superspec 18.09.09, 18:20 chcą rozebrać Unię Europejską. Ale im się to nie uda. Bo mamy traktat lizboński. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Obama i Putin 18.09.09, 18:41 superspec napisał: > chcą rozebrać Unię Europejską. Ale im się to nie uda. Bo mamy traktat lizboński > . Nie wiem,w Unii są prorosyjskie Niemcy,które traktatu nie podpisały... Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Z Niemcami sobie Unia poradzi albo jej nie będzie. 18.09.09, 18:52 A szkoda by jej było. Odpowiedz Link Zgłoś
canaris.jr Re: Z Niemcami sobie Unia poradzi albo jej nie bę 18.09.09, 19:14 helmuty rządzą Europą...obama o tym wie...i ma respekt wobec helmutów... putja lubi Niemców bo tam działał jako agent ...zawsze ma się sentyment do kraju w którym się działało międzynarodowo.. ja też w Niemczech czuję się super jako były oficer stasi...ipn może mi na plecy skoczyć , spaliłem swoje kwity w lasku wiedeńskim , przy muzyce Straussa... opowieści lasku wiedeńskiego …hehehe…gdyby ktoś je usłyszał … moje najwyższe Buenos Aires mr Tirpitz… www.youtube.com/watch?v=qEbUL6uARwI Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski CIA mogłaby UE rozwalic w 7 dni. Ale po co? 18.09.09, 19:40 NATO oraz USA + Unia to gwarant swiatowej stabilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś