manny-jestem 27.10.09, 19:29 na to kto klika. Moj watek o Pozarskim i Vicky zniknal, ale watek Pozarskiego o mnie wisi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manny-jestem Re: Takie mają zasady 27.10.09, 19:35 Widzisz Olegu mozesz miec mnie za naiwnego i glupiego ale ja w uogolnienia bawic sie nie chce. Skad pewnosc ze na przyklad Vicky nie wyklikala? Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Takie mają zasady 27.10.09, 19:38 A ile szabel ma Vicky? A jaki miała interes w wyklikiwaniu tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Takie mają zasady 27.10.09, 19:41 No watek byl o niej i Pozarskim i widzialem pare gdzie pisalo ze Vicky to najwieksza debilka forum jest Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Takie mają zasady 27.10.09, 19:47 manny-jestem napisał: > No watek byl o niej i Pozarskim i widzialem pare gdzie pisalo ze Vicky to > najwieksza debilka forum jest ojoj jak kabelek sie nam rozwija..a potem sie dziwisz,ze ludzie postrzegaja czlonkow FE jak zwyklych chuliganow. wszak jestes jednym z nim ,oprocz bycia kablem ma sie rozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Takie mają zasady 27.10.09, 19:55 Wiesz gdybym mial postawic pieniadze to postawilbym na Muzykanta jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem ale watek Pozarskiego tez zniknal 27.10.09, 19:57 wiec moze Siwa zawitala na forum bez klikania Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Takie mają zasady 27.10.09, 20:36 No watek byl o niej i Pozarskim i widzialem pare gdzie pisalo ze Vicky to > najwieksza debilka forum jest Moze masz racje! Ale na pewno masz racje ze Dana33,maurouder czy kotlecik to sa najwieksi debile na erecu. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Takie mają zasady 27.10.09, 19:40 manny-jestem napisał: > Skad pewnosc ze na przyklad Vicky nie wyklikala? bo nie jestem szambereckim kablem jak ty poza tym manny zabieralam glos i wlasnie chcialam ci powiedziec,ze tym razem watek personalny ci ujdzie,ale nastepnym razem juz nie..sorry,ale ja rowniez mam zasady,ze chlam trzymam krotko na smyczy,co chlam strasznie od lat bulwersuje. swiadcza o tym te wszystkie inwektywy,kwieciscie wyrazane przez kazdego z was,lacznie z niemieckim borsukiem. no coz jak na taka czolowa inteligencje to macie wszyscy jedno skrzywienie:czytacie mnie od deski do deski uwazajac,ze nie jestm tego warta. slowem buhahaha psychole. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: No to mamy teraz najlepszy dowod 27.10.09, 19:33 manny-jestem napisał: > na to kto klika. > > Moj watek o Pozarskim i Vicky zniknal, ale watek Pozarskiego o mnie wisi. > > Nikt nic nie wyklikal, watku calego wykliknac sie nie da. Tak sie dziwnie sklada, ze znikaja watki, w ktorych erecjanie robia z siebie durni. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: No to mamy teraz najlepszy dowod 27.10.09, 19:37 Gini, a Ty po prawdzie to wiesz choc o co chodzi z tymi erecjanami? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: No to mamy teraz najlepszy dowod 27.10.09, 19:40 Naturalnie, przeciez pisza tu non stop. Zastanawiam sie czy starcza im czasu na pisanie na tym swoim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Czy Wy jestescie slepi? 27.10.09, 19:43 Re: No to mamy teraz najlepszy dowod Autor: gini 27.10.09, 19:40 Dodaj do ulubionych Skasujcie !Kosz jest przy pojedynczym poscie . Nawet jak juz klikna dwie osoby w kosz przy moim poscie, to dyzurny usunie moj post, a nie caly watek liczacy iles tam wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Pożarki twierdzi że jestem antysemitą.:) 27.10.09, 20:04 Zaś Vicky widzi we mnie Żyda. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Pożarki twierdzi że jestem antysemitą.:) 27.10.09, 20:05 No to jest nas dwoch Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Pożarki twierdzi że jestem antysemitą.:) 27.10.09, 20:09 superspec napisał: > Zaś Vicky widzi we mnie Żyda. jakiego zyda,nie twoz historii jak manius. pisujecie wspolnie na szamberecu,ale poza tym to co mnie obchodzi kim jestes.nie czepiam sie ciebie to i nie czepiaj sie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec A co Ci się nie podoba w moim pisaniu? 27.10.09, 20:18 forum.gazeta.pl/forum/w,47618,99509310,99509310,Anti_Semitism_Vs_Anti_Semitism_in_Iran.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 manny..... 27.10.09, 20:55 jak nie masz pewnosci kto klikal, to nie pisz, ze pozarski... bo wiesz.... ja sobie patrze i widze np, ze pozarski nagle zamilkl... to mam takie przeczucie, ze go zabanowali wlasnie dlatego, ze ten watek polecial, wiec nie bylabym taka pewna, ze to on... zreszta miales go ignorowac, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: manny..... 27.10.09, 21:00 Dana, napisalem tylko ze postawilbym na niego kase. Zreszta potem przeczytalem Twoj post ze Ty nie bo juz pisalas w watku i wiesz co, to najlepsze alibi nie? Zreszta to i tak ma male znaczenie kto wyklikal. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: manny..... 27.10.09, 21:06 nu, mozesz to i w ten sposob przyjac... ale ja nie wyklikalam i watpie, zeby pozarski wyklikiwal samego siebie, bo tyle tam pisal, ze jak nic na bana sie moglo zebrac... ja wyklikuje regularnie gie-48, splita, maglare i czesto goldbauma.. reszte zostawiam, zeby mozna bylo podziwiac glupote i chamstwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: manny..... 27.10.09, 21:09 Moglo tez byc tak ze zaczal klikac na samym poczatku zanim watek sie rozrosl a Siwa przyszla z opoznienieniem. No ale bez sensu takie gdybanie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: manny..... 27.10.09, 21:10 dana33 napisała: > nu, mozesz to i w ten sposob przyjac... > ale ja nie wyklikalam i watpie, zeby pozarski wyklikiwal samego siebie, bo tyle > tam pisal, ze jak nic na bana sie moglo zebrac... > > ja wyklikuje regularnie gie-48, splita, maglare i czesto goldbauma.. > reszte zostawiam, zeby mozna bylo podziwiac glupote i chamstwo.... To i dobrze, ze nie klikasz we wszystko. Ja w nic nie klikam. Tyle, ze przyklady twojej glupoty znikaja bez sladu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: manny..... 27.10.09, 21:24 nu, tak to jest gini.... i moja glupota znika, na szczescie.... po co maja czytac, ze ja glupia? a tak zostaja tylko moje madrosci... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: manny..... 27.10.09, 21:27 dana33 napisała: > nu, tak to jest gini.... > i moja glupota znika, na szczescie.... po co maja czytac, ze ja glupia? a tak > zostaja tylko moje madrosci... Cos jednak zostawiaja to fakt.Mam nadzieje, ze podobal ci sie wczorajszy watek, ktory wam zadedykowalam. Dzis podalam autora, ale jakos nikt sie nie kwapi z komentarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: manny..... 27.10.09, 22:56 nikt sie nie kwapi z komentarzami????? nu cus takiego.... why I am not surprised????? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: manny..... 27.10.09, 22:03 Ja nie klikam na mannego, ani nawet na olusia. Najpierw qtasa wygasilem,ale on pisze do mnie (i o mnie),wiec musialem odgasic. Teraz znow go wygaszam,paranoika jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: manny..... 27.10.09, 22:01 Nie,Dana. Bylem na spotkaniu o EU i pogadalem sobie z Arne Ruth po szwedzku. Sama przyjemnosc,nie to co tu w tym polaczkowatym kabarecie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: manny..... 27.10.09, 22:06 pozarski napisał: > Nie,Dana. Bylem na spotkaniu o EU i pogadalem sobie z Arne Ruth po szwedzku. > Sama przyjemnosc,nie to co tu w tym polaczkowatym kabarecie. slulek, coz za rewelacja!!! Rozmawial po szwedzku, trzeba to w annalach zapisac, ze maly zydek szwedzki zna. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: manny..... 27.10.09, 22:14 gini chcesz w chamstwie pzreścignąć vicky tak ci imponuje? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: manny..... 27.10.09, 22:17 ariadna-enta napisała: > gini chcesz w chamstwie pzreścignąć vicky > tak ci imponuje? Mnie jest ciezko zaimponowac, ale co do chamstwa, to biore przyklad z pozarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: manny..... 27.10.09, 22:20 tak,tak oczywiscie i dlatego trzeba było napisac o małym żydku Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: manny..... 27.10.09, 22:33 ariadna-enta napisała: > tak,tak oczywiscie > i dlatego trzeba było napisac o małym żydku A co mam pisac , skoro on ciagle o polaczkach.Dostosowuje sie do poziomu rozmowcy. Ciesze sie, ze tak starannie mnie czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: manny..... 27.10.09, 22:39 niektorzy potrafią pisać bez oglądania się na innych wazne to pisać po swojemu Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: manny..... 28.10.09, 17:34 Fajny kawal napisalas Ariadno. Odezwyj po tym jak podouczasz Pozarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: manny..... 27.10.09, 22:59 nu, to fajnie..... chociaz cos nowego w uszach miales... Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem No tak Dana 28.10.09, 13:38 ale to ze on mi od qtasow to ci nie przeszkadza. Takie sa uklady z Toba. Bardzo jednostronne... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: No tak Dana 28.10.09, 13:51 manny-jestem napisał: > ale to ze on mi od qtasow to ci nie przeszkadza. Takie sa uklady z Toba. Bardzo > jednostronne... Jak widzisz, najlepiej ukladow nie zawierac, pisac to co sie mysli. Ale tak juz jest na tym forum, ze uklady sa wazniejsze, nie wypada zwrocic uwagi koledze, ktorego sie zna z realu, lub komus z kims pisze sie na jednym forum. Tak tu jest juz od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: No tak Dana 28.10.09, 17:16 gini zlotko.... nie widzialam w moim dlugim zyciu pozarskiego na oczy.... manny tez nie..... znow wiesz wiecej niz ja... jak to robisz? bo ja tez chce wiedziec wiecej niz ty.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: No tak Dana 28.10.09, 17:09 o co ci chodzi, manny??? po pierwsze to zrozumialam, ze mowa o olusiu, bo ze go wygasil, to pisal o tym nie raz, o tym ze ciebie wygasil nie wiedzialam nawet... w kazdym razie zrozumiala, ze chodzi o olusia... a oprocz tego, to manny: poprosilam na tamtym watku i ciebie i pozarskiego o to samo... jesli pozarski napisal to o tobie, to jak widac olewa moja prosbe... ty uwazasz, ze jak juz mam za soba na szczescie wychowanie 3 dzieci, to teraz mam sie zabrac za wychowywanie doroslych? ja moge tylko poprosic... ty sie zgodziles, a pozarski nie... wprawdzie szkoda, ze sie nie zgodzil, jesli to bylo do ciebie, ale wiecej nic zrobic nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: No tak Dana 28.10.09, 17:14 Wyczerpal zasob inwektyw,wiec co mi pozostalo? Qtas pasuje jak ulal do maniusia. Olusia nie wygasilem,skad. Tego pajaca wygasic? Toz to zbrodnia pospolita. Maniusia wygasilem,ale kiedy zaczal mnie atakowac, choc wiedzial,ze jest wygaszony, odgasilem. A co? Nie wolno?)) Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem No masz racje w tym Pozarski 28.10.09, 17:17 w przeciwienstwie do Ciebie ja przynajmniej go mam. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: No nie masz racji w tym manius 28.10.09, 17:20 Ten twoj to zwykly flak impotenta. Niby go masz,ale niczemu nie sluzy, qtasie. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem O tej impotencji to pewnie wiesz 28.10.09, 17:27 z wlasnego doswiadczenia? Ja sie tam mam calkiem dobrze. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: O tej impotencji to pewnie wiesz 28.10.09, 17:30 O twojej impotencji wiem z twoich tu podrygiwan. Zdecydowanie nie z wlasnego doswiadczenia. Masz sie dobrze,mowisz? Ale ty jestes znany wlasnie z tego,ze tylko mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Powiedz to moim dzieciom :) 28.10.09, 17:32 Fajnie sie zyje na przedmiesciach Malmo? Pewnie czesto musisz szybko biegac i stad takie madrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ty powiedz to swoim dzieciom :) 28.10.09, 17:36 Alez ty pieprzysz manius. Jakiego znow Malmoe,qtasie? Pewnie ci sie zonka puscila z jakims lepszym maniusiem, a teraz ty placisz haracz za te jej przygode. Powiedz to swoim dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem dopieklo ci to Malmoe widze 28.10.09, 17:37 Tak sobie mysle Pozarski ze chyba jednak to byla obraza dla Vicky wsadzic Cie do jednego worka z nia. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: dopieklo ci to Malmoe widze 28.10.09, 17:43 manny-jestem napisał: > Tak sobie mysle Pozarski ze chyba jednak to byla obraza dla Vicky wsadzic Cie d > o > jednego worka z nia. Jak moglo mi dopiec to Malmoe, maniakalny qtasie? Ani mnie grzeje,ani ziebi. Nie mieszkam w Malmoe i nigdy tam nie mieszkalem. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: O tej impotencji to pewnie wiesz 28.10.09, 17:38 jezuuuuuuuu..... nu po co to wszystko? przeciez nie bedziemy spadac do poziomu wibratorka rochellinskiej, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hasznachszach Re: O tej impotencji to pewnie wiesz 28.10.09, 17:39 Wibratorkowi Rochelinskiej to ja wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Dana zauwaz tylko 28.10.09, 17:39 komu potrzebne sa tu w dodatku wyzywiska. Maly Muzysiu inteligetnie nie potrafi to musi po chamsku. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: No tak Dana 28.10.09, 17:35 nu, jesli to bylo do manny, pozarski, to szkoda, ze nie chcesz po prostu tego przerwac, tak jak pisalam w tamtym watku... bylam pewna, ze olusia wygasiles.... olus i manny to nie ta sama liga, pozarski.... przynajmniej nie wg mnie, a jest cala masa spraw, w ktorych mam diametralnie rozne stanowisko niz manny.... Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Baronesa 28.10.09, 18:24 kłamczucha i manipulatorka napisała: > olusiu, bo ze go wygasil, to pisal o tym nie raz, Daj link choćby do jednego razu razu! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Baronesa 28.10.09, 18:37 Dana sie pomylila. Pisalem o maniusiu. Was 2 pajacow trudno jednak rozroznic,wiec nie ma sie co dziwic.) Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr gdybyś ty był ramirez 27.10.09, 21:01 to na takie głupoty czasu byś nie tracił. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: gdybyś ty był ramirez 27.10.09, 21:05 A niby czemu nie abstrakcie? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ja mam chody,jak wiadomo.;))) 27.10.09, 21:27 Kompletnie odleciales paliaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Ja mam chody,jak wiadomo.;))) 28.10.09, 08:49 pozarski napisał: > Kompletnie odleciales paliaczku. ====== A ty kto? żydek... rusek.... A może inna sobaka? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ja mam chody,jak wiadomo.;))) 28.10.09, 08:53 wkkr napisał: > pozarski napisał: > > > Kompletnie odleciales paliaczku. > ====== > A ty kto? żydek... rusek.... > A może inna sobaka? A khuj ci do tego,absrakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jezyk w sam raz 28.10.09, 17:44 Kazdy sadzi wg siebie,manius. Choc tobie nie dalbym nawet tych 10. Odpowiedz Link Zgłoś