Gość: aneczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.06, 21:35 dziewczyny kuzynka urodzila i "nie mamy" imienia!!! opcjonujemy te trzy,ktore wybrac nam podobaja sie wszystkie trzy jakies sugestie plissss wskazane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walczakowa3 Oskarek! 29.11.06, 21:37 Oskar zdecydowanie!!! To super imie. Oliwier tez jest ciekawe ale mnie osobiście kojarzy się z Oliwierem Janiakiem za którym nie przepadam. A Patryk jest po prostu brzydkie.Ale to moje zdanie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac 29.11.06, 22:13 Trudny wybór - Oliwier zdecydowanie odpada - imię jest strasznie pretensjonalne. Patryk wybitnie mi się nie podoba. Oskar podchodzi mi z nich zdecydowanie najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac 29.11.06, 22:33 Witaj! A ja bym wybrała z tych trzech Patryka lub ostatecznie Oskara. Tylko nie wybierajcie Oliwiera! pozdrawiam serdecznie, g. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac 29.11.06, 23:15 Z tych trzech to tylko Oskar, reszta odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łucja Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 08:04 Oskar! mnie się bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mamamichalka1 Re: Oskar 30.11.06, 12:47 Ja bym wybrała Patryka. Oliwier (Oliwer) dosyć mi się jeszcze niedawno podobał, ale dzięki lekturze tego forum zaczęłam uważać to imię za pretensjonalne. A Oskar jakoś mi nie "podchodzi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolmadakia Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac IP: *.interpc.pl 30.11.06, 13:35 A musi być któreś z tych trzech? Żadne mi się nie podoba i to bardzo Z trojga złegoskar Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Oskar ... 30.11.06, 13:47 również stawiam na Oskara... Patruk jak dlamni strasznie oklepany. W grupie przedszkolnemojego syna jest 3 Patryków, w przedszkolu 11. Dzieci 100, czyli ponad 10% to Patryki! A dziewczynki też chodzą do przedszkola... Odpowiedz Link Zgłoś
nilgau Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac 30.11.06, 15:13 sory, ale dla mnie wszystkie są okropne bo: Patryk - z patologią jakąś mi się kojarzy Oskar - z Blaszanym Bębenkiem Oliwier - z homoseksualistą albo ze wspomnianym Janiakiem Kulfononosym nie ma w czym wybierać Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac 30.11.06, 18:11 Oskara zdecydowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac IP: *.chello.pl 30.11.06, 17:28 Oskar, zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: dzieki a jakie inne ewentualnie???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.06, 18:51 no to chyba stanie na OSKAR Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: dzieki a jakie inne ewentualnie???? 30.11.06, 20:48 Daj znać! pozdrawiam, g. Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac 30.11.06, 19:06 Tak jak moje poprzedniczki zdecydowanie odrzuciłabym Oliwiera, a wybrałabym Oskara. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac 30.11.06, 19:39 Żadne z tych imion mi się nie podoba . Ew. jeszcze Patryk. A może zastanówcie się nad czymś innym? Może Tymon by Wam się spodobał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Oliwier odpadlo....a Adrian? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.06, 19:53 pozostaje Oskar albo Patryk jeszcze doszlo Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Oliwier odpadlo....a Adrian? 03.12.06, 20:10 Dalej wybrałabym z nich Patryka. Pozdrawiam, g. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Oliwier odpadlo....a Adrian? 03.12.06, 22:56 Nadal Oskar, Adrian zdecydowanie nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:31 Oliwier jest boskie i tylko to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Oliwier !!! Mój Oli jest całuśny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:35 Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaa Re: mi... 04.12.06, 22:09 mi sie podoba Oliwier i Patryk ale ciekawe na czym stanie Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac 05.12.06, 03:46 Teraz się nie dziwię, dlaczego w tym roku w moim małym miasteczku urodziło się tylu chłopców o imieniu Oskar. Niedługo to imię będzie tak powszechne jak Mateusz, Kubuś i Kacperek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.06, 08:22 no wlasnie Oskar i Oliwie bardzo popularne...mniej chyba Patryk jak juz... Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac 05.12.06, 17:18 Aneczka, już coś zadecydowałyście w sprawie imienia dla chłopca? Ja dalej jestem za Patrykiem. Podsunę Wam jeszcze Eryka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: letti Re: Oliver IP: *.ols.vectranet.pl 13.12.06, 02:46 Oliwier , w tej wersji, nie Oliver - zbyt twardo się wymawia. Oliwier to eleganckie imię,może i nie nzawałabym go pretensjonalnym,a - DOSTOJNYM, nie jest oklepane po podwórkach.Zawsze jak równać - to w górę. To ,że ktoś jest może nieco pretensjonalny, to nic złego.Mam syna o tym imienu i nie żąłuję swojego wyboru.Jeśli chłopczyk ma być małym paniczem - Oliwier niech będzie. Oskar? Tragedia...,to takie psie imie,podobnie jak Max... Patryk - trochę twarde,ale ostatecznie do zaakceptowania. Moje preferencje to Oliwier......potem długo,długo nic i dopiero Patryk. Naprawdę z tym Oskarem to nie jest dobry pomysł. A przyrównywanie imienia do postacie publicznej, jak O.Janiak dowodzi tylko...cóż, braku ogłady w dyskusji i sztuce argumentacji. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Olivier:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 13:30 Zdecydowanie Olivier albo Oliwer to już zależy kto jak woli Mój synek ma Olivier Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Oliver 13.12.06, 13:34 Gość portalu: letti napisał(a): >To ,że > ktoś jest może nieco pretensjonalny, to nic złego. No cóż, moim zdaniem pretensjonalność to akurat duża wada. Unikam takich ludzi jak tylko mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
nilgau Re: Oliver 14.12.06, 23:12 rany, ekscelencja dostojny i elegancki panicz Oliwier... i zapewne Janiak też tak myślał he he he Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac 14.12.06, 22:44 Patryk tak chciałam nazwać synka,ale było to wiele lat temu.Syn ma na imię Lukasz,ma 27 lat.Oskar też mi nie bardzo się podoba.Ten OLiwier Janiak o którym dziewczyny piszą tak na prawdę ma na imię Piotr /czytałam kiedyś w jakimś czasopiśmie/zmienił gdyż wydawało mu sie zbyt oklepane.Może Arkady -Arkadia to kraina szczęścia i oby Twój synek je miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makufka Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac IP: *.iim.pl 15.12.06, 19:42 Wszystkie są brzydkie, ale najmniej chyba Oskar. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek25 Re: Patryk, Oskar ,Oliwier? pomozcie wybrac 15.12.06, 19:59 prwde powiedziawszy, to wogole i ani jedno. Ale to przecież Twój wybór. > Odpowiedz Link Zgłoś