Dodaj do ulubionych

Aleksander - braciszek Mikołaja

15.04.11, 11:01
Witam,
Radziłam się Was jakiś czas temu na temat imienia dla drugiego synka.
forum.gazeta.pl/forum/w,12924,116060448,,Rodzenstwo_Mikolaja_jakie_imie_wybrac_.html?v=2
Ostatecznie rozważaliśmy dwa imiona: Aleksander i Jeremi. W związku z faktem, że Olek podobał się większej ilości osób w naszej rodzinie, wybraliśmy właśnie je. Wiem, wiem imię to jest mało oryginalne, zwyczajne i przewidywalne... Mam nadzieję, że mój syn będzie się wyróżniał czymś innym niż imieniem wink Dla mnie jest, jak dla każdej matki jej dziecko, jest i tak wyjątkowy. Jeszcze przed porodem wybór imienia dla dziecka wydawał mi się bardzo ważny - rozważałam za i przeciw każdego z imion, które wydawały mi się ładne - czytałam o ich znaczeniu, sprawdzałam rankingi popularności, wypowiadałam głośno z nazwiskiem i wszystkie zdrobnienia... A po urodzeniu małego i spojrzeniu na jego cudną buzię, uznałam, że imię naprawdę nie ma większego znaczenia !
Obserwuj wątek
    • dalenia Re: Aleksander - braciszek Mikołaja 15.04.11, 12:28
      Gratuluję! Jak już pisałam w tamtym wątku - Aleksander, mimo popularności, wyjątkowo baaardzo pasował mi do Mikołaja smile
      • magducha78 Re: Aleksander - braciszek Mikołaja 15.04.11, 12:40
        gratuluję!
    • olianka Re: Aleksander - braciszek Mikołaja 15.04.11, 17:32
      Gratuluję!
      • ewela345 Re: Aleksander - braciszek Mikołaja 15.04.11, 19:21
        gratulacje!!

Aleksander bardzo mi się podoba ( mój mąż ma tak na imię wink )
    • wyczyny Re: Aleksander - braciszek Mikołaja 15.04.11, 22:52
      Witaj, na świecie Aleksandrze!!!
    • konarkamarka Re: Aleksander - braciszek Mikołaja 17.04.11, 12:47
      Dziękuję za gratulacje. Mam nadzieję, że imię się sprawdzi, choć póki co i tak mówię do niego per "Ssaku" wink
    • gaudencja Re: Aleksander - braciszek Mikołaja 17.04.11, 14:03
      Gratuluję!
      • Gość: motylek Re: Aleksander - braciszek MikoĹ?aja IP: *.plusgsm.pl 17.04.11, 19:15
        gratuluje smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.