vicky17 15.10.09, 19:33 bo widze,ze cierpi na samotnosc na tym forum. i co ty na to haszu,co zrobiles by zapobiec rozkradaniu polski? www.niezalezna.pl/article/show/id/26296/articlePage/1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 pisałem już parę razy o met: córka spółka za 1 zł 15.10.09, 20:13 a po prywatyzacji zwrot niepłaconej przez matkę kasy, która spowodowała plajtę. Opisywałem tu bardzo szczegółowo jak sprawdzałem takie spółki ........jak demaskowałem przetargi w TPSA...jak ujawniałem afery w SM ...i wiele innych przypadków róznież w głębokiej komunie. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:Haszu zostawmy ten watek na konkrety. 15.10.09, 20:42 Vicky17 podniosla problem stoczni a wiec zostanmy przy temacie. Stocznie poszly pod mlotek za Balcerowicza i teraz zostaly wypchniete na banderole. I co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
melord haszu... córka spółka to przedszkole"biznesu" 16.10.09, 00:52 od dawna powstaja spolki wnuczki,prawnuczki ...itd "corki" w dzisiejszych czasach sa b.plodne ,rozmazaja sie szybciej niz przyslowiowe kroliki......i pazerne sa nad wyraz oczywiscie sluzy to wszysko by wypompowac kase tak ,by zaden prokurator czy nawe cale biuro sledcze nie mialy szans dojsc do sedna sprawy przez pare ladnych lat ....oraz by i dla "szukajacych" cos zostalo ps.podobno wlasnie "wnuczki" karmily szefow zwiazkow zawodowych w stoczni szczecinskiej by za mocno nie pyskowali Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: cos dla hasza 15.10.09, 21:48 vicky17 napisała: > i co ty na to haszu,co zrobiles by zapobiec rozkradaniu polski? a ciekawe co haszu emeryt z wrocka miał ZROBIĆ w temacie stoczni, jak nie drzeć pysk (co i robił). a tak przy okazji wyłażą następne faramuszki stoczniowe - widać że sfery rządowe nie mają pojecia iż udziały w spółce się obejmuje aktem notarialnym (nie mówiąc o zmianie w KRS) a potwierdzeniem zapłaty jest wyciąg z konta. mswia wystarcza oświadczenie "zarządcy kompensacji" (a co to za źwierze?). smród lodów jedzie stamtąd na kilometr, pozostaje tylko pytanie KTO konkretnie miał na tym zarobić. bo że nie stocznie, nie skarb państwa tyle pewne. biznes.onet.pl/mswia-katarski-fundusz-zaplacil-za-spolki-z-gdyni,18490,3043419,1,news-detal Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: cos dla hasza 15.10.09, 22:00 pro100 napisał: > vicky17 napisała: > > > i co ty na to haszu,co zrobiles by zapobiec rozkradaniu polski? > > a ciekawe co haszu emeryt z wrocka miał ZROBIĆ w temacie stoczni, jak nie drzeć > pysk (co i robił). a co kazdy z nas moze robic..nic tylko protestowac lub np. na golasa przemaszerowac pod stocznia swoja droga to hanba,coe jest robione z polska..najlepsze galezie przemyslu zostaly elegancko polozne a ich dobytek rozkradziony na oczach wszystkich. hucpa i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __cos dla hasza - AKURAT nie dla mnie a dla 38 mln 15.10.09, 22:21 temat Partii Obłudy (jawnej i robionej przez tępych, wyuzdanych i hucpiarsko bezczelnych nieudaczników) jest tak wszechstronny i i i jednocześnie tak fundamentalnie ______________P_O_D_S_T_A_W_O_W_Y_________________ (jeśli idzie o najprostsze zasady demokracji i praworządności) że zahacza o warunki wystarczajace do przetrwania narodu polskiego w perspektywie JEDNEGO POKOLENIA!!!!!!!!! Nie mamy ziemi dla plonów. A było tego w PGR-ach w brud! Bezpieczeństwo żywnościowe. Czosnek ino z Chin...... Nie ma żadego planu prócz polowania na ochłapy z dopłat Unii dla włascicieli latyfundiów. Najgorsze to że Polacy nie maja w reku swego prawa..... nie wydarli go z rąk zamaskowanego okupanta. Kto dziś ( jak i od lat)oglądął pr. Jaworowicz? >>>>>>>>>>.........HORROR? nie takiego słowa na okreslenie sytuacji bohaterów jej programów (naigrawa sie?) BRAK WPOLSKIM JĘZYKU! Sądzę, że w fencjańskim jest cała książeczka MAO albo nawet ŚREDNIO! Odpowiedz Link Zgłoś