abiela 17.06.19, 00:03 Aaron Adam x10 Adrian x4 Adrianna Agnieszka Alan x2 Aleksander x8 Aleksandra x9 Alessandro (obce nazwisko ojca) Alicja x11 Alina Amadeusz Amelia x6 Anastazja Aneta Aniela x2 Aniela Mira Anna x4 Anna Natalia Antoni x15 Antonia Antonina x4 Antonina Maria Arin (obce nazwisko) Artur x4 Barbara Bartłomiej x2 Bartosz Beniamin Bianka Blanka x2 Błażej x4 Borys x2 Bruno x4 Celina Cezary Damian x2 Daniel x3 Dawid x7 Diana Dominik x5 Dominika x2 Elena x2 Eliza Emanuel Emil Emilia x6 Eryk Ewa Fabian x4 Filip x15 Franciszek x16 (w tym Franek) Gabriel x7 Gabriela x3 Hanna x13 Helena x4 Hubert x5 Iga x4 Ignacy x3 Igor x8 Ignacy x6 Iwo Jagna Jagoda x8 Jakub x16 Jan x15 Jan Jakub Jana Jerzy Jan Jesica Joanna Jowita Józef Judyta Julia x19 Julia Róża Julian Julita Justyna Juwon (obce nazwisko ojca) Kacper x10 Kaja x4 Kajetan x3 Kalina x3 Kamil x2 Karol x12 Karolina x4 Kasper Katarzyna x2 Kazimierz x2 Kesja Kinga Klara x4 Klaudia Konrad Konstanty Kornelia x3 Krystian Krystyna Krzysztof x4 Krzysztof Maksymilian Ksawery x2 Laura x4 Lea Lena x19 Leo Leon x6 Leonard Lidia x3 Lilia Liliana x8 Lucas Lucjan Ludwik Łucja x3 Łucja Maria Maciej x3 Magdalena x2 Maja x13 Maja Łucja Maksymilian x10 Malwina Marcel x3 Marcelina x2 Marcin x7 Maria x10 Maria Katarzyna Marika Mario Samuel (obce nazwisko ojca) Mark (obce imię matki) Marlena Marta Martyna x3 Martyna Maja Mateusz x4 Mateusz Józef Matylda Mia Michalina x5 Michał x9 Mieczysław x2 Mikołaj x14 Mila Milan x2 Milena x9 Miłosz Nadia x5 Nadin (imiona i nazwisko rodziców obce) Natalia x4 Natan x2 Nataniel Nela Nicola Nikodem x12 Nikola x11 Nina x3 Olaf x2 Olgierd Oliwia x8 Oliwier x5 Oskar x7 Otylia Patrycja x3 Patryk x4 Paulina Piotr x6 Pola x6 Przemysław Rafał x2 Remigiusz x4 Robert x2 Roksana Roman Ryszard Samuel x2 Sandra Sara x3 Sebastian Sławomir Sonia Stanisław x10 Stefan x3 Stefania x2 Szczepan Szymon x10 Talina Tomasz x6 Tymon x6 Tymoteusz x14 Urszula Weronika x3 Wiktor x6 Wiktoria x3 Witold x2 Wojciech x10 Zofia x15 Zuzanna x10 Bliźnięta Krzyś i Wojtuś Maria i Jan Roman i Mark Marika i Milena Franciszek i Maksymilian Otylia i Marlena Klara i Lena Blanka i Kalina Jan i Antoni Amadeusz i Łucja Celina i Judyta Stanisław i Jan Emil i Leon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miraflores5 Re: WnŚ Bielsko Biała 2018 17.06.19, 10:01 Lea, Celina, ( kolejna, czyżby jakiś powrót?)Emanuel, 3 Stefanów, 2 Stefanie, Roman,Matylda, 2 Witoldów, Eliza,Ludwik,2 Mieczysławów(Mietek nie moja bajka, przynajmniej na razie,ale ciekawie)Zaskakuje 4 Remigiuszów, 7 Marcinów i aż 14 Tymoteuszów. Podobają mi się też Michalina, Sara i Laura, niestety coraz popularniejsze.Zróżnicowanie ogromne. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Bielsko Biała 2018 17.06.19, 12:38 miraflores5 napisała: > Lea, Celina, ( kolejna, czyżby jakiś powrót?)Emanuel, 3 Stefanów, 2 Stefanie, R > oman,Matylda, 2 Witoldów, Eliza,Ludwik,2 Mieczysławów(Mietek nie moja bajka, pr > zynajmniej na razie,ale ciekawie)Zaskakuje 4 Remigiuszów, 7 Marcinów i aż 14 Ty > moteuszów. Podobają mi się też Michalina, Sara i Laura, niestety coraz popularn > iejsze.Zróżnicowanie ogromne. Tak, przy tak dużej statystyce dopiero widać zróżnicowanie. Dla mnie dwóch Mietków to największe zaskoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
miraflores5 Re: WnŚ Bielsko Biała 2018 17.06.19, 16:49 O małych Mietkach zaczyna być słychać, w necie jest blog, którego"właścicielka" ma Mietka i Zygmunta. Słyszałam już też, na razie w internecie, o trzech małych Cześkach- najstarszy 21 miesięcy, najmłodszy jakieś 4. Póki co te imiona to nie moja bajka. Ciekawa jestem, czy będą nadawani na szerszą skalę, jak stało się to z Henrykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Bielsko Biała 2018 17.06.19, 19:44 Cieszę się m.in. ze Szczepana i dwóch Kazików. Ciekawe, co to za imię "Talina". Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Bielsko Biała 2018 17.06.19, 23:43 gaudencja napisała: > Cieszę się m.in. ze Szczepana i dwóch Kazików. Ciekawe, co to za imię "Talina". > > Zapewne jakiś wynalazek. Odpowiedz Link Zgłoś