gaudencja 21.05.06, 00:38 Co powiecie na tak dobraną parę imion? www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060520/kraj/kraj_a_18.html Brat premiera wyświetli "Kod da Vinci" Apel księży i stowarzyszeń katolickich z Gorzowa Wielkopolskiego do tamtejszych właściciel kin, by nie wyświetlali filmu "Kod da Vinci", postawił w kłopotliwej sytuacji brata szefa rządu. Arkadiusz Marcinkiewicz jest dzierżawcą dwóch kin w Gorzowie. Tłumaczył się wczoraj KAI, że tuż przed premierą nie może zerwać długoterminowej umowy z dystrybutorem, gdyż groziłoby to poważnymi konsekwencjami finansowymi. Arkadiusz Marcinkiewicz zapewnił jednak, że nie będzie filmu reklamować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theodorka Re: Bracia Arkadiusz i Kazimierz,lat czterdzieści 21.05.06, 08:22 Te zestawy są trochę podobne - jedni Leszek i Jarek, drudzy Kazik i Arek . Odpowiedz Link Zgłoś
adka17 Re: Bracia Arkadiusz i Kazimierz,lat czterdzieści 21.05.06, 12:24 Witam moja kolezanka ma dwoch chlopakow (blizniaki)o imionach Arkadiusz i Remigiusz ten zestaw bardziej mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Bracia Arkadiusz i Kazimierz,lat czterdzieści 21.05.06, 18:28 IMO wogole do siebie nie pasuja... Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Bolek i Lolek 21.05.06, 21:11 Zestawy dość odległe, ale chyba wolę te niż Bolek i Lolek (Bolesław i Leopold), a znam 2 pary chłopców (bliźniaków) o tych bajkowych imionach. Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: Bolek i Lolek 21.05.06, 23:14 gaudencja napisała: > Lolek to Karol, menadko Mhm, co do jednego Lolka pewna nie jestem, ale drugi to Leopold, bo dowód osobisty na własne oczy widziałam Odpowiedz Link Zgłoś