Dodaj do ulubionych

Monarchia u Angoli

06.01.04, 17:59
serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,1852937.html

Tacy tam zawsze byli dżentelmeni...
Sktytobójstwo było tam ulubionym zajęciem od dawna. Batory, Napoleon, car Paweł...

Ale nie wierzę, żeby ten Karol robił z powodu małżenstwa. On wolał służących niż kobiety..

W USA mówią "are you British or gay?"
Ze względu na akcent i zachowanie...
Ale chyba nie tylko. Homoseksualizm w męskich klubach Angoli jest chyba powszechny...
Obserwuj wątek
    • Gość: felusiak Sa tylko dwie mozliwosci IP: *.nyc.rr.com 06.01.04, 20:17
      Albo watto jest komediantem, ktory robi nas w jajo albo skonczonym kretynem.
      • watto Re: Sa tylko dwie mozliwosci 06.01.04, 20:22
        Gość portalu: felusiak napisał(a):

> Albo watto jest komediantem, ktory robi nas w jajo albo skonczonym kretynem.

Szukasz kolegi do pary?
        Skonczonym kretynem chyba już jesteś, jeżeli za kryterium wziąć zakonczenie procesu dowodowego w tej sprawie...
        Co, chcesz mi jeszcze "ekspercko" tłumaczyć o bombach nuklearnych?
        • Gość: ale-jaja Re: Sa tylko dwie mozliwosci IP: 5.1.* / 204.101.196.* 06.01.04, 20:28
          Watto a wiesz, że amerykanie użyli twojej bumby dla spowodowania trzęsienia
          ziemi w Iranie wink)))))))))
        • Gość: felusiak Re: Sa tylko dwie mozliwosci IP: *.nyc.rr.com 06.01.04, 20:50
          watto napisał:
          > Szukasz kolegi do pary?
          > Skonczonym kretynem chyba już jesteś, jeżeli za kryterium wziąć zakonczenie pro
          > cesu dowodowego w tej sprawie...
          > Co, chcesz mi jeszcze "ekspercko" tłumaczyć o bombach nuklearnych?

Niestety watto, dla ciebie nie mozna znalezc kompana. Jestes jedyny w swoim rodzaju.

Nic nigdy ekspercko o bombach nie mowilem. Mylisz mnie z cs137. Ja tylko
          zapytalem czy te mikrobomby spowaodowaly trzesienie ziemi w Iranie, ale niestety
          nie raczyles odpowiedziec.
      • Gość: ale-jaja Re: Sa tylko dwie mozliwosci IP: 5.1.* / 204.101.196.* 06.01.04, 20:23
        A czy nie może być kretynem komediantem ?
      • Gość: lesio Re: Sa tylko dwie mozliwosci IP: 207.157.122.* 07.01.04, 01:53
        "Skonczonym kretynem" nie jest na pewno (chyba, ze w kolokwialnym znaczeniu).
        Moim skromnym zdaniem, jezeli nie jest "komediantem robiacym nas w jajo",
        najprawdopodobniej jest psychotyczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka