Dodaj do ulubionych

cr00t obiecales cos wiecej!

30.11.09, 19:32
Te badziewia podnosza dalej swe obite pyski.
Obserwuj wątek
    • marouder.eu Austretten! Raus!/nt 30.11.09, 19:36

• dana33 Re: Austretten! Raus!/nt 30.11.09, 19:38
        gie jak zwykle nie widzi tego, co na dloni: cr00t milczy... bo sobie sam pysk
        obil.... big_grin
      • g-48 Re: unusku i kapowniczko 30.11.09, 23:17
        Czy pomogly wam oklady z tatara?Moze jeszcze zolte slady pod oczami.
        Ale po mordkach kukulki dostaly.
        • cr00t Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 20:44
          Pozwalam sobie na publikacje rozporzadzenia numer 2

Moi drodzy,

Ciesze sie, ze zaczynacie sie wpisywac. Ale mam prosbe. napiszcie do mnie na adres prywatny pod jakim nikiem sie wpisujecie, bo jesli jest nik, ktorego nie znam, boje sie, ze to moze byc ktos kto probuje sie "wepchnac" bez zaproszenia. Oczywiscie dyskrecja zapewniona.

Najserdeczniej

To pokazuje ze kukulki od samego poczatku planowaly ataki na innych userow przy pomocy pacynek. Mit o uczciwych intencjach kukulek prysnal jak banka mydlana. Jednak dla kogos kto zna scana, a to on byl animatorem tego forum to zadna nowosc.

Teraz zwracam sie do osoby ktora wysmarowala donos do siwej na moja skromna osobe. Tolerowalem twoja oblude i hipokryzje, jednak ty zamiast to docenic wyslales donos.

Do wiadomosci wszystkich, a nie tylko dla wybrancow,
          "manny_ramirez to marouder".
          Zapewniam cie ze to nie konczy sprawy.
          • dana33 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 20:48
            idiota....
            • pan.scan I nie tylko 30.12.09, 21:01
              forum.gazeta.pl/forum/w,19027,82770560,90545759,Re_Czy_laik_zlamie_haslo_Prosba_o_pomoc_.html

Podał ci ten dupek wreszcie nagłówki,Dano.
              • dana33 Re: I nie tylko 30.12.09, 21:04
                big_grin big_grin big_grin
          • amamit Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 20:51
            No, ja ciebie tez zapewniam... Sprawy sie nie skoncza juz tak prosto... big_grinDDDDD
            • cr00t Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 20:54
              amamit napisała:

> No, ja ciebie tez zapewniam... Sprawy sie nie skoncza juz tak prosto... big_grinDDDDD

Jestem juz duzy i staruszek sie nie boje, nawet jak wygladaja jak baby Jagi he,
              he, heeeeee
              • amamit Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 20:57
                To lepiej sie bój. big_grin
              • ariadna-enta Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 20:59
                crOOt nie nazwę cie bydlakiem
                bo nawet na to nie zasługujesz
                obślizgłe coś
                • melord Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 21:39
                  ariadna-enta napisała:

> crOOt nie nazwę cie bydlakiem
                  > bo nawet na to nie zasługujesz
                  > obślizgłe coś

a ty co taka wzburzona,do kukulek nie nalezalas..
                  uwazaj..stoi(cr) po tej samej stronie barykady co ty,glupio bedzie..
                  • ariadna-enta Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 21:59
                    nie należałam
                    ale nie o to chodzi
                    • melord Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 22:16
                      ariadna-enta napisała:

> nie należałam
                      > ale nie o to chodzi

wiec chodzi o glupio pojeta solidarnosc z erecjanami ,szczekanie w stadzie(powod
                      niewazny)

enta...ty naprawde nie potrafisz napisac cos sama/od siebie.....niezaleznie?
                      nie wierze
                      • ariadna-enta Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 22:26
                        dlaczego?
                        lubię Danę i nie kryję sie z tym
                        mam w nosie co inni o tym sądzą
                        • melord Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 22:46
                          ariadna-enta napisała:

> dlaczego?
                          > lubię Danę i nie kryję sie z tym
                          > mam w nosie co inni o tym sądzą
                          • ariadna-enta Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 31.12.09, 00:30
                            dlaczego przymyszonym?
                            nie rozumiem zwyczajnie dlaczego pewne osoby robia sobie z Dany
                            tarcze do plucia
                            nie zgadzac się z czymis pogladami,nie lubic kogos nie
                            usptawiedliwia takiej nagonki

ciekawe jakby tak co jakis czas Tobie poświęcano wątek jakim to
                            jesteś
                            zerem,badziewiem ,robli aluzję do twojej fizjonomii
                            już by rachelka i inni lecieli ci w sukurs ,żeby cię wesprzeć

bądż pewien,że nie dołożyłam bym się,żeby cie kopać.
                            a twoi przyjaciele owszem lubią się dołozyć
                            taki wąreczek o Danie to woda na ich młyn.
                            • vicky17 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 31.12.09, 00:34
                              ariadna-enta napisała:

> dlaczego przymyszonym?
                              > nie rozumiem zwyczajnie dlaczego pewne osoby robia sobie z Dany
                              > tarcze do plucia
                              >

no dla daltonisty to normalne,ze nie rozroznia kolorow i uwaza,ze kazdy musi
                              miec te sama wade wzroku.idz ty lidka na pastwisko szambereca,tam blyszczysz jak
                              gwiazda a tu tylko smiech pusty czleka ogarnia jak twoje dyrdymaly czyta.
                              rozne czlek moze miec zboczenia,ale to nie powod by sie nimi chwalic dzien w dzien.
                              >
                              >
                              • ariadna-enta Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 31.12.09, 00:40
                                rachelka jak zwykle sie opluła
                                podać chusteczke skarbie.)
                            • g-48 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 31.12.09, 15:10
                              nie rozumiem zwyczajnie dlaczego pewne osoby robia sobie z Dany
                              > tarcze do plucia
                              > nie zgadzac się z czymis pogladami,nie lubic kogos nie
                              > usptawiedliwia takiej nagonki

To jest dalej metoda Dany co do innych forumowiczow
                              a ty widzisz to tylko z wysokosci kaczego kupra.
                              • ariadna-enta Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 31.12.09, 16:13
                                grzesiu jak zwykle pieprzysz
                                pokaż mi na kogo jeszcze robi sie tak często takie nagonki
                                ze Dana komuś przywali?
                                wcale się jej nie dziwie,jak mnie by obrzucano błotem tez bym sie
                                odwinęła
                                ty nie?
                                • g-48 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 31.12.09, 18:28
                                  > pokaż mi na kogo jeszcze robi sie tak często takie nagonki
                                  > ze Dana komuś przywali?

Kpisz czy o droge pytasz?
                                  To co Dana wyrabiala z Polskim-Francuzem lacznie z swoja rozpasana
                                  sfora to bylo WSZYSTKO ponizej pasa.To co robi sfora Dany z vicky17
                                  to naturalnie jest wszystko w porzadku wedlug ciebie?Nie wspomne juz
                                  mojego nicku gdzie ta durna banda z ereca usiluje mi nawet dziecko w
                                  brzuch wmowic.
                                  A tak nawiasem mowiac to ta tlusta 33 pojawia sie tu na forum aby
                                  tylko dokopac-sama tak napisala.Ale babsztyl nie ma do tego ani
                                  zdolnosci fizycznych-bo jest za gruba,ani zdolnosci umyslowej bo
                                  jest za glupia.
                                  • ariadna-enta Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 31.12.09, 18:41
                                    oczywiście
                                    wyscie same niewiniatka
                                    nie macie sobie nic do zarzucenia
                                    jesteście grzeczni,kulturalni,nie uzywacie epitetów,nie
                                    obrażacie,nie poniżacie nikogo
                                    no w noc sylwestrowa tak ci sie może wydawać
                                    • g-48 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 31.12.09, 21:05
                                      > pokaż mi na kogo jeszcze robi sie tak często takie nagonki
                                      > ze Dana komuś przywali?
                                      Zadalas konkretne pytanie i konkretnie odpowiedzialem.
                                      Ze ci to nie pasowalo do wizeruku twojej szefowej z Erec to nie
                                      jest moj problem. Jezeli czujesz sie wyrozniona nalezac do jej
                                      wybrancow to JEST TWOJ PROBLEM!
                                      • ariadna-enta Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 31.12.09, 21:11
                                        jasne dla was lubić Danę to być jak trędowaty,albo zadżumiony
                                        ale mam to gdzieś
                                        • g-48 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 31.12.09, 21:17
                                          jasne dla was lubić Danę to być jak trędowaty,albo zadżumiony
                                          > ale mam to gdzieś

Wiem ze masz to w kaczym kuprze.A teraz przejdz pod zbawienne
                                          skrzydelka Dany na Erec bo wy tam dzisiaj nie oczekujecie roku 2010.
                                          Kwa kwa!
                                  • cr00t Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 04.01.10, 14:10
                                    g-48 napisał:

> grzesiu jak zwykle pieprzysz
                                    > > pokaż mi na kogo jeszcze robi sie tak często takie nagonki
                                    > > ze Dana komuś przywali?
                                    >
                                    > Kpisz czy o droge pytasz?
                                    > To co Dana wyrabiala z Polskim-Francuzem lacznie z swoja rozpasana
                                    > sfora to bylo WSZYSTKO ponizej pasa.To co robi sfora Dany z vicky17
                                    > to naturalnie jest wszystko w porzadku wedlug ciebie?

W tym poscie masz doskonaly przyklad jak nowohuckie badziewie lze jak "bura suka".
                                    Ona doskonale zna przyczyne dlaczego na polskim_francuzie grajdol sie wyzywa,
                                    jednak jak rasowa zmija zwija sie i syczy odciagajac twoja uwage od sedna sprawy.
                                    • marouder.eu Xeniu, jestes glupszy, niz przewiduje... 04.01.10, 14:42
                                      ..to norma ustalona przez Wielki Chural Ludowy Republiki Mongolskiejsmile
                                      Uwierz mi, ze czas poddac sie badaniu na okolicznosc wystapienia u ciebie
                                      procesow otepiennych.

Byc moze da sie je jakos ustabilizowac..no, cofnac sie nie da, co mam nadzieje,
                                      ze nawet znany dochtorek Akus i to tu potwierdzismile

To mowilem ja, Maniek Ramirez aka Marouder w odpowiedzi na post "krytyczny" w
                                      stosunku chyba do Ariadny jakoby pochodzacej z Nowej Hutysmile

Moj Boze, jak to sie ludziom potrafi wszystko ostatecznie popjordolic?!
                                      • g-48 Re:marouder.eu nuchu 04.01.10, 15:04
                                        Zakukaj:
                                        www.youtube.com/watch?v=JHLd5SrjIFA&feature=PlayList&p=4C8BA831EEFF94C9&playnext=1&playnext
                                        _from=PL&index=15
                                        zebysmy wiedzieli ze to ty!Tylko skad te jajca znajdziesz skoro
                                        swoich nie masz.
                                      • manny-jestem A teraz ja Maniek 04.01.10, 15:56
                                        dawny Ramirez aka Marouder pozdrawiam w Nowym Roku wszystkich po urlopie.

Super detektyw z tego krotkiego...

Geniuszem jestem. Potrafie nadaweac z Waszyngtonu i Krakowa w tym samym czasie...
                                        • marouder.eu Po prostu bilokacja! 04.01.10, 16:12
                                          Uzywajac specjalnych technik szamansko-ezoterycznych potrafie przebywac w kilku
                                          miejscach naraz.
                                          Przeciez to jasne!
                                          • off_nick [...] 04.01.10, 16:14
                                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                          • cr00t Re: Po prostu bilokacja! 04.01.10, 18:21
                                            Nie kombinuj pod gore bo scan i tak ci nie ufa, pomimo ze ty tak sie starasz i
                                            obszczekujesz kazdy post antygrajdolkowy.
                                            I nie tlumacz sie ze swojej pacynki jaka jest marouder, bo to czy w to wierza
                                            inni nie ma zadnego znaczenia. Wazne ze ja o tym wiem, ale o tym kiedy indziej.
                                            • vicky17 Re: Po prostu bilokacja! 04.01.10, 18:27
                                              cr00t napisał:

> Nie kombinuj pod gore bo scan i tak ci nie ufa, pomimo ze ty tak sie starasz i
                                              > obszczekujesz kazdy post antygrajdolkowy.
                                              > I nie tlumacz sie ze swojej pacynki jaka jest marouder, bo to czy w to wierza
                                              > inni nie ma zadnego znaczenia. Wazne ze ja o tym wiem, ale o tym kiedy indziej
                                              > .
                                              >

manius od dawna jest wielonikowcem,podobnie jak marudny wiesniak,ale chyba,ze
                                              dziela sie wspolnie nickiem (co czesto jest praktykowane w grajdole) to chyba 2
                                              rozne osoby. jedno co ich laczy to milosc do szpiclowania i do oblesnych babwink
                                              a co do fotografii..to prosze nie psuj nam dnia, niech wolny net pozostanie
                                              wolnym netem, bo nie ma po co wszelakim brzydactwem zasmiecac wiecej tego forumwink
                                            • amamit Re: Po prostu bilokacja! 04.01.10, 18:38
                                              Kurva... Dajcie mu haloperidol, bo ja juz czytac tego nie moge smile))
                                              • g-48 Re: Po prostu bilokacja! 04.01.10, 18:43
                                                Kurva... Dajcie mu haloperidol, bo ja juz czytac tego nie moge
                                                Wez lepiej srodki antykoncepcyjnie w twoim zawodzie jest to normalka.
                                              • marouder.eu Tylko nie za duzo tego haloperidolu, gdyz.. 04.01.10, 19:42
                                                ..moze mu lico w rozne strony powykrecac, o czym Akus jako dochtorek niech
                                                zaswiadczy!
                                                • amamit Re: Niech "mu" wykręci... 04.01.10, 19:50
                                                  nie tyle lico, co łapki może... Może?
                                                  Też zniesie objawy wytwórcze... Przynajmniej te dla nas widoczne...
                                                  • marouder.eu Ba, ale dom, malzonka(byc moze), dzieci.. 04.01.10, 19:54
                                                    ..ewentualne...gdy tu go zabraknie, w nadmiarze bedzie doskwieral domownikomsmile
                                                  • amamit Re: "W nadużyciu" haloperidolu? 04.01.10, 20:01
                                                    eeeeee
                                                  • marouder.eu No, ja sie za bardzo nie znam.. 04.01.10, 20:08
                                                    ...dostanie katatonii, gdy mocno naduzyje?
                                                  • amamit Podobno. 04.01.10, 20:18
                                                    Ale raczej jako skutek długiego- niż nadużycia Panie M.
                                                  • marouder.eu To niech spozywa dlugo:) 04.01.10, 20:26
                                                    W stanie katatonii moze byc uzywany jako poreczny wieszak a przebrany,
                                                    uszminkowany i pomalowany lakierem bezbarwnym jako gustowny posag. Np. Indianina.
                                                  • amamit Re: ;) / ntxt 04.01.10, 21:00

• marouder.eu Gdyby go odpowiednio ocewnikowac.. 04.01.10, 21:10
                                                    ..okroplowkowac itp, to ulozony w nogach lozka moglby sluzyc za grzalke w zimne
                                                    noce!
                                                    Przepraszam, ze podchodze tak utylitarnie, ale nie lubie marnotrawstwa!
                                                  • amamit Re: Panie M.! 04.01.10, 21:16
                                                    big_grinDD
                                                  • g-48 Re: marouder.eu nuch 07.01.10, 20:44
                                                    : deutor 04.01.10, 18:58 Dodaj do ulubionych Skasujcie
                                                    Odpowiedz cytując Odpowiedz

multi,nickowy damsko-meski intrygant poslugujacy sie 2,3 komputerami
                                                    w tym samym
                                                    czasie.
                                                    obrobi du..e kazdemu,nawet swojemu wirtualnemu przyjacielowi czy
                                                    przyjaciolce,to
                                                    szuja i gnida z pod krakowskiej wsi rodem.

Czy ta ocena dotarla juz do ciebie czy tez czekasz na potwierdzenie
                                                    od psychiatry?
                                                    A jak malzonka sie czuje przy takim jenteligencie?
                                                  • amamit Re: g... 07.01.10, 21:04
                                                    Szurnąć i ciebie w jedynym języku, który widocznie rozumiesz?
                                                  • g-48 Re: amamit=eunuch mauruder? 07.01.10, 21:26
                                                    amamit napisała:

> Szurnąć i ciebie w jedynym języku, który widocznie rozumiesz?

No amamit to znaczy ze mauruder po obrzezaniu jest w waszym
                                                    mniemaniu kobieta?
                                                  • amamit Re:Jestes dupek g.../ntxt 07.01.10, 21:30

• off_nick Re:Jestes dupek g.../ntxt 07.01.10, 21:34
                                                    amamit napisała:

Nie ruszaj gówna, nie będzie śmierdziało.
                                                  • marouder.eu Wlasnie, niech sobie gie..lezy i marznie.. 07.01.10, 21:45
                                                    ..na wiosne zajma sie nim sluzby oczyszczania miasta.
                                                  • g-48 Re:marouder.eu nuchu 09.01.10, 01:20
                                                    ..na wiosne zajma sie nim sluzby oczyszczania miasta.

Ale mnie na razie sie dobrze wiedzie!Cieplutko przyjemnie!A jak tam
                                                    malzonka alimenty juz zasadzila?
                                            • manny-jestem napewno znasz takie powiedzenie 04.01.10, 19:06
                                              glupiemu sie ustepuje.
                                        • g-48 Re: A teraz ja Maniek 04.01.10, 17:55
                                          dawny Ramirez aka Marouder pozdrawiam w Nowym Roku wszystkich po
                                          urlopie.
                                          >
                                          > Super detektyw z tego krotkiego...
                                          >
                                          > Geniuszem jestem. Potrafie nadaweac z Waszyngtonu i Krakowa w tym
                                          samym czasie.
                                          A pokukaj sobie w duecie z eunuchem moze wam cos wleci do kapelusza.
                                          www.youtube.com/watch?v=JHLd5SrjIFA
                                      • deutor maruda to najwieksza szuja i troll forum GW 04.01.10, 18:58
                                        multi,nickowy damsko-meski intrygant poslugujacy sie 2,3 komputerami w tym samym
                                        czasie.
                                        obrobi du..e kazdemu,nawet swojemu wirtualnemu przyjacielowi czy przyjaciolce,to
                                        szuja i gnida z pod krakowskiej wsi rodem.
                                    • g-48 Re: A ty cr00t.... 04.01.10, 15:05
                                      ...czekasz na Wielki Post zeby troche zamieszac?
                                      • cr00t Re: A ty cr00t.... 04.01.10, 18:17
                                        g-48 napisał:

> ...czekasz na Wielki Post zeby troche zamieszac?

Nie mam czasu na przesiadywanie na necie cale doby. Zycie jest zbyt krotkie i
                                        piekne aby sleczec przed kompem.
                                        Kolejnym gwozdziem programu beda galerie pelne zdjec do ktorych lubie zagladac
                                        wloczac sie po necie . Oczywiscie bez nikow, takie tam sobie do ktorych kazdy
                                        moze sobie wejsc i popatrzec wink))))
                                    • vicky17 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 04.01.10, 16:53
                                      cr00t napisał:

> W tym poscie masz doskonaly przyklad jak nowohuckie badziewie lze jak "bura suk
                                      > a".
                                      > Ona doskonale zna przyczyne dlaczego na polskim_francuzie grajdol sie wyzywa,
                                      > jednak jak rasowa zmija zwija sie i syczy odciagajac twoja uwage od sedna spraw
                                      > y.
                                      >
                                      >

grajdol zawsze musi miec jakies ofiary a ich modus operandi rowniez mozna
                                      okreslic z palcem...
                                      kto do tego grajdolu nalezy to rowniez widac, a mentalnosc wiesniaka polskiego
                                      nie zmienila sie od tysiacleci tak jak i ich kompleksy, wiec i pisac o tym nie
                                      potrzeba. powiem jedno, nie pisz glupot na tematy wiadome, bo po co ci one.
                                      chyba cenisz sie wyzej niz owo badziewie by puszczac mylne info o nich.
                                      • dana33 [...] 04.01.10, 17:01
                                        • off_nick [...] 04.01.10, 17:23
                                          • cr00t Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 04.01.10, 18:11
                                            off_nick napisała:

> Nie dziwota, Vicky prezentuje relatywizm moralny, któren głosi, że nie ma absol
                                            > utnego dobra i zła.
                                            > Dobrem jest to, co jest dobre w odczuciu danej osoby. Ta filozofia idzie w parz
                                            > e z praktykowaną etyką sytuacyjną – poglądem, że cel uświęca środki.
                                            >

A jakie ty wyznajesz zasady moralne, biorac udzial w nagonce na polskiego_francuza ?
                                            Twoja sygnaturka jest tego ewidentnym przykladem.
                                            • g-48 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 04.01.10, 18:33
                                              A jakie ty wyznajesz zasady moralne, biorac udzial w nagonce na
                                              polskiego_franc
                                              > uza ?
                                              > Twoja sygnaturka jest tego ewidentnym przykladem.

Offf nocnikowa to stworzenie ktore wychyla swoj leb ze smietnika i
                                              czasami kliknie na kosz a czasami tylko sie oblize apetycznie jezeli
                                              jej psy zostawia jej cos w puszce.
                • vicky17 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 22:46
                  ariadna-enta napisała:

> crOOt nie nazwę cie bydlakiem
                  > bo nawet na to nie zasługujesz
                  > obślizgłe coś

obslizgle bo pokazuje kim wy jestescie..faktycznie obslizgli jestescie niemozebnie.
                  tego typu smrod moze byc tolerowany tylko w giewu, bo to wasz matecznik. poza
                  nim nie istniejecie.
                  • marouder.eu Szmergiel No 17:)/nt 30.12.09, 22:48

• ariadna-enta Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 31.12.09, 00:17
                    no kim ja jestem rachelka?
                    śmiało nie krępuj się
            • vicky17 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 22:37
              amamit napisała:

> No, ja ciebie tez zapewniam... Sprawy sie nie skoncza juz tak prosto... big_grinDDDDD

nu pewnie machniesz z tego filmik w lodzi, a jesli chodzi o strone muzyczna to
              jakiegos koszer kantora po znajomosci zaprosisz by cie wsparl intelektualnie.
              ty szpiclu to masz manie wielkosci,taka samo silnie dzialajaca na publidcznosc
              jak twe zapewnienia,ze nigdy,przenigdy...
              hehe dziewczynki..cos slabo z wami, moze na nowy rok postanowicie,ze bedziecie
              robic z siebie wiekszego posmiewiska niz w tym roku..
              • melord Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 22:53

amamit napisała:

> No, ja ciebie tez zapewniam... Sprawy sie nie skoncza juz tak prosto...

hehe ..ale jaja
                amamit wczoraj bluzgala, dzisiaj straszy....pewnie na okres swiat
                w piwnicy zamkneli,o suchym pysku trzymali, by ludzi nie straszyla

• vicky17 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 23:04
                  melord napisał:

>
                  >
                  >
                  > hehe ..ale jaja
                  > amamit wczoraj bluzgala, dzisiaj straszy....pewnie na okres swiat
                  > w piwnicy zamkneli,o suchym pysku trzymali, by ludzi nie straszyla
                  >

tez tak mysle..ten szpicel ma juz niezle odloty. czekam kiedy na mojej
                  wycieraczce wyladuje to ja poczestuje czyms normalnym.non koszersmile
                  cos mi tu w tym scenariuszu nie gra, bo wiadomo,ze marudny gnojek nie jest
                  idiota mankiem,a wiec czemu cr00t takie bzdury pisze?
                  • melord Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 23:25

cos mi tu w tym scenariuszu nie gra, bo wiadomo,ze marudny gnojek nie jest
                    idiota mankiem,a wiec czemu cr00t takie bzdury pisze?

pisalem"zaslona dymna" by gruba uspokoic...gotowa pasc,tego jej napewno nikt nie
                    zyczy
                    • vicky17 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 23:28
                      melord napisał:

>

>
                      > pisalem"zaslona dymna" by gruba uspokoic...gotowa pasc,tego jej napewno nikt ni
                      > e
                      > zyczy

nu a kto emerytce moze zle zyczyc..wszak dorabia sobie kobicina by dom utrzymacsmile
                      cala ta zadyma smierdzi od gory do dolu i tyle. tu rozne pacynki skacza, a
                      skacza po to by teatr kukielek nie umarl z nudow.
                      wszak w teatrze rozne kulielki graja rozne role a role zaleza od tego co
                      centrala dzis kazesmile
                      kto by ich nie znal to by ich kupil..
                      zauwaz,ze jak za nacisnieciem guzika nieobecni nagle sa obecnismile
                • amamit Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 23:11
                  No, nie straszy tylko obiecuje. smile
                  I nie kradnij tekstów. Na to, że majaczysz boś głodny już ktoś dzisiaj wpadł...
                  • vicky17 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 23:25
                    amamit napisała:

> No, nie straszy tylko obiecuje. smile
                    > I nie kradnij tekstów. Na to, że majaczysz boś głodny już ktoś dzisiaj wpadł...

no twoje obiecanki szpiclu tyle maja wagi co twoja szmaberecka kutura. to dobre
                    akurat do budki z piwkiem w wielkim miescie lodzi.
                    • amamit Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 23:28
                      goń się kretynko smile
                      • vicky17 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 23:29
                        amamit napisała:

> goń się kretynko smile

ty idz i sie sie wal kulturalnie,bo wyladujesz inaczej jak marudny..na dnie i
                        samotniesmile
                        • marouder.eu Truchlo 17?:)/nt 30.12.09, 23:34

• marouder.eu Ajemsory, mialo byc "T'ruchlo 17?:)"/nt 30.12.09, 23:35

• amamit Re: Ajemsory, mialo byc "T'ruchlo 17?:)"/nt 30.12.09, 23:37
                              big_grinDDDDD
                              • vicky17 Re: Ajemsory, mialo byc "T'ruchlo 17?:)"/nt 30.12.09, 23:39
                                amamit napisała:

> big_grinDDDDD

jak mowie budka z pyfkiem w wielkim miescie lodzi.. to wlasnie poziom waszej
                                koszernej kultury. i chcecie tym podbic swiat a moze uwazacie,ze swiat to wy?
                                faktycznie DDDDDDDD
                                • amamit Re: Ajemsory, mialo byc "T'ruchlo 17?:)"/nt 30.12.09, 23:42
                                  Nie kocham cie. Nawet nie lubie. smile
                        • amamit Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 23:37
                          ty mnie chyba naprawde kochasz smile))
                          widzę, że żyć, Strzyga, beze mnie nie możesz.
                          rozczaruję cię... wolę panów smile))
              • marouder.eu Zabi cycek 17?:)/nt 30.12.09, 23:00

• amamit Strzyga 30.12.09, 23:06
                ciebie nic nie powinno obchodzic,ze zlamalam obietnice dana sobie smile))
                ja mam slaba silna wole smile))
                co do reszty: spier...dal(e)j już znasz smile
                • vicky17 Re: Strzyga 30.12.09, 23:12
                  amamit napisała:

> ciebie nic nie powinno obchodzic,ze zlamalam obietnice dana sobie smile))
                  > ja mam slaba silna wole smile))
                  > co do reszty: spier...dal(e)j już znasz smile

nie dalas jej sobie tylko klapalas przed swiatem a co do reszty to
                  faktycznie..f..u..very much szpiclu.
                  • amamit Re: Strzyga 30.12.09, 23:14
                    wybelkotala:
                    .f..u..very much

aja ciebie nie
                    bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                • marouder.eu " Strzyga, spier...dalej juz znasz":)))))))))/nt 30.12.09, 23:12

• ariadna-enta Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 20:57
            mannny_ramirez to marouder??
            • hasznachszach Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 21:04
              ariadna-enta napisała:

> mannny_ramirez to marouder??

Ten kiblowy - dwa zera w nicku, pie... jak potłuczony. Manny ramirez nie jest
              marouderem. Jestem tego pewien w 100%.
              Spadaj smieciu ze swoimi rewelacjami.
              • ariadna-enta Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 21:08
                wiem,że to dwie różne osoby
                dlatego sie zdziwiłam tymi "rewelacjami"
            • dana33 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 21:05
              ale skad...... ten zlodziej poczty bredzi od rzeczy, jak zawsze zreszta....
              • dana33 mam prosbe...... 30.12.09, 21:19
                ten cr00t piszacy pod x nickami.... zwykly hacker.... uzywajacy podkradzionej i
                przekazanej mu w chamski sposob poczty prywatnej... inaczej mowiac zlodziej
                pospolity, przez miesiac siedzial cicho, a teraz zaczyna znow te swoje brednie...

nie robmy mu drugiego watka na dziesiatki wpisow.... niech bredzi dalej... mnie
                zupelnie nie przeszkadza.... wiem, kto to jest i niech sie facio wali..... big_grin big_grin big_grin
                • pro100 żelazna konsekwencja 30.12.09, 21:41
                  dana33 napisała:

> nie robmy mu drugiego watka na dziesiatki wpisow....

a z 15 nowych wpisów 12 od erekcjan. manipuolo33.
            • marouder.eu Tak, to ja, Maniek:) 30.12.09, 21:32
              Co prawda wlasnie mnie nie ma, bo wyjechalem na kilka dni z Waszyngtonu z
              rodzina, ale co to za roznica dla idioty cr00tasmile
          • aaki nicków ci u nas dostatek 30.12.09, 21:33
            ale i te(nowe) przyjmę na chwałę zwycięstwabig_grin
          • melord Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 21:45
            Do wiadomosci wszystkich, a nie tylko dla wybrancow,
            "manny_ramirez to marouder".

dziwnie wybrana "zaslona dymna"......
            • marouder.eu Ciebie tez sie pierniczkuje, jak Xeniowi-cr00towi? 30.12.09, 21:58
              Moze cos zjedz, bambuko, bo wyglada, ze bez sniadania nadajeszsmile
              • melord Re: Ciebie tez sie, .....-cr00 30.12.09, 22:09
                marouder.eu napisał:

> Moze cos zjedz, bambuko, bo wyglada, ze bez sniadania nadajeszsmile

masz racje czas najwyzszy na sniadanie...
                btw...jak tam twoje wewnetrzne sledztwo?
                dane uspokoj,palpitacji serca dostanie
                • marouder.eu Re: Ciebie tez sie, .....-cr00 30.12.09, 22:15
                  Toz napisalem, w tytule postu, kto to cr00t..Danka wie o jego paru
                  tozsamosciach...choc przyznam, ze ja jej tego nie wyjawialem, sadzac, ze atak
                  kretynerii jest u niego chwilowy.
                • aaki Re: Ciebie tez sie, .....-cr00 30.12.09, 22:16
                  don't forgot blood pressurebig_grin
          • wolna444 Re: Ja zawsze dotrzymuje obietnic 30.12.09, 22:26
            cr00t napisał:

> Pozwalam sobie na publikacje rozporzadzenia numer 2
            >
            >
            > Moi drodzy,
            >
            >
            > Ciesze sie, ze zaczynacie sie wpisywac. Ale mam prosbe.
            napiszcie do mnie na ad
            > res prywatny pod jakim nikiem sie wpisujecie,
            bo jesli jest
            nik, ktorego nie zn
            > am, boje sie, ze to moze byc ktos kto probuje sie "wepchnac" bez
            zaproszenia. O
            > czywiscie dyskrecja zapewniona.
            >
            > Najserdeczniej
            >
            >
            >
            >
            > To pokazuje ze kukulki od samego poczatku planowaly ataki na
            innych userow przy
            > pomocy pacynek
            . Mit o uczciwych intencjach kukulek prysnal
            jak banka mydlana.
            > Jednak dla kogos kto zna scana, a to on byl animatorem tego
            forum to zadna nowo
            > sc.
            >
            >
            > Teraz zwracam sie do osoby ktora wysmarowala donos do siwej na
            moja skromna oso
            > be. Tolerowalem twoja oblude i hipokryzje, jednak ty zamiast to
            docenic wyslale
            > s donos.
            >
            > Do wiadomosci wszystkich, a nie tylko dla wybrancow,
            > "manny_ramirez to marouder".> Zapewniam cie ze to nie
            konczy sprawy.
            >
            >
            wytluscilam co ciekawsze
    • amamit Re: cr00t obiecales cos wiecej! 30.12.09, 23:34
      Jak "pan" cr00cik będzie podskakiwał to ujawnię wszystkie znane mi jego ekenames. Wszystkie. To dopiero będzie wstyd...
      • wolna444 Re: cr00t obiecales cos wiecej! 30.12.09, 23:36
        mossad czy sis amamitz ?

Mein Gott co za gawno uncertain
      • vicky17 Re: cr00t obiecales cos wiecej! 30.12.09, 23:37
        amamit napisała:

> Jak "pan" cr00cik będzie podskakiwał to ujawnię wszystkie znane mi jego ekename
        > s. Wszystkie. To dopiero będzie wstyd...

faktycznie bedzie to wstyd dla ciebie,ze nie dosc ,ze nie dotrzymujesz slowa to
        jeszcze i straszysz jak wsiowa baba jaga.
        cZesiemy sie z niecierpliwosci bluzgajac jak wiesniak krakowski.
        brrrrrrrr
        • amamit Re: cr00t obiecales cos wiecej! 30.12.09, 23:39
          juz ci napisalam...
          nie masz na co liczyc.
          nie kocham ciesmile))
          • marouder.eu Ja tez jej nie kocham! 30.12.09, 23:42
            Pytalem ludzi. W pracy i przypadkowe osoby. Jej nikt nie kochasmile
          • wolna444 Re: cr00t obiecales cos wiecej! 30.12.09, 23:42
            amamitz
            czy ty masz wszystkich w domu ?
            ty tu straszysz ? wiesz ze komuna sie skonczyla i ryj tatowy zostal
            odspawany ?
            • amamit wolna... 30.12.09, 23:46
              du kannst mich am Arsch lecken. smile
              • wolna444 Re: votze amamitz 30.12.09, 23:51

pocaluj mnie w zope, ...wole po slowiansku tlumoku zaciety
                • amamit Re: votze amamitz 30.12.09, 23:52
                  a ja wole po niemiecku. czasem. ty łajno parszywe.
                  • vicky17 Re: votze amamitz 30.12.09, 23:54
                    amamit napisała:

> a ja wole po niemiecku. czasem. ty łajno parszywe.

o jak ammamowitz sie nam ladnie rozwija,jak rolka ubeckiego papieru klozetowego.
                    sama przednia kultura ubecka tu sie wpisuje..od krasnala,poprzez hasbare do
                    mentow lodzkich.
                    • amamit Re: votze amamitz 31.12.09, 00:01
                      belkocz dalej smile
                      i tak cie nie pokocham.
      • pan.scan Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 30.12.09, 23:42
        Przecież ow króciak pod innym nickiem pił ze dziubka strzygi aż orgazmu
        dostawał, i vice versa, zresztą. Strzydze nie przeszkadzało, że jej funfel
        ma w stopce linkę identyfikujacą personalia innego forumowicza. A przecież
        tak swoją obrzydliwą mordę pruje o przestrzeganie zasad. No, ale "któż
        równa do goovvna", żeby polecieć starym Żydem, Sztaudyngerem.
        • amamit Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 30.12.09, 23:48
          ow cr00ciak mial jeden taki nick, ktoremu moze byc wstyd...
          o ile nicki maja...
          • vicky17 Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 30.12.09, 23:53
            amamit napisała:

> ow cr00ciak mial jeden taki nick, ktoremu moze byc wstyd...
            > o ile nicki maja...

nie mow szpiclu.. robisz konkurencje krasnalowi?
            wasi tatusiowe musza byc dumni,ze dzieci poszly w slady ubeckich tradycji.
            • amamit Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 31.12.09, 00:00
              jak ciebie przekonać, żebyś odeszła dwa kroki dalej?
              k...rowo?
              • vicky17 Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 31.12.09, 00:01
                amamit napisała:

> jak ciebie przekonać, żebyś odeszła dwa kroki dalej?
                > k...rowo?

sama zrob wypad, ja sie ciebie prosic komusze g.. nie musze by tu pisac czy nie.
                razem z krasnalem lizcie sobie wasze mordy kapusiowe,bo pasujecie do siebie jak
                krowa do konia wlasnie.
                poszla w maliny...
                • amamit Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 31.12.09, 00:02
                  Dama smile))
            • g-48 Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 31.12.09, 15:20
              nie mow szpiclu.. robisz konkurencje krasnalowi?
              > wasi tatusiowe musza byc dumni,ze dzieci poszly w slady ubeckich
              tradycji.
              Dobrze zes przypomniala pociagne dalej temat emigracji 1968.
          • pan.scan Uwiódł również pod nim Strzygę17 jak nie 30.12.09, 23:54
            przymierzając agent Tomek z CBA?
            • vicky17 Re: Uwiódł również pod nim Strzygę17 jak nie 30.12.09, 23:57
              pan.scan napisał:

> przymierzając agent Tomek z CBA?
              >

ty nie opisuj tu swoich podbojow milosnych po raz 100,bo ile razy mozna
              przerabiac twoje rozterki serca i rozporka.
              mini don juan dla wsi polskiej i o wsi polskiej.
            • amamit Re: Uwiódł również pod nim Strzygę17 jak nie 31.12.09, 00:01
              Wątpie.
              • pan.scan Mniejsza z tym, widać jednak że ten króciak 31.12.09, 00:15
                byle barachła nie bierze, poznał się na stęchłych wdziękach Lady17.

NB - jestem przekonany, że to akcja na zlecenie Strzygi, bo ten króciak
                pisał terminologią charakterystyczną dla Damy z Jackowa, z czasów kiedy
                kukułcze jajo rajcowało ją bardziej od Żydów. Poza gotowaniem pyz trzeba
                jeszcze z czegoś żyć.

PS. Był swego czasu pomysł, żeby na kukułki zaprosić polskiego żabojada -
                jako łącznika ze Strzygą i jej bandą, bo to forum nie dawało im spać po
                nocach i doprowadzało do myśli nieledwie samobójczych. Adminka FŚ spieniła
                się, że na takiego wała swojej zgody nie daje. Vox populi vox dei.
            • wolna444 Re: Uwiódł również pod nim Strzygę17 jak nie 31.12.09, 00:18
              pan.scan napisał:

> przymierzając agent Tomek z CBA?
              >
              ale z ciebie dno ... potwierdzasz tylko moja teze
              • amamit Re: Uwiódł również pod nim Strzygę17 jak nie 31.12.09, 00:32
                Eine dumme Hündin!
                • wolna444 Re: Uwiódł również pod nim Strzygę17 jak nie 31.12.09, 00:41
                  Moj boszsze big_grin
                  no cyrk.
                  Dana wytresuj ich bardziej, wstyd ci przynosza.
                  • amamit Re: Uwiódł również pod nim Strzygę17 jak nie 31.12.09, 00:48
                    Wstyd to, że cię matka ziemia jeszcze nosi... Masz rację...
                    • vicky17 Re: Uwiódł również pod nim Strzygę17 jak nie 31.12.09, 00:53
                      amamit napisała:

> Wstyd to, że cię matka ziemia jeszcze nosi... Masz rację...

no to sie usun jak sie wstydzisz,masz z tym problem ammamowitz? wpiszemy cie do
                      otrzymania medalu darwina,za to,ze jako uzyteczna idiota usunelas sie przed
                      czasem z matki karmicielki ziemi naszej.
                      krasnal juz ten medal za zycia dostal jako starszy z koszernym duplomem
                      rodzinnym wlasnie.
        • vicky17 Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 30.12.09, 23:51
          pan.scan napisał:

> Przecież ow króciak pod innym nickiem pił ze dziubka strzygi aż orgazmu
          > dostawał, i vice versa, zresztą. Strzydze nie przeszkadzało, że jej funfel
          > ma w stopce linkę identyfikujacą personalia innego forumowicza. A przecież
          > tak swoją obrzydliwą mordę pruje o przestrzeganie zasad. No, ale "któż
          > równa do goovvna", żeby polecieć starym Żydem, Sztaudyngerem.
          >
          >

hehe ty o wstydzie to powinienes etiude rewolucyjna napisac,zwazywszy ,ze jestes
          jednym z tych,ktorzy od lat zajmuja sie szpiclowaniem internautow i ujawnianiem
          ich prawdziwych nazwisk na forach giewu.
          ty koomusze badziewie lepiej zamknij dziob bo smrod z niego bucha az przykro
          czytac.a twe maniery to normalny kryminal z pragi.
          • pan.scan Pyyyyyzyyy, gorące pyyyzyyy, ryknęła Strzyga17 31.12.09, 00:03
            pełnym głosem podtykając nachalnie swoje wyroby zgłodniałym klientom
            Bazaru Różyckiego. Wypad, jackowska kretynko.

https://www.zycieposlubie.pl/wp-
content/uploads/2008/12/pyzy_z_miesem.jpg
            • wolna444 Re: Pyyyyyzyyy, gorące pyyyzyyy, ryknęła Strzyga1 31.12.09, 00:19
              osmieszaj sie dalej, jak tam tatulo, ma plany jeszcze od ssmana ?
              • melord Re: Pyyyyyzyyy, gorące pyyyzyyy, ryknęła Strzyga1 31.12.09, 00:28
                wolna444 napisała:

> osmieszaj sie dalej, jak tam tatulo, ma plany jeszcze od ssmana ?

to nowa taktyka hasbary...dzieci potwierdzaja"zeznania" rodzicow
                grubej...meme z kilku obozow uciekala,tate z gett..oboje niemce uratowali przed...
                scana tez krematoria budowal ale palic w nich nie chcial...nie wypadalo
            • marouder.eu Pierwsza klientka Strzygi konsumuje.. 31.12.09, 00:26
              Bazar Rozckiego, kilka miesiecy temu:
              https://www.piekarska.net/userfiles/pyzy2.jpg
              • melord Re: Pierwsza klientka Strzygi konsumuje.. 31.12.09, 00:33
                to nie jest bazar rozyckiego...to gdzies w krakowie musi...
                • vicky17 Re: Pierwsza klientka Strzygi konsumuje.. 31.12.09, 00:37
                  melord napisał:

> to nie jest bazar rozyckiego...to gdzies w krakowie musi...

a myslisz,ze ten moron poza swoja wies sie ruszasmilew koncu stara od niego z
                  jakiegos powodu nawiala, to sobie chlopina wkleja co znajdzie w necie a ze
                  glodny to widac.
                  szanse ma marne bo kto na przyglupiego bidaka poleci..no moze jakas odnoga dany,
                  jak ja przydusismile
              • amamit Re: Pierwsza klientka Strzygi konsumuje.. 31.12.09, 00:33
                Żyje?
                • marouder.eu Nie wiadomo! 31.12.09, 00:44
                  Odmowiono mi informacji na temat stanu zdrowai ciezko i obloznie od miesiecy
                  chorej jako nie spokrewnionemu!
                  • amamit Re: Nie wiadomo! 31.12.09, 01:01
                    Tak myślałam.
                    Poszłam spać.smile
                    • marouder.eu Re: Nie wiadomo! 31.12.09, 01:07
                      Dobrej Nocykiss
                      Milych Snow, Amamitsmile
                      • amamit Re: Nie wiadomo! 31.12.09, 11:26
                        Dobego Dnia Panie M. kiss
                        • gini Re:ale fajnie 31.12.09, 11:42
                          erecek konwulsji dostal, a nasza dzielna amamitka, znowu
                          straszy,moze jakas anatema postraszysz.
            • vicky17 Re: Pyyyyyzyyy, gorące pyyyzyyy, ryknęła Strzyga1 31.12.09, 00:28
              to twoja mame na bazarze je sprzedawala dlatego taki glodny i schamialy tu
              chodzisz bo brak ci bazarowej kultury wlasnie.
          • melord Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 31.12.09, 00:15
            vicky17 napisała:
            > hehe ty o wstydzie to powinienes etiude rewolucyjna napisac,zwazywszy ,ze jestes
            > jednym z tych,ktorzy od lat zajmuja sie szpiclowaniem internautow i
            ujawnianiem ich prawdziwych nazwisk na forach giewu.
            > ty koomusze badziewie lepiej zamknij dziob bo smrod z niego bucha az przykro
            > czytac.a twe maniery to normalny kryminal z pragi.

hehe ..ciezkie czasy dla kapusiow przyszly,spekulowac ida tylko..

kiedys to byla malina..organizowano zjazdy forumowiczow i musial taki szczekac w
            gromadzie,gdy odmawial znano dane personalne...mial
            przechlapane
            namierzano rowniez po adresie serwera...nie daj bog nadawal z jakiejs
            uczelni,redakcji itp...lezal,zaraz ekipa wachaczy pod batuta scana ruszala do boju
            scan to zna...wielu zakablowal,to byla jego pasja i powinnosc...nie wiadomo
            tylko co stalo na pierwszym miejscu
            dzisiaj znow probuje,xenocide namierza...maca ,yudzi,doope innym obrabia ubek
            stary choc wie,ze trzeba szukac wsrod erecjan
            najtrudniej to wlasny smrod(erecjanski) poczuc....scan
            • wolna444 Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 31.12.09, 00:24

Masz racje Melord, mordy tatulowe od koryta odspawane, nic nie
              podskocza - same kompleksy i nedza.
              Coz takim scanikom zostalo, wyzywac kobiety i tluc dzieci wlasne,
              niedobrze sie robi patrzac na ten schylek gawna.
            • amamit Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 31.12.09, 00:25
              Dupa Milordzie, dupa blada smile))
              Bo to xenek ... właśnie smile))
              • wolna444 Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 31.12.09, 00:27
                amamit napisała:

> Dupa Milordzie, dupa blada smile))
                > Bo to xenek ... właśnie smile))

Idz spac votze
                • amamit Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 31.12.09, 00:35
                  Spieprzaj.
              • melord Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 31.12.09, 00:41
                amamit napisała:

> Dupa Milordzie, dupa blada smile))

na slonce radze wyjsc(bez komp.) tylek wystawic,doope opalic by blada nie byla...
                polecam jedno miejsce,radze od juz..

https://www.planetware.com/i/photo/bondi-beach-sydney-ausw626.jpg

> Bo to xenek ... właśnie smile))
                etamm...masz go blizej niz przypuszczasz

• amamit Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 31.12.09, 00:42
                  smile))))
                • vicky17 Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 31.12.09, 00:44
                  melord napisał:

> > Bo to xenek ... właśnie smile))
                  > etamm...masz go blizej niz przypuszczasz
                  >
                  >

haha usmialam sie niezle..ale towarzystwo dostalo bzika bo nie moze namierzyc
                  facia,ktory sie z nimi bawi jak kot z myszka. widac co to za poziom..bazaru
                  balkonowego wlasnie..poweim wam wprost..wracajta "spowrotem" do mame33,bo wstyd
                  tylko przynosicie swoim rodzicom...
                  • wolna444 Re: no obciach 31.12.09, 00:49

bawi sie nimi a uny juz nie wiedza co robic, brawo crOOt smile
                    • melord Re: no obciach 31.12.09, 01:10
                      wolna444 napisała:

>
                      > bawi sie nimi a uny juz nie wiedza co robic, brawo crOOt smile

gruba w schronie uziemilo na amen....nawet rury kanalizacyjne przerzucane z gazy
                      , juz jej nie przeszkadzaja

una kazdemu napotkanemu hamasikowi buzi by dala ,by tylko tego
                      (ssyna jak twierdzi) crota namierzyc...i wreszcie przyzwoicie koszernie opluc
                      • wolna444 Re: no obciach 31.12.09, 01:17
                        melord napisał:

>> gruba w schronie uziemilo na amen....nawet rury kanalizacyjne
                        przerzucane z gaz
                        > y
                        > , juz jej nie przeszkadzaja
                        >
                        > una kazdemu napotkanemu hamasikowi buzi by dala ,by tylko tego
                        > (ssyna jak twierdzi) crota namierzyc...i wreszcie przyzwoicie
                        koszernie opluc

tak ... to cale jejnich zycie, wspolczuc nalezy a nie sie wysmiewac,
                        jak mozesz tak uncertain
            • vicky17 Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 31.12.09, 00:32
              melord napisał:

> scan to zna...wielu zakablowal,to byla jego pasja i powinnosc...nie wiadomo
              > tylko co stalo na pierwszym miejscu
              > dzisiaj znow probuje,xenocide namierza...maca ,yudzi,doope innym obrabia ubek
              > stary choc wie,ze trzeba szukac wsrod erecjan
              > najtrudniej to wlasny smrod(erecjanski) poczuc....scan

scan to wytrawly ubek,tyle,ze niestety jego sila konczy sie na jego podworku.
              cos tak chamskiego to rzadko mozna spotkac,nawet na forach giewu.od lat bawi sie
              w glownego kapo,ba cala grupa sie delektuje tym co wspolnie zdobeda. typowe
              stadio hien i nawet z urody je przypominaja. ten ubek jeszcze rozpisywal sie na
              temat swoich amorow i zabawek,jakie organizowal po to by idiotom ,ktorzy don
              przyszli dupe obrabiac publicznie. co za dno..normalny moralny smietnik.
            • marouder.eu Re: Dla kogo wstyd, dla Strzygi17? 31.12.09, 00:38
              Glupis, Bambuku, az przykrosad
              Od dawna wiedzielismy, ze to Xeniu..ja optowalem za tym, by mu dac jakos wylezc
              z gowna, ktore sam sobie przygotowal i sam w nie wpadl po uszy.
              Okazalo sie, ze jestem naiwny, bo Xeniu, ktorego bywalo, ze dazylem sympatia,
              zdurnial, ze gorzej chyba nie sposob.
              • pan.scan No, nie tylko 31.12.09, 00:51
                xeniu. Po tym, kiedy linkował w sygnaturce dane personalne (co nie
                spotkało się z protestem jego wirtualnej divy, Strzygi), dostał bana na
                nika. Robił wówczas jako xerxys, do czasu, kiedy mu tego nie wypomniałem.
                Zginął. Uruchomił wówczas nika cviii czy jakoś tak. Podobno robi jeszcze
                pod jednym. Wszystkie niki łączy kilka wspólnych rzeczy, o których nie
                będe się tu rozpisywać, zapewne ku nieutulonej rozpaczy Strzygi, z plot
                żyjącego indywiduum.
                Trzeba mieć nieźle narąbane w głowie, żeby tworzyć tyle jaźni.

PS. Manny też miał z nim do czynienia (xenią), ale ten, podpytywany
                ostatnio przez Mannego w temacie - zniknął z horyzontu. Z natłoku wrażeń
                się biedakowi niki pozajączkowały - maruder i manny, oba na "m".
                • wolna444 Re: No, nie tylko 31.12.09, 00:54
                  tatulo ci to powiedzial ?
                • vicky17 Re: No, nie tylko 31.12.09, 00:57
                  pan.scan napisał:

> xeniu. Po tym, kiedy linkował w sygnaturce dane personalne (co nie
                  > spotkało się z protestem jego wirtualnej divy, Strzygi),

w przeciwienstwie do ciebie nie podwachuje gaci kazdego piszacego bo nie zyje
                  forumowymi nickami jak ty. tyle mnie obchodzi czyjas stopka ile ciebie obchodzi
                  co dzieje sie za oceanem.
                  jesli kots cos zlego robi to robi to z siebie samego nie za moim przyzwoleniem
                  pacanie ubecki. my nie tworzymy grupy bo nikt nam za to nie placi by szpiclowac
                  internautow tym zajmuje sie hasbara, do ktorej jak widac nalezysz,ale by nalezec
                  do grona szpicli i sie tym rozkoszowac to trzeba albo byc ubekiem albo miec
                  ubeckie sklonnosci. slowem trzeba byc koszernym patriota a ci na szczescie sa
                  7000km ode mnie ubecki smieciu.
                  • marouder.eu Szczy 17?:)/nt 31.12.09, 01:01

• wolna444 Re: Wiesz Vicki 31.12.09, 01:04

tez sie zdziwilam ze on ma tyle jakichs wiadomosci o xeni o uj wie
                    czym, czy to jego pasja czy juz psychoza.
                    Nigdy nie zastanawialam sie kto co ma w stopce, najwyzej sie
                    zasmialam jak bylo do smiechu, ale jakies roztrzasanie kto kim byl,
                    kto pod jakim nickiem pisze jest mi tak cholernie obce... domyslam
                    sie i czasami dpytam, ale zeby mnie to mialo rajcowac, no
                    luuuudzie ...
                    • vicky17 Re: Wiesz Vicki 31.12.09, 01:12
                      wolna444 napisała:

>
                      > tez sie zdziwilam ze on ma tyle jakichs wiadomosci o xeni o uj wie
                      > czym, czy to jego pasja czy juz psychoza.
                      > Nigdy nie zastanawialam sie kto co ma w stopce, najwyzej sie
                      > zasmialam jak bylo do smiechu, ale jakies roztrzasanie kto kim byl,
                      > kto pod jakim nickiem pisze jest mi tak cholernie obce... domyslam
                      > sie i czasami dpytam, ale zeby mnie to mialo rajcowac, no
                      > luuuudzie ...

ma wiadomosci bo je zbiera od lat,wszak cala ta ich grupa nie robi nic innego
                      jak sajfuje, kopiuje,szpicluje,wacha i potem wspolnie w grupie omawia strategie
                      utracania niewygodnych. kto normalny mialby tyle czasu i ochoty by wachac zycie
                      innych ludzi. w koncu co mnie obchodzi w jakim barlogu gzi sie jakis ubek czy
                      ubeczka..ich posciel i ich smrod.
                      • wolna444 Re: Wiesz Vicki 31.12.09, 01:20
                        vicky17 napisała:

> ma wiadomosci bo je zbiera od lat,wszak cala ta ich grupa nie robi
                        nic innego
                        > jak sajfuje, kopiuje,szpicluje,wacha i potem wspolnie w grupie
                        omawia strategie
                        > utracania niewygodnych. kto normalny mialby tyle czasu i ochoty by
                        wachac zycie
                        > innych ludzi. w koncu co mnie obchodzi w jakim barlogu gzi sie
                        jakis ubek czy
                        > ubeczka..ich posciel i ich smrod.

Zastanawia mnie to, tak po ludzku, czy to badziewie na czele ze
                        scanem sa jeszcze normalni czy juz nie.
                        • vicky17 Re: Wiesz Vicki 31.12.09, 01:23
                          wolna444 napisała:

> Zastanawia mnie to, tak po ludzku, czy to badziewie na czele ze
                          > scanem sa jeszcze normalni czy juz nie.

a kto normalny siedzialby po nocach na forum..no chyba tacy co to maja 6 zone i
                          15 dziecie z niasmile tu sobie odbijaja za swe zyciowe "powodzenie", plus te
                          epiteciki..wszak slownictwo kazdy z tych smieciarzy ma doborowesmile
                          moze kiedys wkleja swe fotki..posmiejemy sie wspolnie z ich szefowasmile
                          • explicit Re: Wiesz Vicki 31.12.09, 02:06

Nie szkoda ci czasu ??? ,...
                            ==================================================================
                            a kto normalny siedzialby po nocach na forum..no chyba tacy co to
                            maja 6 zone i 15 dziecie z nia tu sobie odbijaja za swe
                            zyciowe "powodzenie", plus te epiteciki..wszak slownictwo kazdy z
                            tych smieciarzy ma doborowe moze kiedys wkleja swe fotki..posmiejemy
                            sie wspolnie z ich szefowa
                  • pan.scan Flaaaki, komu flaaaki, wycharczała Strzyga17 31.12.09, 01:10
                    mocno przepitym głosem, czknęła (rzuciło ją nieco na sąsiednie szczęki), i
                    podetknęła Kaźkowi z Zabranieckiej, spod czwórki, talerz z flakamy.

- Denature to musisz sam se skompinowac, szepnęła Kaźkowi do jego
                    wielkiego, fioletowego ucha.
                    Kaziek skinął ze zrozumieniem głową i poklepał ją po żylastych pośladkach:
                    - Nie mogłabyś sie trońku utuczyć, Strzyga? Kość o kość dzwoni, a chłopy
                    lubieją coś pomacać.
                    - IIIIhhhiii, zarżała głupawo Strzyga17, nie wiedząc, co odpowiedzieć.

Konieczność złożenia jednego normalnego zdania przerosła jej możliwości
                    intelektualne.

https://www.gotujmy.pl/ri/34318_flaki-wolowe-szybkie-i-smaczne_0_2.jpg
                    • vicky17 Re: Flaaaki, komu flaaaki, wycharczała Strzyga17 31.12.09, 01:15
                      nic z tego ubecki cmolu,od dawna nie spozywam twych ulubionych..ale wszak kto
                      jak nie ty powinien o tym wiedziec..slabo niuchasz starowino z pragi.
                      chcesz to sie wirtualnie posil a obecnie czekam az moj ryz z hiszpanskim
                      szafranem nabierze kolorow..

i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/christmas2009.jpg
                      • marouder.eu A slyszalem T'ruchlo 17, ze.. 31.12.09, 01:20
                        ..ty te indyczke pozniej w walonku trzymalas, zeby nie wystygla, zanim sie
                        wszyscy zbiora u stolu.
                        Tak mi opowiadal pewien twoj stolownik, ktory zreszta zjadl byl tylko troche
                        salatki.
                    • wolna444 Re: ales ty nedzny cieciu ... N/Tx 31.12.09, 01:18

• cr00t znalazl sie autorytet moralny bertoldi 04.01.10, 18:26
                      pan.scan napisał:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka