urshie Re: Serialowe dzieci :) 09.10.20, 21:15 Brzydula 2 - Kuba, Julka i Antoś(rodzeństwo), Karol Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Serialowe dzieci :) 10.10.20, 01:02 Czyli zebrali najbardziej oklepane imiona Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynkaa Re: Serialowe dzieci :) 10.10.20, 09:54 Dawno temu oglądałam serial "Pensjonat pod Różą" i tam była nastolatka Kalina. Lubię to imię od tamtego czasu. Znajoma 2 lata temu nazwała tak córkę. W 2019 roku było 857 nadań tego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Serialowe dzieci :) 31.03.22, 12:44 Popularność Kaliny bardzo rośnie. Sama znam już dwie małe Kalinki. Myślę, że ma spokojnie szanse już wkrótce na dostanie się do pierwszej dwudziestki, a może nawet dziesiątki. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Serialowe dzieci :) 05.11.20, 14:00 Dziś w "Uzdrowisku" była Oliwka, ma przyrodniego brata Tymona Odpowiedz Link Zgłoś
inga.a.m.r Re: Serialowe dzieci :) 05.11.20, 19:30 „Zakochani po uszy” widziałam na IG że jest mała Michalina. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynkaa Re: Serialowe dzieci :) 21.02.21, 18:44 W nowym serialu "Komisarz mama" główna bohaterka ma 4 dzieci: nastolatkowie Juliusz i Eliza i ok 9-letni bliźniacy Marcin i Leon. Każde imię "z innej parafii", ale w sumie fajne. I bliźniacy nie na jedną literę, wow 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Serialowe dzieci :) 31.05.21, 10:46 "Paradoks" - Piotrek "Siedlisko" - Jaś, Krzysztof Marian (na początku usłyszałam Krzysztof Maria, ale potem się okazało, że jednak Marian dwoje głównych bohaterów to Marianna i Krzysztof, więc pewnie stąd ten pomysł ) Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Serialowe dzieci :) 01.06.21, 10:01 Jaś z "Siedliska" właściwie jest Janem Franciszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
polik17 Re: Serialowe dzieci :) 31.05.21, 15:54 W serialu "Na dobre i na złe" jest jeszcze Blanka, córka Wiktorii Consalidy Wydaje mi się, że to właśnie przez ten serial to imię stało się takie popularne I ostatnio urodził się tam mały Edzio (Edward). Odpowiedz Link Zgłoś
pannaaga999 Re: Serialowe dzieci :) 31.12.21, 10:32 W M jak Miłość: -Rafał (był w ostatnich odcinkach) -mała Gabrysia W Barwach Szczęścia Regina urodziła synka, niestety jeszcze bezimienny, a przynajmniej widzowie nie wiedzą o imieniu W M jak miłość Patrycja też urodzi syna (SPOILER) Bliźniaczki Zuzia i Emilka Odpowiedz Link Zgłoś
remigia1 Re: Serialowe dzieci :) 31.03.22, 11:57 "Ojciec Mateusz" - Dominik i Tosia, oboje mają ok. 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
remigia1 Re: Serialowe dzieci :) 30.04.22, 03:17 Jeden z bohaterów tego serialu ma dorosłe córki - Zofię i Olę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakl Re: Serialowe dzieci :) 14.07.22, 15:28 Law&Order SVU Maureen, Kathleen, Richard 'Dickie' i Elizabeth 'Lizzie', Elliot Jr 'Eli' Noah Zara, Gil Jesse, Billie Mabel Lie to me Emily Sophie Teoria wielkiego wybuchu Halley Neil Michael CSI NY Lucy Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynkaa Re: Serialowe dzieci :) 12.09.22, 22:26 W nowym polskim serialu "Herkules" pojawił się Kazik i Antek. Odpowiedz Link Zgłoś
remigia1 Re: Serialowe dzieci :) 12.09.22, 22:43 W "Ojcu Mateuszu" jest także kilku dorosłych bohaterów o mniej popularnych imionach - Orest (ok. 60 lat), Aniela (ok. 40 lat), Jędrzej (ok. 40 lat) i Helena (ok. 35 lat, wówczas to imię raczej nie było popularne). W pojedynczych odcinkach pojawili się np.: Ksymena, Albin, Gaja, Julita, Manuela, Waleria, Bogumiła i Tamara. Odpowiedz Link Zgłoś
polik17 Re: Serialowe dzieci :) 13.09.22, 11:06 W serialu „Na dobre i na złe” urodziła się Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
remigia1 Re: Serialowe dzieci :) 03.11.24, 14:58 "Ojciec Mateusz" - bliźniaki Kacper i Orest (ok. 5-letni), córka jednego z bohaterów Amanda (24 lata) Odpowiedz Link Zgłoś