Dodaj do ulubionych

Muzulmanskie czadory

10.01.10, 09:22
Lud akwanetowy konserwatywny i niechetny zmianom. I trudno sie z jakas regula przebic wsrod zapamietalych indywidualistow.

Zaryzykuje jednak. Jest kilka nickow, ktorych glownym wkladem do forum jest obrazanie innych i ich prowokowanie. Ich merytoryczny wklad do dyskusji jest zaden.

Odpowiadajac tym nickow utwierdza sie ich w przekonaniu, ze zadne prawa sie do nich nie stosuja. Ze sa wybrani i ze sa lepsi od innych. I kontynuuja ich destruktywna akcje.

Proponuje im nie odpowiadac. Po prostu olewac ich wpisy.

Te bezczelne wpisy sa bowiem jak arabskie czadory. Pokazuja nieumiejetnosci integracji do regul wspolzycia i wzywaja do reakcji.

Zareagujmy zatem.

PF
Obserwuj wątek
    • cepekolodziej Re: Muzulmanskie czadory 10.01.10, 09:48

> wzywaja do reakcji.

To się nazywa, że prowokują.
      • polski_francuz Re: Muzulmanskie czadory 10.01.10, 10:22
        Na takie prowokacje najlepsza odpowiedzia jest milczenie.

PF
        • dana33 Re: Muzulmanskie czadory 10.01.10, 14:58
          znow zadufek otwiera wateczek ad personam, chociaz wszystkim tutaj rozkazuje
          tylko ad rem.....
          ale masz swieta racje, zadufek.... naprawde "Jest kilka nickow, ktorych glownym
          wkladem do forum jest obrazanie innych i ich prowokowanie. Ich merytoryczny
          wklad do dyskusji jest zaden."
          wlasnie nick polski_francuz jest przykladem na prowokowanie, zero merytorycznego
          wkladu do dyskusji i obrazanie innych:

smrod twego gnoju
          szmaciarzu
          bucu
          gowniarzu
          spieprzaj szmaciarski gnojku
          ta szmata, ktory tu smrodzi
          scierwo maruderskie
          Won na FE smierdzielu.
          maly gnojku

dokladnie zadufku..... olewac ciebie i twoje bezczelne wpisy....
          • gini Re: zapieniona33 10.01.10, 15:00
            przytocz troche swoich osiagniec.
            bluzgi
            szantaze
            ujawnianie prywatnych spraw innych
            donosy
            nagonki
            • dana33 Re: zapieniona33 10.01.10, 15:02
              gini zlotko.... nie rozmachuj bezradnie raczkami pod kazdym moim postem, git? big_grin
              • gini Re: zapieniona33 10.01.10, 15:04
                dana33 napisała:

> gini zlotko.... nie rozmachuj bezradnie raczkami pod kazdym moim
                postem, git? :
                > D
                to ty jestes bezradna ty nie wiesz nigdy co odpowiedziec ,wiec sie
                miotasz i wyzywasz a ja sie smieje ))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • dana33 Re: zapieniona33 10.01.10, 15:14
                  a gdzie ja tu cie wyzwalam, serdenko?
                  i znow sie podczepilas.... ty to sie podczepiasz do kazdego postu...
                  tylko ze duzo do powiedzenia nia masz...
                  nudzi ci sie? poczytaj troche wikipedii, przynajmniej znajdziesz cos nowego do
                  wklejenia... big_grin
                  • gini Re: zapieniona33 10.01.10, 15:18
                    dana33 napisała:

> a gdzie ja tu cie wyzwalam, serdenko?

alez skad nigdy sama siebie od kretynek wyzywam.

> i znow sie podczepilas.... ty to sie podczepiasz do kazdego
                    postu...

jest forum od tego by pisac ,wiec pisze.

> tylko ze duzo do powiedzenia nia masz...

problem masz jedynie z odpowiedziami na moje posty,bo jak pan Bog
                    rozum dawal ty stalas w kolejce po kilogramy.

> nudzi ci sie? poczytaj troche wikipedii, przynajmniej znajdziesz
                    cos nowego do
                    > wklejenia... big_grin

no widzisz ja cos czytam cos wklejam, a ty jedynie bluzgasz, klikasz
                    szantazujesz donosisz
                    • dana33 gini zlotko.... 10.01.10, 15:31
                      w tym watku przeciez nie pisalam do ciebie... podczepilas sie nie w piec ni w
                      dziewiec, rzucajac sie na mnie dosc agresywnie.... odpowiedzialam ci uprzejmie,
                      nie wyzywajac cie od niczego... na co odpowiedzialas: "ty nie wiesz nigdy co
                      odpowiedziec ,wiec sie
                      miotasz i wyzywasz a ja sie smieje"

wiec sie uprzejmie zapytalam, gdzie to ja ciebie wyzwalam... twoja odpowiedz
                      znow byla ni w piec ni w dziewiec: "alez skad nigdy sama siebie od kretynek
                      wyzywam."

wiec zlotko, nie miotaj sie i krec z odpowiedzia, tylko napisz mi ladnie, w
                      ktorym poscie tutaj wyzwalam cie od kretynek lub od czegokolwiek, git? big_grin
                      • gini Re: gini zlotko.... 10.01.10, 15:36
                        dana33 napisała:

> w tym watku przeciez nie pisalam do ciebie... podczepilas sie nie
                        w piec ni w
                        > dziewiec, rzucajac sie na mnie dosc agresywnie.... odpowiedzialam
                        ci uprzejmie,
                        > nie wyzywajac cie od niczego... na co odpowiedzialas: "ty nie
                        wiesz nigdy co
                        > odpowiedziec ,wiec sie
                        > miotasz i wyzywasz a ja sie smieje"

nie chodzi tylko o ten watek ,zwracam ci uwage chodzi o cala twoja
                        dzialalnosc forumowa,twojej i grupki.

> wiec sie uprzejmie zapytalam, gdzie to ja ciebie wyzwalam... twoja
                        odpowiedz
                        > znow byla ni w piec ni w dziewiec: "alez skad nigdy sama siebie od
                        kretynek
                        > wyzywam."

powtarzam nie chodzi o ten watek tylko.

> wiec zlotko, nie miotaj sie i krec z odpowiedzia, tylko napisz mi
                        ladnie, w
                        > ktorym poscie tutaj wyzwalam cie od kretynek lub od czegokolwiek,
                        git? big_grin

czytaj wyzej .
                        • dana33 Re: gini zlotko.... 10.01.10, 15:46
                          nie krec, gini zlotko... nie napisalas ze "nie chodzi tylko o ten watek"
                          i wlasnie... jesli nie chodzi tylko o ten watek, tzn. ze w tym watku tez
                          cie wyzywam.... wiec gdzie w tym watku cie wyzywam, gini zlotko? big_grin big_grin big_grin

nu w innych watkach wyzywam od czasu do czasu, ale przewaznie po prostu
                          stwierdzam fakty o kims tam, kto mi sie akurat podstawi... big_grin
                          ty mi sie tez podstawiasz czasami... big_grin big_grin big_grin
                          • gini Re: gini zlotko.... 10.01.10, 15:58
                            dana33 napisała:

> nie krec, gini zlotko... nie napisalas ze "nie chodzi tylko
                            o ten watek"
                            > i wlasnie... jesli nie chodzi tylko o ten watek, tzn. ze w
                            tym watku tez
                            > cie wyzywam.... wiec gdzie w tym watku cie wyzywam, gini
                            zlotko? big_grin big_grin :
                            > D

zapomnialam, ze ty jestes inteligentna inaczej i trzeba ci
                            lopatologicznie tlumaczyc,mnie chodzilo o caloksztalt ,stad moj
                            pîerwszy post.

> nu w innych watkach wyzywam od czasu do czasu, ale przewaznie po
                            prostu
                            > stwierdzam fakty o kims tam, kto mi sie akurat podstawi... big_grin
                            > ty mi sie tez podstawiasz czasami... big_grin big_grin big_grin

o ty mi sie podstawiasz caly czas.zamiast grozic cepowi w jego
                            watku, moglas sie wlaczyc do dyskusji, napisac cos ciekawego o
                            zydach z etiopii czy Indii,przeciez jestes tam na miejscu,wiec czemu
                            nie napisac czegos ciekawego .
                            • dana33 Re: gini zlotko.... 10.01.10, 16:26
                              gini zlotko....
                              ja moge duzo.... ale nie chce.... ja kiedys bylam gotowa z kazdym dystkutowac,
                              ale to sie skonczylo... a z cepowatym fekatym to wogole nie ma dyskusji....
                              facet nie odpowiada na posty... facet broni terroru islamskiego... facet, jak
                              nie wie co odpowiedziec, to znika..
                              tak ze farsztejst... ja na tym forum juz nie dyskutuje, tylko wysmiewam i
                              dokopuje... przyzwyczaj sie... big_grin big_grin big_grin
                              • gini Re: gini zlotko.... 10.01.10, 16:32
                                dana33 napisała:

> gini zlotko....
                                > ja moge duzo.... ale nie chce.... ja kiedys bylam gotowa z kazdym
                                dystkutowac,
                                > ale to sie skonczylo... a z cepowatym fekatym to wogole nie ma
                                dyskusji....

amamit jakos sobie radzi nie zauwazylas?

> facet nie odpowiada na posty... facet broni terroru islamskiego...
                                facet, jak
                                > nie wie co odpowiedziec, to znika..
                                > tak ze farsztejst... ja na tym forum juz nie dyskutuje, tylko
                                wysmiewam i
                                > dokopuje... przyzwyczaj sie... big_grin big_grin big_grin

ja???????ja juz dawno jestem przyzwyczajona .
                                • dana33 Re: gini zlotko.... 10.01.10, 16:38
                                  amamit jest wyjatkowa osoba, a ja tylko zwykla czulentowa...
                                  ja sobie radze z kazdym, tylko nie na sposob amamit, farsztejst gini?
                                  ja po prostu zle wychowana i wale miedzy oczy kazdego, komu sie nalezy i
                                  wystarczy mi tylko raz na odcisk nastapic i nie daruje tego nigdy.... msciwa
                                  jestem, jak to sie mowi... big_grin big_grin big_grin

nu, git.... jak jestes przyzwyczajonak, to nie podczepiaj sie i przestan mi
                                  zwracac uwage.... big_grin big_grin big_grin
                                  • gini Re: gini zlotko.... 10.01.10, 16:47
                                    dana33 napisała:

> amamit jest wyjatkowa osoba, a ja tylko zwykla czulentowa...
                                    > ja sobie radze z kazdym, tylko nie na sposob amamit, farsztejst
                                    gini?

nie radzisz sobie,nie pochlebiaj sobie dana.

> ja po prostu zle wychowana i wale miedzy oczy kazdego, komu sie
                                    nalezy i
                                    > wystarczy mi tylko raz na odcisk nastapic i nie daruje tego
                                    nigdy.... msciwa
                                    > jestem, jak to sie mowi... big_grin big_grin big_grin
                                    >
                                    > nu, git.... jak jestes przyzwyczajonak, to nie podczepiaj sie i
                                    przestan mi
                                    > zwracac uwage.... big_grin big_grin big_grin

forum jest od pisania ,wiec pisze tam gdzie mi sie chce,taka juz
                                    jestem,jeszcze mnie nie poznalas dana,
                                    • dana33 Re: gini zlotko.... 10.01.10, 16:56
                                      gini zlotko.... to wy sobie ze mna nie radzicie... dlatego te wszystkie
                                      wyzywiska na mnie.... ja sobie swietnie radze...
                                      oj poznalam cie, poznalam gini.... i nie zapominam....
                                      • gini Re: gini zlotko.... 10.01.10, 17:33
                                        dana33 napisała:

> gini zlotko.... to wy sobie ze mna nie radzicie... dlatego te
                                        wszystkie
                                        > wyzywiska na mnie.... ja sobie swietnie radze...
                                        > oj poznalam cie, poznalam gini.... i nie zapominam....
                                        >

chyba jeszcze za malo mnie znasz w takim razie.
                                        poza tym nie wyzywaj nie bedziesz wyzywana.
                                        • dana33 Re: gini zlotko.... 10.01.10, 17:44
                                          gini zlotko....
                                          ja juz duza dziewczynka.... wychowuj swoje dzieci, jesli takowe masz..
                                          ode mnie po prostu odstan i nie doczepiaj sie do kazdego, ale to kazdego mojego
                                          postu, nawet nie skierowanego do ciebie... zadowol sie doczepianiem do co
                                          drugiego postu git? big_grin
                                          • gini Re: gini zlotko.... 10.01.10, 17:48
                                            dana33 napisała:

> gini zlotko....
                                            > ja juz duza dziewczynka.... wychowuj swoje dzieci, jesli takowe
                                            masz..
                                            > ode mnie po prostu odstan i nie doczepiaj sie do kazdego, ale to
                                            kazdego mojego
                                            > postu, nawet nie skierowanego do ciebie... zadowol sie
                                            doczepianiem do co
                                            > drugiego postu git? big_grin

ja tez duza dziewczynka i robie to co chce wiec odstan ode mnie .
                                            • dana33 Re: gini zlotko.... 10.01.10, 17:51
                                              gini zlotko..... zauwaz, ze ja sie nie dopisuje do twoich postow, jesli nie sa
                                              skierowane do mnie, albo o mnie... i o tobie raczej nie pisze... ty o mnie
                                              ciagle... wiec odstan ty... nie dopisuje sie do moich postow, jesli nie sa
                                              skierowane do ciebie... bo to wlasnie nazywa sie przystawianie... latasz za mna,
                                              jak kot z pelnym pecherzem... idz i zobacz, czy cie nie ma gdzie indziej... big_grin
                                              • gini Re: gini zlotko.... 10.01.10, 17:57
                                                dana33 napisała:

> gini zlotko..... zauwaz, ze ja sie nie dopisuje do twoich postow,
                                                jesli nie sa
                                                > skierowane do mnie, albo o mnie... i o tobie raczej nie pisze...
                                                ty o mnie
                                                > ciagle... wiec odstan ty... nie dopisuje sie do moich postow,
                                                jesli nie sa
                                                > skierowane do ciebie... bo to wlasnie nazywa sie przystawianie...
                                                latasz za mna
                                                > ,
                                                > jak kot z pelnym pecherzem... idz i zobacz, czy cie nie ma gdzie
                                                indziej... big_grin

danusiu droga mozesz dopisywac gdzie sobie chcesz ,forum jest od
                                                pisania,ja biore przyklad z marudnego.
                    • jola.iza1 Re: zapieniona33 10.01.10, 15:48
                      gini napisała:
                      problem masz jedynie z odpowiedziami na moje posty,bo jak pan Bog
                      > rozum dawal ty stalas w kolejce po kilogramy.
                      >
                      No widzisz Ginusia, warto być zdecydowanym, bo jak ten Twój Pan Bóg dawał, jednym rozum, drugim urodę , to na moje oko stałaś w rozkroku. I mamy teraz efekt, nie załapałaś na nic.
                      Ale nie martw się Ginusia , mnie to rybka, a z tłumu idiotów specjalnie nie wystajesz. Zostań, Ginusiu, zostań tam!
                      • gini Re: zapieniona33 10.01.10, 15:59
                        jola.iza1 napisała:

> gini napisała:
                        > problem masz jedynie z odpowiedziami na moje posty,bo jak pan Bog
                        > > rozum dawal ty stalas w kolejce po kilogramy.
                        > >
                        > No widzisz Ginusia, warto być zdecydowanym, bo jak ten Twój Pan
                        Bóg dawał, jed
                        > nym rozum, drugim urodę , to na moje oko stałaś w rozkroku. I
                        mamy teraz efekt
                        > , nie załapałaś na nic.

piszesz o sobie chyba ja nie staje w rozkroku.

Ale nie martw się Ginusia , mnie to rybka, a z tłumu idiotów
                        specjalnie nie w
                        > ystajesz. Zostań, Ginusiu, zostań tam!

ty za to wystajesz i to duzo zapewniam cie.
                        • jola.iza1 Re: zapieniona33 10.01.10, 16:17
                          gini napisała:
                          > ty za to wystajesz i to duzo zapewniam cie.
                          Ależ ja to wiem Ginusia, bo ja lubię wieszcza, tego, co to ponoć Matkę żydówkę miał:
                          "ty nad poziomy. Wylatuj, a okiem słońca. Ludzkości całe ogromy. Przeniknij z
                          końca do końca. Patrz na dół - kędy wieczna mgła zaciemia ..."
                          Ale rozumiesz gołębico, nie dolecisz.
                          • gini Re: zapieniona33 10.01.10, 16:22
                            jola.iza1 napisała:

> gini napisała:
                            > > ty za to wystajesz i to duzo zapewniam cie.
                            > Ależ ja to wiem Ginusia, bo ja lubię wieszcza, tego, co to ponoć
                            Matkę żydówkę
                            > miał:

a co to ma do rzeczy?najlepsi polscy poeci byli pochodzenia
                            zydowskiego, vide baczynski.

> "ty nad poziomy. Wylatuj, a okiem słońca. Ludzkości całe ogromy.
                            Przeniknij z
                            > końca do końca. Patrz na dół - kędy wieczna mgła zaciemia ..."
                            > Ale rozumiesz gołębico, nie dolecisz.

ty za to dolecisz golabeczko .
                            • haszszachnat No Gini, dość tego pajacowania bo się wtrace 10.01.10, 16:42
                              n/t
                              • gini Re: No Gini, dość tego pajacowania bo się wtrace 10.01.10, 16:48
                                ,haszszachnat napisał:

> n/t
                                a wtracaj sie bertoldi ,daj troche czasu zaczne sie bac.
                                • haszszachnat Re: No Gini, dość tego pajacowania bo się wtrace 10.01.10, 16:53
                                  gini napisała:

> ,haszszachnat napisał:
                                  >
                                  > > n/t
                                  > a wtracaj sie bertoldi ,daj troche czasu zaczne sie bac.
                                  >

Jak mnie rozpoznałasm, arabski matratzu?!!!!!!?
                                  • haszszachnat Polska fhrantza stanął w rozkroku i cieszy się. 10.01.10, 16:55
                                    Napisał dwa nic nie znaczące pościki a tu już damski wrestling na całego. big_grin big_grin big_grin
                                    • marouder.eu Ten flak, Placzus? 10.01.10, 18:18
                                      Zaprawde, mnie tez wydaje sie dziwne, ze panie daja ponosic sie emocjom ku
                                      uciesze tego becwalauncertain
                                      • haszszachnat Re: Ten flak, Placzus? 10.01.10, 18:47
                                        On to własnie, ale wiesz jak to jest, kobiety bardzo rozemocjonowane sa a juz
                                        jak ta bruxelska wejdzie ze swoimi tekstami to mozna mieć chwilowe zaćmienie.smile
                                        • gini Re: Ten flak, Placzus? 10.01.10, 18:51
                                          haszszachnat napisał:

> On to własnie, ale wiesz jak to jest, kobiety bardzo
                                          rozemocjonowane sa a juz
                                          > jak ta bruxelska wejdzie ze swoimi tekstami to mozna mieć chwilowe
                                          zaćmienie.smile

ty masz zacmienie permanentne.
                                          • haszszachnat Re: Ten flak, Placzus? 10.01.10, 18:54
                                            Znów nie rozumiesz. Chwilowe zaćmienie u Dany, że ci odpisuje.
                                            • gini Re: Ten flak, Placzus? 10.01.10, 19:00
                                              haszszachnat napisał:

> Znów nie rozumiesz. Chwilowe zaćmienie u Dany, że ci odpisuje.

a ja napisalam o tobie, i twoim zacmieniu permanentnym.nie ma mowy o
                                              niezrozumieniu.
                                            • dana33 Re: Ten flak, Placzus? 10.01.10, 20:24
                                              juz mi przeszlo..... to rzeczywiscie tylko chwilowe bylo, spowodowane
                                              strasznym kaszlem, jaki mnie meczy od dwoch dni.... big_grin big_grin big_grin
    • marouder.eu Zlosc 10.01.10, 17:31
      ..szkodzi twojej niebywalej pieknosci, Placzusiu!
      • gini Re: Zlosc 10.01.10, 17:34
        marouder.eu napisał:

> ..szkodzi twojej niebywalej pieknosci, Placzusiu!

trollik sie obudzil, jak milo, ze wpadles,zastepowala cie kolezanka
        jola,wieszcza cytowala ,wyobraz sobie!!!
        • marouder.eu Jak milo, droga Giniu, ze .. 10.01.10, 17:50
          ..mi odpowiadaszsmile
          Czy wiesz, ze od wczoraj odpowiadajac mi zarobilas u Placzusia juz ze cztery
          tzw. krechy?!
          • gini Re: Jak milo, droga Giniu, ze .. 10.01.10, 17:55
            marouder.eu napisał:

> ..mi odpowiadaszsmile
            > Czy wiesz, ze od wczoraj odpowiadajac mi zarobilas u Placzusia juz
            ze cztery
            > tzw. krechy?!

no to odpowiem trolliku raz jeszcze bede miala piata.
            poza trollowaniem umiesz napisac normalny post jeszcze?
            • marouder.eu Re: Jak milo, droga Giniu, ze .. 10.01.10, 17:58
              W watku Placzusia, ktory mi m.in poswiecil?
              Nie, nie bede w tym watku wypisywal normalnych postow, Ginismile
              • gini Re: Jak milo, droga Giniu, ze .. 10.01.10, 18:22
                marouder.eu napisał:

> W watku Placzusia, ktory mi m.in poswiecil?
                > Nie, nie bede w tym watku wypisywal normalnych postow, Ginismile

a gdzie ty w ogole piszesz normalne posty?lazisz jedynie za
                francuzem jak ciota
                • haszszachnat Re: Jak milo, droga Giniu, ze .. 10.01.10, 18:49
                  Miałabyś racje gdyby to był Francuz, ale to polski Francuz jest, to jak
                  demokracja socjalistyczna - ani demokracja ani socjalizm. Ni pies ni wydra ino
                  szuja ostatnia big_grin
                  • gini Re: Jak milo, droga Giniu, ze .. 10.01.10, 18:52
                    haszszachnat napisał:

> Miałabyś racje gdyby to był Francuz, ale to polski Francuz jest,
                    to jak
                    > demokracja socjalistyczna - ani demokracja ani socjalizm. Ni pies
                    ni wydra ino
                    > szuja ostatnia big_grin

o teraz juz mamy dwa trolliki,skoczcie po posilki, bo w formie dzis
                    jestem.
                    • haszszachnat Re: Jak milo, droga Giniu, ze .. 10.01.10, 18:58
                      Dziś twoja forma będzie pusta, podobnie jak wczoraj, przedwczoraj, miesiąc temu
                      czy rok temu. Tak samo bedzie jutro, pojutrze, za miesiąc i za rok. Ta taką
                      starą i do tego głupią formę chętnych nie znajdziesz. Nawet stary arab splunie
                      na twoj widok.
                      Na dzis wystarczy moich względów.
                      Papatki.

bertoldi big_grin
                      • gini Re: Jak milo, droga Giniu, ze .. 10.01.10, 19:01
                        haszszachnat napisał:

> Dziś twoja forma będzie pusta, podobnie jak wczoraj, przedwczoraj,
                        miesiąc temu
                        > czy rok temu. Tak samo bedzie jutro, pojutrze, za miesiąc i za
                        rok. Ta taką
                        > starą i do tego głupią formę chętnych nie znajdziesz. Nawet stary
                        arab splunie
                        > na twoj widok.
                        > Na dzis wystarczy moich względów.
                        > Papatki.
                        >
                        > bertoldi big_grin

szkoda, ze musisz juz leciec, lubie jak ty jestes dyzurnym,naprawde.
                        • haszszachnat Re: Jak milo, droga Giniu, ze .. 10.01.10, 19:33
                          No, no, bo jeszcze mnie polubisz a ja nie mogę do tego dopuścić będąc na słuzbie.big_grin
    • ewa8a Re: Muzulmanskie czadory 10.01.10, 19:13
      polski_francuz napisał:
      > Te bezczelne wpisy sa bowiem jak arabskie czadory

A mnie tytuł twojego wątku skojarzył się z całkiem z czymś innym.
      Mam wrażenie, że kiedy z kulturalnego i przemądrzałego pana ( typ
      Smerfa Ważniaka) przepoczwarzasz się w prostaka, rzucającego
      szmatami, zakładasz czador i wmawiasz sobie, że to wcale nie ty.
      Kiedy już zdejmiesz czador umoralniasz i utyskujesz nad forumowym
      chanstwem.
      • polski_francuz Re: Muzulmanskie czadory 10.01.10, 19:56
        "A mnie tytuł twojego wątku skojarzył się z całkiem z czymś innym."

Watek jest o braku integracji

"Kiedy już zdejmiesz czador umoralniasz i utyskujesz nad forumowym
        chanstwem."

Sprobuj moze na temat. A nie o mnie.

PF
        • gini Re: francuz 10.01.10, 20:08
          im bardziej pokazesz, ze Cie drazni to lazenie za Toba tym wiecej
          beda lazic.wiem, ze to trudne ,ale trzeba sie przelamac, kliknij
          sobie ile razy pisza o mnie "materac arabski" ,a co mi do tego,
          niech sobie pisza.
          zadaniem trolla jest to by zniechecic kogos do pisania, nie daj sie.
          zwrocilam ci uwage,bys troche wyhamowal w "szmatach" itp...
          bo zaraz leca na moderacje i placza, ze ich obrazasz, pozniej za
          kare tobie tna watki
          • polski_francuz Czadory 10.01.10, 20:27
            "im bardziej pokazesz, ze Cie drazni to lazenie za Toba tym wiecej
            beda lazic"

Z chamstwem forumowym jest jak z czadorami. Damy go nie zdejma jak otoczenie nie
            bedzie na czadory zwracalo uwagi. Wrecz przeciwnie, uznaja to za zwyciestwo i
            pojda dalej w opanowaniu twojej duszy.

Trzeba kiedys powiedziec basta.

PF
            • haszszachnat Re: Czadory 10.01.10, 20:29
              O czym ty bredzisz pi...lizie za dyche?
              =======================================
              > Trzeba kiedys powiedziec basta.
            • vicky17 Re: Czadory 10.01.10, 20:30
              polski_francuz napisał:

> Trzeba kiedys powiedziec basta.
              >
              > PF

zgoda,tylko tu wlasnie chodzi o metody powiedzenia basta, ktore i ja i gini
              uwazamy,ze masz niesluszne i nieskuteczne.
              nie mozesz walczyc na publicznym forum z oplacanymi chuliganami za pomoca
              twoich metod. nie tedy droga i nie masz szans wygrania.

cyryl jest dobry tylko zmien metody..smile
              • polski_francuz Re: Czadory 10.01.10, 20:34
                "cyryl jest dobry tylko zmien metody"

Po to jest watek by podyskutowac. Sprecyzuj jak chcesz by olewanie stalo sie
                skuteczne. A to przeciez jest proponowana przez was metoda.

PF

• vicky17 Re: Czadory 10.01.10, 20:41
                  polski_francuz napisał:

> "cyryl jest dobry tylko zmien metody"
                  >
                  > Po to jest watek by podyskutowac. Sprecyzuj jak chcesz by olewanie stalo sie
                  > skuteczne. A to przeciez jest proponowana przez was metoda.
                  >
                  > PF
                  >

kazdy ma wlasne drogi i swoje postepowania. ja olewam zupelnie pare nickow, te
                  najbardziej chamskie,a z reszta jak mam ochote to "wymienie" pare zdan,ale to
                  ty, nie oni powinni to kontrolowac.
                  poza tym nie traktuje forum jako nic innego niz jest,czyli nie mozna tego brac
                  powaznie i dopuscic bys sie kims przejmowal,czy zdanie paru traktowal jako
                  wykladnik czegossmile
                  • polski_francuz Laser a elektron swobodny 10.01.10, 20:56
                    "kazdy ma wlasne drogi i swoje postepowania"

Koherencja fotonow podczas akcji lasera wiecej moze niz elektron swobodny.

PF
                    • ariadna-enta Re: Laser a elektron swobodny 10.01.10, 21:01
                      a Ty francuz jesteś elektron w stanie podstawowym czy wzbudzonym?
                    • vicky17 Re: Laser a elektron swobodny 10.01.10, 21:04
                      polski_francuz napisał:

> "kazdy ma wlasne drogi i swoje postepowania"
                      >
                      > Koherencja fotonow podczas akcji lasera wiecej moze niz elektron swobodny.
                      >
                      > PF

ja raczej o ruchach browna,jesli juzsmile
                      • polski_francuz Re: Laser a elektron swobodny 10.01.10, 21:12
                        Nich ci beda ruchy Browna. Tu trza wiecej koherencji bo siem damy wyrolowac.

Nara

PF
                        • vicky17 Re: Laser a elektron swobodny 10.01.10, 21:17
                          polski_francuz napisał:

> Nich ci beda ruchy Browna. Tu trza wiecej koherencji bo siem damy wyrolowac.
                          >
                          > Nara
                          >
                          > PF

nie uzyskasz jej z grupa wolno myslacych i niezorganizowanych ludzi,dlatego
                          ruchy browna akurat sa tu bardziej "na czasie".
                          nara ja tez uciekam, bo czas grzbiet przewietrzycsmile
            • dana33 Re: Czadory 10.01.10, 21:07
              brawo zadufku!!! powiedz basta!!!!

zobaczymy efekty... big_grin big_grin big_grin
        • ewa8a Re: Muzulmanskie czadory 11.01.10, 07:21
          polski_francuz napisał:
          > Sprobuj moze na temat. A nie o mnie.

Toteż ja właśnie piszę na temat. Wszak piszę o czadorze, a nie o
          Powstaniu Listopadowym czy wypieku chleba.
          Ale dla ciebie pisanie na temat oznacza pisanie pod twoje dyktando
          i zgodnie z linią, którą sam obrałeś.
          • polski_francuz Re: Muzulmanskie czadory 11.01.10, 07:27
            Ale dla ciebie Kazdy jest subiektywny.
            ...Pod dyktando... - bez przesady. ...zgodnie z linia... - zgodnie
            z propozycja.

I jeszcze jedna odpowiedz spozniona na twoj poprzedni post. I normalny czlowiek,
            jak sie go prowokuje, przestaje byc normalny.

Nie zdarzylo ci sie to nigdy byc prowokowana?

Goodday

PF
            • ewa8a Re: Muzulmanskie czadory 11.01.10, 11:36
              polski_francuz napisał:
              > I normalny czlowiek, jak sie go prowokuje, przestaje byc normalny.

Wszystko zależy od tego, czy ma klasę.
              • rycho7 Re: Muzulmanskie czadory 11.01.10, 11:41
                wa8a napisała:

> Wszystko zależy od tego, czy ma klasę.

Ci z klasa tradycyjnie wysylali umyslnych z lagami. Lubisz tych w bialych
                rekawiczkach?
                • ewa8a Re: Muzulmanskie czadory 11.01.10, 11:44
                  Mieć klasę nie oznacza bycia łotrem w białych rękawiczkach.
                  • rycho7 Re: Muzulmanskie czadory 11.01.10, 11:48
                    ewa8a napisała:

> Mieć klasę nie oznacza bycia łotrem w białych rękawiczkach.

To zalezy od woli przezycia. Uwielbiam pogrzeby zwyciezcow moralnych. Ty jestes
                    strasznie wyrywna do pierwszenstwa rzucania kamieniem. Dewotka musi.
                    • ewa8a Re: Muzulmanskie czadory 11.01.10, 11:53
                      rycho7 napisał:
                      >Dewotka musi.

Czuję się zdemaskowana.
              • polski_francuz Postawmy inne pytanie 11.01.10, 14:44
                po co prowokowac normalnego? Jak myslisz?

PF
                • rycho7 Re: Postawmy inne pytanie 11.01.10, 15:10
                  polski_francuz napisał:

> po co prowokowac normalnego? Jak myslisz?

Aby wykryc profesionalistow odpornych na prowokacje.

Judki maja tysiaclecia doswiadczen zabawy w te klocki. Przypowiesc o Samsonie.
                  • ariadna-enta Re: Postawmy inne pytanie 11.01.10, 15:19
                    czytając rycha to jakbym jakiegos naziste z czasów Hilera słyszała
                    kubek w kubekk to samo
                    nawet ostateczne rozwiazanie mu sie "nieopatrznie " wymsknęło

• polski_francuz Re: Postawmy inne pytanie 11.01.10, 15:21
                    Z prowokacja jest jak z torturami. Wszystko zalezy od jakosci. I tak, kazdy sie
                    na jakas prowokacje da nabrac i kazdy jakiejs torturze ulega.

Z malenka poprawka. Sztuka prowokacji bytow wirtualnych jeszcze w powijakach.
                    Likwiduje sie taki byt w 30 sekund poprzez wygaszanie. I juz go nie ma tak,
                    jakby go nigdy nie bylo.

PF
                    • dana33 Re: Postawmy inne pytanie 11.01.10, 15:34
                      zadufku..... jest, jest.... tylko ty sie ludzisz, ze go nie ma... ale
                      podczytujesz oczywiscie, bo cie ciekawosc zzera.... i odgaszasz... potem znow
                      niby wygaszasz, ale znow odgaszasz... tak sie wlasnie bawisz sam ze soba.... jak
                      gupi jakis... big_grin big_grin big_grin
    • mamzerek Re: Muzulmanskie czadory 10.01.10, 19:37
      jest tu tez kilku forumowiczow ktorzy bezsprzecznie sa umyslowo
      niedorozwinieci.

zareagujmy zatem i przestanmy z nimi dyskutowac, poniewaz takie
      dyskusje nigdy do niczego nie doprowadza.
    • vicky17 Re: Muzulmanskie czadory 10.01.10, 19:54
      polski_francuz napisał:

> uktywna akcje.
      >
      > Proponuje im nie odpowiadac. Po prostu olewac ich wpisy.
      >
      > Te bezczelne wpisy sa bowiem jak arabskie czadory. Pokazuja nieumiejetnosci int
      > egracji do regul wspolzycia i wzywaja do reakcji.
      >
      > Zareagujmy zatem.
      >
      > PF
      >

pf jestes od wielu lat na forach gazety i doskonale wiesz,ze od wielu lat te
      same osoby nalatywaly na wiele nickow, robiac najgorszej masci burdy i wirtualne
      wojny. wtedy niestety ty ich nie bojkotowales,ba starales sie wielu z nas
      przetlumaczyc,ze warto rozmawiac,nawet z takim szlamem. sporo z nas nie rozmawia
      z paroma nickami,ale nie sadze by warto bylo bawic sie w dyrygenta i mowic innym
      co maja a czego nie maja robic.
      po pierwsze kazdy z nas jest dorosly i sam decyduje gdzie,z kim i jak ma ochote
      pisac, po drugie kazdy z nas odpowiada tu za siebie, bo w przeciwienstwie do
      hasbary szmabereckiej nie piszemy tu jako grupa i nie lubimy miec mentalnosci
      stada baranow z przewodnikiem.
      dawno juz proponowalam ci olanie tej chuliganerii,ale rozpoczynajac watki jak
      ten coraz bardziej ich dokarmiasz wlasnie.
      a na koniec ich kultura nie pachnie czadorem tylko mycka, a jesli juz o
      kobietach mowa to co najwyzej wygolona glowa z dosc niemodna peruka.
      • polski_francuz Polprzewodnik 10.01.10, 20:09
        "wtedy niestety ty ich nie bojkotowales,ba starales sie wielu z nas
        przetlumaczyc,ze warto rozmawiac,nawet z takim szlamem."

Czas nauki czas bledow. Nawet Einstein sie rachunkow uczyl.

"nie piszemy tu jako grupa"

Jest to grupa ludzi chcacych dyskutowac. Do niej zwracam. I, moim zdanie, trzeba
        jako grupa zadzialac.

"z przewodnikiem"

Z polprzewodnikiem, jesli juzsmile. A tak naprawde z propozantem. Nic wiecej.

"dawno juz proponowalam ci olanie tej chuliganerii"

Zmienily sie warunki brzegowe. Olanie juz nie wystarczy.

PF

• vicky17 Re: Polprzewodnik 10.01.10, 20:14
          polski_francuz napisał:

> Zmienily sie warunki brzegowe. Olanie juz nie wystarczy.
          >
          > PF
          >
          >
          jak najbardziej wystarczy,tylko trzeba byc konsekwentnym. nic sie nie zmienilo
          na zadnym forum od lat,bo za wieloma z nas tupcza te same trolle hasbary. musisz
          zrozumiec,ze oni tu pracuja a my nie, i dlatego tez to my powinnismy ich olewac
          (czytaj nie dokarmiac ich w zaden sposob) a po jakims czasie beda znudzeni
          tupaniem za samym soba.
          od wielu tygodni tego nie robisz i dlatego nieomalze jestes juz ostatnim
          mohikaninem za ktorym lazasmile
          • polski_francuz Re: Polprzewodnik 10.01.10, 20:32
            "ze oni tu pracuja a my nie"

No wlasnie. Chamstwo pogarsza moja rozrywke i dlatego mu jestem przeciwny.

Myslisz, ze ich pracodawcy z takich rezultatow moga byc zadowoleni? To powiedz
            jakie mogly byc cele i co zostalo z nich osiagniete.

"ostatnim mohikaninem"

Ostatnim Zmudzinem raczejsmile

PF
            • vicky17 Re: Polprzewodnik 10.01.10, 20:38
              polski_francuz napisał:

> "ze oni tu pracuja a my nie"
              >
              > No wlasnie. Chamstwo pogarsza moja rozrywke i dlatego mu jestem przeciwny.
              >
              > Myslisz, ze ich pracodawcy z takich rezultatow moga byc zadowoleni? To powiedz
              > jakie mogly byc cele i co zostalo z nich osiagniete.

cel hasbary to zniszczyc kazda krytyke izraela,za pomoca dowolnych metod. owszem
              na forach agory im sie to udalo, gdzie indziej absolutnie nie,gdzy tam nie maja
              takich ukladow z adminami,a ni przyzwolenia od nich by w ten sposob gnoic ludzi.
              tu siwa im pozwala na dowolne wyskoki,ale wplywy siwej koncza sie na gazecie.
              >
              • polski_francuz Re: Polprzewodnik 10.01.10, 20:53
                "cel hasbary to zniszczyc kazda krytyke izraela,za pomoca dowolnych metod"

No i co z tym zniszczeniem? Udalo sie?

PF
                • vicky17 Re: Polprzewodnik 10.01.10, 20:58
                  polski_francuz napisał:

> "cel hasbary to zniszczyc kazda krytyke izraela,za pomoca dowolnych metod"
                  >
                  > No i co z tym zniszczeniem? Udalo sie?
                  >
                  > PF

popatrz na swiat a znasz chyba odpowiedz. w koncu jakie metody taki rezultat
                  koncowy,a jakie metody oni popieraja to widac. jesli jestes prostym chamem to
                  chyba docieraja do ciebie tego typu zagrywki,ale jesli nie..to kazdy slepy widzi
                  co osiagnietosmile
                  radze ci pewnych nickow wogole nie otwierac,chyba,ze sporadycznie wlasnie, bo po
                  co masz rozmawiac z jakimis podrzednymi kuchtami ,czy "pracownikami naLukowymi"
                  z lil harvard on the hillsmile
                  • marouder.eu Wiec proponujesz Placzusiowi, by.. 10.01.10, 21:11
                    ..nie tylko z toba, kuchta, nie rozmawial ale tez by nie rozmawial sam ze soba,
                    to jest z podrzednym pracownikiem naukowym Lille2?

vicky17 napisała:

bo po co masz rozmawiac z jakimis podrzednymi kuchtami ,czy "pracownikami
                    naLukowymi"
                    > z lil harvard on the hillsmile
          • dana33 Re: Polprzewodnik 10.01.10, 20:36
            spoko rochellinska..... laze za kazdym z was i sprawdzam....
            i klikam... big_grin big_grin big_grin
            • off_nick Re: Polprzewodnik 10.01.10, 20:42
              dana33 napisała:

Ja nie sprawdzam tylko natychmiast klikam wink
              • dana33 Re: Polprzewodnik 10.01.10, 21:12
                nu, ja mam prosto.... zaznaczylam ta grupeczke na zielono i od razu widze.... big_grin
                big_grin big_grin
                • off_nick Re: Polprzewodnik 10.01.10, 21:21
                  dana33 napisała:

Ale na zielono to przyjaciele są.
                  Zatem przyjaciół wyklikujesz?wink
                  • gini Re: zalozyciela watku 10.01.10, 21:44
                    uprzejmie przepraszam, ze wyklocalam sie tu z kilkoma innymi
                    trollami, no coz ja tez trollica jestem.
                    • polski_francuz Re: zalozyciela watku 10.01.10, 21:48
                      "uprzejmie przepraszam"

Szczera skrucha to poczatek pojednania.

Staram sie Ciebie przekonac z naleznym Ci szacunkiem.

A+

PF
                      • gini Re: zalozyciela watku 10.01.10, 21:58
                        polski_francuz napisał:

> "uprzejmie przepraszam"
                        >
                        > Szczera skrucha to poczatek pojednania.
                        >
                        > Staram sie Ciebie przekonac z naleznym Ci szacunkiem.
                        >
                        > A+
                        >
                        > PF

wiesz ty sobie chyba ze mnie zartujesz, owszem wyklocalam sie tu z
                        trollami, ale jak nie zauwazyles, ze w pierwszym poscie dana
                        zaatakowala ciebie a ja ja ,to znaczy, ze cos nie tak .to ja
                        nadstawiam tylek, a ty spokojnie przyjmujesz moje przeprosiny?
                        no i dobrze ,mi tak za malo widac dostalam kopniakow,od tych,
                        ktorych bronilam skoro sie nic nie nauczylam.
                        ale teraz koniec.ja sobie radze sama, to niech i kazdy sobie radzi
                        sam.szczegolnie mezczyzni.
                        a pisac bede z kim chciala i co bede chciala .
                        powodzenia,wiecej mnie w zadnym swoim watku nie zobaczysz.
                        • polski_francuz Re: zalozyciela watku 10.01.10, 22:01
                          "wiesz ty sobie chyba ze mnie zartujesz"

Szczerze mowiac to myslalem, ze Ty sobie zartujesz.

No to na mnie kolej zeby szczerze przeprosic. Z nadzieja, ze juz sie nie gniewasz.

Pozdro

PF
                        • ariadna-enta Re: zalozyciela watku 10.01.10, 22:02
                          chyba mam zwidy
                          francuz nawija o potrzebie sczeraj skruchy
                          co on jest konfesjonał od pouczania innych?
                        • marouder.eu Re: zalozyciela watku 10.01.10, 22:03
                          Czy teraz juz wiesz, Gini, skad wziely sie placzusiowae ksywki "rozdetek" i
                          "zadufek"?smile
                          Widzialas kiedys podobnie egocentrycznego osobnika meskiej plci?smile)
                        • vicky17 Re: zalozyciela watku 10.01.10, 22:08
                          gini napisała:

> sam.szczegolnie mezczyzni.
                          > a pisac bede z kim chciala i co bede chciala .
                          > powodzenia,wiecej mnie w zadnym swoim watku nie zobaczysz.

glosniej to mow bo swiat cie nie slyszy..a popisujesz sie jak kukulka wlasnie.

co za teatr, chyba czekasz,zeby dana cie pochwalila, no i doczekasz sie, bo
                          chyba o to chodzilo prawda?
                          • gini Re: zalozyciela watku 10.01.10, 22:13
                            vicky17 napisała:

> gini napisała:
                            >
                            >
                            > > sam.szczegolnie mezczyzni.
                            > > a pisac bede z kim chciala i co bede chciala .
                            > > powodzenia,wiecej mnie w zadnym swoim watku nie zobaczysz.
                            >
                            > glosniej to mow bo swiat cie nie slyszy..a popisujesz sie jak
                            kukulka wlasnie.

przedtem bylo zle bo pisalam z trollami, teraz znowu zle

>
                            > co za teatr, chyba czekasz,zeby dana cie pochwalila, no i
                            doczekasz sie, bo
                            > chyba o to chodzilo prawda?

na niczyje pochwaly nie czekam ani na twoje ani na dany ,a tym
                            bardziej na przyzwolenia co mam pisac i gdzie .
                            • vicky17 Re: zalozyciela watku 10.01.10, 22:16
                              gini napisała:

> na niczyje pochwaly nie czekam ani na twoje ani na dany ,a tym
                              > bardziej na przyzwolenia co mam pisac i gdzie .

wlasnie ,wlasnie..znowu nie na temat a oklaski juz sa,na kazdym twoim
                              watku.wszak teatrzyk dopiero sie rozkreca a ty grasz tu pierwsza role. niedlugo
                              ci kaza bisowac, wszak przejelas sie rola nie na zarty.
                              nie ma to jak samookreslanie sie co wpis...wszak mozemy zapomniec o co ci biega.
                              • dana33 nu rochellinska..... 10.01.10, 23:01
                                piszesz tutaj od lat te twoje slogany, ze to niby rozdaje wszystkim wskazowki co
                                i jak maja pisac... a tu prosze.... widzimy twoje slabe proby naprowadzic gini
                                na "wlasciwe" tory w spojrzeniu na islam...
                                spoko rochellinska.... gini ma odpowiednie spojrzenie na islam, ktore tobie sie
                                nie podoba, ale ma inne spojrzenie na zydow, ktorym jestes zachwycona... tak ze
                                przyjdzie kolej gini popluc na zydow.. big_grin

i prosze.... jak tylko cos nie po twojej linii, to nagle gini tez kukulka?
                                widzisz idiotko, jak to u ciebie pracuje? kto nie z toba, i to w kazdym temacie,
                                to juz wrzask z twojej strony... big_grin big_grin big_grin
                            • off_nick Re: zalozyciela watku 10.01.10, 22:17
                              gini napisała:
                              > na niczyje pochwaly nie czekam ani na twoje ani na dany ,a tym
                              > bardziej na przyzwolenia co mam pisac i gdzie .

A co Ty taka bojowa dzisiaj jesteś?
                              • gini Re: zalozyciela watku 10.01.10, 22:30
                                off_nick napisała:

> gini napisała:
                                > > na niczyje pochwaly nie czekam ani na twoje ani na dany ,a tym
                                > > bardziej na przyzwolenia co mam pisac i gdzie .
                                >
                                >
                                > A co Ty taka bojowa dzisiaj jesteś?
                                >
                                > tylko dzis?zawsze jestem.niedoceniasz mnie .
                                • wolna444 Re: zalozyciela watku 10.01.10, 22:34
                                  gini napisała:
                                  > > tylko dzis?zawsze jestem.niedoceniasz mnie .
                                  >
                                  >
                                  Niektorzy dostaja bzika od tego

wiadomosci.onet.pl/1592645,2678,1,psychoza_kontrolowana,kioskart.html

a niektorzy od forum ...

Dobranoc.
                          • marouder.eu Ja uwazam, Vickciu, ze... 10.01.10, 22:18
                            ..to, co w zyciu wychodzilo ci najlepiej, to przechadzki w rzedach mlodych
                            ziemniakow i wydziobywanie stonki!
                            Niech nikt nie mowi, ze jest inaczej!
                            • g-48 Re: Kochlany maurydelku. 10.01.10, 22:34
                              ..to, co w zyciu wychodzilo ci najlepiej, to przechadzki w rzedach
                              mlodych
                              > ziemniakow i wydziobywanie stonki!

A moze tylko glupoli z spod krakowskiej roli.
                            • melord Re: Ja uwazam, Marudziu, ze... 10.01.10, 23:40
                              ..to co w zyciu wychodzilo ci najlepiej,to intrygi
                              wiedzialem,ze jestes w tym dobry...ale nie az tak dobry.

Kiedy gram w bridza i przegrywam,obwiniam wszystkich i wszystko(gram w
                              klubach)...nigdy partnera choc popelnia szkolne bledy.
                              Zwracam czasami delikatnie uwage,ze....ale dalej je popelnia,uparty jest.
                              Jak kiedys sie naprawde wqr..zmienie partnera,zona jest przeciwna,lubi
                              go...zmienie ich oboje

a teraz to chyba juz pojde na plaze...
                              • amamit Re: uwazam Milordzie, ze... 10.01.10, 23:54
                                to dobry pomysl. idz lepiej na plaze. carem nie bedziesz.
                                • melord Re: uwazam Milordzie, ze... 10.01.10, 23:59
                                  nie chce byc carem,chce wygrywac wspolnie z partnerem....

ide......zona ciagle w lazience,na plaze sie szukuje??
                                  • amamit Re: uwazam Milordzie, ze... 11.01.10, 00:10
                                    bawcie sie dobrze.
                                  • ariadna-enta Re: uwazam Milordzie, ze... 11.01.10, 15:09
                                    ludzie się mają dobrze na plazę sobie idą
                                    latem to po pół godzinie leżenia na plazy mam dosyc
                                    a teraz krołestwo za posiedzenie na słoneczku gdzieś nad wodą.)
                  • dana33 Re: Polprzewodnik 10.01.10, 21:57
                    ja te kolory troche zweckentfremdet zrobilam, jak mowia niemce.. smile
                    • haszszachnat Re: Polprzewodnik 10.01.10, 22:06
                      sciana, big_grin
    • rycho7 koszernosc anty-asymilacyjna 11.01.10, 10:34
      polski_francuz napisał:

> Pokazuja nieumiejetnosci integracji do regul wspolzycia i wzywaja do reakcji.
      >
      > Zareagujmy zatem.

Narod Wybrany staje na glowie aby sie nie zasymilowac. Jednym ze sposobow jest
      wzniecanie pogromow, poprzez prowokowanie debilnych gojow. Pogrom sluzy
      zwieraniu szeregow obroncow oblezonej twierdzy. Drapiezniki likwiduja przeciez
      osobniki slabsze, ktore nie nadazaja za stadem.

Wszelkie reakcje sa wiec tym czego Narod Wybrany chce. Temu sluzy hasbara.

Jedyna metoda asymilacji jest wiec rozwiazanie ostateczne. Langsam, langsam aber
      sicher.

To mi przypomina pytanie o nastepny etap rozwoju rolnictwa w PRL, zrownianie
      chlopa z ziemia. Wymyslone w Wydziale Propagandy zydokomuny.
      • polski_francuz Re: koszernosc anty-asymilacyjna 11.01.10, 10:52
        "prowokowanie debilnych gojow"

O to, to. Z przymiotnikiem debilny sie nie zgadzamsmile

Pozdro

PF
        • rycho7 Re: koszernosc anty-asymilacyjna 11.01.10, 11:07
          polski_francuz napisał:

> O to, to. Z przymiotnikiem debilny sie nie zgadzamsmile

Nieslusznie. To nie jest wyrazenie sredniej statystycznej lecz swiadomosc
          rozkladu Gausa. W najpepszej nawet rodzinie sa odchylenia. Szcegolnie gdy
          lepciejszosc dotyczy chowu wsobnego.

Judki judza aby debilki wziely ich na powaznie.

Tradycyjnie najwiecej na pogromach zarabiali biskupi. Odplatnie udzielali
          schronienia patrycjatowi z getta. W ten sposob wyrownywaly sie ekscesy cenowe
          towarow luksusowych jakim handlowaly judki.

Obie strony nie lubia gdy plebs podnosi glowy. Biskup mog kazac obciac pare w
          celu obrony "milosci blizniego" (bezglowego lub odmozdzonego).
          • polski_francuz Trzeba sie serio przyjrzec emigracji Sasow 11.01.10, 11:25
            cos za dobrze obserwuja wszystkosmile

A historycznie to pewnie slusznie widzisz sprawy.

I z tej perspektywy jak oceniasz przyszlosc Izraela na BW?

PF
            • rycho7 Re: Trzeba sie serio przyjrzec emigracji Sasow 11.01.10, 11:38
              polski_francuz napisał:

> I z tej perspektywy jak oceniasz przyszlosc Izraela na BW?

Od lat pisze to samo. USArancy potrzebuja ogniska zapalnego w poblizu zrodel
              ropy naftowej. Jak skonczy sie zapotrzebowanie na ten surowiec to wrzod zostanie
              pozostawiony sam sobie. Czy widziales aby wrzod kiedykolwiek sam sie wycial?
              Skonczy sie sepsa.

Muzulmanie w Europie sa zatrudniani do sprzatania. Sprawiedliwe bedzie
              zdekapitowanie tych zbyt doslownych. Oczywiscie gdy zrobia swoje. Moga byc tez
              murzyny zislamizowane USAranskie. D-day.
      • amamit Re: koszernosc anty-asymilacyjna 11.01.10, 11:19
        "Jedyna metoda asymilacji jest wiec rozwiazanie ostateczne. Langsam, langsam aber sicher."
        Uwazam Ryszerdzie, ze juz dawno przegioles.
      • explicit Re: koszernosc anty-asymilacyjna 11.01.10, 23:52

Raczej co naczalni chca a narod jak stado baranow na rzez ,...
        ==================================================================
        Wszelkie reakcje sa wiec tym czego Narod Wybrany chce. Temu sluzy
        hasbara.
        • vicky17 Re: koszernosc anty-asymilacyjna 11.01.10, 23:56
          explicit napisał:

>
          >
          > Raczej co naczalni chca a narod jak stado baranow na rzez ,...

ich narod nie jest jednolity i nie sadz kazdego po paru baranach z sasiedniego
          forum.ci co sa puszczeni na byle kraje europy wschodniej to najgorsze barachlo.
    • amamit Re: w 1936 Zydzi wypowiedzieli wojne Hitlerowi 11.01.10, 20:23
      Zdebilnienie diagnozuja z powodu twierdzenia, ze znajomosc jakiegolwiek jezyka moze doprowadzic do odmozdzenia.Bo to raczyles dzisiaj stwierdzic.

Masz racje - nic ci sie przez przypadek nie pisze. I nie byl to pierwszy raz.

Bardzo mi przykro,ze musisz znosic obecnosc innych, ktorzy nie wtoruja tobie, na forum. Coz takie jest zycie i nikt nigdzie nie napisal, ze jest sprawiedliwe.

BTW "Bo po niemiecku tu nie pisuje" Zdarza ci sie...
      • rycho7 Re: w 1936 Zydzi wypowiedzieli wojne Hitlerowi 12.01.10, 07:50
        amamit napisała:

> Zdebilnienie diagnozuja z powodu twierdzenia, ze znajomosc
        > jakiegolwiek jezyka moze doprowadzic do odmozdzenia.Bo to raczyles dzisiaj
        stwierdzic.

Mataczysz. Stwierdzilem co innego. Jedynie Narod Wybrany jest wyjatkowy, we
        wlasnym mniemaniu, czysty rasizm. Ja nie pisalem o jakimkolwiek jezyku, lecz o
        wywolanym przez kaszalota33 hebrajskim. Odmozdzajacej rekonstrukcji jezyka
        wyjatkowego Narodu Wybranego rasistow. Ich wyjatkowo podle cechy sa widocznie
        skutkiem uzywanego jezyka nienawisci. Ty tez z tego tlumaczysz polaczkom.

> Bardzo mi przykro,ze musisz znosic obecnosc innych

To dla mnie Untermenscha zaszczyt bedac zaszczycanym logorheoa przez Uebermenschow.

> Masz racje - nic ci sie przez przypadek nie pisze. I nie byl to pierwszy raz.

Wnioski? Jak skutkuje hasbara? Poteguje antysemityzm i nazizm? Bez tego nie mozecie?

Ja moge pisac cien ciena tego co mysle. Wy mozecie to kasowac przez cenzure. To
        takie nieludzkie dowiadywac sie, ze jestescie potworni?
        • haszszachnat Re: w 1936 Zydzi wypowiedzieli wojne Hitlerowi 18.01.10, 17:49
          Zgadzam sie z toba - Hasz jak zwyklewink
    • ariadna-enta Re: Pretorianka 11.01.10, 21:30
      pieprzycie francuz
      ten azjatycki kraj bardzo duzo was obchodz
      • vicky17 Re: Pretorianka 11.01.10, 21:34
        ariadna-enta napisała:

> pieprzycie francuz
        > ten azjatycki kraj bardzo duzo was obchodz

a jeszcze bardziej obchodzi naszych pilnujacych.a tak na marginesie..dlaczego
        was wogole obchodzi to co nas obchodzi? nie nauczylas sie jeszcze zyc wlasnym
        zyciem a nie cudzym?
        • ariadna-enta Re: Pretorianka 11.01.10, 21:41
          co ta, mruczysz rachelka?
          teraz tak samo zyjesz własnym zyciem jak ja i każdy kto siedzi na
          forum.
          • vicky17 Re: Pretorianka 11.01.10, 21:52
            ariadna-enta napisała:

> co ta, mruczysz rachelka?
            > teraz tak samo zyjesz własnym zyciem jak ja i każdy kto siedzi na
            > forum.

nie mowie tobie kogo masz kochac a kogo nie. osobiscie mam dosyc nauczycielek na
            poziomie rozchisteryzowanej przedszkolanki. pol forum gdacze,ze im sie nie to
            mowi co chca slyszec a nastepna polowa biadoli nad tym co interesuje innych, a
            nie powinno.
            jak sie nudzisz to poczytaj talmud..
            • ariadna-enta Re: Pretorianka 11.01.10, 21:58
              sama się nudzisz bo bredzisz
              bez sensu

farncuz napisała ,że "ten "kraj mało Eurpoejczykow i Polakow obchodzo
              a to jest bzdura
              • vicky17 Re: Pretorianka 11.01.10, 22:04
                ariadna-enta napisała:

> sama się nudzisz bo bredzisz
                > bez sensu
                >
                > farncuz napisała ,że "ten "kraj mało Eurpoejczykow i Polakow obchodzo
                > a to jest bzdura

a slyszalas cos na swej wsi o prawie do wlasnego zdania,czy ty tez mieszkasz w
                jakims kurniku z wysokimi plotami i te trendy sa ci obce? skoro ty mozesz sie
                pocic jak chcesz na dowolne tematy to daj innym miec rowniez swoje zdanie. po to
                jest forum a nie po to by jakas chora banda kiboli latala za kazdym inaczej
                myslacym ze sciera w rekach.
                • ariadna-enta Re: Pretorianka 11.01.10, 22:06
                  a Ty czemu sie nie pocisz na nartach?
                  • vicky17 Re: Pretorianka 11.01.10, 22:10
                    ariadna-enta napisała:

> a Ty czemu sie nie pocisz na nartach?

a ty w policji robisz wieczorem,ze pytaniem na pytanie odpowiadasz? pytam
                    jasno:dlaczego ktos tu piszacy nie ma prawa do wlasnych opinii, bo drazni to
                    kiboli z szambereca?
                    • ariadna-enta Re: Pretorianka 11.01.10, 22:14
                      to mi też nie dyktuj co mam robić
                      to ja też nie będę
                      • vicky17 Re: Pretorianka 11.01.10, 22:17
                        ariadna-enta napisała:

> to mi też nie dyktuj co mam robić
                        > to ja też nie będę

to nie ja tylko ty sie ustawicznie dziwisz co nas zajmuje, gdzie jezdzimy na
                        wycieczki, ba nawet interesujecie sie kolorem lakieru na moich palcach. jak
                        mowie..zachowujecie sie dzien w dzien jak niewyzyta banda kiboli.
            • marouder.eu Inna rzecza, ktora ci dobrze wychodzila, Vicky.. 11.01.10, 22:27
              ..poza wzmiankowanym juz wydziobywaniem larw stonki ziemniaczanej, to chadzanie
              wczesna wiosna za plugiem i wydziobywanie pedrakow i dzdzownic.
              Taka ekologiczna uprawa ma wielka przyszlosc!
              Szkoda, ze nie jadasz tez siewek roznych chwastowsad
              • vicky17 a najlepiej co wyszlo marudnemu 11.01.10, 23:18
                to wlosy i rodzina...( z domu).
                • marouder.eu Raczej nie narzekam na wychodzace wlosy.. 11.01.10, 23:25
                  ..moisciewa oraz na brak rodzinysmile
                  Dzis byly urodziny mojej dawnej zony np i ziwazane z tym faktem przyjecie, w
                  ktorym uczestniczylemsmile
                  Dziekujec tez ta droga, ze oderwalas sie od spacerow w rzedach upraw, dziobania
                  zmarzliny itp i wbrew sobie zaszczycilas mnie odpowiedziasmile
    • ariadna-enta Re: Pretorianka 11.01.10, 21:33
      a co cdo języka tu niektórzy Zydzi posługują się lepszą polszczyzną
      od wielu tzw prawdziwych Polaków i pożal się Boze patriotów
      przy czym ich patrotyzm polega na dowaleniu Zydowi
      bez tego nna forum zdycha
      poza tym nie każdy z nich mieszka w Izraelu nie każdy zna hebrajski
      • amamit Re: Pretorianka 11.01.10, 21:38
        Z hebrajskim to Ryszerd dzisiaj pojechal w watku, ktorego juz nie ma.
        A do PF to mi sie nawet pisac nie chce, po tym co przeczytalam.
      • melord Re: Pretorianka 11.01.10, 22:08
        dowaleniu Zydowi bez tego nna forum zdycha

enta...nie bylo zydow na forum i jakos zylo..jak pojda w cholere(w co watpie*)
        tez przezyje.
        zyd to obcy kulturowo nam narod i powinien mieszkac w azji,tam gdzie ich w
        palestynie osiedlili,bratac sie z arabami, religia ich tylko dzieli
        jak tesknia za polska,zawsze do aushwitz moga przyjechac i powspominac

* watpie...gdzie oni znajda tylu antysemitow w znaczniej wiekszosci urojonych
        bez ktorych zyc nie moga
        • ariadna-enta Re: Pretorianka 11.01.10, 22:13
          melord z tymi wycieczkami do Auschwitz
          to pojechałeś
          • melord Re: Pretorianka 11.01.10, 22:17
            ariadna-enta napisała:

> melord z tymi wycieczkami do Auschwitz
            > to pojechałeś

niby dlaczego?
            widzialas ich w zakopanem,gdansku,na mazurach.....
            95% to miejsce wylacznie odwiedza
            • ariadna-enta Re: Pretorianka 11.01.10, 22:40
              może są i tacy,których inetesują tylo te miejdca
              ale są i tacy,którzy czują się związani z Polską i
              przyjeżdzają "normalnie"
              tak jak ty rachelka
              Tylko to was właśnie w dupie szczypie
              • melord Re: Pretorianka 11.01.10, 22:49
                ariadna-enta napisała:

> może są i tacy,których inetesują tylo te miejdca
                > ale są i tacy,którzy czują się związani z Polską i
                > przyjeżdzają "normalnie"
                > tak jak ty rachelka
                > Tylko to was właśnie w dupie szczypie

nie bardzo rozumiem o co ciebie biega...i co szczypie
                mogla bys jeszcze raz to samo...b.w skladzie i ladzie?
                • ariadna-enta Re: Pretorianka 11.01.10, 23:08
                  bo twierdzisz,ze Zydz przyjeżdzają tu tylko w zasadzie do miejsc ich
                  zagłady
                  a ja nie przeczę,że są i tacy,ale nie wszyscy
                  • melord Re: Pretorianka 11.01.10, 23:21
                    ariadna-enta napisała:

> bo twierdzisz,ze Zydz przyjeżdzają tu tylko w zasadzie do miejsc ich
                    > zagłady
                    > a ja nie przeczę,że są i tacy,ale nie wszyscy

oczywiscie,ze nie wszyscy..napisalem ze tylko 95% jest smutasow
                    pozostale 5% jezdzi gdzie chce..np do lodzi na pizze
              • vicky17 Re: Pretorianka 11.01.10, 23:21
                ariadna-enta napisała:

> Tylko to was właśnie w dupie szczypie

a moze zaczniesz zajmowac sie wlasna dupa lub interesowac co twoja latorosl
                robi, a nie tym co nas interesuje.
                polska wiocha w gumiokach juz od dawna mnie przestala zajmowac.
                • ariadna-enta Re: Pretorianka 11.01.10, 23:39
                  jasne w niczym innym nie chodzę tylko w gumiakach i waciaku
                  mieszkam w szybie pokopalnianym,zbieram złom,żywię sie odpadakami ze
                  śmietnika

daj se siana rachelka z takimi "argumentami
                  • vicky17 Re: Pretorianka 11.01.10, 23:43
                    ariadna-enta napisała:

> jasne w niczym innym nie chodzę tylko w gumiakach i waciaku
                    > mieszkam w szybie pokopalnianym,zbieram złom,żywię sie odpadakami ze
                    > śmietnika
                    >
                    > daj se siana rachelka z takimi "argumentami

jeszcze raz zajmij sie wlasna dupa a nie naszymi. doszlo w gumiokach czy nie?
                    • ariadna-enta Re: Pretorianka 12.01.10, 13:58
                      w guminiokach chodzę to i ciemna jestem
                      to jak miało dojść.)
    • dana33 Re: Pretorianka 11.01.10, 21:50
      hehehehehehehe..... zadufek..... big_grin big_grin big_grin

- nie wchodzisz, bo hebrajskiego nie znasz... big_grin
      - jasne, jasne.... ja, führerin, ustawilam ariadne... zreszta nie tylko
      ariadne... ja to wszystkim ustawiam... w rzadek... albo parami... zalezy od
      humoru... big_grin
      - zadufek.... ty nie politykuj.... ty za durny na polityke bliskowschodnia....
      ty pojecia nie masz o co tu chodzi... nie daddy, tylko sciana... a ta moja... i
      ja sie tam kiwam... nie podskakuj...
      nie dosiegniesz.... bozia... ta zydowska ofkors... poskapila ci tu i tam tez...
      big_grin big_grin big_grin
    • ewa8a Rysiek to ekshibicjonista. 12.01.10, 07:47
      Żądny gwałtownej reakcji innych. Biega po wątkach z rozchylonymi
      połami płaszcza i pragnie za wszelką cenę wywołać szok u
      przypadkowych przechodniów. Ma pecha – nowych tu jak na lekarstwo, a
      starzy zdążyli już zauważyć, że to co Rycho pokazuje jest
      przywiędnięte i nieświeże, zamiast szoku wzbudza jedynie
      politowanie.
      Rysiu drogi, załóż spodnie, albo chociaz zapnij płaszczyk, bo się
      przeziębisz.
      • rycho7 Re: Rysiek to ekshibicjonista. 12.01.10, 08:02
        ewa8a napisała:

> to co Rycho pokazuje jest przywiędnięte i nieświeże, zamiast szoku
        > wzbudza jedynie politowanie.

Atak ad personam.

Bycie merytoryczna Ci nie wychodzi? Masz kompleksiki?

Atakujesz mnie szabesgojsko od strony braku szmocka. Ja nie mam kompleksow.
        Zawsze powtarzam, ze dobrej gospodyni ciasto samo w rekach rosnie a seks sie
        miesci miedzy uszami.

Rzeczywiscie sadzisz, ze mozesz wzbudzic kompleks bycia gojem? U kogokolwiek?

Judki maja swoje fora. Takze polskojezyczne. Moga tam w swoim gronie pluc na
        polaczkow. Waruj tam i tam ich bron. Ja tam nie zagladam. Tu jest forum otwarte.
        Jak pluja to ja nie mowie, ze deszcz pada.

Kobiety maja instynkt bronienia "slabszych". Ty sie dajesz nabierac na slabosc
        holocaust industry. 65 miliardow USD plac ze swoich.
        • ewa8a Re: Rysiek to ekshibicjonista. 13.01.10, 14:51
          Oj, Rysiu, a od kiedy Ty taki merytoryczny jesteś ? Ostatnio każdy
          wątek sprowadzasz do jednego - judki, bo tak jak napisałam
          ekshibicjonisto - chcesz drażnić swoją dewiacją. Z powodu mizernego
          zainteresowania Twoimi poczynaniami stajesz na uszach, by ktoś
          zwrócił uwagę na piruety, które wyczyniasz. I nic. Na początku
          zszokowałeś parę osób, a teraz chyba machają ręką - ech, to tylko
          Rycho !
          Zapnij płaszczyk !

Zatroskana szabesgojka.
          • rycho7 nostalgia za kneblem z gipsu 13.01.10, 18:38
            ewa8a napisała:

> Oj, Rysiu, a od kiedy Ty taki merytoryczny jesteś ?

Od "zawsze". Opisze Ci moze mechanizm bo jaki widac jestes slabiutkim
            obserwatorem. Po wejsciu do watka pisze 1-2 lub wiecej postow merytorycznych. Bo
            wchodze tam gdzie mnie to interesuje. A jak mnie interesuje to mam zapewne cos
            do powiedzenia merytorycznie. Domyslam sie, ze Ty nie wchodzisz do wielu watkow,
            w ktorych ja bywam i nie jestes w stanie zaobserwowac mojej aktywnosci i moich
            zainteresowan. Ty funkcjonujesz zapewne jedynie w roli szabesgojki. A juz
            napewno my spotykamy sie jedynie na plaszczyznie takich Twoich przejawow.

> Z powodu mizernego zainteresowania Twoimi poczynaniami stajesz na uszach

Ja nie mam najmniejszych watpliwosci, ze moje poglady sa wybitnie "ciezkawe".
            Nie jestem w stanie oczekiwac aby moje poglady sie upowszechnily i abym objal
            rzad dusz. Totez nie ma takich ambicji. Natomiast faktycznie trudno mi sie
            powstrzymac aby nie skrywac mych pogladow. Inni powinni wiedziec, ze istnieje
            takze inny punkt widzenia, inne poglady. Mam swiadomosc, ze dla mnie mogloby byc
            bezpieczniej aby nikt nie mogl poznac moich rzeczywistych pogladow.

> zszokowałeś parę osób, a teraz chyba machają ręką

To bardzo dobrze. Jest im dobrze. Dla zbyt wielu ludzi myslenie jest zbyt
            bolesne. Ja nie mam potrzeby byc sadysta. Nawet nie planuje w odpowiednim
            momencie twierdzic "a nie mowilem". Planuje milczace dzialanie w odpowiednim
            momencie.

> Zapnij płaszczyk !

Nie posiadam judkowej aberacji tabu nagosci. Ty przejawiasz je w postaci
            chorobliwej. Nie mam do siebie nastawienia narcystycznego ale tez nie jestem
            wstydliwy. Napisalbym, ze nie mam sie czego wstydzic, gdyby aberacja
            nagosciowego tabu nie ustawialo takiego sformulowania na pozycjach nieskromnosci.

Twoi idole czasami realizowali Twoje zalecenie kneblem z gipsu. Molczaj swolocz,
            mawiala zydokomuna.
            • polski_francuz Nostalgia za poezja 13.01.10, 20:44
              Dosc sie zgadzam z twoja autobiografia. Irytuje mnie tylko kwiecisty jezyk pelen
              skojarzen za ktorymi czasem nadazam ale najczesciej nie.

Tlumacze to sobie nostalgia za poezja i jezykowym balaganiarstwem. Bo na codzien
              musisz pisac zwiezle i zroumialesmile

Pozdro

PF

• polski_francuz Ewa sie bierze za Swietego Piotra 12.01.10, 10:14
        I udziela laurek. PF nie ma klasy a rycho budzi politowanie.

Nie masz zadnych kwalifikacji by wydawac laurki o innych. Nie jest ani sedzia
        ani aesem. Jak masz jakies zdanie na temat watku, ktorym jest chamstwo i
        prowokowanie przez grupe forumowiczow i szukanie sposobu przeciwdzialaniu temu,
        to sie wypowiedz.

Jesli nie masz nic do powiedzenia oprocz atakow osobistych to szkoda czasu.

PF
        • rycho7 Re: Ewa sie bierze za Swietego Piotra 12.01.10, 10:33
          polski_francuz napisał:

> Jesli nie masz nic do powiedzenia oprocz atakow osobistych to szkoda czasu.

Trzykrotnie zdradzila zanim zapial kur?

Ewa8 nie utrwalila mi sie zadna merytoryczna wypowiedzia. Homo Sapiens (z
          wyjatkiem gojow) jest zwierzeciem stadnym. Ewa8 ma parcie na wymowe
          socjalizujaca. Innych lecz nie jej.
        • manny-jestem A Ty masz jakie kwalifiakcje 12.01.10, 19:23
          aby wydawac laurki innym? A o czym jest ten watek wlasnie?
          --
          “Don’t think we’re not keeping score, brother,” president Obama to Rep. DeFazio.

thehill.com/homenews/house/72889-pelosi-rahm-do-not-scare-rep-defazio
          • polski_francuz Re: A Ty masz jakie kwalifikacje 12.01.10, 21:57
            "A o czym jest ten watek wlasnie?"

O integracji. Ktorej przeciwienstwem sa chamskie posty.

PF
    • manny-jestem francuskie pojecie wolnosci osobistej jest 12.01.10, 19:21
      nastepujace:

Jest ona absolutna dopoki nie godzi z francuskim poczuciem estetyki...
      • polski_francuz W kategoriach wolnosci 12.01.10, 22:04
        Jesli dobrze rozumiem, to nie podoba ci sie moje pojecie wolnosci.

Jesli przyjmiemy kategorie wolnosci za wiazaca, powiedzmy, ze chamskie posty
        pozbawiaja mnie wolnosci czytania produkcji wszystkich nickow.

Powiesz, slusznie, ze to niewielka strata wolnosci. Ale, ja wolabym moc czytac
        wszystkich.

PF
    • melord Re: A Ty masz jakie kwalifikacje 12.01.10, 22:55
      czy twa gruba skore czyms podraznil??
      zapracowalas przez lata na "szacunek" i dalej pracujesz..plujac i bluzgajac
      o czym bys pisala manipulantko i intrygantko gdyby pf na forum nie bylo??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka