wierz_14 17.06.04, 13:36 Jedyne i żadne inne. Jak Wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczekuszka Re: DANIELA - wymyślił mój synek dla ewent. siost 17.06.04, 14:18 Mnie nie przypadlo do gustu. A skad Twoj synek takie imie wytrzasnal?? Odpowiedz Link Zgłoś
fionna Re: DANIELA - wymyślił mój synek dla ewent. siost 17.06.04, 15:32 Miałam w podstawówce nauczycielkę o takim imieniu. Teraz ma pewnie z 70 lat, a wszyscy mówili do niej Danusia/Danka Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: DANIELA - wymyślił mój synek dla ewent. siost 18.06.04, 04:42 fionna napisała: > Miałam w podstawówce nauczycielkę o takim imieniu. Teraz ma pewnie z 70 lat, a > wszyscy mówili do niej Danusia/Danka Matka mojego kolegi ma tak na imie i tez mowia na nia Dana, Danusia. Imie jednak jakies niespecjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
dylan2002 Re: DANIELA - wymyślił mój synek dla ewent. siost 17.06.04, 16:20 Ooo, raczej nie! Dziwne, że twojemu synkowi tak przypadło do gustu Może poczytaj mu książeczki z imionami, które tobie się podobają i wtedy zapytaj go o zdanie jeszcze raz. Wydaje mi się, że dzieciom podobają się imiona ukochanych postaci literackich i filmowych. Kiedy byłam mała lubiłam imię Wanda - oczywiście na cześć bohaterki "Piotrusia Pana". Odpowiedz Link Zgłoś
boniedydy Re: DANIELA - wymyślił mój synek dla ewent. siost 17.06.04, 17:38 wierz_14 napisała: > Jedyne i żadne inne. Jak Wam się podoba? A Tobie? Jesli uważasz, że to i żadne inne, to tak nazwij córkę, ale jesli Ci się nie podoba, to nie sugeruj się gustem dziecka, bo dzieciom się z czasem gust bardzo zmienia, a imię zostaje na całe życie. Mi się ono średnio podoba; kjarzy mi się ze spanielem, i z wielkimi, załzawionymi, brązowymi psimi oczyma. Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: DANIELA - wymyślił mój synek dla ewent. siost 17.06.04, 20:29 Hmm, znałam dwie posiadaczki tego imienia i żadna nie była Polką... Moim zdaniem nie jest najgorsze. Jeśli twojemu synkowi się podoba, a wam nie, zawsze można nadać na drugie, żeby wszyscy byli zadowoleni. Mój kuzyn też wymyślił drugie imię dla swojej siostrzyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: DANIELA - wymyślił mój synek dla ewent. siost 17.06.04, 21:19 Babcia mojego męża to Daniela, śliczne imię Odpowiedz Link Zgłoś
wierz_14 Re: DANIELA 18.06.04, 10:04 Widzę, że niespecjalnie Wam się podoba, mnie prawdę mówiąc też nie i byłam zdziwiona, kiedy synek mi o tym powiedział. Kiedyś miał najlepszą koleżankę Laurę i to imię było na topie. Na nie jeszcze byłabym gotowa przystać... Odpowiedz Link Zgłoś
gag10 Re: DANIELA - wymyślił mój synek dla ewent. siost 18.06.04, 11:01 A mi się bardzo podoba Podobno rodzice byli przekonani, że będę chłopcem i miałam mieć na imię Daniel, do tej pory żałuję że nie dodali jednej literki i imie mam inne Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: DANIELA - wymyślił mój synek dla ewent. siost 18.06.04, 12:37 Podoba mi się Madzia Odpowiedz Link Zgłoś