superspec 13.05.10, 13:49 Socjaliści mowią o sobie że są z obozu tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manny-jestem Re: Bałagan 13.05.10, 17:53 Interwencjonizm w gospdarke istnial na dlugo przed wymysleniem socjalizmu jako ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Bałagan 13.05.10, 19:01 manny-jestem napisał: > Interwencjonizm w gospdarke istnial na dlugo przed wymysleniem socjalizmu jako > ideologii. Mógłbyś podac jakies przykłady? Tak się składa, ze nie czytałem nigdy, jak sądzę, o czyms takim. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Bałagan 13.05.10, 19:18 Chcesz powiedziec ze nie uczyles sie historii? Ludwik XIV chociazby, byl, wedlug Ciebie, socjalista? Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Re: Bałagan 13.05.10, 19:20 matelot napisał: > Mógłbyś podac jakies przykłady? Tak się składa, ze nie czytałem nigdy, jak sądzę, o czyms takim. Wykształciuchy tak mają. Poczytaj sobie o kodeksie teodozjańskim albo o gospodarce Inków. Możesz też skorzystać z doświadczeń mandarynów i średniowiecznych ustaw cechowych. Więcej przykładów nie podam by nie przegrzać Twoich zwojów mózgowych. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bałagan 13.05.10, 18:22 superspec napisał: > Socjaliści mowią o sobie że są z obozu tradycji. Którzy socjaliści ? Pewnie ci spod znaku PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Bałagan 13.05.10, 19:02 To już ostatni prawdziwi socjaliści w Polsce. wikul napisał: > Którzy socjaliści ? Pewnie ci spod znaku PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
manserek kobiety mają intuicję 13.05.10, 19:08 Cytat34Rate This Przeczytałam artykuł z dużym zainteresowaniem.Uważam ,że autor poszukuje prawdy. Osobiście przeraża mnie cała ta sprawa a najbardziej niektórych Polaków przez małe p.Przypominają mi się sceny zdrady narodowej w Potopie (patrz scena na uczcie u Radziwiłła) ,fragmenty Pasji M.Gibsona.Nie chrystianizuję Prezydenta L.Kaczyńskiego ,ale postrzegam go w kategoriach tej samej ofiary.Otoczony szydzącymi demonami ,karłami . To był ciekawy ,mądry człowiek ,naraził się sowietom.Była okazja zrealizować grożbę Tuska o “wyginięciu dinozaurów” wystrzelaniu watachy. Dzisiaj POpaprańcy bawią się w szyderstwa a śledztwo w NASZEJ NARODOWEJ SPRAWIE prowadzą sowieci. Nie oddano nam czarnych skrzynek ,podaje się kłamliwe ,sprzeczne informacje. I ta głupota polska,to godzenie sie z każdą formą prostytuowania nas ,ta bezmyślność aż chce się krzyczeć. T.Konwicki pisał kiedyś ,że “ocean łajna zalał nas ze wschodu” i tak jest .Putin jest bezkarny ,zabawa przednia ,kolaboranci polscy na kolanach przyjdą do “michy”. Zostaje nadzieja,że większość tego biednego narodu podniesie się z klęczek i przejrzy na oczy ,dorośnie do odczytu prawdy ( pisząc to jednak mam watpliwości ,cudów nie ma).anka 56 Odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
manserek jest tu w ątku jakaś kobieta? 13.05.10, 19:09 Cytat34Rate This Przeczytałam artykuł z dużym zainteresowaniem.Uważam ,że autor poszukuje prawdy. Osobiście przeraża mnie cała ta sprawa a najbardziej niektórych Polaków przez małe p.Przypominają mi się sceny zdrady narodowej w Potopie (patrz scena na uczcie u Radziwiłła) ,fragmenty Pasji M.Gibsona.Nie chrystianizuję Prezydenta L.Kaczyńskiego ,ale postrzegam go w kategoriach tej samej ofiary.Otoczony szydzącymi demonami ,karłami . To był ciekawy ,mądry człowiek ,naraził się sowietom.Była okazja zrealizować grożbę Tuska o “wyginięciu dinozaurów” wystrzelaniu watachy. Dzisiaj POpaprańcy bawią się w szyderstwa a śledztwo w NASZEJ NARODOWEJ SPRAWIE prowadzą sowieci. Nie oddano nam czarnych skrzynek ,podaje się kłamliwe ,sprzeczne informacje. I ta głupota polska,to godzenie sie z każdą formą prostytuowania nas ,ta bezmyślność aż chce się krzyczeć. T.Konwicki pisał kiedyś ,że “ocean łajna zalał nas ze wschodu” i tak jest .Putin jest bezkarny ,zabawa przednia ,kolaboranci polscy na kolanach przyjdą do “michy”. Zostaje nadzieja,że większość tego biednego narodu podniesie się z klęczek i przejrzy na oczy ,dorośnie do odczytu prawdy ( pisząc to jednak mam watpliwości ,cudów nie ma).anka 56 Odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht W kwestii porządku 13.05.10, 19:17 terminologicznego socjaldemokraci powinni zacząć od siebie. ! Odpowiedz Link Zgłoś