Gość: Ka$ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:43 Co sądzicie o imieniu GRACJAN, wg mnie jest super moj pierwszy syn bedzie mial tak na imie.. pozniej Adrian, Daniel i Maciek, a dziewczynki to Julia i Wiktoria ) ale oczywiście nie bedzie ich aż szczescioro ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Gracjan.. 13.01.07, 12:47 Mnie się nie podoba, właściwie żadne z podanych przez Ciebie imion mi się niestety nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Gracjan.. 13.01.07, 12:52 Gracjan najbardziej mi się podoba z imion, które podałaś. Może poza Julią, ale ona jest teraz obłędnie popularna. Sama bym się na Gracjana nie zdecydowała, ale to nie moje dziecko Powodzenia w pracach nad liczną gromadką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tami46 Re: Gracjan.. IP: *.nsm.pl 13.01.07, 13:50 nie w moim stylu,zdrobnienie tego imienia też brzmi dziwnie Odpowiedz Link Zgłoś
herbarium Re: Gracjan.. 13.01.07, 13:53 Z imion podanych przez Ciebie podoba mi się tylko Maciek. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Gracjan.. 13.01.07, 14:18 Podobnie jak poprzedniczka - podoba mi się tylko Maciej. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Gracjan.. 13.01.07, 15:23 Gracjan nie podoba mi się, wolę Grację. Maciuś nie pasuje do Twojego wymarzonego zestawu Maciej ogromnie mi się podoba Adrian, Daniel i Wiktoria wręcz przeciwnie, zaś Julia jest obłędnie popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
tippi Re: Gracjan.. 13.01.07, 15:48 Niedawno poznałam 7-letniego Gracjana, i początkowo mnie to imię oczarowało- ma w sobie jakiś wdzięk, urok, kojarzy mi się z imieniem dla księcia z bajki. Jednak nie jest w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: Gracjan.. IP: *.devs.futuro.pl 13.01.07, 16:32 Imię Gracjan wydaje mi sie mało męskie. Nie podoba mi się. Proponuję Sergiusza)) Z Twoich propozycji podoba mi się Maciek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
teane Re: Gracjan.. 13.01.07, 19:29 a mi się dla odmiany podoba, też o nim myślałam, ale w końcu mam Kasjana, podobny typ imienia pozdrawiam. ważne, żeby się tobie podobało, nasz wybór też się wielu osobą (zwłaszcza starszym ciociom) nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaj1 Re: Gracjan.. IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.07, 13:39 Z podanych przez Ciebie imion podoba mi się tylko Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Gracjan.. 15.01.07, 14:06 Nie podoba mi się, ani brzmieniowo, ani przez skojarzenie z gracją - odbieram to imię jako niemęskie i udziwnione. Odpowiedz Link Zgłoś