amamit 23.05.10, 01:32 Ślę skopiowany wątek znajomemu. Ucieszy się z Twojej zażyłej znajomości z Pożarskim. Zapewne. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amamit Re: heniutku Pożarskiego. :))) 23.05.10, 01:50 Eeee. Nie zrobię tego. Nie jestem heniek. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Kapciuszku maroudera. :))) 23.05.10, 01:51 amamit napisała: > Eeee. Nie zrobię tego. Nie jestem heniek. Ty jestes kapus, Kapciuszek maroudera. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Mam się dowiedzieć... 23.05.10, 02:00 ile postów i wątków zgłosiłeś do skasowania, Pożarski? Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Mam się dowiedzieć... 23.05.10, 02:14 Duch szantazystki sie obudzil!))Dowiedz sie i nie zapomnij przekazac odpowiednim resortom.)) Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Myślisz, że mi się chce? :))))) 23.05.10, 02:17 Za dużego znaczenia w moim "życiu forumowym" sobie przydajesz i jak zwykle nie zauważyłeś uśmiechu. Pisałam - całkowity brak dystansu masz do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Myślisz, że mi się chce? :))))) 23.05.10, 02:28 amamit napisała: > Za dużego znaczenia w moim "życiu forumowym" sobie przydajesz i jak zwykle nie > zauważyłeś uśmiechu. > Pisałam - całkowity brak dystansu masz do siebie. To nie ma znaczenia,Kapciuszku. Fakt jest taki,ze grozisz,ze jak ci sie zachce, to sie dowiesz i zrobisz,co ci twoje kapusiowe sumienie nakaze. Ja z toba juz dawno przestalem porozumiewac sie przy pomocy usmieszkow; znam cie zbyt dobrze i twoje szantaze i szantazyki tez dobrze znam. A teraz splaw do kanalu,mala szantazystko i kapusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Myślisz, że mi się chce? :))))) 23.05.10, 02:32 Pożarski... Mnie nie interesuje twoje zdanie na mój temat. Dotrze to do ciebie? Ani to jak pokrętnie rozumiesz wszystko co napiszę. I jak rozumiałeś. Za twoimi myślami też podążać nie będę. A uwaga ogólna - ty się w ogóle od jakiegoś czasu z nikim prawie nie porozumiewasz... Niestety. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Myślisz, że mi się chce? :))))) 23.05.10, 02:35 amamit napisała: > Pożarski... Mnie nie interesuje twoje zdanie na mój temat. > Dotrze to do ciebie? Ani to jak pokrętnie rozumiesz wszystko co napiszę. I jak > rozumiałeś. Za twoimi myślami też podążać nie będę. > A uwaga ogólna - ty się w ogóle od jakiegoś czasu z nikim prawie nie > porozumiewasz... Niestety. > I tyle. I nawzajem, kapusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Myślisz, że mi się chce? :))))) 23.05.10, 02:38 ))) Ja już poszłam spać. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Myślisz, że mi się chce? :))))) 23.05.10, 02:45 Jak widac na zalaczonym obrazku. Upadlas na glowe, Kapciuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: a może "Kapuś marudera"? 23.05.10, 02:09 Sa 3 Musztardowki: Pijaczek, Kapciuszek i Kelner. Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego. Kapus marudera moze byc, ale maruder tez kapuje, wiec moze dojsc do nieporozumien. To juz lepiej Kapciuszek marudera i kapus maruder.) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: a może "Kapuś marudera"? 23.05.10, 02:17 Dobranoc i - jutro na łów.) Odpowiedz Link Zgłoś