tawananna 03.09.04, 20:02 Myślę, że kilka osób stęskniło się już za kolejnym rankingiem . W związku z tym mam przyjemność otworzyć ranking imion męskich . Przypominam: - podajemy 15 ulubionych imion męskich, koniecznie alfabetycznie - chodzi o imiona, które podobają nam się w Polsce - zrezygnowałam z selekcji negatywnej na 1 etapie Ranking zostanie zamknięty... jak uzbiera się trochę głosów . (taaa, pełen profesjonalizm z mojej strony ;D). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Ranking imion męskich - etap I 03.09.04, 20:51 W takim razie oto mój głos: Achacy Ambroży Blizbor Celestyn Damazy Gaudenty Idzi Kiejstut Lubogost Melchior Miłogost Nikander Szczęsny Wincenty Zachary Oczywiście miałam kłopoty z zawężeniem mojego wyboru i nie ma tu wielu imion, które chciałabym umieścić )) Odpowiedz Link Zgłoś
appasionata_von_climax Re: Ranking imion męskich - etap I 03.09.04, 21:05 Bolesław Dawid Dominik Edgar Edwin Filip Jakub Ksawery Lech Leon Paweł Ryszard Mateusz Maurycy Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
amelia83 Re: Ranking imion męskich - etap I 03.09.04, 21:15 Moje typy to Antoni Bartosz/Bartłomiej Franciszek Jakub Jan Kajetan Łukasz Mateusz Michał Miłosz Olaf Patryk Paweł Tymon Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
anilia Re: Ranking imion męskich - etap I 03.09.04, 22:06 Błażej Ignacy Jakub Jeremi Jeremiasz Jędrzej Kajetan Laurenty Łukasz Mikołaj Miłosz Paweł Tobiasz Tymoteusz Wawrzyniec Ale nie jestem przekonana, że jutro by to wyglądało tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Ranking imion męskich - etap I 03.09.04, 22:13 Ranking imion zenskich mnie ominal bo odbyl sie zbyt szybko ale tego juz nie omine :] Aleksy Borys Cyprian Emilian Hugo Ignacy Igor Jerzy Joachim Jonasz Krzesimir Miłosz Olaf Remigiusz Tymoteusz/Tymon To i tak nie wszystkie imiona . Mam nadzieje ze za rok bedzie ranking imion 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
sparkling Re: Ranking imion męskich - etap I 03.09.04, 22:41 Alfred Błażej Dominik Edmund Feliks Henryk Hugo Ignacy Isnard Marian Paweł Reginald Szczepan Szymon Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna WAŻNE (zwłaszcza do: adziunia, amelia83) 03.09.04, 22:46 Podawajcie DOKŁADNIE 15 imion, choćby nie wiem jak Was kusiło, by podać więcej (to a'propos Tymona/Tymoteusza i Bartosza/Bartłomieja) . Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: Ranking imion męskich - etap I 04.09.04, 03:34 Trudniej bylo niz z imionami dla dziewczynek, ale o to moja 15-nastka: Bogumil Dominik Eryk Gabriel Gracjan Juliusz Kamil Klaudiusz Konrad Krystian Marceli Marcin Maurycy Patryk Teodor Odpowiedz Link Zgłoś
forencja Re: Ranking imion męskich - etap I 04.09.04, 07:52 Achacjusz Aureliusz Artur Benedykt Błażej Cezary Cierpisław Dobromir Emanuel Emil Feliks Franciszek Jakub Konrad Tymoteusz Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: Ranking imion męskich - etap I 04.09.04, 09:42 Adam Antoni Błażej Dominik Gabriel Hubert Konrad Kornel - mój faworyt Łukasz Miłosz Olaf Piotr Sergiusz Tymoteusz Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Ranking imion męskich - etap I 04.09.04, 09:39 Bogurad Dobrogost Gardomir Gniewomir Gorazd Gosław Gromisław Grzymisław Lścisław Mestwin Radost Sambor Skarbimir Ścibor Wojmir Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Ranking imion męskich - etap I 04.09.04, 09:54 Andrzej Grzegorz Iwo Jan Leszek Krzysztof Maciej Michał Paweł Piotr Przemysław Robert Ryszard Tomasz Włodzimierz Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: Ranking imion męskich - etap I 04.09.04, 11:35 Adam Artur Augustyn Cyprian Dobromił Jacek Jan Jerzy Juliusz Karol Kazimierz Marcin Mieszko Rafał Tomasz ---------------------- no i oczywiście moje ulubione Dzierżykraj ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabimama Re: Ranking imion męskich - etap I 04.09.04, 12:54 Albert Borys Bruno Hubert Jędrzej Konstanty Krzesimir Maksymilian Michał Mieszko Miłosz Natan Radosław Szymon Ziemowit Odpowiedz Link Zgłoś
dorka1976 Re: Ranking imion męskich - etap I 04.09.04, 14:20 Damian Franek Filip Iwan Iwo Krystian Klimek Miłosz Mieszko Maxymilian Nataniel Nikodem Olaf Oliwier Zyndram Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna KONIEC RANKINGU i moje głosy 05.09.04, 12:14 Daniel Grzegorz Jakub Julian Kordian Michał Nataniel Paweł Piotr Radosław Tobiasz Tomasz Tymon Tymoteusz Ziemowit Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Juuuż tak szybko? 05.09.04, 13:16 Tawi, zaczęłaś ranking w piątek wieczorem, a wiele osób korzysta z netu od poniedziałku do piatku w godzinach pracy. Może jeszcze zaczekajmy do poniedziałku wieczór???? Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Juuuż tak szybko? 05.09.04, 13:44 O ja głupia, nie pomyślałam. Mam wakacje i piątek wieczór nie różni się dla mnie jakoś szczególnie od czwartku . W takim razie przedłużamy ranking - proponuję do jutrzejszego wieczora. A Itsola może da się namówić na usunięcie wątku z etapem II. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka3 Re: Ranking imion męskich - etap I 05.09.04, 16:28 Antoni Bazyli Cyprian Jan Jeremi Jerzy Jędrzej Karol Klemens Kornel Maciej Olbracht Samuel Zachary Ziemowit Odpowiedz Link Zgłoś
martael Re: Ranking imion męskich - etap I 05.09.04, 17:14 Edgar Feliks Franciszek Gustaw Ignacy Józef Leon Ludwik Miron Mirosław Maurycy Piotr Tadeusz Tymon Stanisław Odpowiedz Link Zgłoś
martael Re: Ranking imion męskich - etap I 05.09.04, 17:17 Jeszcze raz: > Edgar > Feliks > Franciszek > Gustaw > Ignacy > Józef > Leon > Ludwik > Miron > Mirosław > Maurycy > Piotr Stanisław > Tadeusz > Tymon Odpowiedz Link Zgłoś
ola.kora Re: Ranking imion męskich - etap I 05.09.04, 17:42 Antoni Cyprian Franciszek Ignacy Jakub Julian Krystian Leon Maurycy Mieszko Maciej Mikołaj STanisław Teodor Tymoteusz Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena22 Re: Ranking imion męskich - etap I 05.09.04, 18:42 Dawid Jakub Kacper Krzysztof Mateusz Przemysław Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
anka1000 Re: Ranking imion męskich - etap I 05.09.04, 20:48 Bogurad Bolesław Dobromir Gniewomir Grzymisław Józef Kazimierz Krzesimir Laurenty Lech Miłogost Przemysław Radosław Wojciech Wojmir Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Ranking imion męskich - etap I 05.09.04, 21:56 Witajcie ! No to teraz kolej na mnie : 1.Adrian 2.Alan 3.Blazej 4.Dorian 5.Daniel 6.Damian 7.Eryk 8.Fabian 9.Kaj 10.Iwo 11.Jonasz 12.Karol 13.Milan 14.Nikodem 15.Tymoteusz fajna zabawa.Czekam z niecierpliwoscia na rozwiazanie. pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: Ranking imion męskich - etap I 05.09.04, 22:18 Aleksy Błażej Bruno Daniel Gaudenty Igor Jeremi Jonasz Konstanty Kosma Maksym Mikołaj Nikodem Samuel Tymoteusz Jutro pewnie wybór byłby inny Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Ranking imion męskich - etap I 05.09.04, 22:09 Antoni Bruno Dawid Franciszek Ignacy Jakub Jan Kajetan Konstanty Ksawery Maksymilian Maurycy Olaf Roch Stanisław Odpowiedz Link Zgłoś
martinka26 Re: Ranking imion męskich - etap I 05.09.04, 22:15 Daniel Dawid Eligiusz Jakub Kacper Kajetan Kornel Łukasz Marcel Mateusz Michał Patryk Sebastian Wiktor Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko I moje głosy 06.09.04, 08:38 Bartosz Dawid Jonasz Jonatan Kajetan Maciej Marcel Nataniel Nikodem Olaf Patryk Samuel Sebastian Tymon Tobiasz Odpowiedz Link Zgłoś
sabe Re: :-) 06.09.04, 09:21 Filip Dominik Zbigniew Fabian Maciej Cyryl Olgierd Maksym Jeremiasz Joachim Sergiusz Nikodem Cyprian Mikołaj Daniel Odpowiedz Link Zgłoś
portalegre Re: Ranking imion męskich - etap I 06.09.04, 09:36 Eliasz Iwo Joachim Łukasz Maciej Maksymilian Marcin Nataniel Roch Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Ranking imion męskich - etap I 06.09.04, 10:26 Antoni Bolesław Eryk Florian Hubert Igor Jan Jerzy Kazimierz Konstanty Maksymilian Stanisław Rudolf Ryszard Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Ranking imion męskich - etap I 06.09.04, 10:27 Zamiast Zygmunta wstawiam Szczęsnego Odpowiedz Link Zgłoś
milenium5 Re: Ranking imion męskich - etap I 06.09.04, 17:16 Aleksander Antoni Bruno Filip Iwo Jeremi Jonasz Konstanty Łukasz Makary Maurycy Sebastian Tymoteusz Wiktor Zachary Odpowiedz Link Zgłoś
milenium5 Re: Ranking imion męskich - etap I 06.09.04, 17:20 Zapomniałam Ignacy. Niech będzie zamiast Tymoteusza. Odpowiedz Link Zgłoś
18.777ala3 Re: Ranking imion męskich - etap I 06.09.04, 22:58 OTO MÓJ GŁOSANIEL , DENIS , EMANUEL , PIOTREK ,ROBERT, GRZESIEK , MAXYMILIAN , SAMUEL , ALAN , ALEX. Odpowiedz Link Zgłoś
18.777ala3 Re: Ranking imion męskich - etap I 06.09.04, 23:01 oto mój głosIOTREK ,ROBERT , GRZESIEK , SAMUEL , ALEX , DANIEL , DENIS , MAXYMILIAN, NICKOLAS, KEVIN ,DAMIAN , ARTUR , JAREK , , EMANUEL, ALAN , Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma Re: Ranking imion męskich - etap I 07.09.04, 10:40 Nie wiem czy nie za póxno, ale dopisuje swoje. Nie ma 15, bo nie moge wymyslec tylu, które mi sie podobają Bartosz Filip Jakub Jędrzej Marcin Michał Mieszko Szymon Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś