vicky17 06.10.09, 15:35 no i znowu dyskryminacja i antysemityzm az milo. gratulacje dla frenchie,bb i cyniola,za bycie w pierwszej ,najlepszej 10 shine.yahoo.com/channel/sex/the-worlds-10-best-worst-lovers-517988/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: najlepsi i najgorsi 06.10.09, 16:11 jezuuuuuuuuuuuuu........ ales spartaczyl to indywiduum....... a teraz my tutaj na aqua placimy za to spartaczenie..... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: najlepsi i najgorsi 06.10.09, 16:27 Na 4, prawie medalowej, pozycji PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: najlepsi i najgorsi 06.10.09, 16:36 czyli 6 od konca..... ale chyba nie ty sie dolozyles do tej statystki... zeby byc best lover to trzeba tez rozumu.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: najlepsi i najgorsi 06.10.09, 16:48 polski_francuz napisał: > Na 4, prawie medalowej, pozycji > > PF no bb cie wyprzedzil,ale on w dobrej kondycji ba nawet cyniol sie zalapal,ale widzac plec meska w montrealu i toronto,uwazam,ze powinni byc o wiele blizej pierwszej 10 SA wielce zasluzone miejsce zajmuje,bo potomkowie hugenotow sa tam twardzi,wysportowani i..opaleni my ,jak zwykle,wyzwani od amerykanow, niestety w gorszej 10, z wlochatymi ruskimi i smierdzacymi kapusta niemcami no coz ,zwsze mowilam,ze powinnismy sie z kim innym zadawac a swiat by nas bardziej lubil. cheers Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: najlepsi i najgorsi 06.10.09, 22:30 polski_francuz napisał: > Na 4, prawie medalowej, pozycji > > PF PF..4 miejsce to najgorsze dla sportowca (ta klasyfikacje o ktorej watek trudno nazwac sportem..szczegolnie w naszym wieku) Kiedys w szkole troche biegalem...4 miejsce mnie przesladowalo Gdy wreszcie zdobylem brazowy medal w jakiejs spartakiadzie..czy cos tam....zakonczylem "kariere" u szczytu slawy...hehe wracajac do tematu...pierwsza dziesiatka jest OK biorac pod uwage ilosc "startujacych" Odpowiedz Link Zgłoś
andrewleonard Wyky w jury była i oceniała (własnopicznie?) 06.10.09, 22:54 tak.tak Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: najlepsi i najgorsi 06.10.09, 23:34 melord napisał: > PF..4 miejsce to najgorsze dla sportowca > (ta klasyfikacje o ktorej watek trudno nazwac sportem..szczegolnie w naszym wie > ku) > Kiedys w szkole troche biegalem...4 miejsce mnie przesladowalo > Gdy wreszcie zdobylem brazowy medal w jakiejs spartakiadzie..czy cos > tam....zakonczylem "kariere" u szczytu slawy...hehe > > wracajac do tematu...pierwsza dziesiatka jest OK biorac pod uwage > ilosc "startujacych" hehe ale tu nie o ilosc,ale o jakos chodzi wlasnie..na ilosc to wyrabia polski,koszerny ,balkonowy duren Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: najlepsi i najgorsi 06.10.09, 23:50 a tos sie zapedzila znow, rochellinska.... perliczkowaty tu o tym wieprzowym tluszczyku, co to jakoby spluwa z kacikow moich ust, a ty ze ja koszerna????? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz 4. miejsce 07.10.09, 07:38 Pamietam te spartakiady. Ja bralem kiedys udzial w trojboju na Stadionie Olimpijskim: 60 m, skok w dal i skok wzwyz. I pamietam jeszcze wynik (mialem z 11-12 lat) w skoku w dal - 3,71 m. Pamietam tez, ze wygralem komplet do tenisa stolowego. Ale miejsca juz nie pamietam. Potem chodzilem troche na stadion na lekka-atletyka i skakalem wzwyz. Ale bardzo krotko to trwalo i niedlugo potem zaczelem grac w kosza. PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: 4. miejsce 07.10.09, 20:01 polski_francuz napisał: > > Ale miejsca juz nie pamietam. > > Potem chodzilem troche na stadion na lekka-atletyka i skakalem wzwyz. Ale bardz > o > krotko to trwalo i niedlugo potem zaczelem grac w kosza. > > PF hehe miales dramatyczne przezycia sportowe a ja pamietam kazdy wystep plywakow z mej druzyny kosz mnie nie interesowal,ale gra w zbijaka zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Dramatyczne przezycie przy plywaniu 07.10.09, 20:09 mialem i ja. Chodzilem do eksperymentalnej szkoly podstawowej z angielskim, zimowiskami i, wlasnie, basenem. I kiedys w 3 czy 4 klasie zrobilismy zawody na 4. czy 6. basenie Wroclawskich Zakladow kapielowych (miedzy TPPRem i Straza Pozarna - hasz ci wyjasni). I tak sie rozpedzilem w krawlu, ze stracilem oddech i sie po 25 m. musialem zatrzymac. Taka poruta...Wstydzilem sie kilka nastepnych lat. PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Dramatyczne przezycie przy plywaniu 07.10.09, 20:29 polski_francuz napisał: > I tak sie rozpedzilem w krawlu, ze stracilem oddech i sie po 25 m. musialem > zatrzymac. > > Taka poruta...Wstydzilem sie kilka nastepnych lat. > > PF e tam poruta to byla skoczyc do wody na brzych,ba jak skakales z paru metrow to i bolesnie porutowales hehe mnie kiedys na zawodoach przerwal sie kostium w crawlu wlasnie,ale dokonczylam swoja porcje sztafety, wiec poruty nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: najlepsi i najgorsi 07.10.09, 04:03 tym razem Francja na 5 miejscu.... www.smh.com.au/travel/traveller-tips/worlds-top-10-worst-cities-for-pickpockets-20091006-gl27.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrewleonard orgny jurorek były lodem chłodzone.... 07.10.09, 15:15 ... wczasie własnopicznej oceny 20 miedzynarodowych kandytatow do tytułu najlepszego je*baki świata. Mimo srodkow ostrożnosci jednej z jurorek krzak stanął w ogniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 moze rochellina tez dostanie 5 lat????? 07.10.09, 16:57 bo ona tutaj tak ciagle o seksie, kto lepszy, kto gorszy, wczesniej wibratorek byl w kazdym jej poscie..... Saudi gets 5 years in jail for frank TV sex talk 5 lat wyuobrazacie sobie, 5 lat wolnosci od jej poscikow??? Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski to własie wyky w czasie konkursu... 07.10.09, 20:29 .. krzak się zapalił. Nie ma łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś