patience 25.02.04, 11:44 webnews.textalk.com/view.phtml?id=1366 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n0str0m0 [...] 25.02.04, 11:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Ostrzegam 25.02.04, 12:53 Jeśli nie umiesz rozmawiać z kobietą, to się do Helgi nie odzywaj. Inaczej będziesz miał ze mną do czynienia - nie wszyscy to lubią. n0str0m0 napisał: > jestes zsypek czy pejszens? > > pejszens od pejsow czy helga od otylej armaty? > > i napisz koniecznie czy ci staje jak zaczytujesz sie jozefami > i za rada dokusinskiego bierzesz se w garsc > czy tylko ocierasz sie o oparcie sofy > zostawiajac szlam na podobienstwo slimaka...? > > ujawniaj do woli, ciamajdo hipopotama, to zabawa tania i zdrowa > > nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 ciocie se ostrzygaj 25.02.04, 13:03 > Jeśli nie umiesz rozmawiać z kobietą, to się do Helgi > nie odzywaj. "kopernik byla kobieta...!" znasz sie? bo ja nie... kto uzywal ksywy zsypek moze rownie dobrze byc obojniakiem maniery sa sprawa synergiczna na dobre latwiej sie dobrymi odpowiada na takie w obsranych walonkach zaslanianie sie "pleciem" nie pomaga >Inaczej będziesz miał ze mną do czynienia - > nie wszyscy to lubią. dreszcz przechodzi po kregoslupie jako drzentelmen (a u nas w kolchozie, jeden drzentelmen...) co damy honoru bronic chce powinienes znac reguly pojedynowania na ostre czy plazem... dreszcz zanika, bos grubianin, lecz z manierami na pokaz nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczyszczalnik do zatrutego IP: *.dsl.siol.net 25.02.04, 13:42 jenisiej napisał: > Jeśli nie umiesz rozmawiać z kobietą, to się do Helgi > nie odzywaj. Inaczej będziesz miał ze mną do czynienia - > nie wszyscy to lubią. rynsztok zajmij sie slupkami ------ kto namierza namierzony zostanie K.M. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Jeni:)))))))))) 25.02.04, 16:21 To teraz wiesz czym bylam zajeta! Buziaczek Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Jeni:)))))))))) 25.02.04, 17:09 patience napisała: > To teraz wiesz czym bylam zajeta! Widziałem - zdolna dziewczynka Maila zaraz ślę. > Buziaczek Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Jeni:)))))))))) 25.02.04, 17:10 jenisiej napisał: > patience napisała: > > > To teraz wiesz czym bylam zajeta! > > Widziałem - zdolna dziewczynka > Maila zaraz ślę. > > > Buziaczek > > Buzi > Czekam cierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf X-----------------BingBangQ3---------------------X IP: *.cm-upc.chello.se 25.02.04, 16:38 o Q3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ))))))))))))))))))))))))))))))) zonaViktora zupaGrzybowa Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: X-----------------BingBangQ3----------------- 25.02.04, 16:48 Gość portalu: drf napisał(a): > o Q3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > ))))))))))))))))))))))))))))))) > zonaViktora > zupaGrzybowa hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (;zupaNaOgniu;) na jednym z ksiezycow Marsa ;) IP: *.cm-upc.chello.se 25.02.04, 18:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10988192&a=10994910 webnews.textalk.com/pl/article.phtml?id=30767 webnews.textalk.com/pl/article.phtml?id=30636 www.gej.net/kontakt.phtml www.ibt.bb2.org/index.php?s=dfc2406b3ab601f47855dcf9d89a7f16&act=Msg&CODE=03&VID=sent&MSID=2 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10992934&a=10993068 webnews.textalk.com/pl/article.phtml?id=30767 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZESTROGA P R Z E S T R O G A IP: *.klfree.net / *.klfree.net 25.02.04, 12:09 U W A G A N A H E L G A !! nie pisać priwow nie wchodzic na strony !! nie uzywac linkow Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 zaklamane 25.02.04, 12:18 plotki i pomowienia ale podobno... to wlasnie NIE helga byla a zupelnie kto inny nostromo ps. to jak pejszens, ujawnias sie, czy tylko parasz sie donosicielstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * [...] IP: *.cm-upc.chello.se 25.02.04, 15:21 webnews.textalk.com/upload/article/bild/30636-506938.gif Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: [...] 25.02.04, 20:37 >niech uwaza z ruahem i kacem bo ja jestem zoologiczny semita )) Będzie uważał i przeprasza za brak wiary w człowieka A ruach an dir kepełe znaczy "niech diabeł wejdzie w twoją głowę!" Powiem więcej: Zoł waksen cibeles fun pipek! To z kolei znaczy: "oby cebule rosły z twojego pępka!" Jiddish to "a funny laguage" i tak to należy traktować. Drf - darf er lebn? - a krenk zoł im arajn in di jasłes! Więcej takich perełek w: A. Wierzbicka "Wschodnioeuropejska kultura żydowska w świetle żydowskiej "etnografii mowy". Odpowiedz Link Zgłoś
patience Zoł waksen cibeles fun pipek? 25.02.04, 20:58 hihiii Prosze uprzejmie o przetlumaczenie tego kawalka: Drf - darf er lebn? - a krenk zoł im arajn in di jasłes! Jak obrazliwe, moze byc na ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: Zoł waksen cibeles fun pipek? 25.02.04, 21:29 Proszę uprzejmie: Drf - czy on powinien żyć? - oby choroba weszła w jego dziąsła! "Fakt, że złorzeczenia charakterystyczne dla jiddish mają funkcję ekspresyjną (jak sugeruje Matisoff autopsychoterapeutyczną) i że wyraża się w nich nie zła wola, ale chwilowy impuls uczuciowy (...). Przykładowo, jest rzeczą mało prawdopodobną, żeby wyrażenia takie jak: Majn wajb - darf zi lebn? - hot dos im awek gegebn umzist Moja żona - czy ona musi żyć? - oddała mu to za darmo - były ekspresją prawdziwej nienawiści i złej woli. Są na to po prostu zbyt śmieszne." Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: Zoł waksen cibeles fun pipek? 25.02.04, 21:32 Andere: Matka do swojego dziecka: "Jeść, jeść, jeść. Ciągle tylko chcesz jeść. Niech cię robaki zjedzą. Niech ziemia się otworzy i połknie cię żywcem!" )) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Zoł waksen cibeles fun pipek? 25.02.04, 22:43 lekarz_dyzurny napisał: Rewelacja))) Oby choroba weszła w jego dziąsła, uch. DOBRE Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Haha! Dla mnie rewelacja! 26.02.04, 09:48 lekarz_dyzurny napisał: > Majn wajb - darf zi lebn? - hot dos im awek gegebn umzist > Moja żona - czy ona musi żyć? - oddała mu to za darmo Dla mnie najlepsze. pozdro jeni Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Haha! Dla mnie rewelacja! 26.02.04, 10:44 jenisiej napisał: > lekarz_dyzurny napisał: > > > Majn wajb - darf zi lebn? - hot dos im awek gegebn umzist > > Moja żona - czy ona musi żyć? - oddała mu to za darmo > > Dla mnie najlepsze. > > pozdro > jeni > Nietrudno bylo sie zorientowaac co ci sie najbardziej podoba) Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Ty mnie znasz! A skąd właściwie? ;) 26.02.04, 10:53 patience napisała: > > > Majn wajb - darf zi lebn? - hot dos im awek gegebn umzist > > > Moja żona - czy ona musi żyć? - oddała mu to za darmo > > > > Dla mnie najlepsze. > > Nietrudno bylo sie zorientowaac co ci sie najbardziej podoba) Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ty mnie znasz! A skąd właściwie? ;) 26.02.04, 10:59 jenisiej napisał: > patience napisała: > > > > > Majn wajb - darf zi lebn? - hot dos im awek gegebn umzist > > > > Moja żona - czy ona musi żyć? - oddała mu to za darmo > > > > > > Dla mnie najlepsze. > > > > Nietrudno bylo sie zorientowaac co ci sie najbardziej podoba) > > Buźka > Jestes straszliwym podrywaczem. Ganiasz za wszystkimi paniami jak leci, a one za toba Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Ty mnie znasz! A skąd właściwie? ;) 26.02.04, 11:12 patience napisała: > Jestes straszliwym podrywaczem. Ganiasz za wszystkimi paniami jak leci, a one > za toba No coś Ty. Wiesz, że tylko Ciebie kocham wirtualnie. Tylko ciii... Cholera, Giwi, mogłabyś wyciąć ten post? )) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ty mnie znasz! A skąd właściwie? ;) 26.02.04, 11:16 jenisiej napisał: > patience napisała: > > > No coś Ty. Wiesz, że tylko Ciebie kocham wirtualnie. > Tylko ciii... > > Cholera, Giwi, mogłabyś wyciąć ten post? > > )) Ja ciebie oczywiscie tez kocham wirtualnie. Tylko ze te konkurentki mnie za to szarpia za kudly i ustawiaja do szeregu, w kolejke > Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Dasz sobie radę;))) n/t 26.02.04, 11:25 patience napisała: > Ja ciebie oczywiscie tez kocham wirtualnie. Tylko ze te konkurentki mnie za > to szarpia za kudly i ustawiaja do szeregu, w kolejke Odpowiedz Link Zgłoś
sanatorium_psychiatryczne [...] 26.02.04, 02:28 lekarz_dyzurny napisał: > >niech uwaza z ruahem i kacem bo ja jestem zoologiczny semita )) > > > Będzie uważał i przeprasza za brak wiary w człowieka przyjmujemy wzrost uwagi i dziekujemy za przeprosiny przyjmujemy cieplo wiare w czlowieka i zaiNteresowani jestesmy jego/jej egzystencja....esencja...duchowoscia etc )) ==================================================================== > A ruach an dir kepełe znaczy "niech diabeł wejdzie w twoją głowę!" RUAH to nie jest diabel ale DUCH grecki DAIMON.... kepele to diminitywna forma kopf, jezeli Duch prze D wejdzie do glowki/ makowki to NIE jest blogoslawienstwo ale wrecz przeciwnie....jest to OSTRZYZENIE..)) ....NA moja glowe...Czysta PASJA (( ====================================================================== > > Powiem więcej: > > Zoł waksen cibeles fun pipek! > > To z kolei znaczy: "oby cebule rosły z twojego pępka!" wodoIddish... Z drugiej strony iddish pozostaje w relacji do logiki jezyka Niemieckiego od IX tysiaclecia jednoczesnie konfrontujac go z jezykiem Sakralnym Hebrajskim... Glowa/ROSZ w hebrajskim istnieje tez ROWNOLEGLE z Kopf Kepele ...W iddish ale zapis niemieckiego PRZEBRANEGO w hebrajskie litery Z PRAWA NA LEWO musial w ciagu stuleci pobudzac zYdow do smiechu... ======================================================================== > > > Jiddish to "a funny laguage" i tak to należy traktować. Drf - darf er lebn? - a > =============== Jiddish to jezyk HUMORU du kanst lern if u wish... ======================================================================== > krenk zoł im arajn in di jasłes! > > > Więcej takich perełek co ty tu perla robisz ?... w: A. Wierzbicka "Wschodnioeuropejska kultura żydowska w > świetle żydowskiej "etnografii mowy". "entnografia sluchu" ? ==================================================== Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: [...] 26.02.04, 02:34 > A ruach an dir kepełe znaczy "niech diabeł wejdzie w twoją głowę!" RUAH to nie jest diabel ale DUCH grecki DAIMON.... kepele to diminitywna forma kopf, jezeli Duch prze D wejdzie do glowki/ makowki to NIE jest blogoslawienstwo ale wrecz przeciwnie....jest to OSTRZYZENIE..)) ....NA moja glowe...Czysta PASJA (( ====================================================================== Demon? Pasja to demon? hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
sanatorium_psychiatryczne Re: [...] 26.02.04, 02:47 daimon nie= demon ...pasja /zbawienia*/ nie= daimon Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: [...] PS 26.02.04, 02:55 a do podrecznego smietniczka juz nie zagladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sanatorium_psychiatryczne Re: [...] PS 26.02.04, 03:19 jestem jutro w sadzie dworskim /tak sie nazywa wiec poczekam pare godzin az kompost dojrzeje... .... ale obiecuje zajrze tam na satelicie Marsa jest jedno proste urzadzenie na orazowanie ale tylko do 100k...wiele nowych rewelacyjnych materialow z Plutona, Europy, Jowisza.. Nowi pracownicy...3kandyDaTury naszcZlowiek z Pragi StasiEKzDDRU KlubSwwwiatkowkiMaccabi-el cheffo so long ddr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la prima volta {..pi& ugrave; grande..] IP: *.cm-upc.chello.se 26.02.04, 08:04 * home.iae.nl/users/vanooste/anw/Europa.htm * Lo Scaphoideus titanus è un insetto appartenente all'ordine Rhynchota, sottordine Homoptera, famiglia Cicadellidae, sottofamiglia Deltocephalinae. Originario del nord America (Stati Uniti e Canada), è stato introdotto accidentalmente in Europa (Francia) negli anni '60. In Italia è stato individuato per la prima volta in Liguria nel 1963, ora è molto diffuso in quasi tutte le regioni viticole settentrionali al di sopra della Toscana, soprattutto Liguria, Lombardia (Valtellina esclusa), Veneto, Piemonte, Val d'Aosta, Friuli Venezia-Giulia, Emilia Romagna, alcune aree del Trentino. Il corpo di quest'insetto, di forma allungata, è di colore bruno-ocra, con bande trasversali più scure. Le dimensioni variano col sesso; la femmina, più grande del maschio, è lunga fino a 6mm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac Re: Ujawniam się! ... i po co ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 16:58 Ujawniasz się - i po co ? Popatrz lepiej: "... o co chodzi ? ..." Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ujawniam się! ... i po co ? 26.02.04, 02:45 Gość portalu: kac napisał(a): > Ujawniasz się - i po co ? Popatrz lepiej: "... o co chodzi ? ..." komu? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ujawniam się! ... i po co ? 26.02.04, 08:25 Po co zasmiecac tym badziewiem FA, sa fora prywatne, mozna sobie pisac tam do wolirozne pierdoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf rewelacja GINI=GIWI ?????? IP: *.cm-upc.chello.se 26.02.04, 08:47 no i doczekalas sie aniu.... ))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 e tam aniu... IP: 61.49.198.* 26.02.04, 09:39 mylisz ze szmaciakiem (czyli giwi edycja pierwsza) on jeno odszczekiwal sie, ze w linguidrzach nie wolno jednak doszeto do wniosku, ze jak wlasciwe - to wolno szmalceson - kaleson czyli z harcerskim pozdrowieniem fizjololog nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Zuzka, Ty ponoć tolerancyjna jesteś... 26.02.04, 09:44 ...i wolności słowa bronisz Buzi dla Zuzi gini napisała: > Po co zasmiecac tym badziewiem FA, sa fora prywatne, mozna sobie pisac tam do > wolirozne pierdoly. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Zuzka, Ty ponoć tolerancyjna jesteś... 26.02.04, 10:16 jenisiej napisał: > ...i wolności słowa bronisz > > Buzi dla Zuzi > > gini napisała: > > > Po co zasmiecac tym badziewiem FA, sa fora prywatne, mozna sobie pisac tam > do > > wolirozne pierdoly. > Nie zabraniam nigdzie, wyrazilam jedynie swoje zdanie, na ten temat.Wyrazalam je juz wczesniej z reszta.Jak ktos chce sobie pogadac prywatnie , to przeciez, jest mozliwosc, na priwie lub mozna sobie zalozyc forum , nie trzeba zasmiecac FA. Ale jak ktos lubi.... Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej O zaśmiecaniu forum 26.02.04, 10:22 gini napisała: > Nie zabraniam nigdzie, wyrazilam jedynie swoje zdanie, na ten temat.Wyrazalam > je juz wczesniej z reszta.Jak ktos chce sobie pogadac prywatnie , to > przeciez, jest mozliwosc, na priwie lub mozna sobie zalozyc forum , nie > trzeba zasmiecac FA. Hihi > Ale jak ktos lubi.... Ja lubię. Mogie? Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ujawniam się! ... i po co ? 26.02.04, 10:40 Gini, zla jestes? za co? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ujawniam się! ... i po co ? 26.02.04, 10:49 patience napisała: > Gini, zla jestes? za co? Nie jestem zla , tylko nie widze sensu w tych roznych akwariumach i innych pierdolach tego typu.Jak chce z kims pogadac to pisze na priwa, albo sobie zakladam foruma dla dwoch osob i tyla. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej To już teraz wiem... 26.02.04, 10:56 ...skąd tyle tych prywatnych forumów Buźka gini napisała: > Nie jestem zla , tylko nie widze sensu w tych roznych akwariumach i innych > pierdolach tego typu.Jak chce z kims pogadac to pisze na priwa, albo sobie > zakladam foruma dla dwoch osob i tyla. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: To już teraz wiem... 26.02.04, 11:00 jenisiej napisał: > ...skąd tyle tych prywatnych forumów > ...dwuosobowych. Ale tam musza robic swinstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: To już teraz wiem... 26.02.04, 11:04 patience napisała: > jenisiej napisał: > > > ...skąd tyle tych prywatnych forumów > > > ...dwuosobowych. Ale tam musza robic swinstwa! > Nie sadz innych wg siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: To już teraz wiem... 26.02.04, 11:09 gini napisała: > > > ...dwuosobowych. Ale tam musza robic swinstwa! > > > Nie sadz innych wg siebie . hahaha. Bo oczywiscie gdybys dala sie dobrowolnie zamknac z facetem w jednym pokoju to zajmowalabys się dyskusja z nim na temat Prousta? To wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ujawniam się! ... i po co ? 26.02.04, 11:03 gini napisała: > patience napisała: > > > Gini, zla jestes? za co? > > Nie jestem zla , tylko nie widze sensu w tych roznych akwariumach i innych > pierdolach tego typu.Jak chce z kims pogadac to pisze na priwa, albo sobie > zakladam foruma dla dwoch osob i tyla. A widzisz. Jak ja chce z kims pogadac, to przychodze na fa Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ujawniam się! ... i po co ? 26.02.04, 11:07 patience napisała: > gini napisała: > > > patience napisała: > > > > > Gini, zla jestes? za co? > > > > Nie jestem zla , tylko nie widze sensu w tych roznych akwariumach i innych > > > pierdolach tego typu.Jak chce z kims pogadac to pisze na priwa, albo sobie > > > zakladam foruma dla dwoch osob i tyla. > > > A widzisz. Jak ja chce z kims pogadac, to przychodze na fa Na Fa pisze o konkretach, o pierdolach pisze gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Cale FA jest pelne tych 'konkretow':) 26.02.04, 11:12 gini napisała: > Na Fa pisze o konkretach, o pierdolach pisze gdzie indziej. Wystarczy popatrzec na tytuly watkow. Twoje wlasne dyskusje z niektorymi osobami tez sa pelne konkretow. A raczej konkretnych epitetow Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Ujawniam się! ... i po co ? 26.02.04, 11:06 gini napisała: > patience napisała: > > > Gini, zla jestes? za co? > > Nie jestem zla , tylko nie widze sensu w tych roznych akwariumach i innych > pierdolach tego typu.Jak chce z kims pogadac to pisze na priwa, albo sobie > zakladam foruma dla dwoch osob i tyla. a co ty Gini perli_czkasz? priw jak sama nazwa wskazuje jest do prywatnej korespondencji forum zamknięte jak sama nazwa wskazuje może zamknąć swoje podwoje dla nieproszonych gości i wewnątrz sobie wyczyniać orgie i orgietki słowne jakie chce i sobie ustali ale forum otwarte takie jak to jak sama nazwa i regulamin wskazuje jest do pisania co dla kogo na ten dzień jest aktualne i nie ma tu strażnika na wejściu i nie ma tu karty wstępu jest tylko regulamin co go maja przede wszystkim przestrzegać ci zalogowani bo podpisują jakiś cyrograf nie czytałaś regulaminu Gini? to jak się zalogowałaś? bez czytania klikasz co każą czy wymagają? ciekawe podejście.... ale takie nagminne, że aż już normalne i tak się rozpowszechniło, że .... niewielu tylko zastanowi się przez chwilę chociaż w co klika razem z brzuszkiem pajacyka D. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Danusiu 26.02.04, 11:16 Lec szybciutko kliknij w swoj watek o feministkach bo ci stanal cos w mniejscu, a jest tak interesujacy , ze moga przegapic.Nawet podzielilas ladnie jak ci ktos radzil na akapity i wypunktowalas cosik tam. Regulaminy sa po to zeby je lamac albo omijac jak kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re:Gini 26.02.04, 11:21 gini napisała: > Lec szybciutko kliknij w swoj watek o feministkach bo ci stanal cos w mniejscu, > > a jest tak interesujacy , ze moga przegapic.Nawet podzielilas ladnie jak ci > ktos radzil na akapity i wypunktowalas cosik tam. > Regulaminy sa po to zeby je lamac albo omijac jak kto woli. ))) czy ty myślisz, że po dwóch latachmojej bytności na forum ja "przeżywam" emocjonalnie swoje posty? to "przeżywanie" jest właściwe neofitom a nie już "starym wygom" D. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Gini 26.02.04, 11:26 Alez przezywasz jak najbardziej, w jednym watku szczegolnie dalas temu wyraz, jak cie szlag trafil gdy nie znalazlas chetnych do dyskusji na temat twoich wspanialych przemyslen. Pisalas cos tam, "Niech was pieklo pochlonie, nie skorzystaliscie z zaproszenia gospodarza i temu podobne bzdety. Od dwoch lat nie piszesz o niczym innym jak o sobie, bo ty jestes w swoich oczach kims nieslychanie wielkim i waznym.Normalne u egocentrykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aimięmojeniejedno Re:naforumtym.Za oknami mróz,a ja muszę jechać na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 11:28 pomiary,aniech to. Dla Pani Gini ze stolika trzeciego ode mnie pucio,pucio,pucio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aimięmojeniejedno Re: naforumtym.Ja ze swim logowanym nickiem chyba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 11:20 z 5 razy tu byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Panie przeszły do konkretów 26.02.04, 11:32 Czas się chwilowo ewakuować. Tylko sobie krzywdy nie zróbcie! Buźka)) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Panie przeszły do konkretów 26.02.04, 11:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10988192&a=11011288 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: konkrety tu, konkrety tam.. 26.02.04, 11:40 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10045 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: hahaha! 26.02.04, 11:45 To forum jeszcze zyje? tylko dlaczego jak klikam na wiecej stron to sie otwiera pusta strona? Mam teraz problem. Jakim haslem ja sie tam logowalam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 "Jakim haslem ja sie tam logowalam?" /nt IP: 61.49.198.* 26.02.04, 11:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justitia DZIOBA ! IP: *.cm-upc.chello.se 26.02.04, 20:16 OJ ROZDZIOBIA NAS KRUKI WRONY )) ===================================== www.chrissydzioba.com/addguest.html Odpowiedz Link Zgłoś