froobek 05.09.09, 21:52 Adam, Emil, Eryk, Hugo... Jakie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candy_asiya Re: Czteroliterowe męskie 05.09.09, 22:00 Abel, Alan, Alen, Amat, Amin, Amos, Amon, Aron, Edol, Egon, Fred, Idzi, Igor, Iwan, Karp, Lech, Leon, Maks, Maur, Odil, Odon, Olaf, Pius, Ralf, Roch, Selm... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Czteroliterowe męskie 05.09.09, 22:17 Iwan to rosyjskie imię, po polsku Jan, a Fred i Maks to zdrobnienia... Co to jest Selm, Edol i Alen? Zmniejsz sygnatukę. Odpowiedz Link Zgłoś
candy_asiya Re: Czteroliterowe męskie 05.09.09, 22:39 tak rosyjskie ale może komuś bardziej odpowiada ta forma a Selm, Edol i Alen być może już nieaktualne i zapomniane bo indeks z którego korzystam jest dość stary ! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Czteroliterowe męskie 05.09.09, 22:40 Jeśli nie zmniejszysz sygnaturki, Twoje posty będą kasowane. Odpowiedz Link Zgłoś
n0elia Re: Czteroliterowe męskie 05.09.09, 22:52 ALEN - imię popularne w krajach byłej Jugosławii, mój brat ma tak na imię Odpowiedz Link Zgłoś
candy_asiya Re: Czteroliterowe męskie 05.09.09, 22:55 wiedziałam, moja księga nigdy się nie myli - ładne imię Alen Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Czteroliterowe męskie 05.09.09, 23:29 No dobrze, ale co do zasady rozmawiamy o imionach polskich/spolszczonych znaczy się. Ewentualne nazywanie dziecka Iwanem przez polskich rodziców jest dość kuriozalne. Odpowiedz Link Zgłoś
candy_asiya Re: Czteroliterowe męskie 05.09.09, 22:53 gaudencja napisała: > Jeśli nie zmniejszysz sygnaturki, Twoje posty będą kasowane. > dziękuje za rozkaz jest pani bardzo miła!! .. w opcjach nie jest napisane jaka musi być wielkość !!!! poza tym niektórzy mają po dwa wklejone obrazki a mój jeden nie jest większy!! więc nie wiem co pani przeszkadza w mojej sygnaturce, no ale dobrze już spełniam zachciankę .................. pff :@ :@ :@ ale szkoda ba taka ładna była... Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Czteroliterowe męskie 05.09.09, 23:21 WSygnaturka nie powinna mieć więcej niż 4 linijki tekstu (jeślibędzie to obrazek, nie powinien być większy niż orientacyjne cztery linijkitekstu). Odpowiedz Link Zgłoś
candy_asiya Re: Czteroliterowe męskie 06.09.09, 01:55 olianka napisała: > WSygnaturka nie powinna mieć więcej niż 4 linijki tekstu(jeślibędzie to obrazek, nie powinien być większy niż orientacyjne czterylinijkitekstu). Trzeba było tak od razu !! ok, Marilyn zegnaj... Odpowiedz Link Zgłoś