ariel23 24.09.03, 14:16 Tylko dla bezpruderyjnch www.modestypanel.com/SorSE/# PS Mi wyszedl beznadziejny wynik ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Quiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 14:20 Też byłam nienajlepsza :) Ale fajne Odpowiedz Link Zgłoś
porzadkowy Re: Quiz 24.09.03, 14:22 ariel23 napisała: > Tylko dla bezpruderyjnch > > www.modestypanel.com/SorSE/# > PS Mi wyszedl beznadziejny wynik ;) 12/16 - ponoć jestem profesjonalistą :)))) p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: 13/16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 15:08 To chyba muszę potrenować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Quiz IP: *.ath.spark.net.gr 24.09.03, 15:12 Seks or nie seks to jeszcze nic. Zrobcie ten test: Dosc szokujacy. Zwlaszcza jedno zdjecie. Biedny Majkl. www.modestypanel.com/mjackson/ Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Quiz 24.09.03, 15:40 No tu mi znacznie lepiej poszlo :))) Pomyslilam sie tylko 2 razy i za kazdym razem byly to siostry M. Gość portalu: renia napisał(a): > Seks or nie seks to jeszcze nic. Zrobcie ten test: Dosc szokujacy. Zwlaszcza > jedno zdjecie. Biedny Majkl. > > www.modestypanel.com/mjackson/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Czerpiac natchnienie z quizu... IP: *.ath.spark.net.gr 24.09.03, 15:45 ...znalazlam taki oto kfiatek www.anomalies-unlimited.com/Jackson.html Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Czerpiac natchnienie z quizu... 24.09.03, 15:48 A fuuuuuuuuu............. Gość portalu: renia napisał(a): > ...znalazlam taki oto kfiatek www.anomalies-unlimited.com/Jackson.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Czerpiac natchnienie z quizu... IP: *.ath.spark.net.gr 24.09.03, 15:52 W dodatku kasą, którą wydał na doprowadzenie sie do takiej ruiny wyzywilby pewnie z pol Afryki... Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Czerpiac natchnienie z quizu... 24.09.03, 15:55 Jakis czas temu ogladalam dokument o nim. Jest po prostu koszmarny (dodam, ze kiedys go b. lubilam, i chyba nadal go cenie za te piosenki co nagral 100lat temu) i jest strasznie dziecinny. Troche mi przypomina Edyte Gorniak. Albo moze na odwrot... i z zachowania i troche z rysow (obecnych). Z calym szacunkiem dla p. Gorniak oczywiscie Gość portalu: renia napisał(a): > W dodatku kasą, którą wydał na doprowadzenie sie do takiej ruiny wyzywilby > pewnie z pol Afryki... Odpowiedz Link Zgłoś