Dodaj do ulubionych

zapowiada się

28.07.14, 09:36
kolejny miły dzionek big_grin

https://i.pinger.pl/pgr472/9b3480a20017618b50fd8c06
Obserwuj wątek
    • anoagata Re: zapowiada się 28.07.14, 10:26
      Czy miły to się okaże w godzinach póżniejszych.
      Na pewno zapowiada sie upalny.

• kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 10:27
        dlatego zapewniam chłodzenie na wstępie big_grin
        • anoagata Re: zapowiada się 28.07.14, 10:32
          W jednej z dwóch moich chatynek mam 20 st. idę tam się odklimatyzować.
          A słonka to mam serdecznie dość.
          • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 10:34
            ja to chyba tylko w lodówce mógłbym znaleźć trochę ochłody big_grin

w zimie w bloku może i fajnie, ale w upały to się zdycha sad
            • anoagata Re: zapowiada się 28.07.14, 11:03
              Mieszkałam w bloku,wiem jak to jest,ale ten mój obecny chłód w upale to jeden z niewielu profitów mieszkania na wsi.
              W wczoraj w TV dowiedziałam że mieszkam na WSI. ale z p/osłem to nie mam nic wspólnego.
              • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 11:05
                a bo to na wsi osła już nie uświadczysz big_grin

wszystkie w miastach siedzą big_grin big_grin big_grin
    • dwa-filary Re: zapowiada się 28.07.14, 11:00
      Oby do czwartku, ma być znośne 25*C
      • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 11:02
        telewizja kłamie !! big_grin

dwa-filary napisała:

> Oby do czwartku, ma być znośne 25*C
        • dwa-filary Re: zapowiada się 28.07.14, 11:14
          To nie TV, to mój telefon poparty internetem big_grin
          • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 11:21
            internet też kłamie, a telefon oszukuje na potęgę !! w zeszłym tygodniu zmokłem, a bezczelny tel twierdził, że właśnie świeci słońce !! suspicious

big_grin big_grin big_grin

dwa-filary napisała:

> To nie TV, to mój telefon poparty internetem big_grin
            • anoagata Re: zapowiada się 28.07.14, 11:42
              kogucik.2872 napisał:

> internet też kłamie, a telefon oszukuje na potęgę !! w zeszłym tygodniu zmokłem
              > , a bezczelny tel twierdził, że właśnie świeci słońce !! suspicious
              >
              > big_grin big_grin big_grin
              >
              >
              > dwa-filary napisała:
              >
              > > To nie TV, to mój telefon poparty internetem big_grin
              >
              >
              Miałam odwrotną sytuację ja byłam sucha a telefon zmókł i juz nadawał się tylko do zbadania przyśpieszenia ziemskiego.
              • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 11:46
                a mój teraz twierdzi, że w czwartek 29 st i burze tongue_out

anoagata napisała:

> Miałam odwrotną sytuację ja byłam sucha a telefon zmókł i juz nadawał się tylko
                > do zbadania przyśpieszenia ziemskiego.
                • anoagata Re: zapowiada się 28.07.14, 12:19
                  kogucik.2872 napisał:

> a mój teraz twierdzi, że w czwartek 29 st i burze tongue_out
                  >
                  > anoagata napisała:
                  >
                  >
                  > > Miałam odwrotną sytuację ja byłam sucha a telefon zmókł i juz nadawał się
                  > tylko
                  > > do zbadania przyśpieszenia ziemskiego.
                  >
                  >
                  Zapisz i w czwartek musisz to sprawdzić,jeżeli sie myli,to też zmierz nim przyśpieszenie ziemskie.
                  • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 12:42
                    kiedy ja go w sumie lubię big_grin
                    to w necie kity wciskają, a on biedny z netu korzysta big_grin

anoagata napisała:

> Zapisz i w czwartek musisz to sprawdzić,jeżeli sie myli,to też zmierz nim przy
                    > śpieszenie ziemskie.
          • anoagata Re: zapowiada się 28.07.14, 11:38
            dwa-filary napisała:

> To nie TV, to mój telefon poparty internetem big_grin

Lubię party ale już poparty to nie zawsze i niekoniecznie.
            • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 11:39
              bardzo słuszna uwaga !! big_grin

anoagata napisała:

> Lubię party ale już poparty to nie zawsze i niekoniecznie.
              • dwa-filary Re: zapowiada się 28.07.14, 15:09
                Fakt. Po party z reguły kac, czasami nawet gigant, ale...... ostatnio nie piję za dużo, jak na matronę przysto,i to i kaca nie mam smile
    • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 21:58
      o mateńko....
      jeśli TU można ponarzekać na upał, to ja n-a-r-z-e-k-a-m jak jasny gwint!
      chcę zimy. już! teraz! natychmiast!
      a poważnie: nigdy nie chwytałam że ludzie aż tak lubią latouncertain
      gorąco, lepko, mało estetycznieuncertain
      • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 22:05
        a narzekaj ile chcesz big_grin założymy chór narzekalny big_grin

sza.aliczek napisała:

> o mateńko....
        > jeśli TU można ponarzekać na upał, to ja n-a-r-z-e-k-a-m jak jasny gwint!
        > chcę zimy. już! teraz! natychmiast!
        > a poważnie: nigdy nie chwytałam że ludzie aż tak lubią latouncertain
        > gorąco, lepko, mało estetycznieuncertain
        • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 22:08
          Kogucik! Oprawię Cię w ramki! : ))))))))))
          Jesteś pierwszym człowiekiem, któremu nie tylko nie wadzi moje malkontenctwo, ale wręcz nakłania mnie do marudzenia!
          • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 22:09
            jeszcze mnie tylko w ramkach nie było big_grin big_grin big_grin

sza.aliczek napisała:

> Kogucik! Oprawię Cię w ramki! : ))))))))))
            > Jesteś pierwszym człowiekiem, któremu nie tylko nie wadzi moje malkontenctwo, a
            > le wręcz nakłania mnie do marudzenia!
            • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 22:10
              wolisz antyramę?
              • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 22:12
                o ! anty brzmi dobrze, bo ja zawsze anty big_grin

sza.aliczek napisała:

> wolisz antyramę?
                • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 22:14
                  masz gust! : )))
                  ramy to takie banalne.
                  anty, oooo, anty to jest to!
                  • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 22:15
                    a wiiiiiiiiiiiiidzisz big_grin

no to masz abonament na malkontencenie big_grin

sza.aliczek napisała:

> masz gust! : )))
                    > ramy to takie banalne.
                    > anty, oooo, anty to jest to!
                    • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 22:17
                      hm, ale ja naprawdę! umiem marudzić i robię to z wielkim upodobaniem : )
                      • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 22:18
                        masz pole do popisu big_grin
                        a teraz muszę się oddalić w celu odlania szczyla big_grin

sza.aliczek napisała:

> hm, ale ja naprawdę! umiem marudzić i robię to z wielkim upodobaniem : )
                        • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 22:20
                          u mnie non stop drzwi otwarte, ale i tak trzeba odbębnić choć jeden spacer poza furtkę? co je tak gna?
                          • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 22:21
                            czekaj: a co się stało z drugim? czy ja coś poplątałam w ilości?
                            • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 22:51
                              nic nie poplątalaś big_grin drugi wychodzi wcześniej, ten półtoraroczny "szczeniak" nauczył się od malucha wychodzić o 22 żeby rano dłużej pospać. Trafili mi się tym razem straszni tradycjonaliści big_grin wszystko musi być wg ustalonych obrzędów i o ustalonych porach big_grin

sza.aliczek napisała:

> czekaj: a co się stało z drugim? czy ja coś poplątałam w ilości?
                              • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:20
                                One są cwane i mądre. Bez dwóch zdań : )
                                • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:22
                                  za cwane i za mądre !! suspicious

sza.aliczek napisała:

> One są cwane i mądre. Bez dwóch zdań : )
                                  • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:26
                                    nie ma że "za" : )
                                    • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:28
                                      jest jest !!! jak się chce podlizać, to mi klapki podaje jak wracam do domu - jak czegoś chce, to nie ma to tamto - drze ryja, szczypie i wymaga !!! suspicious

sza.aliczek napisała:

> nie ma że "za" : )
                                      • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:33
                                        tak sam z siebie przynosi? takiego cuda to jeszcze nie miałam : )
                                        bywało ze miskę przytachał, ale to z myślą o sobie!
                                        • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:35
                                          sam z siebie, sam to wymyślił big_grin
                                          ostatnio otwieram drzwi, a gnojstwo stoi z klapkiem w zębach big_grin
                                          normalnie ściąga z szafki jak już wejdę big_grin

sza.aliczek napisała:

> tak sam z siebie przynosi? takiego cuda to jeszcze nie miałam : )
                                          > bywało ze miskę przytachał, ale to z myślą o sobie!
                                          • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:40
                                            a to u mnie rozpoznaje warkot samochodu.
                                            mało tego - w niedzielę wsiadłam jako kierowca do obcego, ale odjeżdżałam spod domu - jak wróciliśmy, to rozpoznał i ganiał jak szalony z radości na powrót : )
                                            • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:46
                                              bo one mają radary i zegarki w d.......no tam mają te zegarki, oraz cały nowoczesny sprzęt szpiegowski najnowszej generacji !!! suspicious

sza.aliczek napisała:

> a to u mnie rozpoznaje warkot samochodu.
                                              > mało tego - w niedzielę wsiadłam jako kierowca do obcego, ale odjeżdżałam spod
                                              > domu - jak wróciliśmy, to rozpoznał i ganiał jak szalony z radości na powrót :
                                              > )
                                              • sza.aliczek Re: zapowiada się 29.07.14, 00:01
                                                o to to to: ) - najnowszej generacji sprzęt szpiegowski! : ) - psie serduszko.
                                                a żal mi ich terazuncertain ley taki zewłok na podłodze, wyciągnięty jak struna, języczek wytknięty i zieje.
                                                meczą się paskudnie.
                                                • kogucik.2872 Re: zapowiada się 29.07.14, 00:08
                                                  jakie serduszko !!! komputery, noktowizory, satelity szpiegowskie !!! suspicious

sza.aliczek napisała:

> o to to to: ) - najnowszej generacji sprzęt szpiegowski! : ) - psie serduszko.
                                                  > a żal mi ich terazuncertain ley taki zewłok na podłodze, wyciągnięty jak struna, języc
                                                  > zek wytknięty i zieje.
                                                  > meczą się paskudnie.
                  • wirujacypunkt Re: zapowiada się 28.07.14, 22:37
                    A ja ponarzekam sobie na narzekaczy.
                    Nie lubię jesiennych ołowianych chmur na niebie, nie lubię jesiennych szarości, mnóstwa ciepłych ubrań na sobie i buciorów zimowych na nogach, nie lubię krótkich słotnych dni i ciągle dzwoniącego o szyby deszczu, nie lubię śnieżnej brei na chodnikach.
                    Woda, mydło, ręcznik, dezodorant i nie ma letniej lepkości na człeku..
                    Lato jest piękne, kolorowe, słoneczne, jest mnóstwo świeżych owoców, pachnących jarzyn,
                    kolorowych ubrań, pięknie opalonych ludzi. Lato, to czas urlopów, wypraw w góry i nad morze,
                    nieba pełnego gwiazd.
                    Widzieliście niebo w górach w pogodną noc ? Miliony migoczących gwiazd na czarnym niebie?
                    Takie niebo jest tylko latem, a wieczory pachnące świerkami, czy nie są piękne?
                    Ognisko gdzieś blisko lasu, pogwarki, gitara i śpiewanie niemal do rana samego.
                    Lato, lato i tylko lato big_grin

• kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 22:52
                      a ja lubię jak pada !!! nie znoszę takich upałów !! mi się przegrzewa !!! big_grin
                      • wirujacypunkt Re: zapowiada się 28.07.14, 23:05
                        Jednym się przegrzewa innym nie i dlatego Ci drudzy lubią lato big_grin

kogucik.2872 napisał:

> a ja lubię jak pada !!! nie znoszę takich upałów !! mi się przegrzewa !!! big_grin
                        • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:06
                          Ci się też w końcu przegrzeje big_grin zobaczysz !! big_grin jutro ma być jeszcze cieplej big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Jednym się przegrzewa innym nie i dlatego Ci drudzy lubią lato big_grin
                          • wirujacypunkt Re: zapowiada się 28.07.14, 23:18
                            Sprawdziłam, u nas tylko 28 *C i co ma mi się przegrzać przy takiej temperaturze ?

kogucik.2872 napisał:

> Ci się też w końcu przegrzeje big_grin zobaczysz !! big_grin jutro ma być jeszcze cieplej :
                            > D
                            >
                            >
                            > wirujacypunkt napisał:
                            >
                            > > Jednym się przegrzewa innym nie i dlatego Ci drudzy lubią lato big_grin
                            >
                            >
                            >
                            • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:21
                              na każdej stacji podają inaczej, więc nie wiesz i już !! big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Sprawdziłam, u nas tylko 28 *C i co ma mi się przegrzać przy takiej temperaturz
                              > e ?
                              • wirujacypunkt Re: zapowiada się 28.07.14, 23:27
                                Na Onecie podają najprawdziwszą prawdę, a ja tam sprawdzałam : D

kogucik.2872 napisał:

> na każdej stacji podają inaczej, więc nie wiesz i już !! big_grin
                                >
                                >
                                > wirujacypunkt napisał:
                                >
                                > > Sprawdziłam, u nas tylko 28 *C i co ma mi się przegrzać przy takiej tempe
                                > raturz
                                > > e ?
                                >
                                >
                                • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:29
                                  się jeszcze nie zdarzyło, żeby się u mnie onetowa prognoza sprawdziła big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Na Onecie podają najprawdziwszą prawdę, a ja tam sprawdzałam : D
                                  • wirujacypunkt Re: zapowiada się 28.07.14, 23:37
                                    Ja jestem w układzie i mam swoje chody, to dla Zabrza podają prawdziwą prognozę pogody.
                                    Ale tak poważnie, to dzisiejsza prognoza Onetowa dla Zabrza, sprawdziła się niemal co do godziny.

kogucik.2872 napisał:

> się jeszcze nie zdarzyło, żeby się u mnie onetowa prognoza sprawdziła big_grin big_grin big_grin
                                    >
                                    > wirujacypunkt napisał:
                                    >
                                    > > Na Onecie podają najprawdziwszą prawdę, a ja tam sprawdzałam : D
                                    >
                                    >
                                    >
                                    • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:43
                                      oj bo ta nasza wiocha to zawsze w tyle - nawet pogodę dostajemy lewą !! suspicious

wirujacypunkt napisał:

> Ja jestem w układzie i mam swoje chody, to dla Zabrza podają prawdziwą prognozę
                                      > pogody.
                                      > Ale tak poważnie, to dzisiejsza prognoza Onetowa dla Zabrza, sprawdziła się nie
                                      > mal co do godziny.
                                      • wirujacypunkt Re: zapowiada się 28.07.14, 23:49
                                        Ej tam, ej tam przesadzasz ździebko big_grin

kogucik.2872 napisał:

> oj bo ta nasza wiocha to zawsze w tyle - nawet pogodę dostajemy lewą !! suspicious
                                        >
                                        >
                                        > wirujacypunkt napisał:
                                        >
                                        > > Ja jestem w układzie i mam swoje chody, to dla Zabrza podają prawdziwą pr
                                        > ognozę
                                        > > pogody.
                                        > > Ale tak poważnie, to dzisiejsza prognoza Onetowa dla Zabrza, sprawdziła s
                                        > ię nie
                                        > > mal co do godziny.
                                        >
                                        • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:52
                                          nie przesadzam !!! koza wróciła to potwierdzi !!! suspicious

wirujacypunkt napisał:

> Ej tam, ej tam przesadzasz ździebko big_grin
                    • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:20
                      O jejuńciu.... jak ja kocham jesień. Lubię szaliki, rękawiczki i parasolki! : D (owszem, śniegu nie lubię za wyjątkiem 3 dni w roku: 24,25,26 XII : )
                      Lubię kiedy jest pochmurno... tak miło jest wrócić do cieplutkiego domku, odpocząć, zakopać się w koce i poduchy : ) Pachnąca imbirem herbata lub kawa ze szczyptą cynamonu.
                      I niebo! niebo w mroźny poranek! I szadź na gałęziach.
                      I och i ach.... byleby nie było już tak strasznie pieczyście! : D : D
                      • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:21
                        ps!ps! : ))) a szyszki palone w kominku......

; )
                        • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:23
                          nie mam...................szyszek !!! suspicious big_grin big_grin big_grin

sza.aliczek napisała:

> ps!ps! : ))) a szyszki palone w kominku......
                          >
                          > ; )
                      • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:22
                        i chłodek i deszczyk big_grin

sza.aliczek napisała:

> O jejuńciu.... jak ja kocham jesień. Lubię szaliki, rękawiczki i parasolki! : D
                        > (owszem, śniegu nie lubię za wyjątkiem 3 dni w roku: 24,25,26 XII : )
                        > Lubię kiedy jest pochmurno... tak miło jest wrócić do cieplutkiego domku, odpoc
                        > ząć, zakopać się w koce i poduchy : ) Pachnąca imbirem herbata lub kawa ze szcz
                        > yptą cynamonu.
                        > I niebo! niebo w mroźny poranek! I szadź na gałęziach.
                        > I och i ach.... byleby nie było już tak strasznie pieczyście! : D : D
                        • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:28
                          no może tak skromniej: +10 na termometrze i nastrojowe, listopadowe słońce : )))

Ja wiem, ze są tacy co kochają upały, ale ja tego po prostu nie rozumiem i już : )))
                          • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:30
                            to niech sobie takie do sauny chodzą !!! ja mieszkam w wielkiej płycie, upały są tu zabójcze ! suspicious a i na dworze nie jest lepiej sad

big_grin

sza.aliczek napisała:

> no może tak skromniej: +10 na termometrze i nastrojowe, listopadowe słońce : ))
                            > )
                            >
                            > Ja wiem, ze są tacy co kochają upały, ale ja tego po prostu nie rozumiem i już
                            > : )))
                            • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:38
                              nie mieszkam w bloku, ale nie zmienia to faktu, że nie ma czym oddychać. ratuję się wodą ze stertą kostek lodu i plastrem cytryny, ale ile można tego wypić?
                              wiatrak w każdym pokoju, i jak słońce świeci, to zaciągnięte rolety, jak przelezie na drugą stronę, to otwarte na oścież, a powietrze stoi. wiatr, wiatr by się przydał.
                              i komary tną jak jasna cholera! pełno robactwa lgnie do światła. bo mają to co kochają: ciepło i mokro.
                              nie, no marudzę cudnie : D
                              • kogucik.2872 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:45
                                ja nawet wiatraka już nie włączam, bo tylko ciepłe miesza i jeszcze silnik grzeje !! suspicious

sza.aliczek napisała:

> nie mieszkam w bloku, ale nie zmienia to faktu, że nie ma czym oddychać. ratuję
                                > się wodą ze stertą kostek lodu i plastrem cytryny, ale ile można tego wypić?
                                > wiatrak w każdym pokoju, i jak słońce świeci, to zaciągnięte rolety, jak przele
                                > zie na drugą stronę, to otwarte na oścież, a powietrze stoi. wiatr, wiatr by si
                                > ę przydał.
                                > i komary tną jak jasna cholera! pełno robactwa lgnie do światła. bo mają to co
                                > kochają: ciepło i mokro.
                                > nie, no marudzę cudnie : D
                              • hardy1 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:53
                                Skandal! Co tu za bezeceństwa się wypisuje! Ledwie człeka kilka dni nie ma, a tu... jakieś wychwalanie zimna, jesienne szarugi komuś się śnią, zimy, narzekanie na lato i upały... Toż to wprost przeciwne naturze!

Natychmiast żądam odwołania tych obrazonaturnych wynurzeń! Na kolana, głowę popiołem i oświadczać - tak, najwspanialszą porą roku jest lato. Jestem prawonaturnym zwolennikiem upałów, ciepłej wody w jeziorach i morzu,tak jak nasi najwcześniejsi antenaci byli.

No!

Tylko Wicherka jest tu prawomyślna. Za to będzie wynagrodzona całym tygodniem ciepła smile
                                • hardy1 Re: zapowiada się 28.07.14, 23:55
                                  PS. Pomyłka - myślałem o Wirującym Punkcie, a nie o Wicherku... a to wszystko bez to, że nerw wyszłem. No, bez te bezeństwa powypisywane, com tu się naczytał, no!
                                  • sza.aliczek Re: zapowiada się 28.07.14, 23:59
                                    a bo Wicherek lubi upały : ))) Dobrze, Hardy pamiętasz!
                                    (czytałeś i Millerze? - wyborcza.pl/1,75968,16391712,Miller_uwolniony__Narodzil_sie_nowy_lider_skrajnej.html#CukGW - i jak on mógł wygrać wybory w SLD?)
                                    • hardy1 Re: zapowiada się 29.07.14, 00:21
                                      Tymitu nie skręcaj z wątku! O upale mówimy...

A o Millerze nie przeczytam, gdyż opinia jest dla mnie zamknięta, nie płacę za piano... Do tego nie czytam "opinii" nawiedzonych dziennikarzyn, dawno z tego wyrosłem. Sam opinię sobie wyrabiam.Po ostatnie - jeśli Miller (tak się domyślam) mówił o islamskich mordercach, to jeżeli mówił o mordercach, to mam to samo zdanie. Tak samo jak mordercami dla mnie są mordercy żydowscy, rosyjscy, polscy, niemieccy i wszystkich innych ras i narodowości. Mordercy są mordercami i wsio. Nie uznaję poprawności politycznej.

Ale tu jest wątek o upałach, przypominam. Nie będę więc skręcał z tematu wątku smile
                                      • kogucik.2872 Re: zapowiada się 29.07.14, 00:31
                                        czyli jaja na betonie big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> Tymitu nie skręcaj z wątku! O upale mówimy...
                                        >
                                        > A o Millerze nie przeczytam, gdyż opinia jest dla mnie zamknięta, nie płacę za
                                        > piano... Do tego nie czytam "opinii" nawiedzonych dziennikarzyn,
                                        > dawno z tego wyrosłem. Sam opinię sobie wyrabiam.Po ostatnie - jeśli Miller (ta
                                        > k się domyślam) mówił o islamskich mordercach, to jeżeli mówił o mordercach, to
                                        > mam to samo zdanie. Tak samo jak mordercami dla mnie są mordercy żydowscy, ros
                                        > yjscy, polscy, niemieccy i wszystkich innych ras i narodowości. Mordercy są mor
                                        > dercami i wsio. Nie uznaję poprawności politycznej.
                                        >
                                        > Ale tu jest wątek o upałach, przypominam. Nie będę więc skręcał z tematu wątku
                                        > smile
                                        • hardy1 Re: zapowiada się 29.07.14, 18:40
                                          ... a co, smażysz je na betonie, na słońcu? Ekologicznie... tylko nie smaż kurzęcych, bo będziesz dzieciobójcą suspicious
                                • kogucik.2872 Re: zapowiada się 29.07.14, 00:06
                                  a żeby Ci tak jajka na twardo zagorzeli !!! big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> Skandal! Co tu za bezeceństwa się wypisuje! Ledwie człeka kilka dni nie ma, a t
                                  > u... jakieś wychwalanie zimna, jesienne szarugi komuś się śnią, zimy, narzekani
                                  > e na lato i upały... Toż to wprost przeciwne naturze!
                                  >
                                  > Natychmiast żądam odwołania tych obrazonaturnych wynurzeń! Na kolana, głowę pop
                                  > iołem i oświadczać - tak, najwspanialszą porą roku jest lato. Jestem prawonatu
                                  > rnym zwolennikiem upałów, ciepłej wody w jeziorach i morzu,tak jak nasi najwcze
                                  > śniejsi antenaci byli.
                                  >
                                  > No!
                                  >
                                  > Tylko Wicherka jest tu prawomyślna. Za to będzie wynagrodzona całym tygodniem c
                                  > iepła smile
                                  • hardy1 Re: zapowiada się 29.07.14, 00:24
                                    Nie zagorzeją! Są prawidłowo na zewnątrz, więc zawsze w chłodniejszym miejscu... zwłaszcza jak pływam i pływam w chłodniejszej temperaturze wody niż wewnątrz ciała mego panuje big_grin

Te, Kogut, czyżbyś miał te, jak to się nazywa... wnętrostwo czy jakoś tak? suspicious
                                    • kogucik.2872 Re: zapowiada się 29.07.14, 00:32
                                      przepraszam że doprecyzuję

chodzisz z jajami na wierzchu ? big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> Nie zagorzeją! Są prawidłowo na zewnątrz, więc zawsze w chłodniejszym miejscu..
                                      > . zwłaszcza jak pływam i pływam w chłodniejszej temperaturze wody niż wewnątrz
                                      > ciała mego panuje big_grin
                                      >
                                      > Te, Kogut, czyżbyś miał te, jak to się nazywa... wnętrostwo czy jakoś tak? :
                                      > 2;
                                      • hardy1 Re: zapowiada się 29.07.14, 10:04
                                        Żeby tylko. Jeżdżę, pływam... nawet w nocy ich nie zostawiam. Cały czas mam je pod opieką... no te, jak je nazwałeś? suspicious
                                        • kogucik.2872 Re: zapowiada się 29.07.14, 10:05
                                          okulary ?? big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> Żeby tylko. Jeżdżę, pływam... nawet w nocy ich nie zostawiam. Cały czas mam je
                                          > pod opieką... no te, jak je nazwałeś? suspicious
                                          • hardy1 Re: zapowiada się 29.07.14, 18:41
                                            obciążniki, bardziej to właściwie big_grin
                                • wirujacypunkt Re: zapowiada się 29.07.14, 00:22
                                  Taka nagroda jest miła mojemu sercu big_grin

hardy1 napisał:
                                  > No!
                                  >
                                  > Tylko Wicherka jest tu prawomyślna. Za to będzie wynagrodzona całym tygodniem c
                                  > iepła smile
                                  • hardy1 Re: zapowiada się 29.07.14, 00:25
                                    No! Miej miło w sercu smile Bom uczciwie nagradzam, a nie po uważaniu smile
                                    • wirujacypunkt Re: zapowiada się 29.07.14, 00:28

Nagrody sprawiedliwe powinny być smile

hardy1 napisał:

> No! Miej miło w sercu smile Bom uczciwie nagradzam, a nie po uważaniu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka