oleg3 08.08.10, 20:49 Dominik Taras, pseudo "Rambo" Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Rambo 08.08.10, 20:55 To sa zdjecia "artystyczne" ,wczoraj jeszcze byly jakies fotki na Naszej Klasie dzis juz nie ma. Ciekawe, gdyby ktos pokazal takie zdjecia jakiegos wszechpolaka, juz by sie tu gotowalo. Ale nie boj sie zaraz zbierze sie fan klubek,beda bronic, zachwycac sie, itd... Bufetowa, dala zgode, mimo, ze Rambo napisal z bledami ortograficznymi, ze demonstracja nie bedzie przebiegac w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Rambo 08.08.10, 20:56 gini napisała: > Ciekawe, gdyby ktos pokazal takie zdjecia jakiegos wszechpolaka, > juz by sie tu gotowalo. Już by zamknęli Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Rambo 08.08.10, 20:55 oleg3 napisał: > Dominik Taras, pseudo "Rambo" > > Tekst linka Bardziej od niego, interesują mnie ci którzy przyjdą w poniedziałek po Pałac. Mam nadzieję że politycy tam nie będą się pchali. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete a, to ten ? 08.08.10, 21:59 nie wiedzialam w czym problem ... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8226801,Przeciwnik_krzyza__Moje_zdjecia_z_bronia_to_dzialalnosc.html wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8222093,_Z_duma_bede_przyjmowal_ciosy_tych_starcow___Akcja.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Artysta-prymitywista? 09.08.10, 17:35 Oj, on, ten Taras ma szczescie. Mam syna o rok mlodszego od tego Taras i gdyby mnie Bogus takie numera wycinal, to krotko mowiac, w lusterku by sie nie rozpoznal Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Artysta-prymitywista? 09.08.10, 17:37 Mlody, wyksztalcony elektorat pelo. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Artysta-prymitywista? 09.08.10, 17:43 Twoj synek preferuje bron biala (maczety),ale to nie czyni z niego nic lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Artysta-prymitywista?/link 09.08.10, 17:46 forum.gazeta.pl/forum/w,69731,111017892,111054408,Mi_sie_znowu_snilo_ze_tluke_sie_.html .na koniec przypomnialem sobie, ze moj syn kupil maczete, bardzo masywna..i maczeta pojawila mi sie w dloni.. unioslem ja i ruszylem na zwierze..no i to byl koniec Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Miecze, sztylety, maczety, wlocznie etc:) 09.08.10, 17:51 Jest przy tym niewierzacym konserwatysta Cos masz do niego, mielony kotlecie? Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Miecze, sztylety, maczety, wlocznie etc:) 09.08.10, 17:52 Wisi mi,jak i jego tata,obojetnym kalafiorem. Ale to jego tatus sie wciaz nan powoluje jak na jakiegos eksperta od spraw obronnych. Wiec to komentuje,kapusna mendo. To mi chyba wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Moj syn, starcze, nie funduje sobie "artystycznych 09.08.10, 18:06 ..fotek z plastikowa bronia dla dziatwy, ani tez z bronia biala Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Ja ci, chlpczyku nie pierwszej mlodosci, 09.08.10, 18:12 kapus napisał: nie wierze. Bo i niby dlaczego mialbym? Fantazje masz, a fasynacje bronia wsrod mlodziezy czesto zle sie koncza, co ostatnie wypadki z uzyciem maczet w Krakowie jasno pokazaly. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Zwisa mi jak kilo kitu, czy mi wierzysz, starcze:) 09.08.10, 18:17 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Powiem wiecej, wisi mi to zgnilym kalafiorem.. 09.08.10, 18:26 ..czy mi wierzysz, staruszku, czy nie oraz nie obchodzi mnie to, czy cie to obchodzi, czy nie obchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: No, cos czuje,ze nie za bardzo, bo juz 09.08.10, 18:28 dawno bys mendo klawiaturze dal spokoj w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu I tak to z toba zawsze, bratku:/ 09.08.10, 18:31 Zaczynasz, a potem dajesz ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Nie,mendo. Jest akurat odwrotnie. 09.08.10, 18:39 forum.gazeta.pl/forum/w,28,115127079,115127997,Jak_zwal_tak_zwal_.html O, prosze. Cialo mendy maroudera. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Odwrotnie, to by bylo jak bys dlugopis.. 09.08.10, 18:40 ..probowal sobie wetknac w pracie Medycyna zna takie przypadki! Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Odwrotnie, to by bylo jak bys dlugopis.. 09.08.10, 18:44 Wiec probowales. Myslales,ze xujem ci sie dzielo zycia samo napisze? A tu nic tylko brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nu, caly czas probujesz je nim pisac, a zauwaz, ze 09.08.10, 18:46 ..paradoksalnie, gowno ci wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Nu, co ty wiesz,mendo? 09.08.10, 18:48 Nic zupelnie,ale pajacujesz,jakbys posiadl wszechwiedze. Paszol w PiSdziec. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ty to w ogole jakiegos niskiego jestes o sobie.. 09.08.10, 18:51 ..mniemania, co widac po obietnicy potrzymania w dloniach sikawki panu ZOMOwcowi. Ja bym cie na jakimcis kierowniczym stanowisku widzial! Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Ty to w ogole za wysokiego jestes o sobie 09.08.10, 19:03 mniemania,ale co mi tam. Ciesz sie,bo jutro koniec swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Ty to w ogole za wysokiego jestes o sobie 09.08.10, 19:05 Oluś je Mądrala. Taki czub, co stoi z boku na sali gimnastycznej i opowiada o energii potencjalnej, zamiast pizgnąć w piłkę... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu To spiesz lapac za sikawkie, gdyz zostalo wam malo 09.08.10, 19:06 ..czasu; tobie, sikawce i odnosnemu ZOMOwcowi Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Oglądam tego Rambo 09.08.10, 11:50 Udziela się w Polsat News. To prawdziwy intelektualista, pełen kultury. Dużo ćwiczył. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Oglądam tego Rambo 09.08.10, 12:03 To kucharz w ASP. Typowy pisdacki elektorat,zagubiony w labiryncie idei.) Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Rambo 09.08.10, 18:26 I jeszcze jeden wariat z karabinem. Tez bedzie tam jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete naprawde uwazacie ze nalezy go specjalnie 09.08.10, 18:49 promowac ? Jest jednym z wielu ludzi ktorzy organizuja tam roznorakie akcje. Takze skandaliczne ... Ludzie traktuja to miejsce jak jakis hyde park - gdzie mozna powiedziec wszystko... Ale to jest niestety konsekwencja poprzednich zdarzen Czesc ludzi przychodzi sie tam modlic, inni sa tam dlatego ze krzyz ma trwac do momentu postawienia pomnika Lecha Kaczynskiego, inni - bo maja pomysly na naprawe swiata, jeszcze inni bo czuja sie meczennikami za sprawe (jakas sprawe...), pojawiaja sie tam 'jajarze' dla czystego wyglupu, pewnie tez ciekawscy - czy nie bedzie jakiejs zadymy ... Czy ten krzyz jest jeszcze krzyzem ... ? Absolutna racje mieli ci ktorzy mowili ze to zgorszenie i profanacja ... Trzeba bylo go przeniesc do kosciola ... tam nikt nie odwazylby sie na wyglupy ... Slyszalam w tok-fm ze po 22.00 nie ma dostepu do krzyza, ze w nocy jest odgrodzony barierkami ... wiec bez sensu sa jakies wezwania do specjalnej ochrony przed 'lewackimi bojowkami' i straszenie jakims 'rambo'. Problem w tym ze dopoki 'obroncy krzyza' beda tam pelnic warte (czyli dopoki krzyz tam bedzie)- dopoty beda pojawiac sie rozne stowarzyszenia i kontr-komitety oraz grupy spontanicznych zartownisiow ... tete Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: naprawde uwazacie ze nalezy go specjalnie 09.08.10, 18:52 Masz racje, Tete, ale jak rozwiazac ten problem? Teraz to juz chyba tylko czolgi i lotnictwo,a mozna bylo strażą miejska i decyzją HG-W. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czyli, co Tete? Perla mial racje?:) 09.08.10, 18:58 To mu ja przyznaj w odnosnym watku, gdzie pisal o skladzie osobowym ekip pod Pajacem. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Czyli, co Tete? Perla mial racje?:) 09.08.10, 19:08 marouder.eu napisał: > To mu ja przyznaj w odnosnym watku, gdzie pisal o skladzie osobowym ekip pod > Pajacem. Nie wiem o ktorej 'racji Perly' piszesz. Najlatwiej byloby gdybys wkleil link ... O skladzie 'ekipy' pod krzyzem - pisalam wielokrotnie. Zmienilo sie o tyle - ze od proby przeniesienia krzyza pojawilo sie wiecej 'jajarzy'. tete Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Czyli, co Tete? Perla mial racje?:) 09.08.10, 21:33 jeszcze jeden mlody i wyksztalcony z pelo. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ale Gnii, ale Tete, jesli ludzie nie beda chronic 09.08.10, 22:13 ..swojego stanu posiadania, czym w konsekwencj beda w stanie odroznic sie od bydlat? Dla tych liczy sie tylko czas terazniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Marouder 09.08.10, 22:26 nie mam pojecia o co ci chodzi... Z kazdym dniem upewniam sie ze atmosfera cyrku ktora narasta wokol krzyza (z patronatem kamer)- budzi we mnie coraz smutniejsze refleksje. Wiesz - ja raczej nie czytam postow Gini, bez urazy, jesli masz zamiar pisac 'zbiorowo' - to raczej sensu nie ma. tete ps. zerknelam w watek Perly ; nie przyznaje mu racji - skad ta mysl ? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Tete 10.08.10, 06:45 Czasami czytasz moje posty i jak ci sie wydaje, ze jestes mocna to odpowiadasz, inne gdzie nie wiesz co odpowiedziec pomijasz.Taka taktyka chowania glowki w piasek. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ale Gnii, ale Tete, jesli ludzie nie beda chr 10.08.10, 03:04 marouder.eu napisał: > ..swojego stanu posiadania, czym w konsekwencj beda w stanie odroznic sie od > bydlat? Dla tych liczy sie tylko czas terazniejszy No właśnie bronią - bronią bezkrzyżowego dziedzińca Pałacu Prezydenckiego. Bronią zabytkowego Krakowskiego Przedmieścia przed Krzyżakami. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Bufetowa Waltzowa 10.08.10, 06:42 Dala zgode na nocna manifestacje, by zrobic dobrze mlodym wyksztalconym z pelo.Czy przez chwiele pomyslala o innych mieszkancach Warszawy, ktorzy po prostu maja prawo do odpoczynku? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Bufetowa Waltzowa 10.08.10, 07:49 hamstwo święci triumf pod Pałacem Prezydenckim - 9.08.2010 Przede wszystkim załgane są mass bolszewicko-trockistowskie media. Po latach ukazywania fałszywej "rzeczywistości" — nie zda żadnego egzaminu ta część spoleczeństwa, którą definitywnie odmóżdżono... * * * * * * * * Na glogu Bernard'a relacja i zdjęcia pokazujące zupełnie coś innego niż relacje w TVN24—WSI24... Bernard pisze m.in: W kierunku ludzi pod krzyżem poleciały przedmioty – m. in. szklana butelka. Jednak na zewnątrz było dużo bardziej niebezpiecznie. Tam grupy nie były rozdzielone. Około drugiej godziny Krakowskie Przedmieście zasłane było śmieciami, potłuczonymi butelkami po piwie, wszędzie unosił się odór rozlanego alkoholu. Próbowano zniszczyć transparent zwolenników pozostawienia krzyża, słychać było okrzyki ludzi przyciśniętych do barierek. Wulgarne zaczepki, obrzydliwe okrzyki, żenujące transparenty. Oto prawdziwa twarz „młodej Platformy”. Jeśli komuś „młoda Platforma” kojarzy się z „młodym Pruszkowem” to ja nic na to nie mogę poradzić. Rządzi nami partia dresiarska... (...) Nie dajcie się zwieść telewizyjnym relacjom o happeningu, zabawie itd. To są chamskie i potencjalnie bardzo niebezpieczne wydarzenia. A najbardziej niebezpieczne jest publiczne akceptowanie takich zachowań przez władzę i media. Ale czego można się spodziewać po dziennikarzach dla których patriotyzm jest demonem... I po fanatykach forumowych z pelo? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Na tych fotkach widac w calej okazalosci 10.08.10, 07:54 bernardo.salon24.pl/ mlodych wyksztalconych z pelo z ich "transparentami" Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Na tych fotkach widac w calej okazalosci 10.08.10, 09:00 gini napisała: > mlodych wyksztalconych z pelo z ich "transparentami" Ja na fotkach widze zdemoralizowanych na obowiazkowych lekcjach religii. Wtorni analfabeci nie doczytali, ze ZAKAZANY owoc lepiej smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: naprawde uwazacie ze nalezy go specjalnie 09.08.10, 19:01 t_ete napisała: > promowac ? Promuje go GW i TOK FM. > Jest jednym z wielu ludzi ktorzy organizuja tam roznorakie akcje. Takze > skandaliczne ... Np tak jak zwykle unik. > Ludzie traktuja to miejsce jak jakis hyde park - gdzie mozna powiedziec > wszystko... Ale to jest niestety konsekwencja poprzednich zdarzen > > Czesc ludzi przychodzi sie tam modlic, inni sa tam dlatego ze krzyz ma trwac do > momentu postawienia pomnika Lecha Kaczynskiego, inni - bo maja pomysly na > naprawe swiata, jeszcze inni bo czuja sie meczennikami za sprawe (jakas > sprawe...), pojawiaja sie tam 'jajarze' dla czystego wyglupu, pewnie tez > ciekawscy - czy nie bedzie jakiejs zadymy ... a co to ma do rzeczy w ogole? > Czy ten krzyz jest jeszcze krzyzem ... ? Absolutna racje mieli ci ktorzy > mowili ze to zgorszenie i profanacja ... Trzeba bylo go przeniesc do kosciola > ... tam nikt nie odwazylby sie na wyglupy ... Geniatalia na krzyzu Nieznalskiej to byla sztuka dla GW, teraz mamy profanacje. > Slyszalam w tok-fm ze po 22.00 nie ma dostepu do krzyza, ze w nocy jest > odgrodzony barierkami ... wiec bez sensu sa jakies wezwania do specjalnej > ochrony przed 'lewackimi bojowkami' i straszenie jakims 'rambo'. Przeciez, tp jest zaplanowane na noc, przeciez dostal zezwolenie na to od bufetowej, w prosbie napisal, ze nie gwarantuje spokoju, czego chcesz jeszcze? > Problem w tym ze dopoki 'obroncy krzyza' beda tam pelnic warte (czyli dopoki > krzyz tam bedzie)- dopoty beda pojawiac sie rozne stowarzyszenia i > kontr-komitety oraz grupy spontanicznych zartownisiow ... No tak zartownis.Czolowa hipokrytka forum dala glos. > Nie chcemy dopuścić do żadnej bijatyki i awantur, żeby znów całe społeczeństwo się podzieliło. Wiemy, to fizycznie niemożliwe żebyśmy zabrali krzyż, ale może dojść do sytuacji, że ktoś podejdzie i będzie próbował siłowo krzyż stamtąd usunąć. Ja osobiście stwierdziłem, że będą z dumą przyjmował ciosy tych starców - zapowiada jeden z pomysłodawców akcji. I podkreśla "nie jesteśmy zgrają fanatyków". - Po prostu chcemy pokazać, że też mamy siłę i potrafimy osiągać swoje cele - dodał. Widac, ze to przymul ale coz nasza tete, uwielbia przymulow, widac sie dowartosciowuje przy nich. > > Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: naprawde uwazacie ze nalezy go specjalnie 10.08.10, 01:09 ale widzisz tete ci co tego krzyża ruszyc nie dadzą,wolą,zeby go profanować od iluś tam dni żeby stał sie miejscem pielgrzymek różnej maści pijanych świrów oni sami ci tzw obrońcy krzyża też bynajmniej bez winy nie są ktoś z przeproszniem nasika na ten krzyż,a dalej bedą twierdzić,ż ten krzyż ma tam stać nawet na pielgrzymkę do Częstochowy nie pozwilili go zabrać kościół też nie jest dośc godnym miejscem to nie władzom czy ateistom powinno najbardzie zalezec,żeby ten krzyz przstał być osią niezgody i przedmiotem profanacji ale własnie katolikom tylko czy ci obrońcy krzyża to katolicy czy tylko tak z nazwy Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: naprawde uwazacie ze nalezy go specjalnie 10.08.10, 09:28 Właśnie jako katolik mam pretensje do moich biskupów, że nie wypowiedzą się jasno w obronie tego krzyża, tylko pozwalają na zawłaszczanie tego chrześcijańskiego symbolu do celów politycznych przez różnych oszołomów. Chociaż z drugiej strony, nawet jakby się Kościół wypowiedział, to oszołomy i tak nie liczą się z jego zdaniem. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: naprawde uwazacie ze nalezy go specjalnie 10.08.10, 09:54 jureek napisał: > Właśnie jako katolik mam pretensje do moich biskupów, że nie wypowiedzą się > jasno w obronie tego krzyża, tylko pozwalają na zawłaszczanie tego > chrześcijańskiego symbolu do celów politycznych przez różnych oszołomów. Cytat krzyż został upolityczniony przez dwie, lub więcej, orientacje polityczne. Stał się narzędziem przetargu. Okazało się też, że naród myśli zupełnie inaczej niż ludzie, którzy są dzisiaj u władzy. Ale narodu nikt nie chce słuchać. abp Józef Michalik Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: naprawde uwazacie ze nalezy go specjalnie 10.08.10, 09:55 Paszol z tymi biskupami w pisdziec,olus. Szukasz natchnienia,idz na Krakowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: naprawde uwazacie ze nalezy go specjalnie 10.08.10, 16:42 oleg3 napisał: > [quote] > krzyż został upolityczniony przez dwie, lub więcej, orientacje polityczne. Stał > się narzędziem przetargu. Okazało się też, że naród myśli zupełnie inaczej niż > ludzie, którzy są dzisiaj u władzy. Ale narodu nikt nie chce słuchać. A jak mysli narod ....? Czy biskup (z calym szacunkiem)uwaza ze grupa 'obroncow krzyza' to wyraziciele woli narodu ? Nie, to jest grupa wyrazajaca emocje (czy wole ?) jakiejs czesci spoleczenstwa. Niezbyt duzej czesci. Natomiast jest akt w ktorym narod moze swa wole wyrazic. To wybory. Niestety - sa politycy, sa ludzie - ktorzy wynik tych wyborow kontestuja... Z blogoslawienstwem niektorych hierarchow koscielnych tete Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: naprawde uwazacie ze nalezy go specjalnie 10.08.10, 12:36 gdzie tam jakby nawet sam papież zabrał głos w tej sprawie i powiedział,że wobec takcih gorszących scen krzyż powinien stanąć w kościele oszołomstwo uznałoby go za wroga to juz nie wiara w Chrystusa to coś co nawet trudno nazwać Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: naprawde uwazacie ze nalezy go specjalnie 10.08.10, 16:47 ariadna-enta napisała: > gdzie tam jakby nawet sam papież zabrał głos w tej sprawie i powiedział,że > wobec takcih gorszących scen krzyż powinien stanąć w kościele > oszołomstwo uznałoby go za wroga > > to juz nie wiara w Chrystusa to coś co nawet trudno nazwać Kazdy kto ma inne zdanie jest wrogiem. Konsekwencje wiadome. Przeczytalam Sakiewicza - powiedzial ze ... nie zacytuje dokladnie - 'ludzie pod krzyzem oddaja czesc Lechowi Kaczynskiemu'. Chyba w tym rzecz tete Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan We wczorajsze nocnej transmisji z wojny krzyżowej 10.08.10, 17:18 (TVP INFO)występował "obrońca" ks. Stanisław Małkowski*, skądinąd znany opozycjonista lat komuny. Poszło na antenie ( z pamięci): dzisiejsze czasy wojny z krzyżem są gorsze od komuny, mamy prawie okupację, Polska jest krajem katolickim i krzyż musi być w przestrzeni publicznej, krzyż jest profanowany, mamy nowy Katyń (2010). * 24 stycznia 2007 roku ksiądz Stanisław Małkowski został odwołany z posługi na Wólce Węglowej. Powodem decyzji był wywiad, którego udzielił dla programu Jerzego Zalewskiego Pod Prąd w TV Puls oraz wcześniejsze wystąpienia w telewizji w związku z mianowaniem metropolitą warszawskim arcybiskupa Stanisława Wielgusa. Usunięto go także z pracy w parafii św. Patryka na Gocławiu, gdzie był księdzem wspomagającym. W diecezji warszawsko-praskiej, na terenie której mieszka, odebrano mu prawo głoszenia homilii, prawo spowiadania oraz przyzwolono na odprawianie Mszy Świętych jedynie w koncelebrze. Po interwencji biskupa pomocniczego warszawskiego Mariana Dusia został jednak przywrócony do posługi przy pogrzebach i pracy na Wólce Węglowej, pełni obowiązki wikariusza w parafii św. Ignacego Loyoli w Warszawie, a także jest księdzem wspomagającym w parafii Miłosierdzia Bożego w Warszawie. (..) Od 2009 roku należy do założonego przez Jerzego Roberta Nowaka, Komitetu Obrony Dobrego Imienia Polski i Polaków. 23 września 2006 roku prezydent RP Lech Kaczyński za zasługi dla niepodległości Rzeczypospolitej Polskiej oraz za działalność na rzecz przemian demokratycznych w kraju odznaczył księdza Stanisława Małkowskiego Krzyżem Komandorskim Orderu Odrodzenia Polski. za wikipedią. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu To zle? 10.08.10, 17:26 Zle, ze czlowiek glosi i praktykuje oraz broni wlasnych przekonan? Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: To zle? 10.08.10, 20:18 marouder.eu napisał: > Zle, ze czlowiek glosi i praktykuje oraz broni wlasnych przekonan? Zle ze nie rozumie ze czasy komunizmu w ktorych kosciol wspieral opozycje skonczyly sie dawno temu. W demokracji - ksieza nie powinni angazowac sie w polityke, w poparcie dla jakiejs partii politycznej. Gdy ksiadz mowi ..... "dzisiejsze czasy wojny z krzyżem są gorsze od komuny, mamy prawie okupację, Polska jest krajem katolickim i krzyż musi być w przestrzeni publicznej,krzyż jest profanowany, mamy nowy Katyń (2010)" ... to juz nie jest 'specjalista od spotkania czlowieka z Bogiem' ... tete Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: To zle? 11.08.10, 10:41 t_ete napisała: > marouder.eu napisał: > > > Zle, ze czlowiek glosi i praktykuje oraz broni wlasnych przekonan? > > Zle ze nie rozumie ze czasy komunizmu w ktorych kosciol wspieral opozycje > skonczyly sie dawno temu. W demokracji - ksieza nie powinni angazowac sie w > polityke, w poparcie dla jakiejs partii politycznej. tyle, ze ta demokracja jest kulawa. > Gdy ksiadz mowi ..... "dzisiejsze czasy wojny z krzyżem są gorsze od komuny, > mamy prawie okupację, Polska jest krajem katolickim i krzyż musi być w > przestrzeni publicznej,krzyż jest profanowany, mamy nowy Katyń (2010)" ... to > juz nie jest 'specjalista od spotkania czlowieka z Bogiem' ... > > tete A dlaczego?Jezeli katolinskiej wiekszosci, zabrania sie prawa do umieszczaia swoich symbolireligijnych to jaka to demokracja?Dzis przeszkadza krzyz, jutro bedzie przeszkadzal kosciol, bo tez jest w przestrzeni publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: To zle? 11.08.10, 10:53 giniucha: A dlaczego?Jezeli katolinskiej wiekszosci, zabrania sie prawa do > umieszczaia Abstrahujac to se wez ten krzyz do swojego katolinskiego kosciola i lez krzyzem pod nim do woli, brukselska idiotko. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Oho, Bruksela juz sie jemu, mielonemu nie.. 11.08.10, 11:06 ..podoba Niezabawem miejsca na ziemi mielony nie znajdzie, ktore byloby dla niego mile Odpowiedz Link Zgłoś
gini Jeszcze cos tete 11.08.10, 11:16 Jezeli katolicy walczyli o demokracje, to napewno nie o taka, w ktorej beda znow spychani dopodziemia, w ktorej pedaly ze swoja teczowa flaga beda sobie maszerowac swobdnie a katolicy nie beda sie mogli pomodlic, pod krzyzem, ktory postawili w dniach zaloby, ktory nikomu nie przeszkadzal az do pierwszego wywiadu elekta gajowego. Ktory w tym pierwszym wywiadzie zaproponowal, by krzyz przeniesc anie zaoferowalnic w zamian. Ciekawe dlaczego nie mowil o tym w kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wiesz Gini, ja jako agnostyk, osoba zaiste nie.. 11.08.10, 11:24 ..wierzaca, wiem po prostu, ze aferka z krzyzem, to rodzaj socjotechniki, majacej za cel przykrycie dzialan i zaniechan rzadzacej formacji. Nic nadto Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wiesz Gini, ja jako agnostyk, osoba zaiste ni 11.08.10, 18:24 marouder.eu napisał: > ..wierzaca, wiem po prostu, ze aferka z krzyzem, to rodzaj socjotechniki, > majacej za cel przykrycie dzialan i zaniechan rzadzacej formacji. Nic nadto Agnostyk, ale taki spisiały jak Palnick. Gdyby tak było jak ci sie tobie i otumanionym pisiakom wydaje, to wystarczy zabrać krzyż, by PO została naga, jak ja P.Bóg stwoarzył. Nic prostszego. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jasiu, wyluzuj, chlopanio:) 11.08.10, 11:25 Wcale mi nie potrza tego, ze cie nagla krew zaleje Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Jasiu, wyluzuj, chlopanio:) 11.08.10, 12:21 nie przyszło wam do głowy,że to sie niemiło innym czyta weżcie się umówicie na jakieś mordobicie,a nie zawalajcie wątków Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Mam staruszka tknac? 11.08.10, 12:29 Ciebie chiba naprawde ..ten, no...z reszta sie zgadzam, nawet mu proponuje proste rozwiazanie, tj, przeproszenie Pan I i O Mne przepraszac nie musi Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Mam staruszka tknac? 11.08.10, 12:51 też xzdarzyło ci się panie obrazić więc nie bądz taki rycerz. o mordobiciu nie mówiłam dosłownie,tylko,żebyście porachunki załatwiali poza forum bo naprawdę zęby już bolą jak to się czyta Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jak mi sie zdazylo, przeprosilem.. 11.08.10, 12:57 ...a ten bedzie brnal, w sumie pewnie do czasu, poki sam sobie w ryj nie da, abo kopa se w zyc nie zaladuje Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Jak mi sie zdazylo, przeprosilem.. 11.08.10, 13:04 tak weim ]na przykład kikutę,której to zdjęcie pokazywałes na wszytkich forach i miałeś ucicechy po pachy razem z heniem nota bene,żeście sobie ziej dworowali teraz ona może ujadać,obrażać ludzi,a ty będziesz jej rycersko bronił to ja mm w nsoie takie wykopyrtki jakie Ty robisz Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Eee, mieszasz jedno z wtorym, a to z diabel.. 11.08.10, 13:14 ...wie, z czym? Czy, nie liczac Womanoff, ktora sobie zaiste zaluzyla, ja zaatakowalem jaks pania w sposob niewybredny? Toc nawet z Maglara, ktorej nienawidzisz, miaem wzglednie poprawne relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Eee, mieszasz jedno z wtorym, a to z diabel.. 11.08.10, 14:16 no skoro gustujesz w takich pijanicach jak maglara z rynsztikowym językiem albo masz ciągoty do frustratek to twoja sprawa poz tym ja maglary nie nienawidzę ja nią gardzę Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ech, nie rozumiesz:/ 11.08.10, 14:23 Dla mnie przestrzen spoleczna jest z natury sfera wolna od rzadow etc. Mialas z Maglara konflikt, ale czy Maglara podobnie do haszysty, czy wspolczesnie, milnego zasmradzala forum? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ech, nie rozumiesz:/ 11.08.10, 14:36 zsmaradzała mas ztu niżej cytat z tej damy forumowej na szxzęście poszła w cholerę Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nu ja ja poznalem tez jako zwykla.. 11.08.10, 14:44 ..kobiete, majaca sporo klopotow, ale kochajaca swoje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Nu ja ja poznalem tez jako zwykla.. 11.08.10, 21:59 tylko się nie rozczul nad maglarą no i co,ze kocha swoje dzieci,każda matka chyba kocha jeszcze napisz,ze jest dobrą żoną i umilowenemu piecze ciasteczka tu nie kobiety nie są matkami,ani żonami to się zostawia za drzwiami są uczestniczkami maglara to rynsztkowy język i chamstwo do potęgi Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Jak mi sie zdazylo, przeprosilem.. 11.08.10, 14:05 Alfons jego qrwa mac, dzentemen. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Cicho, suka, cicho! 11.08.10, 14:25 Czlowiek, ktory ci cos podpowiada, wiecj nic Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie umie sie przeprosic, co? Psycholku? 11.08.10, 15:21 A wystarczyloby kilka slow, matole Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Spirdalaj andrzejq 11.08.10, 14:03 rwa do swoich panienek, alfonsie. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Nie strasz,nie strasz,bo 11.08.10, 14:02 do Smolenska z dyspepsja polecisz. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Kotlecik 11.08.10, 14:28 Czy Ty kiedys nie zapewnialas ze danych osobistych na forach nie uzywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ja mogie sie przedstawic:) 11.08.10, 14:33 Anim nic zlgo nikomu nie uczynil, w ryj dawalem, kiedy ktos sam sie o to pare razy poprosil, lalem zomowcow, dzieci mam, ze tak powiem, chlubne... Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Nie musisz sie przedstawiac, 11.08.10, 14:48 alfonsie. Wszyscy cie znaja. Masz marna reputacje. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Ja mogie sie przedstawic:) 11.08.10, 15:16 To sie przedstaw chojraku. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Kotlecik 11.08.10, 14:44 A jakie to dane osobiste uzylem, maniaku? Alfons? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Kotlecik 11.08.10, 14:51 imie rodzone kotleciku to nie dane osobowe? Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Kotlecik 11.08.10, 14:54 No,ale andrzejqrwa zaczal z moim, maniacki qtasie. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Kotlecik 11.08.10, 15:18 Alez to nie ma nic do rzeczy. Maruder za takie zagrywki juz kilka razy dostal ode mnie, ale Ty sie zarzekales ze sie czyms takim nie aprasza. I tyle w tym prawdy jak w tym ze nie bawiles sie w autowanie habibiego. A knajacki jezyk masz niezly kotleciku. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Kotlecik 11.08.10, 15:34 Sam sie stosuj do swoich kategorycznych imperatywow,a mnie pozwol grac jak ja chce,maniakalny qtasie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ale meeeczet mlodziezy areligijnej juz nie.. 11.08.10, 10:55 ...przeszkadza Nawet mielonemu Jasiowi nie przeszkadza meeczet a w/w glosi sie tu Zydem i do mlodziezy bynajmniej nie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Ale meeeczet mlodziezy areligijnej juz nie.. 11.08.10, 10:56 Dobrze ci radze andrzejku, odpie...sie ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A co mi zrobisz, mielony? 11.08.10, 11:02 Zreszta, dobrze, przeprosisz panie I i O a ja sie odpjordole Zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Krotko i wezllowato, przeprosisz Panie I i O.. 11.08.10, 11:19 ..a ja sie odpjordole. Gasic cie nie bede, ale nie wypwiem sie w zadnym watku zalozonym przez ciebie To jak, zgoda? Nie zapominaj, ze zgoda buduje! Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Krotko i wezllowato, spiordalaj 11.08.10, 14:04 alfonsie do swoich dam. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Dajesz im zarobic,czy bierzesz 11.08.10, 14:45 wszystko sam,alfonsie? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jestes prymitywnym durniem:/ 11.08.10, 14:56 Przez 70 lat niczego nie nauczyles sie o Paniach. Bzykales je jak murzyn, byle jak, byle gdzie i nie wiadomo po co Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Sie zdecyduj, naebany, alfonsem, czy qrwa? 11.08.10, 15:03 Tak sie zastanawiam obecnie, jesli stary pryk sie doprasza, to czemu jego nie trzasnac? Chce, to dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: G- 11.08.10, 15:06 lupszy jestes niz myslalem. Alfons to zawod, qrwa to chrakter, palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie jestes Zydem, chocby mie tu halachy.... 11.08.10, 15:10 ...pod oczy dawali. Jestes malym prostym khujem. Niczym wiecej, niczym mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Ty za to masz wszelkie dane ku 11.08.10, 15:35 temu,zeby byc szmalcownikiem. Nie takie charaktery jak twoj wykonywaly ten proceder,alfonsie spod ciemnej gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: To zle? 11.08.10, 16:41 t_ete napisała: > marouder.eu napisał: > > > Zle, ze czlowiek glosi i praktykuje oraz broni wlasnych przekonan? > > Zle ze nie rozumie ze czasy komunizmu w ktorych kosciol wspieral opozycje > skonczyly sie dawno temu. Tylko tamta opozycje mogl wspierac kosciol innej juznie moze. W demokracji - ksieza nie powinni angazowac sie w > polityke, w poparcie dla jakiejs partii politycznej. To co jest w Polsce obecnie to jest dupokracja a nie demokracja, druga sprawa, ze sama cytujesz ksiezy, Bonieckiego, tylko, ze wtedy kiedy wyraza twoje zdanie, to nie jest mieszanie sie w poltyke? > Gdy ksiadz mowi ..... "dzisiejsze czasy wojny z krzyżem są gorsze od komuny, > mamy prawie okupację, Polska jest krajem katolickim i krzyż musi być w > przestrzeni publicznej,krzyż jest profanowany, mamy nowy Katyń (2010)" ... to > juz nie jest 'specjalista od spotkania czlowieka z Bogiem' ... > > tete Dlaczego, dla ciebie i innych miejsce krzyza jest gdzie?W podziemiu? A przeciez zwalcza sie ten krzyz, wszystkimi srodkami nie tylko ten z Krakowskiego Przedmiescia, ksiadz, ktory broni krzyza, jest be, ksiadz, ktory nie broni jest cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia krzyz w przestrzen publicznej 11.08.10, 19:16 co z tym krzyzemzrobic, gdzie go przeniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: To zle? 11.08.10, 12:24 złe jest to jaki Polacy maja do siebie stosunek,jak nie potrafią rozmawiać co widać i na tym forum i to z powosu jednego krzyża,a ważniejsze sprawy ida w kąt to faktycznie socjotechnika,żeby odwrócic uwagę opinii publicznej od rzeczywistych problemów Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A z kim ja sie tu kloce poza mielonym? 11.08.10, 12:32 Nawet z rychujkiem doszlismy do jakiego-takiego porozumienia Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: We wczorajsze nocnej transmisji z wojny krzyż 10.08.10, 17:27 Lubi mlodych chlopaczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Ojciec Swiety Prawdziwego Narodu 10.08.10, 17:27 t_ete napisała: > 'ludzie pod krzyzem oddaja czesc Lechowi Kaczynskiemu'. Nie bedziesz mial innych bogow przede Mna? Odpowiedz Link Zgłoś