perli 08.10.10, 19:47 czuję to, i zara przybiegłam żem, cjoby o tym napisać. Jeśli chcecie schudnięć to tylko u mnie, taroty i inne fusy, tylko u mnie, oczyścić duszu i organizm, ja i Kiecka zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perli Re: mam moc ... 08.10.10, 19:58 taką z mjocy, i widzę w fusach, że Tjusk, djupu w dopalaczach umoczy... Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: mam moc ... 08.10.10, 19:59 dopalaczeee , opalaczeee , odpalaczeee , tylko u mnie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: mam jeszcze paliknoty po dobrej cenie 08.10.10, 20:23 Acha , i kutzyki gornoslaaskie , wajdziki, profesy bartoszewskie, wszystko to odpala, dopala , nieziemsko!!! Komu, komu, bo ide do salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Palikot, 08.10.10, 20:32 wkrótce się wyszczerbi i wróci do żony, inteligentniejszej, i w fusach widzę to wyraźnie, ta cała polityka, to tylko po to, aby zakrzyczeć to, że żona jest mądrzejsza i lubi Wagnera oraz Szopenchałera. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Palikot, 08.10.10, 20:47 perli napisała: > wkrótce się wyszczerbi i wróci do żony, inteligentniejszej, i w fusach widzę to > wyraźnie, ta cała polityka, to tylko po to, aby zakrzyczeć to, że żona jest mą > drzejsza i lubi Wagnera oraz Szopenchałera. Nie ćpaj już tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: Palikot, 08.10.10, 21:02 nawet jeśli ćpa, i tak dobrze żony nie wydyma, widzę to w kawowych fusach, albowiem małe ajkju ma. I ta cala polityka jest tylko po, żeby zakrzyczeć to, iż w łózku sprawuje się licho. - perli Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Palikot, 08.10.10, 21:09 perli napisała: > i tak dobrze żony nie wydyma Ja zawsze twierdze, ze dobrej gospodyni ciasto samo w rekach rosnie. Uwazam, ze druga strona ma tez jakas role w tym aby bylo jej dobrze. Na przyklad poprzez informowanie kiedy jest lepiej. ... Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: mam moc ... 10.10.10, 18:25 wikul napisał: > ...po dopalaczach, czy innym świństwie ? Ona nie ma mocy, za to ma zwykłego zajoba. Ciekawostka, że takie dziwadła przyciągają ludzi, coś jak baba z brodą. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 chlop zawsze chce a nie zawsze moze 08.10.10, 20:52 kobieta zawsze moze a nie zawsze chce perli napisała: > czuję to, i zara przybiegłam żem, cjoby o tym napisać. Lubie kobitki w takim nastroju. Oczyszczanie orgazmu byloby bardziej chwytliwe marketingowo. Jezeli chodzi o odchudzanie mego portfela to jest on w dobrej kondycji, cokolwiek by to znaczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
perli poczekaj, 08.10.10, 21:06 trochę, bo teraz krokieta, ze szpinakiem jem, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: poczekaj, 08.10.10, 21:13 perli napisała: > trochę, bo teraz krokieta, ze szpinakiem jem, chcesz? To teraz działki nazywają się krokietami ? Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: poczekaj, 08.10.10, 21:24 i oczywiście barszcz, bez uszków, ale mogę wrózyć z kolora, i pietruszki, a więc nie potrzebne mi są uszki. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant kiecunia wziela 3 dopalacze i popila je jabolem 08.10.10, 21:07 wiec nic dziwnego, ze zapomniala zalozyc majtek! Odpowiedz Link Zgłoś
perli Icek, 08.10.10, 21:14 Tobie zupełnie brak polotu i wyobraźni, dlatego w takich postach zaczepnych jesteś marny. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: Icek, pees, 08.10.10, 21:21 a takich jak Ty jest wielu, dlatego mówię Ci, nie ostanie się kamień na kamieniu, w Twoim Izraelu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant grisza 08.10.10, 21:30 po prostu wal sie www.youtube.com/watch?v=LWIgebT_8yI Odpowiedz Link Zgłoś
perli njo, 08.10.10, 21:39 właśnie, nie stać Cię nawet na nic nowego, załóż zatem nowe majty i kup se trochę musztardy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: kiecunia wziela 3 dopalacze i popila je jabol 08.10.10, 21:18 absztyfikant napisał: > wiec nic dziwnego, ze zapomniala zalozyc majtek! No to trzeba podrzucić, niech założy. Odpowiedz Link Zgłoś
perli mjajty, 08.10.10, 21:27 są potrzebne raczej Iceczkowi, bjo będzie lał w nie, kiedy jakiś KjajAbul, kuku mu zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: kiecunia wziela 3 dopalacze i popila je jabol 08.10.10, 21:53 aleś jej majtasy podrzucił bardziej seksi nie ma?..) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: kiecunia wziela 3 dopalacze i popila je jabol 08.10.10, 23:33 ariadna-enta napisała: > aleś jej majtasy podrzucił > bardziej seksi nie ma?..) Takie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: kiecunia wziela 3 dopalacze i popila je jabol 10.10.10, 18:10 no te zdecydowanie lepsze.) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: kiecunia wziela 3 dopalacze i popila je jabol 10.10.10, 18:30 ariadna-enta napisała: > no te zdecydowanie lepsze.) No, ale trzeba każdorazowo się logować. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Chyba Szmoc... 09.10.10, 11:16 od Jogurta. www.youtube.com/watch?v=ebJ-4hjNZRM Odpowiedz Link Zgłoś