candy26 23.04.09, 12:55 Chciałam zapytać czy osobnik o nicku ja12 i ja11 to jedna i ta sama osoba?Podczytuję forum w wolnej chwili bo dzięki Wam wybrałam imiona dla moich dzieci,ale ostatnio zauważyłam,że osoby o tych dwóch nickach piszą ironicznie,wręcz chamsko czasami.Nie podoba mi się sposób wyrażania opinii przez te osoby. Z pozdrowieniami Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Pytanie do moderatorów forum. 23.04.09, 13:18 Są niezalogowani, więc dla wszystkich użytkowników forum widoczna jest część ich IP. To różne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja11 Re: Pytanie do moderatorów forum. IP: *.138.c86.petrotel.pl 23.04.09, 13:22 to w wolnych chwilach nie trza czytać tych "osobników". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja11 Re: Pytanie do moderatorów forum. IP: *.138.c86.petrotel.pl 23.04.09, 19:39 proponuję aby osobnik o nicku candy26 napisała wzór wpisów jedynie słusznych i ją satysfakcjonujących,tudzież o nienagannej formie,treści i stylistyce.To znacznie wzbogaci wiedzę części dyskutantów,podniesie autorytet Forum.Nie każdy ma zdolności przewidywania gustów poszczególnych osobników,a candy26 w szczególności. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Pytanie do moderatorów forum. 24.04.09, 00:43 candy26 napisała: > Chciałam zapytać czy osobnik o nicku ja12 i ja11 to jedna i ta sama osoba? Sądząc po wątpliwym stylu - tak. Na razie mam prośbę o niezwracanie na niego uwagi, zgodnie z zasadą "nie karmić trolla". Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Pytanie do moderatorów forum. 24.04.09, 14:39 Może raz pisze z pracy, raz z domu. W ogóle mam wrażenie, że większość nicków wypowiadających się w końcówce wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12924&w=93672637, to jedna osoba, symulująca rozdwojenie jaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja11 Re: Pytanie do moderatorów forum. IP: *.163.c91.petrotel.pl 24.04.09, 18:46 tylko szanowne młode mamy są tak wydajne,że w pracy mają czas na zajmowanie się bzdetami. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Pytanie do moderatorów forum. 24.04.09, 19:07 sanciasancia napisała: > Może raz pisze z pracy, raz z domu. Myślę, że synowa go nauczyła, jak korzystać z proxy albo w inny sposób maskować IP. Obecnie niemal co post, to inna domena, ale styl ten sam i wciąż ta sama wołająca o pomstę do nieba interpunkcja (że o logice nie wspomnę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja11 Re: Pytanie do moderatorów forum. IP: *.163.c91.petrotel.pl 24.04.09, 19:22 problem w tym,że i tak jestem orłem,bo to jest mój drugi język.Łatwo opluć nic nie wiedząc.Odnośnie interpunkcji to aż taka wołająca o pomstę to nie jest,zapewne mniej jak wspaniałe wymysły imieninowe młodych,wykształconych mam Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Pytanie do moderatorów forum. 24.04.09, 19:57 No coś Ty, synowe i ryby głosu nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja11 Re: Pytanie do moderatorów forum. IP: 80.48.4.* 25.04.09, 07:06 o właśnie,a co młode synowe mogą mieć do powiedzenia.Ich mądrości widać w życiu codziennym-ani umiejetności,ani wiedzy,ani pracowitości,a wymagania,ambicje,plany iście królewskie.\gorzej z finansami,dochodami własnymi. Odpowiedz Link Zgłoś