hasz0 23.01.10, 18:43 Chcesz PO-dzielić mój los na Aquie?....-: forum.gazeta.pl/forum/w,13,106138562,106142643,_Januszu_Nie_idz_ta_droga_Nie_ma_zadnej_symetrii.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz2_ Re: ____________________Do Janusza!______________ 23.01.10, 18:49 Haszu, od początku na tym forum piszę, że ścierwa i bohaterowie są wszędzie, niezależnie od narodowości. Antysemici widzą wyłącznie ścierwa żydowskie i próbują wykazywać, że wszyscy Żydzi są tacy. Ich lustrzane odbicie na tym forum dostrzegają tylko ścierwa polskie i próbują wykazywać, że wszyscy Polacy są tacy. A ja teraz tylko wskazują na żydowskie źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 jest pewna asymetria......nie zgadzasz się ze mną? 23.01.10, 19:00 by szczegółowiej Ci wyjaśnić muszę porzucić partacki styl pisania na CITO w kilku wątkach na tym ksenofilskim forum. Poczekaj. Wyjaśnię o co mi idzie! Bo piszesz o lustrze. A tam symetria jest. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: jest pewna asymetria......nie zgadzasz się ze 23.01.10, 19:05 hasz0 napisał: > Poczekaj. Wyjaśnię o co mi idzie! Bo piszesz o lustrze. > A tam symetria jest. Czekam Odpowiedz Link Zgłoś