Gość: mniejwiecej IP: *.chello.pl 25.01.04, 19:45 break dance i hip hop to chyba dwa roozne pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 19:52 chyba nie, mowi sie, ze break dance to czesc kultury jaką jest hip hop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: I znowu dziadek, nie ma innych tematów ? IP: *.comnet.krakow.pl 25.01.04, 20:18 Teraz pojedzie zespół disko-polo, i zaśpiewa 'Szła dzieweczka do laseczka'. Poważne forum a pierdołami się zajmuje.Pamietajcie grafficiarze aby nie malować po ścianach należących do kościoła Rzymskiego, Wasi koledzy dostali za to różańce a w podzience odwalili tańce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: I znowu dziadek, nie ma innych tematów ? IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 25.01.04, 20:58 henio, sam zostaniesz dziadkiem, chyba ze wczesniej watroba nie wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: I znowu dziadek, nie ma innych tematów ? IP: *.no.powertech.net 25.01.04, 21:03 jakie tematy, panie henio56, panskim zdaniem dziadek powinien poruszyc, zeby, zeby zadowolic panska glebie intelektualna i nie zenowac takiej wrazliwosci jak nizej podpisany"doku"?- jesli wolno zapytac? z calym szacunkiem zwykly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Medialne zachwyty papciowa kupka macie przed soba IP: *.proxy.aol.com 25.01.04, 23:12 droga parafio. O tym takze bedzie na pierwszych stronach gazet ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Fileb, panie Mikos. Zaden "Filebo" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 00:24 ... oczywiscie dziennikarz nie musi sie znac na wszystkim, ale nazwy najwazniejszych dialogow Platona wypada kojarzyc. Zwlaszcza zajmujac sie kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Re: I znowu dziadek, nie ma innych tematów ? IP: 207.112.47.* 26.01.04, 02:10 Ty kurwa stary komunisto.Takich jak ty powinni wywiesc na bezludna wyspe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: I znowu dziadek, nie ma innych tematów ? IP: *.comnet.krakow.pl 26.01.04, 10:43 oto język miłosierdzia prawdziwego katolika. Nie jestem, i nigdy nie byłem komuchem. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: do cenzora GW-tma z 24.01.04 22.52 IP: *.no.powertech.net 26.01.04, 16:20 widzisz "jak wylazlo szydlo z wora". Kto powiedzial, ze wymazujecie wulgaryzmy bez wzgledu na to, kto je pisze?.. nie ty sam?. dlaczego zes nie wymazal Kanadola? to ci powiem! pasuje wam w gazetce, zeby prowokowac, robic pozywki na takie odpowiedzi jak Henio56. Jezeli chodzi o henia to mysle, ze komisarzem w UB to on nie byl,ale z zacietoscia i nienawiscia u niego to bardzo podobnie jak u chlopakow z grupy bojowej Pietruszki. Nie pamietam kiedy to PIOTROWSKI grzesiek Pekala i Chmielewski opuscili te "godne" miejsce i wrocili w szeregi.wyglada na to ze jakaty dal im u siebie wolne wakaty. Wypowiedzi, ktore dzisiaj nam prezentuja przypominaja bardzo... ten kwartet.Ale wyraznie widac ,ze to nie to samo. Teskno chlopakom do wloczegi po lasach np. torunskich. Tak by wzieli "kijki i kamulki" a tu nic trzeba lby wytezac, jurek za darmo chleba nie da a juz raz za spiep...na robote towarzyszy sprzedal. Mimo wszystkiego jest jednak cos, co w was cenie, to; "glupi,mierny ale wierny" tak trzymac, oby nie do nastepnej wpadki. pozdrowienia przesylam z milym dla waszych uszu, proletariackim...HEIL LENIN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: widziałem, żenujące IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 25.01.04, 20:56 Co bylo zenujace. Wykonanie? Pomysl prezentacji? Idea spotkania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku żenująca była ta forma składania hołdu IP: *.chello.pl 25.01.04, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: żenująca była ta forma składania hołdu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.04, 23:54 Żenująca jest twoja głupota . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo163 Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II IP: 5.2.* / 213.46.162.* 25.01.04, 20:27 RESPECT dla PAPIERZA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 OK.... Tylko czy on skontaktowal cos z tego :?)))) IP: *.proxy.aol.com 25.01.04, 20:58 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: OK.... Tylko czy on skontaktowal cos z tego : IP: *.no.powertech.net 25.01.04, 21:33 jak mozna zauwazyc, napisales dosyc dlugie zdanie, musiales mocno czolo pomarszczyc, czy to nie bylo najdluzsze zdanie jakie w swoim zyciu zmontowales, jesli tak to gratuluje!!! Nie sposob z toba jednak sie nie zgodzic! W koncu czlowiek nie tylko stary, ale jeszcze do tego schorowany a wiec twoje pytanie jest dosyc zasadne. Nie moge jakos jednak oprzec sie pokusie, zeby ciebie nie zapytac, czy jestes w stanie napisac czy ty cos skontaktowales z tego wydarzenia. Zakladam a`priori,ze jestes czlowiekiem mlodym i zdrowym (przynajmiej na ciele). zycze jeszcze wiekszych sukcesow w budowaniu mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: OK.... Tylko czy on skontaktowal cos z tego : IP: *.proxy.aol.com 25.01.04, 22:38 No to mam szczescie, ze nie zakladasz posteriori )) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Biedny Krzyś. Skoro ty masz problemy z myśleniem, to nie oznacza 25.01.04, 21:35 że każdy je ma, matołku. ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: Biedny Krzyś. Skoro ty masz problemy z myślen IP: *.no.powertech.net 25.01.04, 22:33 czekam wlasciwie na odpowiedz od krzys52, henio56 i doku,lecz jak juz jestes to prosze okresl sie blizej pollak . Bez wzgledu tez, czy ten "matolek" mnie dotyczy czy innych tutaj piszacych- to nie znaczy, ze ty nie jestes matolek tylko z tego powodu, ze zdolales wydukac jedno zdanie i teraz dumny patrzysz na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garownik Re: OK.... Tylko czy on skontaktowal cos z tego : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 11:09 Obawiam się, że mu powiedzieli, że wystepuje grupa białych polinezyjczyków. Oczekuję teraz, że nastepni wystąpią cudownie nawróceni penitencjariusze naszych zakładów karnych z wyrokami co najmniej po piętnaście lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: OK.... Tylko czy on skontaktowal cos z tego : IP: *.no.powertech.net 26.01.04, 18:11 bardzo mozliwe, ze wystapia, nie ty Garownik, ty w tej grupie napewno nie bedziesz! beda w niej tylko tzw. ludzie, inaczej nazywani grypsujacymi, badz pieszczotliwiej szamakami. ty nawet nie nalezysz do tej drugiej grupy, bo moze bys mial mala szanse. z tej trzeciej co ma problemy z "kartoflami" do ktorej ty nalezysz sa bez szans, nie dlatego ze nie zauwaza sie w tobie godnosci ludzkiej tylko dlatego, ze wentylacja nie jest tam w miare wydajna. zycze sciesnienia "pawiego oka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempus Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 22:02 Czy to jest takie niezwykłe wydarzenie aby pisać na pierwszych stronach gazet i pokazywać w dzienniku TV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.01.04, 19:17 Gość portalu: tempus napisał(a): > Czy to jest takie niezwykłe wydarzenie aby pisać na pierwszych stronach gazet > i pokazywać w dzienniku TV? To czemu mu poświęcasz swój tak cenny czas ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_tamtej_strony Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II IP: *.dyn.optonline.net 25.01.04, 22:13 Hip-Hop to muzyka marginesu spolecznego i kryminalistow. Szkoda ze mlodzi ludzie sa podatni na takie bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba A dymy puszczali? Marychy dali popalic? IP: *.mega.tmns.net.au 25.01.04, 22:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice-lady Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 23:49 to naprawde zadziwiajace co Ojciec Swiety juz zrobil... W czasie swojego pontyfikatu pokazal ze wszelkie bariery i granice moga byc przelamane... Naprawde nie dziwie sie ze stal sie wielkim autorytetem w wielu dziedzinach... Uwazam ze takie zachwanie wymaga wiele odwagi... To co On robi jest naprawde godne podziwu... Chialabym w przyszlosci chodz troche Jego cech... Atak apropos.. Uwielbiam Ojca Swietego.. przypomina mi mojego dziadka... kocham ich obu... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Ten mechaniczny sobowtor papcia wyglada jak zywy IP: *.proxy.aol.com 25.01.04, 23:59 Czyz nie jest to zdumiewajace ))))) . Podobno wyprodukowali go we Wloszech. Odpowiedz Link Zgłoś
domofon1 Re: Ten mechaniczny sobowtór Ksysia wygląda jak 26.01.04, 00:06 ten co wylądował na Marsie)) Czyż to nie zdumiewające?? Podobno wyprodukowali go w szalecie. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II 26.01.04, 00:13 Ten występ,to jakaś aluzja do wieku i nieruchawości starego papieża?Ja nie jarzę -- już> Dajemy radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: do Pana 'zwykłego' IP: *.comnet.krakow.pl 26.01.04, 00:43 z całym szacunkiem, ale czy Ty naprawdę uważasz, że papież porusza jakieś sensowne tematy które nadają się do publikacji. Przecież nikt normalny nie chce wojny,głodu,chorób,bezrobocia,życia w grzechu, a Twój idol przez te 25 lat pontyfikatu niczego dobrego dla ludzkości nie wymodlił.Katolicy maja nowego bożka, zapominając o Bogu. Szkoda,że publikatory nie podają codziennego menu papieza to byłoby ciekawe.Informacja o wizycie u w Watykanie tańczących ministrantów ,podana była przez radio ,telewizję,internet jako bardzo ważna na równi z wizytą prezydenta w Davos.Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: do Pana Henia56 IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 01:12 z całym szacunkiem, ale czy Ty naprawdę uważasz, że papież porusza jakieś sensowne tematy które nadają się do publikacji. ;; Z szacunkiem czy bez, ale on uwaza, ze nie nalezy mowic o tym, iz papiez nie porusza sensownych tematow - choc niewatpliwie podziela Twoje watpliwosci. . :: Przecież nikt normalny nie chce wojny,głodu,chorób,bezrobocia,życia w grzechu, a Twój idol przez te 25 latpontyfikatu niczego dobrego dla ludzkości nie wymodlił. . ;; Alez co Ty opowiadasz Heniu. To ze nie wymodlil, oraz nie wymodli, nie ma przeciez najmniejszego znaczenia. Wazne jest ze oswiadczyl, ze wlasnie ma zamiar sie modlic. Sama ta wiadomosc, niewazne czy polaczona z modlitwa czy tez nie, jest znacznie cenniejsza anizeli np. potencjalne ustanie tych wszystkich rzezi za ktorych zakonczenie mial sie ponoc modlic papiez. To co zostalo powiedziane bylo tak wzniosle, ze jakiekolwiek jatki (bez wzgledu na ich zasieg, zajadlosc, i okrucienstwo) bledna i zniknac musza z pola widzenia wobec donioslej obietnicy, ze Papiez Bedzie Sie Modlil Za... Z drugiej strony, czy zastanowiles sie Henio nad mozliwymi konsekwencjami skutecznych modlitw papieskich? Przeciez gdyby kazdorazowo mial biedak wymodlic to o co obiecal sie modlic, to wktotce nie mialby sie o co modlic. I co wtedy Henio - no CO? Coz to za pontyfikat z papiezem ktory nie ma sie po co modlic. . Pozdrawiam K.P. Katolicy maja nowego bożka, zapominając o Bogu. Szkoda,że publikatory nie podają codziennego menu papieza to byłoby ciekawe.Informacja o wizycie u w Watykanie tańczących ministrantów ,podana była przez radio ,telewizję,internet jako bardzo ważna na równi z wizytą prezydenta w Davos.Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuniek Do Pana Henia56 i Krzysia52 IP: 212.76.37.* 26.01.04, 02:44 Nie macie panowie kompletnie pojecia o czym piszecie, wiec prosze nie zasmiecajcie tego forum. Wasze wypowiedzi n/t papieża i modlitwy sa na takim poziomie, jak pierwszego lepszego komisarza partyjnego z lat powojennych. A prawda i tak zwyciezy, bez wzgledu na wasze szczucie. Milego widoku w lustrze rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: Panie Jacuniek IP: *.comnet.krakow.pl 26.01.04, 08:36 Uważa Pan ,że 50-letni faceci nie wiedzą o czym piszą! na komisarzów jesteśmy jednak za młodzi. Co do forum ,to właśnie takie idiotyczne informacje go zaśmiecają. Co do prawdy, to również uważam, że wkrótce zwycięży ,ludzie przejrzą na oczy, nastąpi koniec panowania szamanów oraz leczenie tych którzy patrząc co rano w lusterko czekają aż ujrzą aureolę. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Panie Jacuniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 10:52 > Uważa Pan ,że 50-letni faceci nie wiedzą o czym piszą! Jesli o tobie mowa to owszem, najwyrazniej nie wiesz. > Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Cale forum dolacza sie do tych zyczen dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Kolejny dwucyfrowy kretyn IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.01.04, 19:12 Gość portalu: henio56 napisał(a): > Uważa Pan ,że 50-letni faceci nie wiedzą o czym piszą! na komisarzów jesteśmy > jednak za młodzi. Co do forum ,to właśnie takie idiotyczne informacje go > zaśmiecają. Co do prawdy, to również uważam, że wkrótce zwycięży ,ludzie > przejrzą na oczy, nastąpi koniec panowania szamanów oraz leczenie tych którzy > patrząc co rano w lusterko czekają aż ujrzą aureolę. Życzę szybkiego powrotu do > > zdrowia. Już Marks , Engels , Lenin i Stalin uważali że wkrótce zwycięży komunizm , ludzie przejrzą na oczy , nastąpi koniec panowania szamanów oraz leczenie tych którzy patrząc co rano w lusterko czekają aż ujrzą aureolę . Przy pomocy "komisarzów" zabrali sie do tego dziarsko a na efekty nie trzeba było długo czekać . Życzę szybkich postępów w nauce języka polskiego . P.S. Głupota nie zagląda do metryk . Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II 26.01.04, 01:03 rolotomasi napisał: > Ten występ,to jakaś aluzja do wieku i nieruchawości starego papieża?Ja nie jarz > ę > > -- > już> Dajemy radę Zajarzysz kiedy będziesz sam stary. I kto to pisze... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.01.04, 01:25 ciupazka napisała: > rolotomasi napisał: > > > Ten występ,to jakaś aluzja do wieku i nieruchawości starego papieża?Ja nie > jarzę > > ę > > już> Dajemy radę > Zajarzysz kiedy będziesz sam stary. I kto to pisze... Hej! Witam i pozdrawiam cipazkę ! Masz rcję , niektórym sie wydaje że nigdy się nie zestarzeją . Czemu tak rzadko na F.A. ? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II 26.01.04, 19:37 Haj ! Ciupazko na Centrali ! Pisałem"Ten występ,to jakaś aluzja do wieku i nieruchawości starego papieża?Ja nie jarzę" a Ty " Zajarzysz kiedy będziesz sam stary. I kto to pisze... Hej!" Już mam jakieś roki, i z dziewczynkami nie tańczę, z kobitami-chętnie,a papieża żal mi po ludzku i męsku. Teraz jarzysz? -- już> Dajemy radę ps.Co to za pendrak imieniem W. spod kiecy Ci wyloz i nadaje zza nij? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lu Ten Henio i Krzysio to jakieś niedorozwoje??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 10:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AyCarmba!!! Czy papierz teraz mowi do zakonnic.......... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.01.04, 01:46 yo mamma so fat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokio Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II IP: *.tokyo.ocn.ne.jp 26.01.04, 02:00 ten papiez to jednak jest fajny gosc, szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 02:25 Hip-Hop to kultura składająca się z : Rapu, Break`a, Graffiti i DJ`ingu. Także b-boy, jest Hip-Hop`owcem, ale nie każdy Hip-Hop`owiec jest B-Boyem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta z rawy Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 03:24 A gdzie byl Chingy i jego entourage,zgraja porozbieranych panienek? Right Thurr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.01.04, 04:44 Breakdance, MC, DJ, i grafiti to cztery glowne elementy hip-hop'u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chomik Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 09:15 masz racje HHowcy a Break Dance dwie rozne strefy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heyst To niezwykłe, wzruszające i piękne wydarzenie IP: *.crowley.pl 26.01.04, 09:40 Inaczej po nim się patrzy na tych młodych "pieprzniętych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel JUTRO TANCZY KRZYS52 PRZED URBANEM IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.04, 09:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel JUTRO TANCZY KRZYS52 PRZED URBANEM IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.04, 09:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel JUTRO TANCZY KRZYS52 PRZED URBANEM IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.04, 09:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: JUTRO TANCZY KRZYS52 PRZED URBANEM IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.01.04, 19:23 Chyba taniec św.Wita . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: Hip-hopowcy zatańczyli przed Janem Pawłem II IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 10:18 Pomysł występu tancerzy break-dance przed Ojcem Świętym wydaje się nieco zaskakujący, ale ma urok. O ile jednak niektórzy hip-hopowcy wiedzą, że Jan Paweł II nie jest "ziomem", o tyle świadomości w tych sprawach brakuje chyba naszym "dyżurnym intelektualistom", używającym koszmarnego słówka "cooltura". Niestety, obecność na imprezie p. Danuty Huebner pokazuje wyraźnie, że prawdziwym celem tej wizyty było zażycie kąpieli w blasku autorytetu Ojca Świętego i przypodobanie się młodzieży; niektórzy młodzi ludzie jeszcze nie przejrzeli na oczy, kim są ludzie którzy wraz z papieżem podziwiali występy "Kwiatka", "Bożka" i "Wezyra". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Gratuluje chlopakom ze Strony-B !! IP: 217.153.29.* 26.01.04, 10:37 Czegos takiego nigdy bym sie nie spodziewal, Brawo Strona-B, niech zyje Papiez Jan Pawel II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Niech żyje, niech żyje , towarzysz papież IP: *.comnet.krakow.pl 26.01.04, 10:47 niech mu gwiazdka pomyślności, nigdy nie zagaśnie, a kto z nami nie wypije niech go piorun trzaśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memphis Re: Niech żyje, niech żyje , towarzysz papież IP: *.ramserwis.com.pl 26.01.04, 11:01 Henio56,wyluzuj prosze,czytaj inne artykuly, te ktorych nie rozumiesz omijaj i nie psuj ludziom nastroju od poniedzialku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuniek Re: Niech żyje, niech żyje , towarzysz papież IP: 212.76.37.* 26.01.04, 12:10 Heniu, daj se siana juz, dobrze sobie robisz piszac takie bzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuniek Re: Gratuluje chlopakom ze Strony-B !! IP: 212.76.37.* 26.01.04, 12:12 Tak jest, BRAWO !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Moze by kataryniarza z krasula na lancuchu pokazac IP: *.mega.tmns.net.au 26.01.04, 12:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brocha Papiez jest Najwiekszym Fanem Hip Hopu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 14:59 Papiez tak od paru lat musi chyab sluchac rapu bo caly czas podryguje, a wczoraj to juz szczegolnie jak chlopcy sie przed nim wyginali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly do cenzora GW--tma IP: *.no.powertech.net 26.01.04, 17:17 "wylazlo" szydlo z wora". Co zes napisal w "Smierc tybetanskiego wieznia politycznego" z 24.01.04 22.52? to dlaczego zes nie wycial Kanadola?...powiem ci, pasuje to wam do gazetki,zeby miec pozywke do prowokacji i szczucia takich jak henio52. jezeli chodzi o henia to wierze mu, ze chyba komisarzem w UB nie byl, (pewnie papa i diadia) ale z zaciekloscia i nienawiscia to u niego podobnie jak u chlopakow z gruby bojowej Pietruszki! Nie pamietam Piotrowski grzesiek, Pekala, Chmielewski i Pietruszka opuscili "godne im miejsce odosobnienia" i wrocili w szeregi, bo wyglada na to, ze jakaty dal im u siebie wolne wakaty. Wypowiedzi, ktore dzisiaj nam serwuja, przypominaja bardzo ten kwartet z sali sadowej 1984 roku. Ale wyraznie widac, ze to juz nie to samo. Teskno chlopakom do wloczegi po lasach i po tamach wislanych; ach tak by sie wzielo w garsc "kijaszki i kamulki", a tu trzeba lby wytezac... jureczek za darmo chleba nie da a juz nawet za spie....na robote, towarzyszy sprzedal. Mimo wszystko jest jednak cos, co w was cenie, a mianowicie; "glupi,bierny ale wierny" i tak trzymac oby nie do nastepnej wpadki. pozdrowienia przesylam z milym dla waszego ucha, proletariackim...HEIL LENIN!!! P.S cenzor jeszcze jedno; dlaczego zescie "usuneli Trzebiatowskiego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: do kiecmanów i ich wielbicieli IP: *.comnet.krakow.pl 26.01.04, 20:20 Czarni, czerwoni to jedna rodzina, co Polskę do ruiny doprowadziła.Słonko świeci na zachodzie, wygonimy bydło co jest teraz w szkodzie.Pod sąd pójdą złodzieje, przez których cały świat się z Polski śmieje. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA SUUUPEEER ! ! ! ! ! ! IP: *.CHCGILGM.dynamic.covad.net 26.01.04, 20:19 dla mnie super zdarzenie. nie lubie hip-hopu, dreak-dance tez tak sobie, urodzilam sie jako czlowiek potem mnie ochrzcili itd, ale sie nie utozsamiam --- - uwazam jednak, ze to zdarzenie historyczne. cudowny gest akceptacji. Papieza podziwiam za to, ze tworzy swoja role, ze nie gra: oto Glowa Kosciola tylko jest czlowiekiem, ktory realizuje misje dobra. nawet jesli szereg ludzi uwaza to zdarzenie za glupie, nieistotne, czy smieszne - ono zmienia bardzo wiele i tu nie chodzi tylko o to zeby zaskoczyc wiernych. przeciez to wszystko przewartosciowuje. SUPER!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: SUUUPEEER ! ! ! ! ! ! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.01.04, 00:45 Gość portalu: ANNA napisał(a): > dla mnie super zdarzenie. nie lubie hip-hopu, dreak-dance tez tak sobie, > urodzilam sie jako czlowiek potem mnie ochrzcili itd, ale sie nie utozsamiam -- > - > - uwazam jednak, ze to zdarzenie historyczne. cudowny gest akceptacji. Papieza > podziwiam za to, ze tworzy swoja role, ze nie gra: oto Glowa Kosciola tylko > jest czlowiekiem, ktory realizuje misje dobra. nawet jesli szereg ludzi uwaza > to zdarzenie za glupie, nieistotne, czy smieszne - ono zmienia bardzo wiele i > tu nie chodzi tylko o to zeby zaskoczyc wiernych. przeciez to wszystko > przewartosciowuje. SUPER!!!!!! Nie pierwszy raz Papież zaskakuje . Odpowiedz Link Zgłoś