oleg3 27.10.10, 14:42 W Szwecji powinien już być Europejski Nakaz Aresztowania wobec stalinowskiego sędziego Stefana M. Wojskowy Sąd Okręgowy w Warszawie wysłał go do Sztokholmu 15 października - podał rzecznik sądu Rafał Korkus. Snajperowi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: ENA dla Stefana M. 27.10.10, 14:47 Tez zalozylam watek, ale mi czub zaspamowal. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 kura czubatka pezpros w imieniu PiQ-a jak PO 27.10.10, 14:55 przeprasza PiS. Kiedy Ty babo zmądrzejesz? masz tyle forumów polskich na ktorych piszą kulturalnie.. Lubisz gdy drwią z Ciebie i fałsz-grą Łacha dra ..... napuszczajac na #-a? To forum trzeba spamować..trzeba POkazywać jak są mali, jacy niezdarni, nierorgarnieci, wredni i niehonorowi... jak anonimowo POtrafią pluć na kogoś kto sie nie skrywa FALSZUJAC ŁATWE DOS PRAWDZENIA FAKTY! ...........co Ci zaswitało, zeby żywić uwiarygodniac i przymilać sie do takiej wredoty? Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: ENA dla Stefana M. 27.10.10, 15:29 Wiem. Przepraszałem Cię już w tamtym wątku. A spamer i ten zaspamuje. Ja go wyłączyłem, ale licznik postów mówi mi, że tu też jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: ENA dla Stefana M. 27.10.10, 15:35 Ja juz wychodze z siebie, nie ma watku gdzie by nie wlazl. Jest nienormalny to widac, ale to co wyprawia to juz przechodzi ludzkie pojecie, zaczynam tesknic za cenzura))) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ENA dla Stefana M. 27.10.10, 15:50 gini napisała: > nie ma watku gdzie by nie wlazl. Dokładnie tak jak ty. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: ENA dla Stefana M. 27.10.10, 16:33 snajper55 napisał: > gini napisała: > > > nie ma watku gdzie by nie wlazl. > > Dokładnie tak jak ty. > > S. taaa ja pisuje po 50 watkow w kazdym watku, bardzo smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ENA dla Stefana M. 27.10.10, 21:30 gini napisała: > taaa ja pisuje po 50 watkow w kazdym watku, bardzo smieszne. 50 wątków w jednym wątku? Rzeczywiście śmieszne. Dlatego cię czytuję. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: ENA dla Stefana M. 27.10.10, 21:39 snajper55 napisał: > gini napisała: > > > taaa ja pisuje po 50 watkow w kazdym watku, bardzo smieszne. > > 50 wątków w jednym wątku? Rzeczywiście śmieszne. Dlatego cię czytuję. > > S. Czytaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ENA dla Stefana M. 28.10.10, 03:00 gini napisała: > snajper55 napisał: > > > gini napisała: > > > > > taaa ja pisuje po 50 watkow w kazdym watku, bardzo smieszne. > > > > 50 wątków w jednym wątku? Rzeczywiście śmieszne. Dlatego cię czytuję. > > Czytaj dalej. A ty pisz sobie dalej. S. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 wybacz Olegu3 ale siknę bo nie trzymama moczu 27.10.10, 14:51 JAK CI ( POdziwiani wraz Tarasem i celebrytkami) CO SIKALI POD PALACEM ŻYRANDOLOWEGO NA KRZYZ BEZ REAKCJI JEGO STRAŻY. _________________________________ Już wcześniej sąd wydał nakaz aresztowania podejrzanego, który mieszka w Szwecji, a nie stawiał się na wezwania. OMSAIRAM CZYM SIE ZAJMUJA CI LUDZIE ????? GOSC MA 81 LAT I MIESZKA WIELE LAT POZA GRANICAMI I MA SIE STAWIC NA WEZWANIE ?????? DOBRY KAWAL ???? CZYM ZAJMUJE SIE SAD I IPN ?????? NIECH ZAJMIE SIE AGENTURALNA PRZESZLOSCIA WALESY I INNYCH PODOBNYCH LUDZI BO TO SA SPRAWY KTORE POWINNY BYC WYJASNIONE UCZCIWIE OD DAWNA ALE NIESTETY IPN WYDAJE IM POSWIADCZENIA STATUSU POKRZYWDZONYCH NA IRONIE ZNANYCH FAKTOW !!!! Brat Adama Opiniotwórczego M ? Adam M. wsławił się tym, że oskarżył IPN o kłamstwo polegające na tym, że zarzucili jego ojcu Ozjaszowi ZBYT MAŁĄ zbrodnię. Przed wojną ojciec Adama M. był skazany za próbę oderwania części ... » 2010-10-27 14:28 ~red sedzia juz kiedys ktos trafnie powiedzial : zwyciezcy zawsze beda sedziami a pokonani sadzeni pan sedzia michnik sadzil w imieniu prawa prl-skiego, teraz jego beda sadzic w/g prawa rp czyli prawo jest o ... » 2010-10-27 14:28 ~tata To brat Adama M. To brat - lepsze wydanie Adama M. z Gazety W. Nie zdążył zrobić wolty jak brat redaktor i uciekł do Szwecji.... 2010-10-27 14:28 ~Creed No to GazWyb dostanie piany Michnik przed Sad!!! 2010-10-27 14:28 ~Eva a tego fałszywego braciszka co wymusił sobie tytuł doktora honoris causa....? Oszczerca i podżegacz na Prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Przez niego nasz rodak Dariusz Ratajczak był gnebiony. Pomagał mu ten had kapuś z obozu ... » 2010-10-27 14:28 ~truth Stefana Michnika Nie bójmy się tego powiedzieć - STEFANA MICHNIKA, tak, tak braciszka Adama. 2010-10-27 14:27 ~alus O ... braciszek Adasia? A braciszek też pójdzie siedzieć za treści antypolskie? 2010-10-27 14:27 ~ubek Stefan M. Adam Michnik się ucieszy 2010-10-27 14:27 ~ubek Stefan M. Adam Michnik się ucieszy 2010-10-27 14:27 ~TT A co na to Adaś? Nie przyznaje sie do braciszka? 2010-10-27 14:27 kogito TU SZUKAJCIE WINNYCH I osądzajcie, a nie rzucajcie oskarżenia bez pokrycia. 2010-10-27 14:27 ~heh he No Panie Michnik czekamy na Pana 2010-10-27 14:26 ~Paweł STEFANA MICHNIKA!!!! Strasznie długo to trwało i wreszcie zdecydowano się na krok, który dawno temu powinien mieć miejsce, a pan Stefan Michnik, brat GURU GAZETY WYBORCZEJ Adama Michnika dawno temu powinien zostać skazany ... » 2010-10-27 14:26 Wiesława z Siedlec . no to się SLD zdenerwuje ..... pewnie zrobią ściepe na papugę dla tego sowieckiego pachołka . 2010-10-27 14:26 ~polak a co na to jego kochany brat ADAM MICHNIK MOŻE ADWOKATA MU WYNAJMIE 2010-10-27 14:26 ~oby michnik czyżby to był to brat wielebnego salonowca. 2010-10-27 14:26 ~Ronald a moze a moze chodzi o Stefana Michnika po kądzieli naszego Adasia no to Adaś bedzie tteeeerrrraaarrrarrazzzz gggrrrgrrryyyzzzzłlllllll 2010-10-27 14:26 ~ZYGZAK Co na to redaktor NACZELNY G.W. no to Adam M. ma sie z pyszna było wiadoma rzeczą że ci z nawet wlasnego ojca by sprzedalinie mowiąc o obcych Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ENA dla Stefana M. 27.10.10, 15:05 oleg3 napisał: > W Szwecji powinien już być Europejski Nakaz Aresztowania wobec sta > linowskiego sędziego Stefana M. Wojskowy Sąd Okręgowy w Warszawie wysłał go do > Sztokholmu 15 października - podał rzecznik sądu Rafał Korkus. > > Snajperowi! Rozumiem, że jednak zaczynasz doceniać ENA. Miło mi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: ENA dla Stefana M. 27.10.10, 15:27 > Rozumiem, że jednak zaczynasz doceniać ENA. Miło mi. A do czego to miało służyć ENA? Pamiętasz jeszcze? Do zwalczania gangów! Nieprawdaż Snajper? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ENA dla Stefana M. 27.10.10, 15:38 oleg3 napisał: > > Rozumiem, że jednak zaczynasz doceniać ENA. Miło mi. > > A do czego to miało służyć ENA? Pamiętasz jeszcze? Do zwalczania gangów! Niepra > wdaż Snajper? Nie, nieprawda. ENA miało ułatwiać ściganie podejrzanych o popełnienie przestępstwa. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: ENA dla Stefana M. 27.10.10, 15:56 Poprawiasz swoje wywody ex post Snajper. Orwell opisywał ten mechanizm. Muszę przyznać, że odczuwam osobistą satysfakcję z wykorzystania ENA do niepokojenia Stefana M. Choć przyznam się, że robienie procesu 80-latkowi za zbrodnie sprzed 60-ciu lat budzi mój sprzeciw (jestem wyznawcą zasady przedawnienia). Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ENA dla Stefana M. 27.10.10, 16:22 oleg3 napisał: > Poprawiasz swoje wywody ex post Snajper. Orwell opisywał ten mechanizm. A jakież to wywody poprawiam??? Zacytuj je. > Muszę przyznać, że odczuwam osobistą satysfakcję z wykorzystania ENA do niepoko > jenia Stefana M. Choć przyznam się, że robienie procesu 80-latkowi za zbrodnie > sprzed 60-ciu lat budzi mój sprzeciw (jestem wyznawcą zasady przedawnienia). No widzisz, wystarczyło zastosować ENA w związku z "właściwą" osoba, a już odczuwasz satysfakcję. Czy odczuwałeś też taką satysfakcję, gdy stosowano ENA wobec Tomczaka? S. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______________a co to nie jest (był) gang? mafia? 27.10.10, 17:50 W Rzeczykatobolszewickiej nie obowiazuje umowa spoleczna prawa. OBOWIĄZUJE UMOWA RTAJNAIKOW ZE SWOIMI PROWADŻACYMI ......Oleg3 też ma swoje za uszami jezeli uważa, zę ludobójstwo wobec Polaków jest przeda wanialne ... Obowiazuje prawo piesci. Szwecja (chyba) nie czuje sie zwiazana dintojra Przywisla. W Szwecji nie ma nieprzedawniajacej sie zbrodni komunistycznej, co gorsze nie obowiazuja Ustawy Norymberskie III Rzeszy. Jak nie obowiazuje "pacta sunt servanda" to mozna uznac obowiazywanie Pasztunwali, znacznie starszego, prymitywniejszego. Scigacze moga sie spodziewac zemsty nawet za 1000 lat. Howk, powiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _______________a co to nie jest (był) gang? m 27.10.10, 18:46 hasz0 napisał: > Panstwo to zalegalizowana mafia. Jak widzisz jestesmy tu zgodni. Roznica polega na tym, ze dla mnie kazde panstwo, a dla Ciebie mafia nie jest jedynie Twoja wataha. > jezeli uważa, zę ludobójstwo wobec Polaków Wprowadziliscie ogniem i mieczem. Przeciez napisalem, ze nie przedawnia sie nigdy, nawet po 1000 lat. Sadzisz, ze ktos Ci odpusci sarmackich zercow? Albo Szeklerow? Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Spotkanie po latach... 27.10.10, 17:31 Jestes gotowa do przedstawienia tego paszkwilu pod wlasnym nazwiskiem, offnic? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Spotkanie po latach... 27.10.10, 18:42 off_nick napisała: Dowcipy na poziomie Naszego Dziennika czy Gazety Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Spotkanie po latach... 27.10.10, 19:47 Nu, dowcipom gwna nikt nie dorówna. Stołeczna redakcja Gazety Wyborczej planuje na 11 listopada akcję sprzeciwu wobec faszyzmu. W związku z tym chcielibyśmy zaprosić Państwa do współpracy przy tej akcji. Pytanie, czy byliby Państwo zainteresowani przekazaniem gwizdków w zamian za powierzchnię reklamową waszej firmy w Gazecie Wyborczej. Interesują nas gwizdki plastikowe (prosty, podstawowy model) w ilości: 5 000, 10 000 lub 100 000 sztuk – pisze w mailu do hurtowników Karolina Mroczka z działu promocji Gazety Stołecznej. A wuwuzele nie byłyby lepsze? wikul napisał: -- 'W ciągu całego naszego życia widziałem w naszym kraju tylko dwie partie. Partię polską i antypolską, ludzi godnych i ludzi bez sumienia, tych którzy pragnęli ojczyzny wolnej i niepodległej, i tych, którzy woleli upadlające obce panowanie.'- ks.Adam Jerzy Czartoryski Nie... Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: ENA dla Stefana M. 27.10.10, 16:41 A kiedy zabiora sie za polskich aryjskich stalinowcow i bedzie o nich tak glosno jak o Michniku i Wolinskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: ENA dla Stefana M. 27.10.10, 18:15 polazrski napisał: > A kiedy zabiora sie za polskich aryjskich stalinowcow i bedzie o nich tak glosn > o jak o Michniku i Wolinskiej? A niech sie biora jak najszybciej, tyle, ze zaraz pewnie GW i Adas Michnik bedzie ich bronil jak roznych Maleszkow. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 kazdy moze byc Ryszardem C 27.10.10, 18:50 gini napisała: > A niech sie biora jak najszybciej Konieczne jest prewencyjne aresztowanie calosci nieslusznego elektoratu gajowego. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 państwo__na ktore glosowales__rozmydla__3 zab. 27.10.10, 18:55 1 odratowalli. CUDEM. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: państwo__na ktore glosowales__rozmydla__3 zab 27.10.10, 19:05 hasz0 napisał: > 1 odratowalli. CUDEM. Zbyt namolnie klamiesz. Na zadne panstwo nie glosowalem. Nie bylem wtedy w Jalcie. W 1989 jedynie Ty obalales komune. Kondominium rosyjsko-niemieckie to 2 a nie IQ. Obsrany przez muchi pozostal w sercach nieprawdziwych-zniewolonych-niePolakow. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: kazdy moze byc Ryszardem C 27.10.10, 21:35 rycho7 napisał: > gini napisała: > > > A niech sie biora jak najszybciej > > Konieczne jest prewencyjne aresztowanie calosci nieslusznego elektoratu gajowego. Nie trzeba koniecznie aresztować. Wystarczy wyeliminować, tak jak widzów Szkła kontaktowego. A eliminować można bez aresztowania. Tak po łódzku. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: kazdy moze byc Ryszardem C 27.10.10, 21:42 snajper55 napisał: > rycho7 napisał: > > > gini napisała: > > > > > A niech sie biora jak najszybciej > > > > Konieczne jest prewencyjne aresztowanie calosci nieslusznego elektoratu g > ajowego. > > Nie trzeba koniecznie aresztować. Wystarczy wyeliminować, tak jak widzów Szkła > kontaktowego. A eliminować można bez aresztowania. Tak po łódzku. > > S. Snajpek znowu zmanipulowales, ja odpowiadalam na post mielonego, ktory sie pytal kiedy sie wezma za Polakow stalinowcow.Rychujka nie czytuje , mielony przynajmniej nie jest grafomanem. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 sarmackie Pasztunwali 27.10.10, 17:17 oleg3 napisał: > Europejski Nakaz Aresztowania W Rzeczykatobolszewickiej nie obowiazuje umowa spoleczna prawa. Obowiazuje prawo piesci. Szwecja (chyba) nie czuje sie zwiazana dintojra Przywisla. W Szwecji nie ma nieprzedawniajacej sie zbrodni komunistycznej, co gorsze nie obowiazuja Ustawy Norymberskie III Rzeszy. Jak nie obowiazuje "pacta sunt servanda" to mozna uznac obowiazywanie Pasztunwali, znacznie starszego, prymitywniejszego. Scigacze moga sie spodziewac zemsty nawet za 1000 lat. Howk, powiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: ENA dla Stefana M. 27.10.10, 22:31 podobno Adas Stefkowi przy niektorych sprawach pomagal Odpowiedz Link Zgłoś