myszz 22.08.07, 12:42 tygodniowa prognoza mówi, że od piątku nad morzem bdzie padało... i co mam zrobić? nie pojechać? wierzyć tym prognozom czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.badowska Re: prognoza pogody 22.08.07, 12:44 jedz gdziekolwiek zamierzasz jechac i baw sie dobrze nie zwracajac na pogode! Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: prognoza pogody 22.08.07, 12:47 bawić się za zamkniętymi drzwiami pokoju mogę i w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: prognoza pogody 22.08.07, 13:22 myszz napisała: > bawić się za zamkniętymi drzwiami pokoju mogę i w domu... Ale w domu nie wykąpiesz się w morzu w czasie deszczu :D Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: prognoza pogody 22.08.07, 13:28 ale ma tez wiać i zimno ma być i mąż mówi, ze to nie ma sensu...:( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: prognoza pogody 22.08.07, 14:20 myszz napisała: > ale ma tez wiać i zimno ma być > i mąż mówi, ze to nie ma sensu...:( Moze bedą przystojni ratownicy i się ogrzejesz. A męża nauczysz empatii - zobaczy, jak to jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: prognoza pogody 22.08.07, 12:51 A jaka jest prognoza na 01.09? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: prognoza pogody 22.08.07, 12:52 wetter.rtl.de/europa/uebersicht.php?id=12140&ort=DANZIG Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: prognoza pogody 22.08.07, 13:23 Przynajmniej wszystkich swingersów przegoni z plaży nudystów;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: prognoza pogody 22.08.07, 13:29 podobno jakiś mój znajomy organizuje toto party Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: prognoza pogody 22.08.07, 14:21 A co to jest?;) Szczegóły spotkania szybko na priv! Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: prognoza pogody 22.08.07, 14:54 co co ? impreza, tańce wygibańce, spocone ciała... ps. dziewczyna go rzuciła jak się dowiedziała:( Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: prognoza pogody 22.08.07, 14:52 Najbardziej mnie rozśmieszyło, gdy jechałam przez Warszawę w piątek popołudniu, w radiu przyrzekali, że ma padać dopiero w niedzielę, a gdy zerknęłam na niebo, nad miastem krążyły chmury burzowe :) Po godzinie cała Warszawa była mokra :D Mało kto wie, że stacje radiowe i telewizyjne kupują prognozy pogody z zagranicy :D, bo wychodzi im taniej, niż mieliby płacić polskim stacjom meteorologicznym.. Paranoja!!! Ale dziwi mnie, że stacje radiowe i telewizyjne plotą taki głupoty skoro nie trzeba być meteorologiem, żeby widzieć, że zaraz będzie padać.. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: prognoza pogody 22.08.07, 14:56 mnie nie nie dziwi mnie wkurza bo nie byłam nad morzem 6 lat a na bułgarie sępy się rzuciły i nie ma zadnej oferty Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: prognoza pogody 22.08.07, 15:15 Ja tam do Bułgarii bym się nie pchała. Łazić po plaży, gdzie kobiety odsłaniają coś czego niekoniecznie chce mi się oglądać.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: prognoza pogody 23.08.07, 07:38 myszz napisała: > a na bułgarie sępy się rzuciły i nie ma zadnej oferty Są - tylko poszukaj :) Wejdź nastronę UTC, Antałka, albo Triady :) Ja jadę w przyszłym tygodniu :) Odpowiedz Link Zgłoś