24,25,26 XII : ) > Lubię kiedy jest pochmurno... tak miło jest wrócić do cieplutkiego domku, odpoc > ząć, zakopać się w koce i poduchy : ) Pachnąca imbirem herbata lub kawa ze szcz > yptą cynamonu. > I niebo! niebo w mroźny poranek! I szadź na gałęziach. > I och i ach.... byleby nie było już tak strasznie pieczyście! : D : D Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:28 no może tak skromniej: +10 na termometrze i nastrojowe, listopadowe słońce : ))) Ja wiem, ze są tacy co kochają upały, ale ja tego po prostu nie rozumiem i już : ))) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:30 to niech sobie takie do sauny chodzą !!! ja mieszkam w wielkiej płycie, upały są tu zabójcze ! a i na dworze nie jest lepiej sza.aliczek napisała: > no może tak skromniej: +10 na termometrze i nastrojowe, listopadowe słońce : )) > ) > > Ja wiem, ze są tacy co kochają upały, ale ja tego po prostu nie rozumiem i już > : ))) Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:38 nie mieszkam w bloku, ale nie zmienia to faktu, że nie ma czym oddychać. ratuję się wodą ze stertą kostek lodu i plastrem cytryny, ale ile można tego wypić? wiatrak w każdym pokoju, i jak słońce świeci, to zaciągnięte rolety, jak przelezie na drugą stronę, to otwarte na oścież, a powietrze stoi. wiatr, wiatr by się przydał. i komary tną jak jasna cholera! pełno robactwa lgnie do światła. bo mają to co kochają: ciepło i mokro. nie, no marudzę cudnie : D Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:45 ja nawet wiatraka już nie włączam, bo tylko ciepłe miesza i jeszcze silnik grzeje !! sza.aliczek napisała: > nie mieszkam w bloku, ale nie zmienia to faktu, że nie ma czym oddychać. ratuję > się wodą ze stertą kostek lodu i plastrem cytryny, ale ile można tego wypić? > wiatrak w każdym pokoju, i jak słońce świeci, to zaciągnięte rolety, jak przele > zie na drugą stronę, to otwarte na oścież, a powietrze stoi. wiatr, wiatr by si > ę przydał. > i komary tną jak jasna cholera! pełno robactwa lgnie do światła. bo mają to co > kochają: ciepło i mokro. > nie, no marudzę cudnie : D Odpowiedz Link
hardy1 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:53 Skandal! Co tu za bezeceństwa się wypisuje! Ledwie człeka kilka dni nie ma, a tu... jakieś wychwalanie zimna, jesienne szarugi komuś się śnią, zimy, narzekanie na lato i upały... Toż to wprost przeciwne naturze! Natychmiast żądam odwołania tych obrazonaturnych wynurzeń! Na kolana, głowę popiołem i oświadczać - tak, najwspanialszą porą roku jest lato. Jestem prawonaturnym zwolennikiem upałów, ciepłej wody w jeziorach i morzu,tak jak nasi najwcześniejsi antenaci byli. No! Tylko Wicherka jest tu prawomyślna. Za to będzie wynagrodzona całym tygodniem ciepła Odpowiedz Link
hardy1 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:55 PS. Pomyłka - myślałem o Wirującym Punkcie, a nie o Wicherku... a to wszystko bez to, że nerw wyszłem. No, bez te bezeństwa powypisywane, com tu się naczytał, no! Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:59 a bo Wicherek lubi upały : ))) Dobrze, Hardy pamiętasz! (czytałeś i Millerze? - wyborcza.pl/1,75968,16391712,Miller_uwolniony__Narodzil_sie_nowy_lider_skrajnej.html#CukGW - i jak on mógł wygrać wybory w SLD?) Odpowiedz Link
hardy1 Re: zapowiada się 29.07.14, 00:21 Tymitu nie skręcaj z wątku! O upale mówimy... A o Millerze nie przeczytam, gdyż opinia jest dla mnie zamknięta, nie płacę za piano... Do tego nie czytam "opinii" nawiedzonych dziennikarzyn, dawno z tego wyrosłem. Sam opinię sobie wyrabiam.Po ostatnie - jeśli Miller (tak się domyślam) mówił o islamskich mordercach, to jeżeli mówił o mordercach, to mam to samo zdanie. Tak samo jak mordercami dla mnie są mordercy żydowscy, rosyjscy, polscy, niemieccy i wszystkich innych ras i narodowości. Mordercy są mordercami i wsio. Nie uznaję poprawności politycznej. Ale tu jest wątek o upałach, przypominam. Nie będę więc skręcał z tematu wątku Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 29.07.14, 00:31 czyli jaja na betonie hardy1 napisał: > Tymitu nie skręcaj z wątku! O upale mówimy... > > A o Millerze nie przeczytam, gdyż opinia jest dla mnie zamknięta, nie płacę za > piano... Do tego nie czytam "opinii" nawiedzonych dziennikarzyn, > dawno z tego wyrosłem. Sam opinię sobie wyrabiam.Po ostatnie - jeśli Miller (ta > k się domyślam) mówił o islamskich mordercach, to jeżeli mówił o mordercach, to > mam to samo zdanie. Tak samo jak mordercami dla mnie są mordercy żydowscy, ros > yjscy, polscy, niemieccy i wszystkich innych ras i narodowości. Mordercy są mor > dercami i wsio. Nie uznaję poprawności politycznej. > > Ale tu jest wątek o upałach, przypominam. Nie będę więc skręcał z tematu wątku > Odpowiedz Link
hardy1 Re: zapowiada się 29.07.14, 18:40 ... a co, smażysz je na betonie, na słońcu? Ekologicznie... tylko nie smaż kurzęcych, bo będziesz dzieciobójcą Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 29.07.14, 00:06 a żeby Ci tak jajka na twardo zagorzeli !!! hardy1 napisał: > Skandal! Co tu za bezeceństwa się wypisuje! Ledwie człeka kilka dni nie ma, a t > u... jakieś wychwalanie zimna, jesienne szarugi komuś się śnią, zimy, narzekani > e na lato i upały... Toż to wprost przeciwne naturze! > > Natychmiast żądam odwołania tych obrazonaturnych wynurzeń! Na kolana, głowę pop > iołem i oświadczać - tak, najwspanialszą porą roku jest lato. Jestem prawonatu > rnym zwolennikiem upałów, ciepłej wody w jeziorach i morzu,tak jak nasi najwcze > śniejsi antenaci byli. > > No! > > Tylko Wicherka jest tu prawomyślna. Za to będzie wynagrodzona całym tygodniem c > iepła Odpowiedz Link
hardy1 Re: zapowiada się 29.07.14, 00:24 Nie zagorzeją! Są prawidłowo na zewnątrz, więc zawsze w chłodniejszym miejscu... zwłaszcza jak pływam i pływam w chłodniejszej temperaturze wody niż wewnątrz ciała mego panuje Te, Kogut, czyżbyś miał te, jak to się nazywa... wnętrostwo czy jakoś tak? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 29.07.14, 00:32 przepraszam że doprecyzuję chodzisz z jajami na wierzchu ? hardy1 napisał: > Nie zagorzeją! Są prawidłowo na zewnątrz, więc zawsze w chłodniejszym miejscu.. > . zwłaszcza jak pływam i pływam w chłodniejszej temperaturze wody niż wewnątrz > ciała mego panuje > > Te, Kogut, czyżbyś miał te, jak to się nazywa... wnętrostwo czy jakoś tak? : > 2; Odpowiedz Link
hardy1 Re: zapowiada się 29.07.14, 10:04 Żeby tylko. Jeżdżę, pływam... nawet w nocy ich nie zostawiam. Cały czas mam je pod opieką... no te, jak je nazwałeś? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zapowiada się 29.07.14, 10:05 okulary ?? hardy1 napisał: > Żeby tylko. Jeżdżę, pływam... nawet w nocy ich nie zostawiam. Cały czas mam je > pod opieką... no te, jak je nazwałeś? Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zapowiada się 29.07.14, 00:22 Taka nagroda jest miła mojemu sercu hardy1 napisał: > No! > > Tylko Wicherka jest tu prawomyślna. Za to będzie wynagrodzona całym tygodniem c > iepła Odpowiedz Link
hardy1 Re: zapowiada się 29.07.14, 00:25 No! Miej miło w sercu Bom uczciwie nagradzam, a nie po uważaniu Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zapowiada się 29.07.14, 00:28 Nagrody sprawiedliwe powinny być hardy1 napisał: > No! Miej miło w sercu Bom uczciwie nagradzam, a nie po uważaniu Odpowiedz Link